- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Nastka śliczna królewna

obrazek aż sobie na pulpicie zapisałam tak mi się spodobał

A wiecie że się wyspałam? Dałam małemu tyle jeść ile tylko wcisnął i miałam w nocy 3 pobudki

Malutka nie daj się!
Dziewczyny co macie problemy z chłopami, krótko ich! Na krótką smycz

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
Dziś šie już zdecydowanie lepiej czuje, po pracy ogarnę mieszkanie i mamy z mezem pierwszy weekend tylko dla siebie gdzie nigdzie ńie jedŹiemy i nikt do nas ńie przyjeżdża

U Bartusia ok wszyskto - ząbki ladnie rosną no i skarb maly biega jak opetany

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

kakaszka super ze tak to sprawnie idzie i Twoj jedzie z Wami

Sophi ja to troszke ugrzecznilam bo wstyd pisac jakich slow naprawde uzywa , wiec sa siebie warci obydwaj . Ja tez mam w d.. i nie gotuje niech seccos zrobi raczki ma zdrowe . Trzymaj sie kochana

szosteczka nie daj sie chorobie , a sio sio

Haniu powodzenia w żłobka ch

Gochens jak tam wieczorek ?? bo Nss tu zzera ciekawosc

Moja marudzi i walczy ze snem :/ ale nie bede jej lulac bo juz ciezka jak niewiem:/
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

A więc tak...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziś zabieram mojego na kolacyjkę bo dziadki koniecznie chcą Aluśka u siebie więc wykorzystamy to i skoczymy do restauracyjki.
heh Kakaszka uśmiałam się z propozycji Twej ale chetnie jak się rozwiodę to dam znać

Karolka nie rozumiem zupełnie czemu ten Twój taki ostatnio jest co mu strzela? Może chłopak ma jakieś problemy w robocie i się na Tobie to odbija?! No bo co mu tak nagle do łba strzeliło? Pogadaj z nim albo raczej wykrzycz mu że jak sie nie ogarnie to zabierasz Gabi i spadasz od niego

Sophie fajowe ciuszki sukienka mi się bardzo podoba chętnie sama bym w taką wskoczyła

ja to nienawidze jak się kłócimy a ja jestem miękkiej dupy. W sumie nie lubię się kłócić i chciałabym być czasem taka obojętna jak mój ale wiem że to głupie i niepotrzebne więc wyciągam rekę pierwsza ale czasem twarda jestem i nawet 2 dni wytrzymam heheh
Haniu ostatnia sentencja najbardziej mi się podoba, wszystkie są ładne ale ta jakoś jest lepsiejsza

Cordis ja czekałam chyba coś ok 20 kilku dni a dokładnie na koniec miesiąca miałam kaskę

Marta szósteczka zdrówka

Aleksia to będzie ciekawy taniec

Oj to teraz Wam się dziewczyny dużo tych świąt zebrało.. to będzie co czytać jak każda poopisuje swoje
przeboje

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pierwszy raz słońce od nie wiem kiedy chyba ponad tygodnia tylko wielka piźdźawica już mnie cholera bierze od tego wiatru. Halo ja chce wyjść z domu z bobem.
Mąż dziś rano do mnie ale mi oczy napuchły pytam od czego; od tego ciągłego wstawania do boba. Bobo poszedł wczoraj spać koło 23 po chwili słyszę coś się dziwnie wierci mówię do męża patrz co on tam narobił podświetlam łóżeczko a on klęczy na środku trzyma się jedną ręką boku. Czułam, że coś wykombinował a potem co chwile spał i pojękiwał ze 2 razy płakał to go nosił odłożył go położył się nie minęło trochę i znów tu smoczek tu zakryć tu nakarmić. Heh ja tylko robiłam butle i się kładłam nie spałam ale przynajmniej miałam oczy zamknięte. Może teraz już w końcu wie, jak wygląda wstawanie kilka razy w ciągu godziny.
My na szczęście rzadko się kłócimy już nie pamiętam kiedy ostatnio bo nie mamy o co za bardzo. Jak mi się coś nie podoba to nagadam co mam powiedzieć i tyle. My na swoje rodziny nie najeżdżamy w ramach kłótni. On wie co ja sądzę o poszczególnych osobach jego rodziny wie, że nie trawie jego siostry bo zalazła mi za skórę bardzo skutecznie przez kilka lat na to pracowała, a ja pierońsko jestem pamiętliwa. Stary też mnie denerwuje szczególnie jak wpadnie w fazę chodzenia pod sklep. Teściowa ujdzie w tłumie.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kurczę jak każda zacznie pisać swoje świętowania z mężami to trzeba założyć kącik erotycznych opowiadań

Mój ma 30-stkę 5 kwietnia więc 2 miesiące mam na rozmyślanie na pewno upiekę mu torta pierwszy raz ale na małej tortownicy. W końcu się przełamię i zrobię taniec bo zawsze jak zaczynałam to jego to bawiło i ja od razu sztywnieje i odechciewa mi się wygłupów.
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Mój małżu ma dopiero 27 lat to mam jeszcze 3 lata na zastanowienie się co dostanie

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Jak juz jesteśmy przy imprezach to mój ma 10 kwietnia 40 urodzinki i nie wiem co mam wymyśleć jemu marzy sie motor ja to sie na tym nie znam ale moze jakiś ciuch na motor albo jakiś weekend we dwójkę zobacze moze cos sie uda a moze skonczy sie jak zwykle przyjęciem i jakims skromnym prezencikiem.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
i ten moj facet mnie wkurwia, on sobie spi w najlepsze, ani nie moge wyjsc do sklepu po cos do jedzenia, ani posprzatac, bo wkurwia sie, ze go budze. no ja pierdole jaki facet spi tyle jak sie ma male dziecko, zaden, ma jak w raju a nawet nie raczy oko otworzyc, dupek.
gochens czad, ze wszystko wyszlo tak jak zaplanowalas

i pamietaj o mojej propozycji

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Wszystkie dzieciaczki sa piekne i maja zabojcze minki,Milady ciesze sie,ze w koncu podjeliscie decyzje...dziewczyny,ale macie sny:-) na tance was bierze.
Gochens ale musialo byc goraco..,a prezent naprawde bombastyczny.
Wszystkie zakupy mi sie podobaja..ja tez jedne poczynilam,ale wydaje mi sie,ze jeden sweter za duzy i chyba trza wymienic na mniejszy.
Kakaszka wow,to wyjazd tuz,tuz.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

Nie dziewczyny to nie chandra. To raczej jest przemeczenie z niewyspaniem. Utraciłam wszystkie moce i jakiekolwiek chęci do działania. Ale mimo to, to co dziś zrobilam to i tak dużo.
Ta noc była katastrofalna pod kazdym wzgledem. po 4 krecila sie piszczala, nie mogla ulozyc, wzielam do siebie i dalej to samo. zrobilam butle nie chciala ale jakos sie przemogla i wypila ze 120ml ale nie zasnela, raczej oczy miala zamkniete ale sie krecila. I tak ni po ktorej ale na pewno już bylo kolo 6 albo przed (bylam juz tak padnieta ze nie pamietam) jak zasnelysmy obie i o 8:55 sie Wiki przebudzila a ja taka polamana bo spala mi na reku, odretwiala cala.
Jest 13:15 a Wiki dalej bryka na macie i skacze w chodziku jakby w skoczku byla. Kupilam jej wczoraj pchacza oparlam o komode by nie odjezdzal a ta na kolanach przed nim gra organkami i tylkiem kreci jakby tanczyla.
Dziwne minki dzis robi zamyka oczy i sie krzywio do placzu, czasami tak sie robi jak gardlo boli przy przelykaniu albo moze zeby, bo wczortaj lukalam i tak jakby dwojka lewa gorna sie przebila albo juz zwidy mialam. dzis nie da sobie dzioba otworzyc.
Oj jak z facetami, ciagle cos im nie pasuja i gratki dla meza Marty za opieke nad synkiem i zoną

Uwierzcie chcialabym sie tak poklocic z moim jak wy ze swoimi. Wyda sie Wam to dziwne ale wtedy przynajmniej bym wiedziala ze mam faceta w domu, a tak na odleglosc to zaraz gniew przechodzi bo czlowiek ochlonie. Chcialabym by byl w domu, nawet sie z nim klocic ale jak byl to bylo mi latwiej i jakos tak lzej mimo ze caly czas albo na budowie u nas albo kuzyna, ale za to wieczory i weekendy mialam go calego i na caly dzien....
ide zjesc obiad i jak mala sama nie zasnie to sie poprzytulamy i moze odplynie.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

A więc w kolejnym żłobku powiedział mi facet ze mnie zapisze ale jestem już 25 osobą a mają tylko 20 miejsc

W przyszłym tygodniu przejade się profilaktycznie jeszcze może do 3 żłobków...ale tam juz autem...więc ogólnie będę miała złożone podania o przyjęcie do 6/7...i jak sie Lena nigdzie nie dostanie to mnie krew zaleje...bo wtedy będę udupiona i ani pracy ani kasy

Facet jeszcze mnie dzis uświadomił że jak pójdę się zapisywac do UP to oni muszą mi dac jakąś kartę i tam gdzie w żłobkach poskładałam podania to musze jeszcze raz sie przejść i żeby mi to podbili (bo to dla UP takie jakby potwierdzenie że nie kłamię i ze dziecko jes zapisane) i z powrotem znów to do UP. Potem jak się moja by gdzieś dostała...albo nawet do kilku to wybieram jedno a w reszcie żłobków muszę odmówić i znów łażenie

szósteczka zdrowiej...ja tez nie dostałam maila z Fischera...z Twoim K. jeszcze nic nie stracone na awans więc głowa do góry

ech ci faceci...najpierw mówią a potem myślą

Gochens super że wszystko udane i że z prezenciku bardzo zadowolony

Agusia fajnie ze się odezwałaś

Marta zdrowiej

kakaszka wow ale szybko juz pojedziesz

heh sny super...każda o każdej śni

lece bo mała marudzi że hej...resztę później napiszę
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4