BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #844428 przez Kasiasia
No właśnie ja tak wpuścić i wypuścić rrugim uchem nie umiem tylko swraz mam zepsuty humor. Meza teraz nnamowilam zebysmy jutro tez sobie pojechali gdzies. Początkowo chcieliśmy poprosić tesciowa zeby z Tomkiem została ale teraz to sobie moga. Jeju a maz chce tu byc do czwartku.....
haniu lacze sie x toba w bolach gardło wych....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #844455 przez Agusia83
Dzień dobry :laugh: my już od 7 na nogach....co prawda nie uśmiechało mi się, ale i tak nieźle...pobudek w nocy sporo...budził się prawie, co 2 godziny...nie wiem, może jak zęby wyjdą to zacznie spać? Jeśli tak, to jeszcze trochę nieprzespanych miesiecy mi zostało... :silly:

Ja dziś na 16 mam wychodne...widzę się z przyjaciółkami...mam ochotę się odstrzelić, by mu mina zrzedła i wyjść :laugh: wczoraj jak wracałam od endo...skoczyłam na 15 minut do kosmetyczki..pachy wydepilowane :laugh: brwi również i henna też zapodana...już czuję się jak człowiek...a wczoraj ogoliłam resztę owłosienia :laugh:

11 lata 2 miesiąc temu #844467 przez Sophie25
Witam sie i ja :laugh:

Odrazu humor od rana jak zobaczylam swojego ziecia :laugh: :lol: :lol:
Jaki On jest sliczny :kiss: nawet Zosce pokazalam i sie usmiechnela :lol: :lol:

Pogoda lipna,a ja chyba pojade dzis na cmentarz i mezus obiecal obiad w karczmie :laugh:
Pierwszy raz z Zoska bede w takim publicznym miejscu powaga :lol:

Karolka moja zupki uwielbia ale a to mleka nie wiecie ze ona juz tylko 130 wciaga ..... w nicy tez juz nie je jedynie z lyzeczki preferuje jedzonko....

11 lata 2 miesiąc temu #844472 przez Gochens
Dzień dobry ;)

Noc taka se w sumie :) miał jakąś pobudke na smoczka ale od 6 już nie śpi :dry: mnie się udało do 7;30 pospać.. teraz spijam kawę a mój młody dobiera się do kwiatka. Podnosi się juz w łóżku cały czas i próbuje też na meblach ale jeszcze leci na dupke :)

Kasia ja bym chyba tam się nerwicy nabawiła!! nie możesz im "grzecznie " czegoś odpowiedzieć? co to ma być w ogóle :angry:
Artek przystojniak i jaki zadowolony!! Agusia to udanego wypadu z dziewczynami! oby Twojemu szczeka opadła!
Zapomniałam Bartusiowi powiedzieć! Śliczny elegancik :lol:
Sophie to miłego wypadu do karczmy ;)

My dziś lecimy do mojej siostry na ciasto Urodzinowe wiec kolejnym powiemy..

Miłej niedzieli i słonecznej!!

11 lata 2 miesiąc temu #844479 przez malutkamilka
Niedziela...
Jak ja nienawidzę niedzieli i to nie dlatego że do pracy ale z powodu wyjazdu męża i to na 7 tygodni :dry: może jak się uda to jakoś pod koniec marca na weekend przyjedzie. Wiec Milady łącze się z tobą w bólu rozłąkowym i uwierz bardzo dobre jest to dla związku.

Teraz sobie leżymy w łóżku i popijamy kawkę rozpuszczalną a Wikula bawi się między nami zabawkami.

Kasiu też mam taką głupio-mądrą teściową, dobrze że teściu super gość.
Do tej pory świetnie sobie radziłaś z Tomusiem więc dlaczego teraz masz sobie nie dać rady? Próbowałaś zdiagnozować jego płacz? Może coś go boli, może coś uwiera w co go ubierasz, czapka, rajstopki, moze pampers i jajeczka go bolą.

Ja się wczoraj uparłam i z małego pokoiku gdzie do tej pory mieliśmy składzik doopereli zrobilismy pokoik dla Wiki. Muszę jeszcze go dopracować bo tylko mebelki pozanosiliśmy ale jeszcze poukładać jej manele więc może jutro się uda zrobić zdjęcie i pokazać.

Poprzedniej nocy jako tako już spała lepiej tylko trzy pobudki, dziś. W nowym pokoiku jedna.
Szwagierka po 18 wzięła ją do rodziców i o 19 przyprowadziła bo na rękach im zasypiała i tak moje dziecię juz od 19 słodko spało i o 8 pobudka.

Lecę wstawić obiad i jak mój pojedzie to na spokojnie was poczytam bo przez takie szybkie czytanie przy nim i małej prawie nic nie pamietam i tak mi głupio.

Więc milej i słonecznej niedzieli bo u mnie tak gorąco w sypialni od słońca że ledwo co tu siedzimy. Ponoc na przyszły tydzień zapowiadają wiosne z 10 stopniami na plusie. Wczoraj też było bardzo ciepło, Wiki spała na balkonie a jaka była zadowolona jak się obudziła i zobaczyła swojego chrzestnego- on tak lubi dzieci że same do niego lgną, zresztą jak do mojego A.

11 lata 2 miesiąc temu #844489 przez kakaszka
dzien dobry kochane :) przeczytalam tylko ostatnie posty, wiec z gory przepraszam :)

u mnie dzien sie rozpoczal nerwowo, bo sprawdzilam wiadomosci mojego z facebooka, bo wczoraj po nocach siedzial. i znowu do takiego lachona napisal wiadomosc z linkiem do piosenki peja " kiedy prosze" cos tam o tym, ze chce byc obok i takie tam. nie kumam o co mu z nia chodzi, jakis sentyment czy co, ale juz go nie pytam, bo wiem jak sie skonczy, najlepsza bronia jest atak. wiec napisalam do niej, ale z kultura czy nie wie o co chodzi, bo ona mu nie odpisuje.
moze odpisze, bo juz mnie to wkurwia i to bardzo...

eliza dzis miala najgorsza noc odkad jestesmy tu. a to pic, a to jesc, a to smoka i tak w kolko, wiec jestem nie wyspana, a jeszcze delikatnie podrinkowalismy wczoraj.

malutka juz za pare dni bede sie z toba laczyc w bolu, choc na dzisiejszy moment jestem mega wsciekla na niego.

agusia nie ma to jak wypindrzyc sie, ja czekam az moj pojedzie, mama mi zacznie bardziej pomagac, to zrobie w koncu z siebie czlowieka, bo juz nie pamietam kiedy ostatni raz golilam nogi, czy malowalam paznokcie.
milego wypadu, zrelaksuj sie na maxa :)

gochens smacznego ciasta :)

sophie a z tym mlekiem sie nie przejmuj, wazne, ze choc troche go pije, bo nie raz slyszalam od kolezanek, ze tez tak maja.

czekamy bo zaraz ma przyjsc kuzyn i przerobic nam szafe, bo wiekszosc rzeczy sie nie miesci, a stoi duza szafa, ale na wieszaki, wiec trzeba przerobic na polki.
elizka marudzi juz od paru dni, bo zeby jej strasznie przeszkadzaja i przez to znowu rozdropala szyje, wredota mala.
caly czas trzeba jej odwracac uwage od zebaczy, zabawiac czyms, ale juz wczoraj zabraklo mi pomyslow :)

milego dnia kochane :-*

11 lata 2 miesiąc temu #844494 przez KaRoLkA
Jestem i ja :)

Agusia synus w rozu the best tak slodko wyglada :) milego wypadu dzisiaj i zrob soe na bostwo zeby Twojemu szczena od podlogi sie odbila :)

Kasia biedna Ty , jak ja nie lubie jak inni swoje madrosci wylewajabi to specjalnie po to zeby Tobie na zlos Zrobic :angry: no co to za maniery sa , zamiast hakos pomoc to madrosci ehh. A jak juz tesciowa takbrewelacyjnie sobie dawala rade to czemu przy Tomciu nie pomoze tylko klapie dziobem ??? A szwagier to juz wogole brak slow

Gochens to milego oglaszania radosnej nowinki :)

Sophie a Tobie tez milej niedzieli w rodzinnym gronie :)

u Nas noc ok mozna powiedziec , pierwsza pobudka o 1 pozniej cos jej gylo ciezko usnac i tak o 3 usnela ale o 4.30 pobudka , pobawila sie i po 5 usnela do 7.30 tylko to moje dziecie nic sie samo w lozeczku nie pobawi tylko krzyczy zeby ja zabrac , i nauczyla sie i jak jej zle to mowi mmmmmmmma pojedyncze :) i mala szwajcareczka zamiast "tata" to "papa" mowi :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

milej niedzieli kochane :)

11 lata 2 miesiąc temu #844498 przez kakaszka
gochens jaka to wiadomosc?????????????????????????????? powiedzcie mi, bo ja nie w temacie, a zaraz umre z ciekawosci????????????????????????????

