BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #842338 przez Milady
Kurde mam takiego stresa ze mnie rozwali chyba a najgorsze ze wyzyłam sie na MArcinie A PRZECIEZ NIE MOGE gO OBWINIAC bo to ja zawaliłam ......
Czasnął drzwiami i wyszedł napisałam mu smsa ze przepraszam a On napisał "pije i nie dzwon" :(
:(

Iwo i NAstka sie bawia grzecznie zaraz pojdziemy sie kapac :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #842339 przez szósteczka
Łał dziewczyny ale wiesci ja to wchodze patrze tyle stron to juz wiadomo dlaczego.
Gohenes gratulacje ja obstawiam ze chlopiec choc zycze ci dziewczynki z calego serca ale ja mialam podobnie jak ty przy moicch chlopakach ale najwazniejsze zeby zdrowe i zebys dobrze sie czula a maz super exstra masz w nim wsparcie i nie przejmuj sie ludzmi pogadaja i przestana a potem beda dopytywac kiedy sie pojawi na swiecie szczescie.
Sophie tez trzymam kciuki oby sie potwierdzilo.
A reszta jak sobie zyczycie oby wam wyszlo a jak bedzie innaczej to tez dacie rade jak to sie mowi DZieci i szklanek nigdy za duzo zawsze sie cos stlucze. :-)
Ja testy niektore mam ale nie wszystkie gdzies je schowalam ale juz nie pamietam gdzie.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #842342 przez srenka_918
Gochens Twój mężu to prawdziwy Mężczyzna przez duże M. Gratuluję Ci go ;) Ludźmi się nie przejmuj ;) A i od razu nie musisz się nikomu chwalić to i będzie jakby później ;)

Sophie jak dla mnie widać krechę ;) Miałam trochę ekran przekrzywiony i pierwsza krecha wyszła mi fioletowa a druga brązowa ;) Ale są na bank dwie ;) GRATULUJĘ ;) Czyli moje fluidki działały ;) I odbiły się od Sophie rikoszetem i trafiły do Gochens też ;)

Ha ha ;) Ale jaja ;) Tyle będzie dzieci ;)

Milady ja rozumiem CIę że jesteś nabuzowana i że miałaś potrzebę się na kimś wyładować i akurat trafiło na Niego... Przejdzie mu... Głowa do góry, musi po prostu odreagować, bo to tak jakby pierwsza burza w Waszym nowym związku i On się zgubił... Wypije piwko, rozjaśni mu się w głowie i wróci ;) Gorzej jak przyjdzie nie do użytku, lub sam nie przyjdzie a Ci go przyprowadzą, to przyda mu się kolejna wojna że nie potrzebujesz kolejnego dziecka!
A co do działania globulki to CI nie pomogę, bo ja to w życiu zabezpieczeń nie stosowałam żadnych a jak z mężem używaliśmy gumki to to była ciąża i po szpitalu mi powiedzieli żeby właśnie gumki używać, bo plemniki mają hormon wywołujący skurcze.

Zabijcie mnie ale nie wywróżę nic bo nie wiem kiedy doszło do zapłodnienia, a właściwie kidy doszło do zbliżenia ;) To było niekontrolowane a ja byłam pewna że już nie mam dni płodnych, bo chciałam jeszcze miesiąc czekać... Ale że okres przed miałam cykl 32 dni, wcześniejszy 29, to musiałam mieć rozregulowane strasznie i to dlatego... Ale ja wierzę że będzie dziewczynka ;) Z Pawełkiem ciągle do słonego mnie brało a teraz nawet ziemniaki z cukrem jem, jak nie ma cukru w posiłku to go zwrócę ;)

11 lata 2 miesiąc temu #842343 przez szósteczka
Miledi nie mozesz sie winic wkoncu razem si kochaliscie i obydwoje tego chcieliscie wiec nie ma tu winy jak sie ktos poczol to tak ma byc i nic nie zmieni to czy wyplukalas te globulki to moglo nie miec wogole wplywu na to wiec jesli sie poczelo to tak mialo byc a jesli nie to nie. Trzymaj sie i nie stresuj bedzie dobrze.

11 lata 2 miesiąc temu #842350 przez malutkamilka
Milady moze napisz mu by wrocil do domu ze cie ponioslo bo sie przestraszylas i wlasnie teraz go potrzebujesz.

Mojego jak zwykle dorwal kuzyn by cos mu tam zrobic. mial isc po 12 ale ten sie zjawil chyba przed 15 dopiero i jeszcze mojego nie ma a ja sily nie mam. rozumiem pomoc pomoca ale jestem ciekawa czy on by przyszedl do nas robic jak jest lewus do budowlanki.

Mala znow w nocy odstawia cyrki, do jedzenia znow trzeba namawiac, ciagle marudzi chyba przez te jedynki- a ja juz sluchac tego marudzenia nie moge. jestem tak zmeczona ze sama siebie nie poznaje nawet kolacji nie mam sily zrobic. caly dzien jade na kawach bo ledwo co patrze na oczy.

Jeszcze znow T. mnie wkurzyla. Jak wam predzej pisalam chciala jechac z mezem i swoja corka naszym autem do miasta do banku, zakupy i do przyszlej synowej. A my ktoregos dnia mielismy zostawic mala u ktorejs babci i pojechac do wielkiego wielkeigo miasta na zakupy tak sami, pozalatwiac swoje sprawy. plany sie zmienily. Szwagierka jedzie ze swoim partnerem na badania a T. jedzie z nami bo przeciez po co maja sami jechac jak moze z nami!!!!!!!!! Kur...a!!!!!!! Ale dobra, niech jedzie ale ja mam swoje sprawy do zalatwienia najpierw w wielkim miescie czy jej sie to podoba czy nie a potem w wielkim wielkim miescie.

11 lata 2 miesiąc temu #842354 przez Sophie25
Oby sie potwierdziło ! Dzieki kobitki :*

Dzisiaj przyszły Zoski te sliczne rzeczy robione kostka i chusteczka a dam Wam linka do Niej i zobaczcie co robi i moze Wam sie spodoba
www.facebook.com/sweetiebabylife :)

KaROlka Ty chyba pisałas o cene to ta kostka 35 zł , ZOska sie nia bawi teraz :D

11 lata 2 miesiąc temu #842358 przez malutkamilka
Dziewczyny orientujecie się moze od jakiego wieku dziecko moze jezdzic w foteliku tym na stale w aucie mocowanym ale z przodu?

11 lata 2 miesiąc temu #842362 przez KaRoLkA
Milady nie martw sie ochlonie i wroci , moze napisz mu tak jak Malutka proponuje , ze sie boisz, nerwy Cie poniosly i potrzebujesz go teraz

Malutka znowu jasnie T drazni :/ nie dosc ze masz meza od swieta to jeszcze nie mozecie sami sie wybrac :/ sama bym sie wkurzyla

Ale mam banan na buzi dzieki Wam :D tyle dzieci nam przybedzie ;)
Jak czytalam to az z wrazenia krzyklam "oooo jaaaa ale czad" a moj sie pyta co sie stalo ze sie tak podjaralam a ja mu BEDA DZIECI :D a ten tylko sie zasmial ze mnie ze sie tak emocjonuje

Gochens mezu naprawde pokazal ze Was bardzo Kocha , reakcja wymarzona :) moj to niewiem jakby zareagowal, w szoku by byl

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #842369 przez Hania84
heh dziewczyny mój przyszedł dziś o 17 do domu więc się zebrałam i poszłam do sklepu...najpierw obkupiłam siebie w ciuchy (spódniczka, 2 pary legginsów i bluzka) i potem Lenkę (kurteczka na wiosnę, komplet - spodnie, kr.rękaw i koszula; komplet- krótki rękaw i spodenki rózowe; i kr. rękawek) będzie miała na wyjazd do PL :lol: śliczne te ciuszki...albo dziś jeszcze albo jutro wam wstawię zdjęcia ;)

Kurdeeee SOPHIE Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja stawiam że to ciąża :lol: ale superrr tyle dzieciaczków nam się posypało :lol:

Kurde dajcie ochłonąć uffff :lol:

Ja sobie teściora też zakupiłam...ale podobnie jak Milady nie życzę sobie ciąży :dry:
chyba zrobię jeszcze dziś...bo 9 dni po okresie to by już i tak pokazało :P

Milady jestem tego samego zdania co Malutka. Napisz że Cię poniosło, że się martwisz i że teraz go najbardziej potrzebujesz :kiss: będzie dobrze...musi on też ochłonąć trochę.

Malutka ja się nie orientuję...a na necie patrzyłaś co pisza na ten temat?

11 lata 2 miesiąc temu #842377 przez Gochens
Wooow Sophie widzę 2 kreskę!!! OBY OBY TRZYMAM KCIUKI!!!

Będę później

11 lata 2 miesiąc temu #842396 przez cordis
Jezusie no co wchodzę to kolejna ciąża :lol:
aż się boję co będzie po nocy :P

Hania rób ten test:P

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #842411 przez Marta1985
Pięknie się nam tu robi :)

Srenka jak twoje dolegliwości?

Sophie trzymam kciuki za wyraźne dwie krechy z rana ;)

Hania trzymam kciuki za jedną kreskę :)

GochenS Gratulacje :) słuchaj męża bo maż dobrze mówi :) Tak miało być i koniec ... alanek będzie miał rodzeństwo ... będzie nieduża różnica, masz doświadczenie świeże i dużo doświadczonych koleżanek :) I czuję że to znów będzie chłopak :) TY ŚLICZNA KOBIETKA BĘDZIESZ SIĘ OTACZAĆ WŚRÓD PRZYSTOJNYCH MĘŻCZYZN NIE WAŻNE CZY DUŻYCH CZY MALUTKICH :)

Milady wytłumacz Marcinowi czemu tak się zachowałaś i będzie git :)

Gabi ślicznie kuka :) Lenka ma śliczny samochód a Arturek ... :) Aguś masz śliczne dzieci :)

Mnie mój idealny mąż tak dziś wkurzył ... w sumie przykrość głupim tekstem sprawił że do teraz nie mogę się pozbierać :( nie będę pisać czemu bo aż wstyd :huh: ;(

Byłam też u lekarza z Bartusiem z ta jego wysypką ... i to alergiczna pokrzywka jest i trzeba szukać od czego :( i ten jego tyłek też mi się nie podoba :(

11 lata 2 miesiąc temu #842416 przez aleksiaa88
A co w nocy...... :huh:
A rano po nocy będzie więcej seksu
Mówiłam mojemu wcześniej, co tu się dzieje późnij zaczęłam się do niego kleić a on do mnie uważaj żebyś ty zaraz kresek nie liczyła hahaha.
Mi to póki co nie grozi okres to mnie nie tyka

Kurdę z tych emocji to tez bym się pomiłowała jak to mąż mówi :lol: :silly:

Eh

11 lata 2 miesiąc temu #842419 przez Gochens
Milady nie martw się ... napewno trochę mu się przykro zrobiło ale wróci. To dla niego też nowa sytuacja bo dopiero się z Wami "związał" także nie krzycz na niego :)

Hania no to pięknie... trzymam kciuki żeby było tak jak chcesz. Zrób test i szybko nam pokazuj!!

Malutka mój już jeździ dawno przodem, nie wiem jak z przepisami ale jeśli trzyma sztywno głowę to chyba już można. Nie wiem mój od razu lepiej jeździ bo wcześniej zaczynało się już marudzenie jak starszy był ..

Sophie to jutro jeszcze raz robimy obie testa :) fajne te rzeczy musze popatrzec !

Marta nie przejmuj się faceci czasem pieprzą tekstem że nam w pięty idzie a dla nich to nic strasznego :dry:

Jeśli chodzi o płeć to mnie to bez różnicy tak naprawdę. Chciałabym mieć parkę ale nie mam parcia na dziewczynkę :) Oczywiście moja rodzina i Maćka wolałaby córkę drugą, ale najważniejsze żeby było zdrowe... Jak będzie chłopak będę go przebierać w sexi łaszki i malować pazurki hehe

Dziekuje za miłe słowa odnośnie mężula :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #842420 przez Marta1985
A tu moja żabka mała :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka