- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Jesli chodzi o humor to ja moge przybic piatke z srenka co prawda bez wirusa żadnego ale i tak do bani i nic mi sie nie chce.
czytam was ale cos brak checi do pisania.
Dobranoc.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Rzuciłam robotę, poszłam do PUP i zapisałam się na roczny staż w MOPSie.
i udało się pokonać początki deprechy więc Srenko i Ikuniu, główka do góry więcej pozytywnego myślenia przecież macie wspaniałe dzieci i dla nich warto być silnym.
Srenko z całego serduszka życzę Ci oby to była ciąża a nawet bliźniacza oczywiście nie po złości ale jak to może być ostatnia to od razu dwójkę by Pawełek miał cudowne siostrzyczki, ale z tego co pisałaś to musicie jeszcze poczekać więc na Twoim miejscu zakupila bym kilka sztuk testów by leżały w domu i czekały na swój moment.
Ikunia Twoje Robaczki sliczne, ale Zosia to cała Ty, jakoś nie widzę podobieństwa do taty- przy najmniej z profila.
u nas noc z 4 pobudkami ale po polnocy aż godz się męczyła bo zasnąć nie mogła i takim sposobem wylądowała u mnie w łóżku ale to ja pierwsza zasnęłam

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Dziewczyny odpedzac ta depreche w cholere , kto to widzial zeby takie swinstwo sie przyplatalo do tak fajnych Babeczek

Ikunia robaczki cudne i Zosia mi troche pod tate zalatuje , choc wiecej ma z Ciebie

U Nas noc super 2 razy pobudka zanim ja poszlam spac a pozniej wzielam ja do siebie i godzine horroru przespala

co dzis na obiados ???

lece na kawke

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Dziendobry. dzis jest słońce to bedzie trzeba isc sie naswietlic troche.
Dobija mnie juz brak kasy, w kółko cztery ściany i te same mordy stale do tego jeszcze stale czekac z obiadem ktory i tak laduje w lodówce bo facet nie wraca z roboty bo mu sie "nie oplaca".
Zoska calyczas sztywno stoi i zeby ja posadzić trzeba dwóch osób siłą bo maruda nie ma w planach siedzenia.
Teraz leży ze mna po porannym cycu i śpiewa.
Wczoraj mnie rozsmieszyla bo puscilam jej na youtubie stary niedzwiedz i tam byly take ładne rysunki a ona zlapala swojego misia z ktorym spi przytuliła go do nosa powachala i zaczela sie śmiać i raz patrzyła na komputer a raz na pluszaka uśmiechnięta jak nie ona.
Karolcia jutro o 14 rozprawa
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Twoj nie wraca a moj nie glodny wiec niema sensu gotowac

Dziewczyny hurra mam plamienie , brzuch i krzyze mnie napitalaja wiec dzidzi nie bedzie

Ja dzisiaj robie kalafiorowa i racuchy z bananem na kefirze

Pawelku i Bartusiu buziaki od ciotki

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Wczoraj na południe zrobił pierwsze raczki po łóżku a wieczorem już cały dywan przeszedł dziś rano znów go na dywan i nie zapomniał.
Gdzie Was wywiało ? A moze słonce macie i czerpiecie energie?
U nas pieknie swieci z dachu sie leje bawimy sie jemy obiad i idziemy na sanki matka sie przewietrzy

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

ja od rana na telefonie. zarejstrowalam eliza na czwartek na szczepienie, oczywiscie bez problemu sie nie obeszlo, ale jakos ugadalam babke, ze to musi byc ten czwartek

pozniej ambasada bialoruska i jakie papiery trzeba itd, zostalo mi jeszcze pkp.
mialam dzis sie spotkac z kolezanka na spacerku, a wozek jeszcze nie naprawiony, wiec pewnie dupa wyjdzie, choc pogoda cudowna.
ej depreha wynocha od nas wszystkich, co to ma byc. ja tez jestem osoba sklonna do takich humorow, ale narazie mam glowe zabita czym innym, wiec nie jest zle, ale nie pamietam zimy bez deprechy. trzeba poprostu wytrwac jakos ta zime, a jeszcze chwile i wiosna bedzie

ikunia u ciebie facet bedzie czesciej w domu, kasa kiedys bedzie ( sama sobie to mowie, bo mamy ten sam problem). srenka u ciebie tez bedzie wszystko i sraczuszka minie. malutka a twoj niedlgo wroci z zagramanicy i bedziecie sobie mieszkac na swoim i druga dzidzie majstrowac :-*
u mnie lalunia cos marudna dzis, ale niedlugo spanko, wiec moze uda mi sie spokojnie posiedziec.
no to albercik sie rozbrykal

chlopaki sto lat od ciotki i elizki

ikunia zoska super sie prezentuje, z reszta jak zwykle

u nas noc w sumie ok, ale dosc czesto sie przewracala na brzuch spala, a pozniej jak sie przebudzala, to trzeba bylo ja odwrac, bo cos sama sie klinowala

za to ja dzis mialam sen mocny, a moj facet dostal tego co ja ostatnio, myslenia cala noc co trzeba zalatwic i takie tam

no to milego dnia kochane

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Mam na niego gwarancje ale jak oddam jak wszystkie numery mi zresetuja ;/ pech....
Wszystkie dzieciaczki urocze

100 lat dla solenizantów

Dzwoniłam dzis do Anetki potwierdzić ze bede napewno na slubie i mowiła ze 60 osób jej odmowiło ;/
Ciesze sie ze wreszcie zobacze znajomych i niektorzy z zagranica przyjada takze bedzie wesoło! Nawet moja dawna miłosc bedzie

No to 1 marca pobawie i pohulam

Pogoda u nas słoneczna wiec spacerek zaliczony

W przyszłym tyg jade na shopping kiecke i buty kupie wypatrzyłam mega szpile

Powiedziała mi dzisiaj ze jestem jedyna osoba co sie cieszy jak dowiedziała sie o ciazy

Ja na obiad robie schabik takze lece bo moj na 2 przyjedzie

bede pozniej papa

a i Malutka udało Ci sie zdobienie!

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Sto lat Pawełkowi i Bartusiowi.
gratulacje nowych ząbków u nas nadal nic.
gratulacje nowego raczkowania i kroku rozwojowego.
kakaszka byle do przodu trzymam dalej kciuki.
Haniu powodzenia w tych żłobkach a u wad tak mozna do wielu żłobków panstwowych sie zapisywać bo u nas jak sie zgłosi do wiecej niż jednego w rejonie to mozna zostać zdyskwalifikowanym i w ogóle nie dostać sie nigdzie.
malutka powodzenia z samochodem oby szybko sie naprawil i w miarę tanio.
Nam tez popsuło sie auto tyle ze to dostawcze no i klops z przewożeniem mebli dobrze ze węgiel udali mu sie dowieźć a po meble zamiast na spokojnie w dwa dni to musimy zalatwic to dzis w dwuch miejscach z podwójnym rozładowywaniem i ładowaniem bo wypożyczymy przyczepę i żeby było taniej i nie placic za wynajem wiecej niż za dobę. Na domiar wszystkiego po przewiezieniu mebli K będzie musiał pojechac z Patrycja na pogotowie bo wczoraj schodziła z góry i chciala przeskoczyć plecak i sie poślizgnęła i spadla z paru ostatnich stopni i uderzyła sie w palec mały u lewej nogi i prawdopodobnie ma złamany wczoraj myśleliśmy ze tylko stłukła k jej założył bandaż elastyczny ale dzis boli ja coraz mocniej i nie mogła nałożyć buta bo aż płakała z bólu wiec zostawiłam ja w domu i tak skacze na jednej nodze lub chodzi na kolanach najgorzej ze ma juz strasznie dużo zaległości bo w szkole nie było jej ostatnio od prawie 3 tygodni.
A tak dla poprawienia nastroju
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Też jakiś taki humor mam do bani. To chyba przez te żłobki. Lataliśmy dzis z moim i byliśmy w jeszcze 3 to tak : w jednym powiedziała mi babka że mają full i nawet mnie nie zapisze, w drugim zapisała ale na 4 wolne miejsca jakie zostały jest 108 chętnych i oni rekrutują wg jakichś punktów (jeśli Lena miałabym rodzeństwo w danym przedszkolu to automatycznie ma więcej pkt. i większe szanse) także dupa bo ma 2 punkty a inni po 4-5pkt. A w 3 przedszkolu/żłobku dali mi adres online i mam internetowo zarejestrować dziecko...a 4 żłobka nie znaleźliśmy bo nawet w navi nie było takiej ulicy (musiała powstac nowa a navi mamy z przed 4 lat bez aktualizacji) takze dooopa wielka ogólnie. Pełno niby żłobków ale tez full dzieci. Tyle się zjeździliśmy i co

Za chwilę zarejestruję Lenę online...więc będzie zapisana do 6 żłobków ...ale we 2 powiedzieli mi że praktycznie szans nie ma. Także zostaja 4 i licze na cud

szósteczka...można do kilku a nawet trzeba (sami tak radzą) bo jakbym zapisała Lenę tylko do jednego to na pewno by się nie dostała...albo szanse byłyby jak w totka

Łącze się w chandrze z innymi laskami

Zosiek ładny

Ika powodzenia w Srusie

Opieprz swojego że do domu sie wraca a nie śpi w pracy bo córa go też potrzebuje i obiad należy zjeść jak kochanie przygotowało.
szósteczka oj to ale Pati się przytrafiło. To pojechaliście na to pogotowie?
powodzenia z przewozem mebli

aaa byliśmy jeszcze oddać PIT mojego...i musi dowieźć jeszcze akty urodzenia dzieci tych z PL ...masakra...że ta baba nam nie powiedziała a niby wie wszystko na temat rozliczeń

kakaszka super ze tyle udało się załatwić

Lena z tata śpi a ja lece zrobić sobie kawke i rejestrowac dziecko do Kindergarten

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Pół dnia spędziłam na słońcu i podładowałam trochę moje baterie

Sraka przeszła to i humor zły przeszedł

Mały dziś dokazuje że nie wiem co z nim począć... Zaraz zgram kilka zdjęć z tela to Wam pokażę

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Witam dopiero teraz bo od rana jak wpadłam w szał sprzątania to szok. w końcu udało mi się schować ozdoby świąteczne i choinkę u Aliego. Później byliśmy na spacerku bo pogoda super. Teraz obiadek i piszę z wanny

Noc dziwna, obudził się o 2 i ani myślał spać wciąż płakał wiec wzięłam go do nas ale i to nie pomogło.. W końcu dałam mu pić soku i usnal.
Chłopaki najlepszego z okazji Waszego dnia

Srenka, Ikunia, Hania i inne chandry proszę mi tu uśmiechać się macie dla kogo przecież

Zosia super laska niedługo sama Będzie karmić ptaszki! a tata niech wraca na obiad bo jak z Alim wpadniemy to wszystko zjemy

Kakaszka nawet nie wiesz jak się ciesze ze wyjazd wasz juz niedługo. mam nadzieje ze wszystko się fajnie ułoży
Haniu no oby w którymś w końcu znalazło się miejsce. Racja im więcej zapisów tym większe prawdopodobieństwo że się uda. Eh a z tą trasą dodatkowa nie zazdroszczę

Sophie udanych zakupów pokaż nam tu swoje łupy. Fajnie ze wesele coraz bliżej wybawicie się

Karolka gratuluję okresu! Racuszka dejjjj

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Bartuś wszystkiego najlepszego

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Zoska cały czas mowi "tata tata tata " i dzisiaj jeszcze doszło :PApapapapa"

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Srenka Pawelek super taki zadowolony

Haniu ale sie najezdziliscie , nie zazdroszcze powtorki z aktami

Szosteczka wszystko ok z Patka ?? Mam nadzieje ze ten paluszek tylko stłuczony a nie zlamany

Chcialam @ to mam tak mnie brzuch napitala ze ledwo chodze :/ ale juz poprasowalam i mojego wyszykowalam

Gabi dzis strasznie marudzi ale zabek sie przebil bo juz stuka pod lyzeczka i czuc pod palcem ale jeszcze nie widac

Ale tu cisza okrutna :/
Violcia jak tam u Ciebie ??
Rysa jak Fifi ??
Aleksia jak tam raczkujacy Albercik ??
Cordis i Kasia co u Was ??
Klara to juz chyba calkiem zapomniala o Nas :/