- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.

Lenka z sukienką czadowa

a synio fikał w łóżeczku zabawy smoczkiem mu się zachciało po chyba 15 razie jak szukałam na podłodze wzięłam go do wózka i leży sobie koło mnie ale oczy zupełnie nie do spania i gada sobie cały czas.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

lenita jaka wystroja :)slicznosci. no a za siku gratulacje, madra dziewucha nam rosnie

gabi sliczniutka rybka ;-* karolka a ona sama juz tak staje czy ty ja stawiasz na kolanka?
karolka mamy to samo z zabawkami, a jeszcze lepsza frajda, ze pozniej cudem wracaja, bo mamusia sie wkurza kiedy caly pokoj jest w zabawkach

moj facet byl u tesciowej, dzieki bogu bedziemy miec miejsce gdzie zostawic wiekoszosc gratow. rodzice moi kupili juz lozeczko i fotelik do karmienia, takze nie trzeba targac ze soba nic duzego, postaram sie minimum najwazniejsze wziasc.
jutro chyba pojdziemy do notariusza na pozwolenia na wywoz dziecka, by mozna bylo zrobic doki elizie na bialorusi, ale zobaczymy jak z pogoda, mam nadzieje, ze ie bedzie lalo jak dzis, bo to w deprehe mozna wpasc. w ogole ja jakas ostatnie dni jestem poddenerwowana, smutna, zestresowana itd, wszystko pewnie przez ten wyjazd, jednak sie boje zmian strasznie, ale w tym wypadku sa potrzebne.
sory ze was caly czas zanudzam tym wyjazdem moim, ale mowie strasznie sie stresuje i w sumie wszystkie mysli sa w ta strone. jak macie mnie dosc napiszecie

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Lenowe focie słitaśne

Gabrysiu wstań z tych kolan dziecko

Haniu nie zawsze jest tak że spalasz kochana daną ilość kalorii jaką podają w obstrukcji. Wszystko zależy od Twojego pulsu.. jeśli nie męczysz się za bardzo to i ilość spalanuch kalorii może być mniejsza i odwrotnie

Oczywiście gratulacje dla Lenity za te wszystkie "słowa" Zdolniacha nam rośnie

Marta gdzie Twój mega wielki post??

My już po wieczornym filmiku teraz leżymy w łóżeczku i zaraz chyba uciekam do snulandii także kolorowych snów

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

pranie jedno zrobione, teraz będzie drugie.
wreszcie słoneczko za oknem, spacerek musi być dzisiaj.
a teraz kawka

Gochenes na poczcie jam

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

U nas nocka rewelka obudzil sie o 6.30 ale tylko dlatego ze nacisnal na kierownice grajaca i jak weszlam oczy jak 5 zl, dalam smoka i spal do 8

Ja spijam kawe a zaraz jade do fryca sie rozjasnic bom czarna od lba

Cordis u nas tez slonce sie przebija wiec tez uskutecznimy spaceross. A fote zobacze jak wroce

Marta lubie czytac , takze czekam czekam hehe
Milego dnia kochane w pracy i w domu i na spacerze i gdziekolwiek gdzie bedziecie
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Cordis my też po 6 juz wstaliśmy.
Ubieramy się zaraz jemy drugie śniadanko i jedziemy na miasto do sklepu po chlebek bo później zbytnio świeży nie będzie. A później do mamy na kawe i odebrac kolejna partię ubranekdla Wiki bo kolezanka przyniosła.
U nas nocka jedna z lepszych choć do doskonałości jej daleko. Pobudki po 22, przed 3 i przed 7 na mleko i koniec spania.
plamki jej poschodzily i policzki tez juz ma gładkie.
wyniki badań już są w przychodni ale do pani doktor dopiero jutro po 13.
Mnie cos gardlo od wczoraj pobolewa i zatoki się uruchomiły po sobotnim spacerze.
dziś mrzy i pada śnieg choć to tylko takie małe płatki i gdzie niegdzie.
Wiki już się podnosi przy wszystkim i ma wielki zal do mnie jak chcę ją posadzić a ona w tym momencie chce sobie pochodzić. Wczorajszej aj sama zaczela chodzic z pchaczem- żebyście widziały moją minę jak to zobaczylam a ona się cieszyła.
teraz mam pytanie do mam które przeszły juz ząbkowanie. Jak wyglądają gorne dwójki? Czy są podobne kształtem do dolnych jedynek czy spiczaste? Bo Wiki ma coś po lewej górnej stronie coś jakby wyrzynał się ząbek tylko taki bialy szpikulec. I nie wiem czy to zab czy chu... wie co. Jak przejeżdżam po dziale to niby nie czuc nic prócz zgrubienia natomiast jak wezme " pod wlos" to haczy.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

ja juz mam problem ze snem przez ten stres, mala sapala ladnie. o pierwszej w nocy troszke ja pobudzilismy, to raczej nie my tylko mega skrzypionce lozko i dopiero po tym jakos zasnelam. powiem wam, ze przerwa tygodniowa bez przytulania dobrze nam zrobila, o wiele lepiej smakowalo

katarynka zajada gryzaka, ja pije kawusie i sie biore a dzwonienie do ambasady bialoruskiej, do pkp, lekarz rejestruje dopiero jutro.
u nas tez sloneczko, wiec spacer bedzie

cordis cieszko cokolwiek planowac, bo nie wiadomo ni kompletnie, jade i tam sie zobaczy

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Kakaszka fajnie ze juz tuz tuz wyjazd ale jest troche zalatwien z tym co?? dobrze ze tesciowka miejsca troche wygospodarowala na Wasze rzeczy bo szkoda by bylo sprzedawac albo zostawiac

Gochens milego fryzjerowania

Malutka fajnie ze wkoncu sie troche wyspalas

u Nas nocka ok jakies 3 pobudki na smoka a tak to jedna co byl ryk i niewiem co o tym sadzic bo ona codziennie miedzy 2 a 3 rano ryczy i zasypia tylko u Mnie na rekach a co odloze to ryk a mija 3 i spi bez problemu

Dajecie juz Danonki??? bo ja kupilam i zamierzam jej dac

Milego dnia

a tu moje łupy:)
2 dresiki na 74/80 jeden na 86/90
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Lena obudziła sie o 7.30 więc wzięłam ją do nas i sama padła jeszcze na pół godziny. Wstałyśmy o 9

Pokłóciłam sie z moim jeszcze

Gochens jak ćwicze na steperze to mam różne tempo, bo jak już nie mogę to zwalniam haha

Karolka świetne łupy

Fajnie że hula taka tania

ja danonków jeszcze nie dawałam.
Malutka - moja ma dwie górne...ale one sa praktycznie takie same jak dolna tylko ciut większe

kakaszka powodzenia z ambasada

miłego dnia

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Lenka sliczna i jaka madra cud miud.
Gabi tez słodzika.
Sliczne te zasypianie na foteliku.
U mnie dzis wszystkie dzieciaki w szkole i przedszkolu, dzis z rana z Pawelkiem sprzątałam mebelki Faustynki Mamut Ikei dzis przyjeżdżają kupcy a jutro jedziemy po mebelki Szymcia pojutrze dla Fauci o takie
tablica.pl/i/oferta/meble-vox-romantic-C...html?code=1ad2a72d51
Pawelak w dzien coraz mniej spi za to dość szybko chodzi spac bo juz około 18.00 i śpi 12 godzin z jedna pobudka na mleczko wczoraj ciezko usypiał pierwszy raz płakał długo chyba dlatego że nie miała mleczka bo sie skończyło i próbowałam uśpić go herbatką aż wreszcie K jeździł wieczorem do sklepu bo wcześniej nie dawaliśmy rady a jak byl wreszcie czas to syn zrobil nam taka awanturę ze hej. Milego dzionka .
Kakaszka dziel sie z nami ile wlezie waszymi przygotowaniami do wyjazdu to na pewno stresujące i trzeba sie komus wygadać a my chętnie wysłuchamy a nawet i dopytamy bo wam kibicujemy. Dobrze ze możecie czesc rzeczy zostawic u teściów
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

wiem ze tylko o sobie,wieczorem jak zregeneruje siły to postaram sie was poczytac i cos wiecej napisac.
trzymajcie sie

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
A odnośnie demonków to ja czasem daje ale trzeba uważać na barwniki bo czasem uczulają dlatego lepiej dawac waniliowe.