- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Byliśmy na basenie Alan w niebo wzięty! bardzo mu się podobało nawet próbował Chodzić w wodzie

Gratulacje dla Zosi za kroki!!!
Dziubasek a twoja córa od razu chciała pić wodę? ja mojemu musze pół na pół z sokiem zrobić bo inaczej wody nie tknie!
Kakaszka zaglądaj częściej

Marta super łupy!!
Dziewczyny zdrowia!!!
Milady szybko wróci
Aleksia ja często z gołą dupa latam wiec to żadna.nowość dla mojego heheh
Alan woła czas do wanny będę Później

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ale zawsze to chodzę nie za bardzo w domu to może raz się odpindrze w zwykły dzień.
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Ale musze wyprobowac akcja bielizna tak wieczorem

Aż z tej ekscytacji zrobie bete ale poczekam do pon !

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Mowi pesymista do optymisty:
- mi to juz chyba nigdy nie stanie
A optymista mu na to
- ale za to jak ladnie wisi
Hahaha
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Aleksia Twoje teksty jak zwykle bezbledne

Brawo dla Zosi za pierwsze samodzielne kroczki

Bartus jak zwykle dzentelmen w koszuli odszczelony , przystojniacha a na ten usmiech to nie jedna panienka poleci

Gochens fajnie ze Aluskowi sie podobalo basenowanie no i ze tesciowie szczesliwi , o to chodzi

Haniu ciesze sie ze pomysl Ci poddalam

Moja nie pije kubusia zreszta ona srefnio za soczkami jest , wypije gora 50 ml a tak to herbatki rumiankowa i jablko z melisa

Ja dzisiaj robilam kebaba wlasnej roboty z kurczakiem , salata i warzywami

Gabryska jest taki wiercipietek ze nic nie patrzy i zawsze w cos sie uderzy a w lozeczkubto juz w ogóle o szczebelki sie obija i zaraz ryk jest . Mala juz spi , chwile jej to zajelo zanim powojowala ale koniec koncow usnela sama w lozeczku

Mielismy z moim ogladac cos ale on jak zwykle co robi?? SPI

Aha Aleksia moja tez jak ojca widzi to szalu dostaje ale nic dziwnego jak on to sie jedynie z Nia bawi

A wladnie mam pytanie bo Gabi niechce mi jesc zupek wogole :/ wczesniej ladnie jafla a teraz nie chce nawet tej co zawsze jej smakowala :/ jak jest u Waszych dzieci ??
Milego wieczorku

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
a co do adw to muszę Ci powiedzieć, że Ci z urzędu niejednokrotnie są lepsi niż jak bierzesz sama bo dostają też za to kasę a jeśli wygrywają sprawę to sędzia bierze pod uwagę ich skuteczność i więcej spraw im przyznaje. Niejednokrotnie byłam świadkiem, że adw nie z urzędu w ogóle nie przychodził na posiedzenie, nie interesował się sprawą. Poza tym pisałaś tam o kosztach strasznie drogo Wam powiedziano za taką sprawę, tyle to w sprawach cywilnych podziałach majątków niekiedy nie ma

Srenka łapię cmoka;)
Ja Kubusia podawałam raz- smakowało:), ale woli jednak nektary i soki z czerwonych owoców po 6 msc:). Wody samem nie pije bo ma odruch wymiotny daję 40 ml soku i70 ml wody wtedy pasi małemu.
dziubasek ja też kiedyś takiego suprisa zrobiłam to łaził i pytał kto był??!?!?! no bo przecież po domu tak nie chodzę i że na bank musiał ktoś być

aleksia rządzisz posmarkałabym się

Gochenes teściowie szczęśliwi to wiadomo po kim mężu ma takie pozytywne fluidy

Karolka mój w ogóle teraz mnie je, nie tylko zupki ale i mleko deserki itp

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Na początku w imieniu Artusia dziękuję ciociom i narzeczonej za życzonka

Jakie tu tematy odchodzą...no no no:) oj chętnie bym chodziła w bieliźnie, ale głupio tak przy Emi, poza tym nie mogę znieść widoku swojego brzucha, więc to raczej wykluczone,. Zupełnie inaczej wieczorem wystąpić w jakiejś seksownej koszulce...i, np: stringach...bo ich nienawidzę...lubię tzw, całościowe majty

Zosiu, Kochana gratuluję pierwszych kroczków...
Alalnku jak Ty świetnie stoisz...mina mamy chyba bezcenna była, prawda?
Bartuś jak zwykle przystojny...oj będą się kobitki za Tobą oglądać...a ciuszki rewelacja.
Haniu, piękne ubranka

Sophie, ja to się jeszcze zastanawiam czemu wczoraj bety nie strzeliłaś...???W poniedziałek musisz już iść.
Milady, myslę, że ta rozłąka może Wam przynieśc same korzyści...zobaczysz...M zatęskni i już będzie wszystko dobrze.
Kakaszka, cieszcie się samotnym weekendem we trójkę

Jeśli chodzi o Kubusia to ja jeszcze Artkowi nie podawałam i narazie nie zamierzam...zobaczcie na etykietę, tam nie dość, że jest cukier, to znając życie dodatkowo syrop glukozowo-fruktozowy.
Artek nie lubi wodę więc jak większość z Was rozcieńczam ją po połowie z wodą.
Aleksia, pytałaś o kisiel na bazie soczkó z bobofruta, czy jakoś tak...już dawno taki kisiel robiłam Artusiowi, nic mu nie było, a w pitalał, aż mu się uszy trzęsły

Karolka, skąd ja to znam, że znów śpi...wrrr...tym chłopom powinien się przykleić niezły klaps...może jakby nas nie mieli przez tydzień bądź dwa, to przetarliby oczy, że jednak funkcjonują dzięki nam i bez nas nie ma życia...
a teraz jeśli pozwolicie, chciałabym Was zasypać fotkami mego 8-miesięcznego synka...
Zosiu, to dla Ciebie synowo ma

przepraszam za ilość, ale nie mogłam się powstrzymać.
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

moj synus dzis trochę w wielkim świecie poprzebywal i pol dnia odreagowywal znow placzem.
no to sie wyzalilam i tesknie za moja mamą! !!!!
Kupilam dzis tomkowi autka z drewna. Musze oblukac ceny zwierzatek z tej firmy i gdyby jie byly zbyt drogie to jeszcze mu kupie.
MIlady zycze wam szczescia!
Ikunia a jak u Ciehie?
Marta super łowy!
Agusia?
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Jesteś najwspanialszą mamą na świecie dla Tomcia..., współczuję, że teraz ma taki okres...niestety niektóre dzieciaczki tak mają, ale uwierz mi, że wyrastają...ja też sporo rzeczy przeżyłam z EMi...