BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #842174 przez Hania84
a i tak mi się jeszcze przypomniało...to teraz super płacą za staż :ohmy: 1000zł to juz jest jakas kasa :) ja miałam 2 staże w swoim życiu (w latach 2003-2004)...ryłam po 8h i tak jak cordis dostawałam 400zł :P z czego 350zł kosztował miesiąc moich studiów a 50zł miałam dla siebie :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #842176 przez Gochens
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 2 miesiąc temu #842179 przez Hania84
Kuźwa Gochens !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA PIKOLĘ CO ZA WIADOMOŚĆ !!!!!!!!!!! ALEEEE EMOCJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #842182 przez srenka_918
witam ;) Na początek to Gochens powiem CI że jeśli już miałaś mieć miesiączkę to wyjdzie test jak zrobisz nawet 5 min po sikaniu, teraz te testy są czułe

Trochę mnie nie było a tu tyle się działo dobrego i mniej dobrego...
Ostatnimi czasy nie mam na nic czasu, cząsto sobie włączam lapka i nie mam czasu nie niego usiąść a znalazłam taką opcję, że zaraz po uruchomieniu włącza mi się ulubiona strona internetowa czyli Forum ;) Ale czasem to Was może zmylić bo niby jestem, ale to tylko lapek jest właczony a ja się szwędam...

Synek dopiero z kataru się wyleczył co go miał, jeszcze czasem kaszle brzydko...
To i ja mogę trochę rad odnośnie katarku zapodać ;) Nasivin jest bardzo dobry do oczyszczania noska samoistnego, że dziecko będzie sobie pół godz siedzieć np to wtedy zakraplasz i nie musisz odciągać (u mnie to były katusze) więc czekałam aż samo wypłynie i siedziałam z małym i co minutę podcierałam nosa i się ładnie sam oczyszczał a wtedy robiłam inhalację solą fizjologiczną.

Mucosolvan niby jest jak się za mocno odrywa i dziecko nie daje rady tego odkaszlnąć bo za dużo i się dusi więc poleć po receptę bo będzie jak znalazł ;)

Zdjęcia wszystkie superaśne ;)

Kakaszka nasz plan karmień też właśnie ulega zmianom, jemy co 1.5 godz a wytrzymywał już 3... Więc może na nasze pociechy trafił jakiś skok głodu? ;)

Musze pochwalić Pawełka bo spał całą noc bez jedzenia ;) Zjadł o 22 i spał do 7,30 głodny ;) Ale w nocy budził się co 2 godz na smoczka...

Ja się czuję nieciekawie... Jest pora obiadu więc nie będę brzydzić nikogo ;) Ale jak wspomnę jak mnie krępało z Pawełkiem to jest lepiej ;)

11 lata 2 miesiąc temu #842184 przez Gochens

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #842185 przez srenka_918
Gochens ;) GRATULACJE ;) ;) ;)

Porzuć dietę ;) Krecha jest ;) Nie oszukuj się ;) Listopadówka? ;) Czy jeszcze ostatnie dni Października? ;)

11 lata 2 miesiąc temu #842187 przez cordis
Jakże płodnie się na forum zrobiło!!!!
Gochenes :))) GRATULACJE!!

11 lata 2 miesiąc temu #842188 przez Hania84
Gochens widac krechę jak nic !!!!! Raczej dieta nie zaburza działania testu...teraz nawet nie zaburzają wyniku piguły hormonalne, tak wszystko to jest pokonstruowane :lol:

Gochens to teraz ani waż się dietować i ćwiczyć killery i inne takie tam !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ikunia wpadaj z kalorycznymi ciastkami do gochensika :lol:
normalnie szał ciał :D
no nie moge z tych emocji :lol:

...a sama byłabym posrana jakbym u siebie zobaczyła dwie krechy także Cię rozumiem :kiss:
będzie dobrze :) musi być :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #842192 przez Agusia83
Gochens,.

a ja lecę z dzieciakami do łóżka odpocząć.

I muszę nieskromnie dziś napisać, że takiego ciasta drożdżowego z truskawkami i kruszonką jeszcze nigdy nie jadłam...niebo w gębie!

Naprawdę się ciszę 2 ciężarówki już mamy :laugh: za chwilkę Sophie dołączy :laugh:

Szczerze, to ja bym chyba do wariatkowa pojechała jakbym zobaczyła 2 krechy, ale po pierwsze ja juz mam dwójkę i są to jeszcze maluchy a po drugie chyba wiatr musiałby mnie zapylić :silly:

Pawelek,gratuluje pieknego spania..czemu Artus tak nie moze?

11 lata 2 miesiąc temu #842199 przez srenka_918
Agusia więc nie waż się sikać na dworze i to pod wiatr ;)

Sophie teraz ode mnie i Gochens dostanie takie fluidy i że też niedługo będzie się dwoma krechami chwalić ;)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #842204 przez malutkamilka
Gochens to ciąża ja miałam takowy jak testowalam w niedziele a ciote mialam dostac dopiero w srode ;) w kazdym badz razie gratuluje i ja tez robilam nastepnego dnia i juz byla wyrazniejsza. Kurcze ale mi humor poprawilas kobito ciesze sie jak glupia a mialam wisielczy humor dzis..., chociaz nie wiem czy mozemy sie cieszyc bo czy juz chialas....?

Srenka Twoje fluidki zamiast do Sophie to do Gochens polecialy teraz obie dawajcie fluidy dla Sophie- tylko celujcie do niej aby do mnie nie trafily bo moj sobie wczoraj polecial na calego a mi sie dni plodne zblizaja... lib juz sa bo mam chcice niemilosierna a wlasnie tak poczelismy Wikulę.

11 lata 2 miesiąc temu #842205 przez cordis
sama zainteresowana chyba z szoku wyjść nie może:)
ale jakie ładne zdjęcie zrobiła tu teścior i Alanek w tle:)

11 lata 2 miesiąc temu #842206 przez Agusia83
Srenka,jak to dobrze,ze nie sikam na polu:-)

Wiecie,przypomnialo mi sie jak robilam test z Artusiem...bylam na milion przekonana,ze jestem w ciazy...cialo i umysl mi podpowiadalo...test wykonalam po 18 wieczorem w niedziele 7.10:-) i krechy byly piekne.

11 lata 2 miesiąc temu #842211 przez malutkamilka
Ten co 7.10 robilam byl wlasnie tak blady jak Twoj tylko go juz wyrzucilam bo byla bardzo blady i juz go nie bylo widac ;)

Moje teściory tak wyglądały a ciota miala byc 11.10.2012r.:
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #842212 przez cordis
Agusia a ja jak robiłam test to byłam na milion przekonana że nie jestem w ciąży, pierwszy raz od 5 lat dni płodne mi się poprzestawiały a jak zrobiłam test i wyszły dwie krechy to się rozpłakałam i chodziłam po domu i mówiłam " będę mamą"- na szczęście byłam sama, wszyscy później się dowiedzieli:)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka