BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #848365 przez kakaszka
no wiec tatus wyruszyl w droge i pewnie pare dni nie bedzie kontaktu, bo odrazu praca i nie wiem czy uda mu sie kupic tak odrazu karte niemiecka. ja mam dzis dzien kryzysu, cos sie tak smotno zrobilo, ze bedzie az tak daleko.

bylismy z mysza u jej pradziadkow, poznala kuzyna ( 3 latka), bawila sie fajnie, bo maja bardzo duzo wolnego miejsca w pokoju, wiec mogla ladnie sobie raczkowac :) jak sie rozpiszczala rozkrzyczala, teraz chce byc tylko na podlodze, a my tu mamy dosc malo miejsca, wciaz jakis mebel z milionem katow, wiec pelzami razem, choc mi kolana juz odpadaja.
probowalam dac ja teraz na drzemke, bo oczy odlatuja, ale nie, bo ma wazniejsze sprawy na glowie :D

ikunia super rzeczy :)

karolka moja tez byla dzikuskem, ale im czesciej do ludzi wychodzilismy, to teraz potrzebuje zapoznac sie z osoba 15 minut, a pozniej juz ok.

dziubasek wspolczuje tych nieprzespanych nocy, a jak w dzien spi? nie odsypia?

srenka oby ta ciaza minelo bez problemow, trzymam mocno kciuki :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #848373 przez violcia00
cholera znow mi posta wcielo,znaczy sie bylo ze kod sie nie zgadza wiec skopiowalam i od nowa sie zalogowalam a okazalo sie ze jednak nie skopiowalam i po poscie a byl mega dlugi.

trudno,napisze tylko tyle ze mamy dzis ciezki dzien,a mojego nie ma bo na meczu i ja caly dzien sama,tak ze ledwo zyje.a noc katastrofa :huh:

wiki,bidulko,,zdrowka :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #848390 przez Hania84
kakaszka jeśli znów mogę coś doradzić odnośnie DE i kart telefonicznych to polecam Lebara :) z tego są tanie połączenia do PL i myślę że na BL też :) wystarczy się zarejestrować na stronie internetowej jak sie ją kupi (podanej na tej karcie) albo zadzwonic pod podany numer (obsługa też w języku polskim - wystarczy odpowiedni numer klawisza wcisnąć jak pani mówi ;) )). A Twój w jakie rejony DE się udał? Północ, Południe, Wschód czy Zachód? jako kto będzie tu robił?

Violcia współczuję nocki...i utraconego posta :(

Agusia nas podczytuje ale z trudem bo jej tel. nawala. Pozdrawia wszystkie dziewczyny i życzy zdrówka Wikusi.

Gochens??? co to za nieodzywanie się ?
Kasia to samo :P
Cordis co tam u Was?
Malutka jak Wiki?

11 lata 2 miesiąc temu #848391 przez Gochens
Dzień dobry wieczór ;)

Jestem dopiero teraz bo mam.dziś mega śpiący Dzień... na nic nie mam chęci i do tego tak się czuje że przepłakałam pół x faktora!!! hormony.... :dry:

Wczoraj byłam na imprezie wróciłam o 2;30 nawet spoko było ale impreza bez alkoholu jest masakra...

Wiki dużo zdrówka!!!

Zaraz Was przeczytam póki co siedzę w wannie i czekam na Alana.

Do później

11 lata 2 miesiąc temu #848404 przez Marta1985
Dla ciotek - uśmiech :)

Idziemy kapac malego postaram sie odezwać jeszcze choć głowa mnie tak boli ze masakra :huh:
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #848425 przez kakaszka
haniu jedzie pod monachium, ja mam problem ze stronami swiata wiec ci nie powiem gdzie to, wiem ze na dole :D
co do sieci, to wlasnie wszyscy nam radzili ta :)
i bedzie magazynierem.

smieszek cudowny :)

oj gochens nie zazdroszcze hormownow, mnie one strasznie wkurzaly :)

11 lata 2 miesiąc temu #848427 przez kakaszka
zapomnialam dodac, ze ilza ma dzis swietny humor, bo zaby nie przeszkadzaja i energii ma tyle, ze nie wiem kiedy pojdzie spac i ciagle sie smieje :)

11 lata 2 miesiąc temu #848464 przez Kasiasia
U mnie ze tak powiem dupa blada.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

przepraszam ze nie odniose sie do wszystkich.... no i zdjec tez nie mam jak wrzucic. Potem nadrobie zdj z nawiazka obiecuje!

malutka ucaluj wikusie
Szosteczka mniej bolu
srenka lepszego samopoczucia
viola fajnie ze jestes
bartus sliczny
ikunia zdj i ciuszki siper
kaksszka facet teskniacy jest taki czuly.....
Karolka ty to jestes super gospodyni
gochens gratulacje za dyrektoreczke
no i dla calej reszty buzisczki
najwieksze dla cordis :lol:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #848465 przez KaRoLkA
Kakaszka i Hania ja tez mam Lebare i polecam bo jest super nawet ja internet z tego mam :)