11 lata 2 miesiąc temu #844509 przez Agusia83
Kakaszka, że Gochens jest w ciąży:)

11 lata 2 miesiąc temu #844512 przez Milady
kakaszka mamy tu baby boom!!! Gochens w stanie błogosławionym, za Sophie wszystkie 3mamy kciuki no i Srenka to juz wiesz :D :*

Malutka wiec razem łaczmy sie w rozłace ale wiem ze tak jak mowicie dobrze nam to zrobi,przemysli wszystko i bedzie dobrze :)

Iwo nakarmiony a Nastka mi usnęła boje sie ze coś ja bierze ...

Aleksia TY to masz teksty zajebiste ja powiem Wam ze od tamtej sytuacji z globulka ani nie mysle o seksie ! a w mojej obecnej sytuacji to nawet niemam z kim hahahaha :D :D
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

MAm nadzieje ze wszysko bedzie juz dobrze i MArcin zrozumie swoje błedy,bo powiem Wam ze jest strasznie opiekunczy i swietny z niego ojciec ...

11 lata 2 miesiąc temu #844514 przez Milady
Agusia jak sie odstawisz to Cie maz z domu nie wypuści :-D

11 lata 2 miesiąc temu #844518 przez kakaszka
ja pierdziule !!!!!!!!!!!!!!! gochensik gratulacje kochana :-* czy to poczete na wyjezdzie????????? :D ciesze sie strasznie, jakby ktos w mojej rodzinie zaszedl w ciazy :D dobrze, ze zaraz moj wyjezdza, bo to zarazliwe :D

probuje wstawic zdjecie elizy stojacej i cos slabo wychodzi
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #844533 przez Gochens
Alan w końcu padł nad kaszka :lol: Ja poprasowałam stertę ciuchów młodego... powiedzcie mi kochane czy wam też się mechaca rzeczy? kurde niby kupione niedawno a one już z takimi babolkami jakby albo wyglądają jak po 3 dziecku!!! Piore na 40 stopniach i później prasuje.. może za duża moc żelazka?? macie tez tak?

Kakaszka no w końcu kochana w temacie jesteś!! dziecko poczęte 30.01 w dniu urodzin mojego heheh. A Twój bardzo nie ładnie się zachowuje!! co on sobie myśli :angry:

Karolka dobrze zrobione! może dziś przeprosi :unsure:

Milady po rozlace wszystko smakuje lepiej :blush:

Malutka czekamy na zdjęcia pokoju :silly:

Elizka pięknie stoi!! a jaka szczęśliwa :woohoo: pieknisia

11 lata 2 miesiąc temu #844558 przez malutkamilka
Seks po tak długiej przerwie to rarytas :P ten tydzień był obfity bardzo ale już się kończy...

Nasze ubranka się nie mechacą, tylko te z polaru takie jakieś badziewiaste.

Kakaszka lepiej się nie przyznawaj że masz dostęp tylko zobacz jak się sytuacja rozwinie i wtedy atakuj jak będziesz mieć czarne na białym by walczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #844567 przez Hania84
witam i ja

U nas szpital w domu na całego. Mój A. juz dużo lepiej ma tylko trochę kaszlu...ale ja i Lena masakra :( Lena obudziła się z płaczem o 1.30 w nocy bo nie mogła oddychać...ja na równe nogi i zaraz woda morska szła w ruch u frida potem jej nosek zakropiłam...ale dotykam ją a ona rozpalona...zmierzyłam temp. i miała 39.5 :ohmy: zaraz panadol poszedł w ruch i spałyśmy razem...rano obudziła się w humorze a ja do dooopy bo co rusz ją przykrywałam bo sie odkrywała...ładnie się bawiła...ale mojemu A. nie chciała nic pić...więc o 13 musiałam wstać i się za to wziąć...dałam do wypicia orsalit i ładnie mi wszystko wypiła...zmierzyłam gorączkę i znów 38.4 więc znów panadol :( ma katar mocny, kaszel...ojej tak mi szkoda mojego dziecka :(
Jutro idę z nią do lekarza...
...i ze sobą też...
bo kości mnie bolą...mam silny kaszel i katar...nie mówiąc już o gardle...przy kaszleniu mnie boli w klatce piersiowej i głowa...także jak nic mam grypę pewnie i może zapalenie oskrzeli...po prostu super :angry:
...ale najlepiej z tego wszystkiego wyszedł mój...teraz już ekstra a my cierpimy z Lenką ech...

czytałam pobieżnie...wybaczcie...

Artuś śliczny chłopiec z bujną czupryną...a Elizka ciotkę zaskoczyła tym staniem na fotelu :)

kakaszka Twój się nie ładnie zachowuje...ciekawe jak to będzie jak wyjedzie. co mam powiedzieć...tylko tyle byś się trzymała :kiss:

Karolka ten Twój to też coś przesadza B)

lecę...dalej się kurwać
trzymajcie się
miłego dnia

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka