BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #844213 przez aleksiaa88
Co do raczkowania i wstawania to mały robi to wszystko powoli znaczy wstawanie i niczym wstanie to się podsuwa i dopiero wstaje a jak chce siąść to najpierw patrzy na dół a potem powoli się obniża i dopiero siada. Patrząc że on taki wariat myślałam, że będzie jak poparzony wszystko robił i co chwilę będzie pisk i krzyk jak spadnie a tu odwrotnie. Uważa na siebie heheh tak to wygląda

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #844224 przez Gochens
Witam wieczornie ;)

Byliśmy na basenie Alan w niebo wzięty! bardzo mu się podobało nawet próbował Chodzić w wodzie :lol: Później pojechaliśmy do teściów im powiedzieć byli szczęśliwi i oczywiście gratulowali. polał się szampan nawet ;)

Gratulacje dla Zosi za kroki!!!
Dziubasek a twoja córa od razu chciała pić wodę? ja mojemu musze pół na pół z sokiem zrobić bo inaczej wody nie tknie!
Kakaszka zaglądaj częściej ;)
Marta super łupy!!
Dziewczyny zdrowia!!!
Milady szybko wróci
Aleksia ja często z gołą dupa latam wiec to żadna.nowość dla mojego heheh

Alan woła czas do wanny będę Później :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #844250 przez aleksiaa88
Gochens
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ale zawsze to chodzę nie za bardzo w domu to może raz się odpindrze w zwykły dzień.

11 lata 2 miesiąc temu #844271 przez Sophie25
Hehehe Aleksia to ja tez musze takie cosik zrobic,bo jak tylko odwale sie jakos tak dla samej siebie nieraz w zwykły dzien to odrazu mowi "cos sie tak odwaliła" :P
Ale musze wyprobowac akcja bielizna tak wieczorem :lol:

Aż z tej ekscytacji zrobie bete ale poczekam do pon ! :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #844273 przez aleksiaa88
To nas więcej takich zboczuchów heheh

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #844275 przez Gochens
Hahahha Aleksia to mnie rozbawiłaś tym tekstem :lol: genialny hahahha

11 lata 2 miesiąc temu #844316 przez Sophie25
Hahahahahaha Aleksia tekst mega :-D

Mowi pesymista do optymisty:
- mi to juz chyba nigdy nie stanie
A optymista mu na to
- ale za to jak ladnie wisi

Hahaha

11 lata 2 miesiąc temu #844332 przez aleksiaa88
Faceci maja te problemy z lezeniem staniem :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #844333 przez KaRoLkA
Milady poteskni troszke to mu dobrze zrobi :) pozatym juz niedlugo Wy dojezdzacie takze niema co sie smucic ;)

Aleksia Twoje teksty jak zwykle bezbledne :lol: banan na buzi odrazu jak przeczytalam hihi

Brawo dla Zosi za pierwsze samodzielne kroczki :)

Bartus jak zwykle dzentelmen w koszuli odszczelony , przystojniacha a na ten usmiech to nie jedna panienka poleci :) lupy swietne

Gochens fajnie ze Aluskowi sie podobalo basenowanie no i ze tesciowie szczesliwi , o to chodzi :)

Haniu ciesze sie ze pomysl Ci poddalam :)

Moja nie pije kubusia zreszta ona srefnio za soczkami jest , wypije gora 50 ml a tak to herbatki rumiankowa i jablko z melisa :)
Ja dzisiaj robilam kebaba wlasnej roboty z kurczakiem , salata i warzywami :) pozmienialam i popralam posciele takze mam jeszcze mega duzo pradowania :/
Gabryska jest taki wiercipietek ze nic nie patrzy i zawsze w cos sie uderzy a w lozeczkubto juz w ogóle o szczebelki sie obija i zaraz ryk jest . Mala juz spi , chwile jej to zajelo zanim powojowala ale koniec koncow usnela sama w lozeczku :)
Mielismy z moim ogladac cos ale on jak zwykle co robi?? SPI :angry: i doopa ide spac zaraz

Aha Aleksia moja tez jak ojca widzi to szalu dostaje ale nic dziwnego jak on to sie jedynie z Nia bawi :)

A wladnie mam pytanie bo Gabi niechce mi jesc zupek wogole :/ wczesniej ladnie jafla a teraz nie chce nawet tej co zawsze jej smakowala :/ jak jest u Waszych dzieci ??

