BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #842215 przez cordis
Malutka ale masz kolekcję :)
Ja swojemu fotkę cyknęłam na pamiątkę.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #842220 przez Hania84
Kurde nakręciłyście mnie z tymi testami i chyba jutro kupię sobie też :P
Ale ja na 99,9% nie jestem w ciąży. Tylko czemu już 9 dni po tym jak miała @ wystapić S) ?
Ja to teraz bym się załamała jakbym była...a mój jak czasem o tym gadamy to mówi że poszedłby skoczyć z mostu :dry: pewnie by tego nie zrobił ...ale nie chce mieć kolejnego dziecka, przynajmniej na razie.

HA Agusia Ty robiłaś 7.10 pod wieczór a ja 8.10 rano :lol:

Gochens własnie napisz nam jaka reakcja Twojego :) ale on raczej ucieszony będzie...bo juz raz wcześniej mieliście mieć podobną sytuację i wtedy mówił że bedzie bąbel i się cieszył jak pisałaś ;)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #842221 przez Agusia83
Cordis a plakalas ze szczescia?
Wiesz,jak wyszly mi krechy,to nogi sie pode mna ugiely ze szczescia,Emi chciala zjesc mi testa...haha..a ja do niej,ze bwdzie miala rodzenstwo

11 lata 2 miesiąc temu #842225 przez srenka_918
Gochens zamurowało ;)

Ale na taki temat to od razu poruszenie na forum się zrobiło ;)
Nawet ja mam czas żeby wejść i śledzić nowinki ;)

Malutka jaką masz kolekcję ;) Ja test po Pawełku wyrzuciłam, tylko focię strzeliłam na pamiątkę, a teraz test schowałam ;)

Szczerze to ja bym się nie potrafiła popłakać ze szczęścia, za to ze zmęczenia i bezsilności od razu, ale przy Pawełku to miałam taki zaciesz że szok ;) A teraz to już się cieszyłam trochę mniej mimo starania, bo podświadomość mi ciągle krzyczała "podwójne obowiązki"

11 lata 2 miesiąc temu #842228 przez Gochens
Dziękuję kochane ;)

Z jednej strony oczywiście się cieszę ale z drugiej boję że tak wcześnie, co z pracą. Jak sobie poradzimy... Mój oczywiście twierdzi że sobie doskonale poradzimy :)

Zadzwoniłam do niego z płaczem żeby przyszedł na górę byl chyba w sekundę bo myślał że coś się stało wchodzi pyta wiec mu pokazuje test i mówię że jestem w ciąży.. usiadł kolo mnie przytulił i zapytał To dlaczego płaczesz? nie. Cieszysz się? ja mówię no że. jednej tak ale z drugiej strony chciałam Poczekać bla bla bla.. On mówi ze się cieszy i że lepiej teraz bo później byśmy byli leniwi.. wiecie ja to jestem taka że się przejmuje co ludzie powiedzą ze tak szybko co w pracy itd... M mówi ze inni akurat są najmniej ważni, no ale ja już tak mam :dry:

No i mówię mu że sam taki prezent sobie zrobił bo w jego ur to było o jeszcze jak kończył to powiedział NO TO TERAZ BĘDZIE DZIEWCZYNKA :)

11 lata 2 miesiąc temu #842229 przez malutkamilka
Haniu musisz rozważyć to że dieta może mieć wplyw na @, bo to jednak zmiana w Twoim organizmie i po prostu może tak zareagować.

No mam kolekcję bo tak pragnełam bobasa, że nie wierzyłam iż się tak szybko udało ;)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #842231 przez Hania84
Ja swój test Lenkowy jeszcze mam :lol: plus fotki :)

Gochens ten Twój jest udany :lol: bardzo dobre podejście ma :) i świetnie zareagował, jak prawdziwy mężczyzna :) Brawo dla Pana męża :)
I teraz żadnych diet Gochensiku i ćwiczeń forsujących :kiss: odłóż to na za 11-12 miesięcy :lol: ... i życzę DZIEWCZYNKI oczywiście :blink:

11 lata 2 miesiąc temu #842235 przez malutkamilka
Gochens Twój ma rację wy najważniejsi, a to co sądzą inni niech Cię teraz nie obchodzi- niech patrzą na swoje tyły a nie cudze. No i życzę dziewczynki ;)

A mam pomysł. może powróżymy dziewczyną co będą miały???
ja z chęcią powróżę tylko muszę wiedziec w któym dniu cyklu był ten złoty strzał i ile trwa srednio cykl. Srenka Ty tez sie pochwal

11 lata 2 miesiąc temu #842242 przez Kasiasia
Gochens gratuluje!!!!!!!!
I zazdroszcze!
Dasz rade! Masz tak madrego i cudownego meza (pokazal klase tym jaksie ucieszyl na wiadomosc o ciazy) do tego pomocnych rodzicow i tesciow :)

11 lata 2 miesiąc temu #842244 przez Agusia83
Malutka,niezla kolekcja:-) ja mam po dwa testy z Emi i Artusiem...ale za to z Emi chyba z 10 razy robilam bete a z synkiem tylko dwa razy.

Gochens,maz zachowal sie jak prawdziwy mezczyzna,ktory kocha swoja zonke,swoja rodzinke...

Dziewczynt juz sie nie mogw docEkac waszych pierwszych zdjec z usg:-)

11 lata 2 miesiąc temu #842246 przez malutkamilka
No właśnie zdjęcia z USG, uwielbiam oglądać- chyba będziecie się nam chwalic i całkiem nie uciekniecie na inne forum?!

11 lata 2 miesiąc temu #842247 przez Hania84
Tutaj jest fajna zabawa w test czy chłopiec czy dziewczynka :)

www.familie.pl/chlopiec-czy-dziewczynka

u mnie się sprawdziło :silly:

Ale poruszenie na forum OMG :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #842248 przez malutkamilka
No własnie ja tez teraz sprawdzilam i faktycznie wyszla mi dziewczynka ;)

11 lata 2 miesiąc temu #842252 przez Gochens
Ja się stąd nie ruszam ;) tu jest moje miejsce tu jest mój dom ;)

Jesteście 2 które wiedzą! :kiss:

Zaszłam na bank 30.01 a ostatnia miesiączka 17.01 ;) wiec chyba będę w październiku a Ty Srenka?
Jutro z rana robie test ale myślę że nie ma co się oszukiwać :lol:

Haniu dietę odpuszczam oczywiście będę jadła z głową nie tak jak z Alanem no i teraz ważę więcej niż z nim wiec kurde Muszę się ostro pilnować. Ćwiczyć będę ale bez skakania i zbytniego meczenia. ręce, nogi... Dupa heh

Fajnie że jesteście :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #842256 przez cordis
Gochenes brawo dla męża :)

Agusia no właśnie to nie był płacz ze szczęścia raczej przerażenie a potem chodziłam dumna jak pawica;-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka