- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
haniu lacze sie x toba w bolach gardło wych....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5

Ja dziś na 16 mam wychodne...widzę się z przyjaciółkami...mam ochotę się odstrzelić, by mu mina zrzedła i wyjść

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Odrazu humor od rana jak zobaczylam swojego ziecia

Jaki On jest sliczny

Pogoda lipna,a ja chyba pojade dzis na cmentarz i mezus obiecal obiad w karczmie

Pierwszy raz z Zoska bede w takim publicznym miejscu powaga

Karolka moja zupki uwielbia ale a to mleka nie wiecie ze ona juz tylko 130 wciaga ..... w nicy tez juz nie je jedynie z lyzeczki preferuje jedzonko....
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Noc taka se w sumie

Kasia ja bym chyba tam się nerwicy nabawiła!! nie możesz im "grzecznie " czegoś odpowiedzieć? co to ma być w ogóle

Artek przystojniak i jaki zadowolony!! Agusia to udanego wypadu z dziewczynami! oby Twojemu szczeka opadła!
Zapomniałam Bartusiowi powiedzieć! Śliczny elegancik

Sophie to miłego wypadu do karczmy

My dziś lecimy do mojej siostry na ciasto Urodzinowe wiec kolejnym powiemy..
Miłej niedzieli i słonecznej!!
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Jak ja nienawidzę niedzieli i to nie dlatego że do pracy ale z powodu wyjazdu męża i to na 7 tygodni

Teraz sobie leżymy w łóżku i popijamy kawkę rozpuszczalną a Wikula bawi się między nami zabawkami.
Kasiu też mam taką głupio-mądrą teściową, dobrze że teściu super gość.
Do tej pory świetnie sobie radziłaś z Tomusiem więc dlaczego teraz masz sobie nie dać rady? Próbowałaś zdiagnozować jego płacz? Może coś go boli, może coś uwiera w co go ubierasz, czapka, rajstopki, moze pampers i jajeczka go bolą.
Ja się wczoraj uparłam i z małego pokoiku gdzie do tej pory mieliśmy składzik doopereli zrobilismy pokoik dla Wiki. Muszę jeszcze go dopracować bo tylko mebelki pozanosiliśmy ale jeszcze poukładać jej manele więc może jutro się uda zrobić zdjęcie i pokazać.
Poprzedniej nocy jako tako już spała lepiej tylko trzy pobudki, dziś. W nowym pokoiku jedna.
Szwagierka po 18 wzięła ją do rodziców i o 19 przyprowadziła bo na rękach im zasypiała i tak moje dziecię juz od 19 słodko spało i o 8 pobudka.
Lecę wstawić obiad i jak mój pojedzie to na spokojnie was poczytam bo przez takie szybkie czytanie przy nim i małej prawie nic nie pamietam i tak mi głupio.
Więc milej i słonecznej niedzieli bo u mnie tak gorąco w sypialni od słońca że ledwo co tu siedzimy. Ponoc na przyszły tydzień zapowiadają wiosne z 10 stopniami na plusie. Wczoraj też było bardzo ciepło, Wiki spała na balkonie a jaka była zadowolona jak się obudziła i zobaczyła swojego chrzestnego- on tak lubi dzieci że same do niego lgną, zresztą jak do mojego A.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

u mnie dzien sie rozpoczal nerwowo, bo sprawdzilam wiadomosci mojego z facebooka, bo wczoraj po nocach siedzial. i znowu do takiego lachona napisal wiadomosc z linkiem do piosenki peja " kiedy prosze" cos tam o tym, ze chce byc obok i takie tam. nie kumam o co mu z nia chodzi, jakis sentyment czy co, ale juz go nie pytam, bo wiem jak sie skonczy, najlepsza bronia jest atak. wiec napisalam do niej, ale z kultura czy nie wie o co chodzi, bo ona mu nie odpisuje.
moze odpisze, bo juz mnie to wkurwia i to bardzo...
eliza dzis miala najgorsza noc odkad jestesmy tu. a to pic, a to jesc, a to smoka i tak w kolko, wiec jestem nie wyspana, a jeszcze delikatnie podrinkowalismy wczoraj.
malutka juz za pare dni bede sie z toba laczyc w bolu, choc na dzisiejszy moment jestem mega wsciekla na niego.
agusia nie ma to jak wypindrzyc sie, ja czekam az moj pojedzie, mama mi zacznie bardziej pomagac, to zrobie w koncu z siebie czlowieka, bo juz nie pamietam kiedy ostatni raz golilam nogi, czy malowalam paznokcie.
milego wypadu, zrelaksuj sie na maxa

gochens smacznego ciasta

sophie a z tym mlekiem sie nie przejmuj, wazne, ze choc troche go pije, bo nie raz slyszalam od kolezanek, ze tez tak maja.
czekamy bo zaraz ma przyjsc kuzyn i przerobic nam szafe, bo wiekszosc rzeczy sie nie miesci, a stoi duza szafa, ale na wieszaki, wiec trzeba przerobic na polki.
elizka marudzi juz od paru dni, bo zeby jej strasznie przeszkadzaja i przez to znowu rozdropala szyje, wredota mala.
caly czas trzeba jej odwracac uwage od zebaczy, zabawiac czyms, ale juz wczoraj zabraklo mi pomyslow

milego dnia kochane :-*
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

Agusia synus w rozu the best tak slodko wyglada

Kasia biedna Ty , jak ja nie lubie jak inni swoje madrosci wylewajabi to specjalnie po to zeby Tobie na zlos Zrobic

Gochens to milego oglaszania radosnej nowinki

Sophie a Tobie tez milej niedzieli w rodzinnym gronie

u Nas noc ok mozna powiedziec , pierwsza pobudka o 1 pozniej cos jej gylo ciezko usnac i tak o 3 usnela ale o 4.30 pobudka , pobawila sie i po 5 usnela do 7.30 tylko to moje dziecie nic sie samo w lozeczku nie pobawi tylko krzyczy zeby ja zabrac , i nauczyla sie i jak jej zle to mowi mmmmmmmma pojedyncze

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
milej niedzieli kochane

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Milady
-
- Gość
-

Malutka wiec razem łaczmy sie w rozłace ale wiem ze tak jak mowicie dobrze nam to zrobi,przemysli wszystko i bedzie dobrze

Iwo nakarmiony a Nastka mi usnęła boje sie ze coś ja bierze ...
Aleksia TY to masz teksty zajebiste ja powiem Wam ze od tamtej sytuacji z globulka ani nie mysle o seksie ! a w mojej obecnej sytuacji to nawet niemam z kim hahahaha

MAm nadzieje ze wszysko bedzie juz dobrze i MArcin zrozumie swoje błedy,bo powiem Wam ze jest strasznie opiekunczy i swietny z niego ojciec ...
- Milady
-
- Gość
-
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Kakaszka no w końcu kochana w temacie jesteś!! dziecko poczęte 30.01 w dniu urodzin mojego heheh. A Twój bardzo nie ładnie się zachowuje!! co on sobie myśli

Karolka dobrze zrobione! może dziś przeprosi

Milady po rozlace wszystko smakuje lepiej

Malutka czekamy na zdjęcia pokoju

Elizka pięknie stoi!! a jaka szczęśliwa

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

Nasze ubranka się nie mechacą, tylko te z polaru takie jakieś badziewiaste.
Kakaszka lepiej się nie przyznawaj że masz dostęp tylko zobacz jak się sytuacja rozwinie i wtedy atakuj jak będziesz mieć czarne na białym by walczyć.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
U nas szpital w domu na całego. Mój A. juz dużo lepiej ma tylko trochę kaszlu...ale ja i Lena masakra

Jutro idę z nią do lekarza...
...i ze sobą też...
bo kości mnie bolą...mam silny kaszel i katar...nie mówiąc już o gardle...przy kaszleniu mnie boli w klatce piersiowej i głowa...także jak nic mam grypę pewnie i może zapalenie oskrzeli...po prostu super

...ale najlepiej z tego wszystkiego wyszedł mój...teraz już ekstra a my cierpimy z Lenką ech...
czytałam pobieżnie...wybaczcie...
Artuś śliczny chłopiec z bujną czupryną...a Elizka ciotkę zaskoczyła tym staniem na fotelu

kakaszka Twój się nie ładnie zachowuje...ciekawe jak to będzie jak wyjedzie. co mam powiedzieć...tylko tyle byś się trzymała

Karolka ten Twój to też coś przesadza

lecę...dalej się kurwać
trzymajcie się
miłego dnia