Milego wieczorku :)

11 lata 2 miesiąc temu #844340 przez cordis
tak tak Hania no nieziemsko jestem wdzięczna za choróbsko;) mój mi powiedział, że tylko mam gorączkę, gardło, uszy mnie bolą i kości ale NIE MAM TAKIEGO KATARU jak on a to dopiero było;-)
a co do adw to muszę Ci powiedzieć, że Ci z urzędu niejednokrotnie są lepsi niż jak bierzesz sama bo dostają też za to kasę a jeśli wygrywają sprawę to sędzia bierze pod uwagę ich skuteczność i więcej spraw im przyznaje. Niejednokrotnie byłam świadkiem, że adw nie z urzędu w ogóle nie przychodził na posiedzenie, nie interesował się sprawą. Poza tym pisałaś tam o kosztach strasznie drogo Wam powiedziano za taką sprawę, tyle to w sprawach cywilnych podziałach majątków niekiedy nie ma :ohmy:

Srenka łapię cmoka;)

Ja Kubusia podawałam raz- smakowało:), ale woli jednak nektary i soki z czerwonych owoców po 6 msc:). Wody samem nie pije bo ma odruch wymiotny daję 40 ml soku i70 ml wody wtedy pasi małemu.

dziubasek ja też kiedyś takiego suprisa zrobiłam to łaził i pytał kto był??!?!?! no bo przecież po domu tak nie chodzę i że na bank musiał ktoś być:)

aleksia rządzisz posmarkałabym się :lol: :lol: :lol:

Gochenes teściowie szczęśliwi to wiadomo po kim mężu ma takie pozytywne fluidy :)

Karolka mój w ogóle teraz mnie je, nie tylko zupki ale i mleko deserki itp :dry:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #844368 przez aleksiaa88
O boziu ale narobiłam wyjdzie ze ja

11 lata 2 miesiąc temu #844396 przez srenka_918
Aleksia ale to od dawna wiadomo że Ty jesteś z tych

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #844408 przez Agusia83
Dziewczynki, popołudniu chciałam Wam coś skrobnąć, ale telefon mi nie pozwolił...nie wiem co się w nim psuje.

Na początku w imieniu Artusia dziękuję ciociom i narzeczonej za życzonka :laugh:

Jakie tu tematy odchodzą...no no no:) oj chętnie bym chodziła w bieliźnie, ale głupio tak przy Emi, poza tym nie mogę znieść widoku swojego brzucha, więc to raczej wykluczone,. Zupełnie inaczej wieczorem wystąpić w jakiejś seksownej koszulce...i, np: stringach...bo ich nienawidzę...lubię tzw, całościowe majty :silly: ale dla exclusive, czemu nie :lol:

Zosiu, Kochana gratuluję pierwszych kroczków...

Alalnku jak Ty świetnie stoisz...mina mamy chyba bezcenna była, prawda?

Bartuś jak zwykle przystojny...oj będą się kobitki za Tobą oglądać...a ciuszki rewelacja.

Haniu, piękne ubranka :lol: najbardziej chyba mi się podoba ta kurteczka z lumpka :silly:

Sophie, ja to się jeszcze zastanawiam czemu wczoraj bety nie strzeliłaś...???W poniedziałek musisz już iść.

Milady, myslę, że ta rozłąka może Wam przynieśc same korzyści...zobaczysz...M zatęskni i już będzie wszystko dobrze.

Kakaszka, cieszcie się samotnym weekendem we trójkę :lol:

Jeśli chodzi o Kubusia to ja jeszcze Artkowi nie podawałam i narazie nie zamierzam...zobaczcie na etykietę, tam nie dość, że jest cukier, to znając życie dodatkowo syrop glukozowo-fruktozowy.
Artek nie lubi wodę więc jak większość z Was rozcieńczam ją po połowie z wodą.

Aleksia, pytałaś o kisiel na bazie soczkó z bobofruta, czy jakoś tak...już dawno taki kisiel robiłam Artusiowi, nic mu nie było, a w pitalał, aż mu się uszy trzęsły :lol:

Karolka, skąd ja to znam, że znów śpi...wrrr...tym chłopom powinien się przykleić niezły klaps...może jakby nas nie mieli przez tydzień bądź dwa, to przetarliby oczy, że jednak funkcjonują dzięki nam i bez nas nie ma życia...

a teraz jeśli pozwolicie, chciałabym Was zasypać fotkami mego 8-miesięcznego synka...

Zosiu, to dla Ciebie synowo ma :laugh:

przepraszam za ilość, ale nie mogłam się powstrzymać.

11 lata 2 miesiąc temu #844418 przez Kasiasia
Przyszła m sie wyzalic a tu takie tematy. Oczywiscie aleksia rządzi B)

moj synus dzis trochę w wielkim świecie poprzebywal i pol dnia odreagowywal znow placzem.

no to sie wyzalilam i tesknie za moja mamą! !!!!
Kupilam dzis tomkowi autka z drewna. Musze oblukac ceny zwierzatek z tej firmy i gdyby jie byly zbyt drogie to jeszcze mu kupie.
MIlady zycze wam szczescia!
Ikunia a jak u Ciehie?
Marta super łowy!
Agusia?

11 lata 2 miesiąc temu #844422 przez Agusia83
Kasiu, j

Jesteś najwspanialszą mamą na świecie dla Tomcia..., współczuję, że teraz ma taki okres...niestety niektóre dzieciaczki tak mają, ale uwierz mi, że wyrastają...ja też sporo rzeczy przeżyłam z EMi...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka