- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Na szczescie Gwiazda śpi juz godzine to was nadrobilam przy herbatce:)
Sophie super zakupy, szczegolnie kiecka i kamizela.
Gochens dobrze ze wykorzystalas mezusia urodzinowo bo szkoda by bylo zeby sie zmarnowal jak taki podniecony tym prezentem haha

Hania ale latania jeszcze przed Toba. A to jak juz bedziesz miala odmówić w innych zlobach jak wybierzesz konkretny to nie mozesz telefonicznie danke i juz nie łazić?
Srenka moja je butle tylko na noc 180 a tylko rano dostaje jeszcze cycka, pozniej kaszka, obiadek, deserek, przekaska i wieczorną pora flacha;)
Oj współczuję kochane tych kłótni. Ja to sie stesknilam za tym moim brzydalem wtorek środa bylam u mamy w czwarek wrócił pozno z roboty to nawet nie zamieniliśmy jednego zdania i dzis juz wczesnie wyszedł do robala. Troche sie martwie bo ma dzis po dachu łazić bo zaklada ogrzewanie solar w klasztorze u siostr:/ a wiecie jakie dachy i jak wysoko, do tego śnieg i ten porywisty wicher...
Na dworku bylysmy ze 20 minut tylko bo tak wieje. Wywiesilam sobie posciel to przynajmniej sie przewietrzyla. Mala zezarla łososia z gerbera ale cos jej nie pasowalo:/ az dziwne bo moja córka to raczej jak smietniczka pozera wszystko co sie da a tu taki zonk. A wczoraj mnie nie bylo bo wreszcie sie polepszylo z kaska troche i dal mi na zakupy to poszalam w tesco i przynajmniej mam pełna lodowke;) obiadu nie gotuje bo B. zjadl u siostrzyczek:) a ja mam jeszcze z wczoraj makaron z pterodaktylusem hihi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Zbieram się do tego maila od kilku dni...
Próbowalam Was nadrobic kochane ale przyznam zezrobiłam to po łebkach

Haniu miło ze omnie pamietasz

teraz pisze tego maila z malym u boku a to bardzo trudne bo on jak wizdzi podswietlona klawiature to to az sie trzesie.... no ale pozwoliłam mu pogryzc troche podeszwe kolcowa z butków jego to sie uspokoił

Kakaszka trzymam kciuki za wyjazd

Marta szósteczka zdrowia!!!
Gochens ty to jetes super babka - urodzinki meza superowe!!!!!!!
Karolka trzymaj się!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Milady twoje szkraby sliczne i życze powodzenia w przeprowadzce.Wiem że daleko odrodziny bedziesz, ale jak poczujesz klimat Wrocławia (do tego ty jeszcze ekspert foto) to zakochasz sie w tym miescie. Mój mąż stamtąd pochodzi. Jak sobie przypomne jak sie po Wrocławiu całymi dniami wlóczyliśmy zakochani

Jeśli chodzi o wyjazd to przeżyłam go

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dostalismy nowy fotelik do samochodu (podobny co Gochens kupowała) ale Tomek i tak placze w samochodzie a sam fotelik jest prawie pod sam sufit

Kupilismy spacerówkę. Najbardzej mi zalezało zeby możena było zmieniac siedzenie dziecka co do zmiany kierunku jazdy no i udało sie ale reszta w praktyce okazała się troche kijowa.
Od jutra moj maz ma 4 tygodnie wolnego

Marta napisz jak tam dajesz rade z pracą?
Hania jak dietka?
AAA i wiecie co w przychodni mi powiedzieli ze za dużo mleka zużywam

Od 4 dni dodaje do mleka nocnego kleik ryzowy i zauważyłam ze w nocy je tylko 2 razy a nie jak trzydo tej pory chociaz budzi sie ok 4/5 ale mysle ze wtedy go cos brzuszek boli bo po tym kleiku ma zatwardzenia. steka wtedy i biore go do łozka i razem jakos zasypiamy :)Pamietam ze kiedys pisałyscie o planie dnia jak jedzonko podajecie.... chciałam do tego wrocic ale nie umiem znaleźć

Pisalam tego posta 4 godziny

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

...kupiłam dziś w polskim sklepie dla mojego polska kaszankę

Ikunia ojej w taką pogodę siostry zakładaja solary

a gdzie to tam u Was dinozaury latają

No niby bym mogła zadzwonić...ale oni zawsze maja tysiąc pytań do i az się boję jak mam z niemcuchami gadac przez tel. a jeszcze literować im po niemiecku nazwisko to juz w ogóle masakra

Kasiu fajnie ze się odezwałaś

a co do tej koleżanki że w wieku 7/8 miesięcy podawała juz parówki i dżem to moim zdaniem nieodpowiedzialna bo w tym najwięcej chemii jest. Parówki to najgorsze świństwo..wsystko tam do nich idzie zmielone

lecę Lenitę położyć spać
- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Kakaszka super jak by z tym wyjazdem się Wam udało

Ja bym chciała wyjechać gdzieś za granicę ale mój R. nie chce. Chyba że pracował by w swoim zawodzie...
U nas cały czas tak samo, Filip w nocy budzi się średnio co 1-1,5 h. Wczoraj poszedł spać o 20 i do 12 wstawałm do niego chyba z 10 razy, a potem już nie liczyłam. Teraz stoi obok mnie i tańczy

Wymiary Filipa do tabelki to: 8500,72cm.
Milady słodkie zdięcia

Dobra to jade wstecz bo mam chyba ze 20 stron do nadrobienia

A, na tą zabawkę też czekam już chyba z półtora miesiąca
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

kasiu podziwiam z chec studiow, no i powodzenia na praktykach. fajnie, ze maz bedzie mial urlop, odpocznijcie razem chociaz troszke.
malutka ty biedulka. czym ci sil dodac, czujesz, wysyam ci fluidy pozytywnej energii i cierpliwosci, kiedys bedzie napewno lepiej.
ikunia nie martw sie jak cos siostrzyczki uratuja twojego

a z tym pterodaktylem to padlam

glowa mi rozbolala, jednak mi szkodzi duzo myslec

wyobrazacie moja mama juz znalazla lukaszowi prace na bialorusi

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Otrzymane podziękowania: 9

i jak to za dużo mleka zużywasz?!?!?!
Ja kleik czasem daję na noc, ale Bartek jak budzi się w nocy to jeść nie chce tylko pije dużo, chciałam mu ostatnio na śpiocha flachę władować ale od razu obudził się z alarmem więc chyba nie chce jeść w nocy.
Ja się na długo wstrzymam z podawaniem takich rzeczy jak jajecznica, dzemy i inne.
Rysa jaki słodziak do wycałowania

kakaszka Ty się o faceta nie bój oni zawsze się dogadają, nie to co babki

dzisiaj międzynarodowy dzień przytulania, korzystacie już z tego?

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A z ta pracą dla twojego byłoby fajnie chyba.Może przy twoich rodzicach pilnowałby się... no i zawsze bylibyście razem.
Ja chyba nie dałabym rady bez męża... Podziwiam Cię Malutkamilka że dajesz tak sama radę. Jak ja nie daje rady to mysle o Tobie ze ty musisz i mnie to motywuje.
Cos mi kurde spacja wariuje:)
Haniu tak Cię podziwiam ze chodzisz po tych żłobkach dietetykach i tak sobie radzisz z niemieckim. Jestes WIELKA!!!
No z tymi parówami to przesada, ale wiecie jak to z nie ktorymi bywa...sądzą ze wszystkie rozumy pozjadali bo ich dziecko je i nic mu nie jest, szczególnie jak to jest dziecko typu pożeracz wszystkiego

Haniu ty gotowałaś zupki Lence. Jakiego mięska jej dodawalaś?? Może kupie w sobote jakiegos mieska i ugotuje mu zupke i zobacze czy jej zje wiecej.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
no wlasnie dzien przytulania, nasza rocznica, urodziny siostry mojego faceta, urodziny kolegi, a ja siedze i ani sie nie przytulam, ani rocznicuje, ani urodzinuje

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Artus zasnal w lozeczku,Emi jeszcze przed chwila rysowala,a teraz uklada sie do spania choc juz pozno.
Filipku,jestes cudowny,jak ty pieknie stoisz.
Ja tez bym chciala gdzies pojechac z mezem,ale jak narazie to niemozliwe,moze w lecie?
Wiecie ja to glupia jestem,czasem wydaje mi sie,ze nadal mam w sobie hormony ciazowe,plakalam dzis na porodowce,wczoraj na filmie...masakra.
Haniu,mam nadzieje,ze Lencia dostanie sie do wielu zlobkow i bedziecie mogli wybierac..
Artek w nocy juz raczej nie je,zdarza mu sie to sporadycznie.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

kakaszka no to super ż eprace tam ma załatwioną

Kasiu a gdzie tam ja Wielka

a nie słyszałam, ze dziś dzień przytulania

rysa brawo dla Filipka za tyle umiejętności

zupka się gotuje - zrobiłam z brokuła, pieczarek, ziemniaka, marchwi i pietruszki

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

kakaszka to wyobrazam sobie jak sie cieszysz w rodzinne strony powrócić

Marta zdrówka!

Kakasia Wrocław piekny ojjj jak ja bym sobie tam połaziła i do Zoo poszła

Mielismy na wakacje jechać albo Mazury albo jezioro białe ciekawe jak z Zoska by taki wypadzik wygladał

Malutka jakiego macie pchacza? my mamy takiego i Zoska jak narazie operuje nim niezle

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sophie a jak robisz sos brokułowy? bo makaron ze szpinakowym jadłam ale z brokułowym nie