- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

No a druga dzidzia to decyzja dwojga więc musicie sobie przemyśleć oba dwa

Mój już pojechał ja zjadłam sałatkę warzywną bo zapomniałam cycków kurzych rozmrozić

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
tak zrobie jak piszesz

z tym durgiem dzieckiem sa plusy i minusy, wiadomo...
a praca sie nie przejmuj, tak jak pisze gochens czas bedzie lecial, a maz bedzie musial dac rade.
elizka jeszcze fikolkuje w lozeczku, ciekawe kiedy zasnie. ja ogladam jakies romansidlo, o dziwo juz drugi raz w ciagu tygodniu moj facet pozwala mi obejrzec cos takiego.
co do sportu ja przez cale zycie jestem zmuszona ogladac sport roznorodny. w domu zawsze tato, poki nie bylam nastolatka i nie mialam tv w pokoju. pozniej w akademiku zawsze impreza i zawsze jakis sport w tle, no i teraz, ale nie moge powiedziec ze jakas fanka jestem. z ciekawoscia obejrze tenisa ( bo kiedys gralam dawno temu i nie prawda

a wiecie co mnie jeszcze wkurwia w naszym zwiazku, glupota, ale strasznie mnie to irytuje. to ze nigdy nie jemy razem ani obiadow ani kolacji, nigdy. kazdy je jak sie zachce, a tak jest w rodzinie u mojego faceta, nie ma wspolnych posilkow, a u mnie kazda kolacja zawsze byla razem. rodzice wracali wieczorem robili kolacje i zawsze wszyscy razem, teraz to doceniam jak tego nie mam, a wczesniej chcialam zawsze jesc u siebie w pokoju.
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Slyszala własnie ze dzieci jak sie uczy od małego jesc z rodzicami to pozniej nie jest niejadkiem.Wiadomo Każdy posiłek będzie smakował, gdy do stołu zasiada cała rodzina ! Tworzy sie atmosfera

Czytałam kiedys ze wspólny posiłek daje także poczucie bezpieczeństwa i bliskości, co jest podstawą prawidłowego rozwoju dziecka. Rodzinna atmosfera, miła, luźna rozmowa i żarty sprzyjają kojarzeniu posiłków z pozytywnymi uczuciami.
Violcia dasz rade jestes twarda i jestesmy z Tobą! :*
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Violcia nie przejmuj się tą praca tak...mów sobie w ten sposób - nie ja pierwsza nie ostatnia, pół etatu to zleci jak woda

kakasza ja lubię jeść wspólnie...masz rację to bardzo fajnie ja się posiłki je rodzinnie

A może Ty zainicjuj wspólne posiłki

Gochens a to co za gra w sonko?

Lena już od pół godziny śpi

Sophie - bardzo pięknie i dosadnie napisane

dobranoc...do jutra

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Haniu tak patrze to ladnei twoja Lenka nadrobila kilogramow, brawo juz nie dla kruszynki

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
a z tym obiadem to dzis probowalam i co uslyszalam, nie jestem glodny. w dupie juz mam, ja mam dosc starania sie o cokolwiek. nawet nie wiem gdzie wyszedl, bo ostatnio jak zapytalam gdzie byl, to uslyszalam bardzo nie mily tekst, wiec w dupie to mam. i trzeci raz napisze w dupie to mam

haniu milego romantiku

jutro moze pojdziemy do tesciowej pogadac z nia czy mozna bedzie zostawic rzeczy niektore u niej, choc za bardzo mi sie nie chce, chyba, ze jej nie bedzie, bo znowu jakiegos fagasa ma i ponoc ciagle u niego siedzi.
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Znów nasmeciłam

kakaszka ty tez nie masz lekko z tym swoim,wytrwałosci kochana

My razem tylko obiady jemy,tak to sniadania i kolacie kazde o innej porze,zreszta ja mało jem a on ciagle głodny

hania miłego wieczoru

obejrzałam kryminał,spac mi sie chce wiec pewnie sie połoze.
dobranoc

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

noc super 2 pobudki na piciu i jedna na mleko

ale i tak jakos nie moge sie dobudzic, oczy sie nie chca otworzyc calkiem

elizka juz nawija na calego.
a u nas pan mowi, ze 5 stopni dzis bedzie

milego dnia

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

mój to nawrzeszczał na mnie jak mu powiedziałam że chcę prędzej do pracy iść. Powiedział że jak mi się nudzi to mam sobie jakieś zajęcie znaleźć a nie kombinować jak iść do kołchozu i że dopiero wtedy bym narzekała że zmęczona, a po miesiącu bym miała dość.
a co do drugiego dziecka to ja chciałam już teraz działać bo i tak nie śpię i tak więc nie zdarzyłabym się odzwyczaić, ale u nas są inne względy tak więc wyliczylam że w 2015 (zakładam wersję pesymistyczna) przeprowadzimy się na swoje i wtedy działamy intensywnie poczynając od kwietnia bądź maja 2015 roku- wszystko zależy od pobytu mojego w domu.

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
Ja dzisiaj z jednym okiem zamkniętym działam, maluch co chwilę płakał w nocy, nawet przez sen jak podawałam mu smoka to chapsnął mnie za palec i gryzł, chyba dziąsełka mu tej nocy dokuczały, teraz siedzi w bujaku i gryzie najtwardsze klocki a ośliniony o matko.
Violcia pewnie jakbyście mieszkali w Polsce zupełnie inaczej by było a nie tak, sami daleko

U mnie w domu od zawsze jadało się wspólnie przy stole obiady i kolacje, śniadania tylko w weekendy. Teraz też czekam na swojego aż wróci z pracy i obiad jemy razem. Śniadania odpadają bo on wstaje o 4:30 a kolacje ja jem zawsze jak idzie mój horror (Na Wspólnej) on niby nie jada

Gochenes trzeba było wpadać bo była taka dobra a tyyyyyyle ananasów dali

Malutka to kiedy Ty wracasz do pracy?
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Violcia nie wiem kochana co mam Ci radzić... Ciężko z nim i tyle. nie daj się jestem z Tobą!
Haniu jak tam świętowanie?? zdradza coś

Cordis będę następnym razem!!
Kakaszka może ustalaj z nim np ze obiad będziesz robić na 3 to wtedy nie będzie problemu i nie powie ze głodny nie jest. ja uwielbiam jeść razem
Mój wrocil o 5 ale nawet w niezłym stanie. sonka to inaczej PlayStation

Noc ok obudził się o 2 na smoczka później o 7 na mleko a teraz śpi

Miłego dnia

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Violcia kochana przytulam

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a z praca napewno dasz sobie rade , odpoczniesz troche od chlopakow swoich a tatus sie bedzie sprawdzal w roli tatusia

Haniu jak tam wieczorek ??
Sophie dajbtroche tego ciacha

Ja od samego poczatku wprowadzilam jedzenie wspolne i obiad i kolacja zawsze wspolna

U Nas nocka rewelacja zasnela o 21 i pierwsza pobudka o 1 a kolajna o 5 i spala do 9

Idziemy do kosciola na 12 i dzisiaj dzien we 3 takze uciekam

Milej niedzieli

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Wieczór super

Dziś mamy full pracy ...ale już choinka rozebrana i chatka po tym ogarnięta...mój wyciera klatkę schodową teraz...a za chwilę ja obiad zrobię a on skręci szafę do przedpokoju na buty

Lena teraz drzemkę robi

Gochens ahaaaaa hihi

mocny zawodnik z Twojego jak do 5 wytrzymał

no to już za tydzień wyruszacie

u nas wspólne obiady prócz niedzieli nie wchodzą w grę (no chyba ze wraca o 14 czy 15...ale to baaaardzo rzadko) bo on zazwyczaj w domu o 19 lub 20 i o tych godzinach on je obiad

Karolka miłej niedzieli we 3

Malutka to fakt Lenka sporo już nadrobiła

No to życzę Wam byście się jak najszybciej przeniesli na swoje i majstrowali bąbla

miłego dnia
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Karolka to udanego dzionka we 3!
Ja juz ogarnełam, kurde przez tego psa tyle kudlow.. Byliśmy tez na spacerze

Haniu mam kilka celów ale będziemy to razem ogarniać i zrobimy jakiś plan zwiedzania
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

nadrobiłam Was i teraz zacznę pisać wielkiego posta

Bartuś ostatnio nie chce w dzień spać ... a potem dzieją się z nim różne dziwne rzeczy