Smieszek cudny :*

Violcia wspolczuje tej nocki no i dnia tez :/

Kasia to Ci sie zazbieralo tych niefortunnych zdarzeń :/ bedzie dobrze :*

Gochens fajnie ze imprezka udana :) i hormony az tak buzuja ???

moja mysza juz spi :) a ja nadal zmagam sie z zebem i juz niewiem co mam brac :/

11 lata 2 miesiąc temu #848466 przez aleksiaa88
5-ta godzina szaleństwa może w końcu pójdzie spać mi juz nogi z dupy wychodzą
dobranoc

11 lata 2 miesiąc temu #848470 przez kakaszka
no wiec 1000 km zrobionych w lozeczku, dwie godziny biegala w te i we wte, a;e w koncu padla :) wkrecila juz sie w raczkowanie na maxa, jakos mnie to nie cieszy :P
dziewczyny co maja panele w domu czy wasze dzici nie zabijaja sie slizgajac? bo mi sie rajty z serduszkami na kolankach nie sprawdzaja, bo w sekunde sa z drugiej strony nogi? a dzis lazila w bialych rajtach i jutro robimy mega sprzatanie :D bo kolanka czarne :D

haniu a wy gdzie mieszkacie?

a wlasnie karolka jak z internetem z ta lebara? trzeba pewnie jakis moedem kupowac, co nie?

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #848475 przez Hania84
kakaszka no to super że polecali Wam Lebarę :) jestem z niej zadowolona :) To Twój niedaleko mnie jakies 200km :lol: bo ja też na południu :)
Zapomniałam się wcześniej odnieść - super ze Elizka mogła pobawić się z kuzynem...pewnie też m.in. od tego ma lepszy humor :) dzieci uwielbiają dzieci :)

Karolka no popatrz to Ty też Lebarowa :lol: ja neta mam z O2 ale denny jest, nie polecam (chyba ze ktoś tylko do pisania i przeglądania stron to moze być...a jak do słuchania radia, muzyki czy niedajboże filmów to dno :P )...chcemy wziąć stacjonarny z innej firmy. Informatyk nam polecał.

Kasiu współczuję tych nieszczęść :( przesyłam dużo cierpliwości i mocy :lol: do pisania pracy :)

Karolka ja mam tabletki o nazwie Solpadeine (z PL) sa mocne i na prawdę skuteczne...idealne na bóle zębów , nerwobóle, i silne bóle menstruacyjne. :)

Lena zasnęła 20min. temu :) a ja mam wolny wieczór :lol:

Jedna z majówek zaciążyła :lol: to się teraz u nich zaczyna :) chyba zaraziły się od nas :lol: to się pewnie u nich teraz posypie hehe :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #848479 przez Hania84
haha kakaszka :D to teraz nie wiem czy się cieszyc że Lenka nie raczkuje czy nie :P :lol: :D

kakaszka my mamy ten O2 prze USB...pewnie Karolka tez taki ma. W DE łatwo kupić taki internet bo w media markt pełno tych USB z O2 leży :) tyle że samemu sie uzupełnia...ale nie ma żadnej umowy...masz kasę to uzupełniasz, nie masz to nie. A my mamy O2 na USB z umową 2 letnią i oni nam sami doładowują...ale na szczeście się już kończy :)
Bierzemy teraz stacjonarny z Kabel BW :)

11 lata 2 miesiąc temu #848488 przez KaRoLkA
Kakaszka ja mam taknze wysylam sms DATA FLAT na numer 255 i mam neta na caly miesiac na telefonie plus udostepniam z tela na tableta i hula jak niewiem :) sciagam piosenki ogladam , itp i tak nie wykorzystuje calego limitu :) a pobiera 14.99mfr :) na ich stronie pisze o tym :)

Haniu my chcemy wziac stacjonarny z upc cablecom bo super jest wejdz sobie na stronke i tam mozna sprawdzic dostepnosc :)
www.upc-cablecom.ch/fr/ moze u Was w DE tez jest :)
A tabletek to ja biore nurofen i jest ok tyle zebpo czasie dalej napitala :/

Aleksia przesylam troche energii :)

11 lata 2 miesiąc temu #848497 przez Hania84
Karolka znajomi maja Kabel BW za 40 euro miesięcznie i mają super ten internet. Codziennie jakiś film oglądają, muzyki słuchają i nic im się nie tnie ani żadnych takich
www.kabelbw.de/kabelbw/cms/internet-und-telefon/

chyba nawet podobny do UPC. UPC też u nas jest ale my już jesteśmy zdecydowani na ten :)

właśnie zapomniałam pochwalić śmieszka Bartkowego :lol: słodziak

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka