BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #844095 przez Milady
Pojechał ...................................... :(

Wieczorem niby sie pogodzilismy ale ja sobie nie dam tak łatwo odpuscic i niech usunie nr kolezanki i jeszce jedna taka akcja i bedzie koniec ... chyba zasłuzyłam na spokoj a tym bardziej dzieci ...
Przepraszał i mowił jak bardzo mu zalezy ...
Kocham GO .... :(
Ciezko :(

Dzieci spia, IWo zjadł cyca NAstka nie chciałą mleka tylko zupke wiec zjadła i nyny :)

ALanek jaki juz samodzielny zuch,śliczny chłopak!
A wlasnie prosze o wiecej zdjec dzieciaków!!!!!! Rozweselicie mi humor :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #844096 przez Milady
No to BRAVO Dla Zosi!!!! :D :*

11 lata 2 miesiąc temu #844104 przez cordis
witam z popołudnia

u mnie wirus zadomowił się na dobre domu , tylko mam nadzieje, że Bartek się nie rozchoruje katar już ma :dry: a na dodatek zaś dziąsła mu dokuczają, co chcę mu posmarować to ryk na pół bloku.
ja wyglądam jak siedem nieszczęść i bujam się z gorączką.

Gochenes to weź pożycz męża jak taki perfekcyjny pan domu z niego:))) chętnie przygarnę.

Sophie to teraz zacznie się ściąganie wszystkiego na ziemię:)

Hania a nie możecie o adwokata z urzędu wnioskować? U mnie nie było przypadku, żeby sędzia brał pod uwagę to, że ktoś ma swojego mecenasa.

Milady twarda babka z Ciebie:)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #844107 przez Marta1985
Dj Alan gral na imprezie na ktorej byla ciotka Ika :)

Zosia gratki :)

Zdrowka dla maluszkow :)

Milady dasz rade a Marcin za wami bedzie tesknil :(

Tu moj smieszek :)

A tu lupy lumpkowe :)

11 lata 2 miesiąc temu #844115 przez Hania84
Milady :( rozstania są zawsze smutne...ale już niedługo dołączycie do M. :)

Cordis nie chcemy prawnika z urzędu. ;)

Marta łupy lumpkowe ekstra :) i widzę, że prawie wszystko z metkami jeszcze :) płaszczyk najbardziej mi się podoba :) A śmieszek ekstra przystojniacha i jak zwykle dżentelmen odstrzelony w koszulę :)

Lena od 14.45 śpi...a ja w tym czasie odpoczęłam sobie i zrobiłam na jutro kurczaka po hawajsku ( Karolka dzięki za pomysł ;) ) musiałam zrobić coś innego bo te moje przepisy wychodzą mi powoli gardłem. Jutro podam to z brązowym ryżem :)
Jutro też pojedziemy sobie ze spokojem do Kościoła a po południu do babki rozliczyć mojego PIT'a.

11 lata 2 miesiąc temu #844126 przez Milady
Ale Bartus cudny odrazu humor poprawiony :-D
A ciuchy super Marta wypatrzylas :-D

Hania obiecalam ze dojade 1 marca :-p zateskni ttoche i to nam dobrze zrobi dla zwiazku....

Nastka dobrala mi sie do kwiatka dzis :-p

Dajecie maluchom soczki typu kubus?

11 lata 2 miesiąc temu #844140 przez cordis
Hania,czemu nie chcecie z urzedu? U mnie 38.3na liczniku kurde.Marta ale fajowe łupy u mnie tylko w jednym sa dla dzieci a ceny maja zawyzone i do tego dostawa raz w tyg o7rano,wiec kolo poludnia juz pustki sa jak jestem.

11 lata 2 miesiąc temu #844148 przez srenka_918
Milady ja Pawełkowi daję już od jakiegoś miesiąca Kubusia, nie codziennie ale 2 razy w tygodniu dostaje 150ml resztę wyłyczy mamusia ;) Nic mu nie jest, a jak pierwszy raz dawałam to go 2 dni non stop dokładnie oglądałam ale nic nie wywaliło ;) Nie licząc śmierdzącego bąka ;)

cordis trzymaj się ;* ten buziaczek obniży temp ;)

Haniu czasem ten z urzędu bardziej się stara niż za pieniądze, a czasem gada na niekorzyść ;)

łupy świetne ;) Najfajniejsza koszula-body ;) Też chcę taką ;)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #844163 przez Hania84
Cordis bo z urzędu to po cześci tak jak z leczeniem na NFZ a prywatnie. Wiadomo trafi się czasem lekarz który na NFZ dokładnie podejdzie do sprawy, ale przeważnie to olewatorstwo jest. My musimy mieć pewność że mamy choćby te 80% szans na wygraną. Była mojego A. ma na prawde dobrego prawnika i on nie mógłby sobie pozwolić na spapranie sprawy. Bo to prócz pieniędzy chodzi także o czas...czytaliśmy że często jest tak że na jednej rozprawie się nie kończy jeśli druga strona się na coś nie zgadza, a my tego czasu nie mamy niestety. Ogólnie to tak jak pisałam wcześniej nie będziemy wnosili o zmniejszenie...mój będzie się starał odnowić sprawę ze zasiłkiem na tamte dzieci...bo składaliśmy wniosek o to w tamtym roku w styczniu i do tej pory zero odzewu. Podjął decyzję, że pojedzie walczyć do sądu jedynie wtedy kiedy była wniesie znów o zwiększenie alimentów.

Cordis zdrowia :) mnie też coraz bardziej coś bierze...teraz mam katar i suchy kaszel mnie dusi...ale bez gorączki jak na razie...i mam nadzieję że jej nie złapię :P Popatrz jak to musimy kochać naszych Panów że wzięliśmy chorobę z ich barek na swoje i cierpimy razem z nimi :lol: :D

Ooo Lena się obudziła...lecę do niej...dać deserek.

aha Milady no to jeszcze tydzien tylko :) ja Kubusiów nie daję bo wydaje mi się że tam za dużo cukru jest...chyba że się mylę :S ja jak na razie daję Lenie tylko herbatkę z bebevita (wiśnia, malwa i pomarańcza) ...kupiłam przed wczoraj sok jabłkowo marchwiowy taki specjalny dla dzieci (od 4. m-ca) ale na razie nie dałam jeszcze bo moja księżniczka to nie jest łasa na nowości :P :silly: :side:

11 lata 2 miesiąc temu #844166 przez Marta1985
Bartuś dziękuje za komplementy :)

A lupy sa uzywane tylko to sasiadka ma sklep z ciuszkami uzywanymi dla dzieic i ona je ladnie rozwiesza na wieszaki, ometkowane, sa czytse, bez plam, wyprasowane i pachnace :) jak sie tam wchodzi to wygląda jak w sklepie normalnym :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #844172 przez Sophie25
Milady to za niedługo sie zobaczycie! :) Bedzie dobrze! :)

Łupy fajne ta koszula body super jest :D

U nas tez niedaleko jest taki sklepik co wszystko wyglada prawie jak nowe, i ceny sa super :)
Oprocz tego sprzedaje rozne akcesroia nie zniszczone ja nie kupuje takich rzeczy uzywanych ale kolezanka kupiła stolik do karmienia i była zachwycona i takie rozne ....

Nigdy nie widziałam łozyska a tu taki zong i napatrzyłam sie jak wyglada :
www.pudelek.pl/artykul/64034/zona_aktora..._sie_lozyskiem_foto/

Zoska cały czas w ruchu i pare razy juz upadła :ohmy:

Zabieram sie za robienie makaronu dla Zosi z wiejskich jajek wiec bedzie pyszny i eko :D :D

11 lata 2 miesiąc temu #844178 przez szósteczka
Wpadłam na chwile podczytac wiec odrazy gratulacje dla zosi ona czuje ze sie tam fasolka zagnieżdża i że musi sama chodzic szybko czego mamusi z całego serca życzę i sie modlę.
My juz po spotkaniu i po obiadku jutro drudzy goscie dzieciaki powoli lepiej nawet pawelak dzis w miarę spał.
Haniu tak to jest z tymi dobrymi radami ci co radzą najlepiej zawsze wszystko wiedza wiec sie nie przejmuj u róbcie tak jak wy uważacie w końcu najbardziej jestescie w temacie.
Lupy z lumpka bardzo fajne.
dobrego i miłego wieczorka

11 lata 2 miesiąc temu #844189 przez dziubasek
Dziewczyny uważajcie na Kubusia, ja mojej Majce dawałam od czasu do czasu, do momentu aż nie zobaczyłam czarnych kropeczek na zabkach, teraz ma 3 lata i pruchnice na 4 zabkach( dodam tylko tyle ze od 6 miesiąca regularnie szczotkuje jej zabki i co 6 miesięcy chodzimy do dentysty który twierdzi ze sprawca pruchnicy być może jest Kubuś i inne soczki... Dlatego Julka pije herbatki, wodę albo soki z wycisnietych przeze mnie owoców.

Tak z innej beczki, zrobiłam husbandowi suprisa ;) od rana chodzę w kiecce po domu( na codzien chodzę w powyciaganych dresach)- mina męża jak mnie zobaczył rano bezcenna :laugh: ( Majka też była zdziwiona)

11 lata 2 miesiąc temu #844196 przez Hania84
Sophie właśnie gratki dla Zosi...dorośleje :lol: a łożysko widziałam bo pokazywały mi położne jak urodziłam...ale leżało u nich na dłoniach i było oblepione galaretą z krwi...ale nie wiedziałam, ze jest to taki worek :P

szósteczka fajnie, że spotkanie udane? jak się czujesz?

Lena nauczyła się skakać na siedząco i po całej kanapie mi teraz tak skacze :D i powtarza nie, nie, nie :D aha i od wczoraj odbija się już sama w skoczku :lol:

kurde ale mnie w gardle drapie :angry:
...a my z Leną czekamy na tatę aż w końcu z pracy przyjdzie...pewnie za godzinę dopiero będzie :dry:

miłego wieczoru

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #844207 przez aleksiaa88
Dziubasek to musiało swietnie wygladac jak sie ładnie ubrałas a maz szkoda ze nie widziałam miny
Pozwolisz ze zerżnę pomysł?
Jutro nie ale w tygodniu odwale sie i zobaczymy co powie. Pewnie co chcice masz? heheh
Dziewczyny a moze kazda zrobi chłopu takiego suprisa i zobaczymy reakcje co?

W tesco ale tym takim wiekszym widziałam koszule jako body i do tego spodnie taki komplet tylko nie pamietam ceny ale sa. Ja mam 2 sklepy ale w mniejszym miescie za bardzo nie ma nic z ubran

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka