BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #848921 przez kakaszka
no wiec wlazlam na jego profil na fb i chyba jedzie w srode, dowiedzialam sie ze ma jakies w chuj dlugi i oczywiscie to jest wielka tajemnica.
watpie, ze sie dzis odezwie, ewentualnie jutro w drodze czy cos.

oskar juz chce biegac, a matka kladzie ikladzie :P

karolka a nocuje on u matki, jesli oczywiscie nocuje :) kto wie jaka tam jest prawda :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #848987 przez cordis
Lenka jakie masz zębicha:)

szósteczka zdrowiejcie już, masz racje już bliżej niż dalej.

podczytują nas bo może im się tu podoba;)

wiecie co zrobiłam:) zadzwoniłam do mojego chłopa koło południa jak był w pracy, że w domu jest wszystko porobione, obiad jest a że my z Bartkiem jesteśmy spakowani i się wyprowadzamy do rodziców na kilka dni od razu oddzwonił ale nie odebrałam. Wróciłam niedawno a ten prawie płacze, że mam tak nie robić, że on myślał że odchodzę i zabieram dziecko od niego, że on nas kocha i jesteśmy jego światem itp. może coś do tej durnej zakutej pały doszło a jak nie to kiedyś mu taki numer wywinę że nie wrócę. Teraz biega koło mnie jakby mnie pierwszy raz na oczy widział ale jestem twarda nie ma tak łatwo niech teraz on się stara.

kakaszka przesyłam pokłady cierpliwości do Ciebie :kiss:

Violcia ale Oskar ma już piękne wymiary.

Malutka& Sophie ?!?!?!?!?!

11 lata 2 miesiąc temu #849001 przez Agusia83
Dziewczyny, postaram sie was wieczorem podczytac i ogarnac......jesli pozowolicie, napisze tylko to, co u nas.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Widze, ze chorobska nas nie opuszczaja...bylam dzis u lekarza z dzieciakami...Emi jest przeziebiona, ale lekko...ma czerwone gardlo i syropki powinny wystarczyc, ale Artus ma zapalenie gardla, krtani i tchawicy :( bidusia od wieczora czwartkowego ma goraczke...non stop z przerwami malymi 39 stopni...no i dostal biseptol, to chyba cos w rodzaju slabszego antybiotyku...

Emisia dzis przechodzi sama siebie...sika gdzie popadnie...juz mam dosc, non stop latam z mopem...Artkowi odpuscilam nocnik na te dni choroby bo sie denerwuje...
A Artek troche marudny, a poza tym sporo sie rozgadal..non stop cos nawija...

przepraszam, ze tylko tak o sobie, postaram sie poprawic wieczorem

11 lata 2 miesiąc temu #849015 przez Hania84
kakaszka oby pojechał B) a długi to nic dobrego B)

Cordis no to fajnie, że mężu się stara...oby tak dalej. Rodzina najważniejsza.

Agusia zdrowia dla dzieci.

Lena spała mi dziś raz 30 min. a na dłuższej drzemce tylko godzinę B) usłyszała, że tata przyszedł z pracy to oczy jak 5zł :P

Robię jej deserek teraz i zaraz będzie szamac...a jak usłyszała, że wyciągam coś ze słoika to się zaczeła popisywać bo wie ze ten dźwięk sugeruje jedzonko :lol: :D aparatka :D

Sophie odezwij się i napisz co u Zosi bo się martwimy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss:
Malutka to samo...co u Wiktorii ??????!!!!!!!

Violcia - Oskarito duży chłopak już :) ładnie waży :)

Ikunia co u Was? co porabiacie?

Milady ???? jesteś już w DE ??? jak podróż minęła ???? jak ją dzieci zniosły ??? i jak sprawy z M. ???? :) odezwij się do nas :)

11 lata 2 miesiąc temu #849022 przez srenka_918
Agussia to ja Tobie przesylam porzadnego buziaka :*
Tak zebys miala cierpliwosc do emi :-)

Kakaszka jak tak czytalam z opozniniem to jak sie zalisz na swojego ze nie wiesz czemu nie dojechal to mi sie wyobrazilo ze on taki noga z jezykow ze pojechal autobuzem ale zle sie przesiadl i jest gdzies sam nie wie gdzie i placze :-)

Haniu! Lenka! Boziu jakie zebole!!!!

Cordis mam nadzieje ze maz sie juz tak zawsze bedzie staral :-)

11 lata 2 miesiąc temu #849038 przez aleksiaa88
Artuś ale cię wzięło poważnie choróbsko
Wikula jesteś w domu?

Nosz kurde miałam coś pisać i czekam i czekam i już ta myśl nie wróci :angry:

11 lata 2 miesiąc temu #849052 przez cordis
aleksia ja mam tak od połowy ciąży że myślę o czymś a za moment kaplica i nic nie pamiętam, pamięć mi się na maksa pogorszyła :)))))))))

11 lata 2 miesiąc temu #849068 przez aleksiaa88
Bo dzieciaczki nam mózg wyjadają :silly:

Wygrałam znów pulowerek za 10 zł mój :woohoo:

11 lata 2 miesiąc temu #849075 przez KaRoLkA
Agusia duzo cierpliwosci dla Ciebie :kiss: i zdrowka dla dzieciakow , my juz gardelko wyleczylysmy bo tez masakra byla ;/

Aleksia ale sie rozszalalas teraz to caly czas bedziesz licytowac hihi

Cordis brawo dla Ciebie za pomyslowe podejscie chlopa :) oby mu juz tak zostalo :)

Kakaszka moze on faktycznie pojechal i sie pogubil ???? Masz jak sprawdzic czy jest w pl??? Moze napisz do kolegi albo do tesciowej ze masz sprawe a sie nie odzywa i ze sie martwisz bo niewiesz czy dojechal ?!

Violcia to Oskarek przebil juz Gabi z waga o 200 g :) bo ona teraz malutko przybrala przez te zabki i gardelko :/ a i masz namiar na jakiegos dentyste dobrego kolo Was ??? Bo mi trzeba tylko sprawdzic bo zab jest zdrowy tzn robiony przed ciaza tyle ze od ciazy byl strasznie wrazliwy a w sobote zjadlam bulke z bardzo twarda skorka i sie zaczal bol ;/ i niewiem czy ta nadwrazliwosc przejdzie czy nie bo nic poza tym nie dzieje sie przechodzi po wypiciu czegos cieplego a po zimnym masakra :/

My pospalysmy z Gabunia od 16 do 17.30 :) i teraz dziecko sie slicznie bawi na dywanie :)

11 lata 2 miesiąc temu #849206 przez Sophie25
Juz Wam ciotki mowie co z Zosia ...

Miała angine ktora sie nie wyleczyła do końca, teraz rozwinęla sie jeszcze bardziej gardło całe zaropiałe doszedł kaszel mokry,katar jedziemy na antybityku i syropie wykrztusnym, narazie obeszło sie bez szpitala ale goraczka sie utrzymuje wysoka czopki nie działaja zbijam syropem jesli do jutra utrzyma sie wysoka goraczka to jedziemy na oddział dzieciecy :( :( :( :( :( :( :(
Nie spi, nie je ........... 2 ciezko noc przed nami ....

:( :(

Dziekuje ze pamietacie :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #849209 przez aleksiaa88
Już sobie przypomniałam co chciałam napisać
syn może ze 3 minuty usiedzi na dupsku, a potem tylko szuka gdzie to by się złapać i wstaje.
W kuchni łapie za klamki od szuflad i się podnosi dziś przeszedł samego siebie oparł się o lodówkę i chciał wstać :blush:

Karolka żeby wiedziała spodobało mi się licytacja i mam już 2 koszule z krótkim rękawem jedna za 5,50zł druga 10zł, pulower i bezrękawnik.

Jeszcze licytuje koszulę na długi rękaw i jeszcze jedną na krótki cena była 3 zł ktoś mnie przebił więc dałam 4,50zł trochę się pobawię i odpuszczę heheheh dobra żart poczekam może ktoś odpuści, a jak nie to puszcze ją do 10zł dam za nią.

Ale nasze dzieciaczki chorują :dry:

Lecę spać

11 lata 2 miesiąc temu #849214 przez Hania84
jestem wieczornie

Lena śpi od 20.45 :)

Ale tu dziś ciszaaa...

Ojej Sophie Zosia bidulka...się męczy tak :( aż mi się strasznie smutno zrobiło :( szkoda takich małych chorowitków :( oby temp. spadła i byście nie musiały jechac na oddział :kiss: Sophie a podajesz małej orsalit? by się nie odwodniła? kurcze wmuś jej troszkę picia...wiem, ze dzieci przy gorączce nie chcą pić bo lena miała to samo...ale trzeba ją zmusić :( Trzymam za Zosię kciuki !!!!! Zdawaj nam relację co tam u Zosi...

Zrobiłam Lence zdjęcie przed kapaniem jak była w sukience bez rajstopek juz i te małe gołe girki widać słodkie :kiss: hihi...już dziś mi się nie chce zgrywac z aparatu ale jutro Wam wstawię :)

Malutka ??????!!!!! Jak Wiki ???? daj znać

aleksiaa wkręciła się w licytowanie sasasa :lol:

lecę spać
dobranoc kobitki...i dzieciaczki...śpijcie dobrze...i nie chorujcie już :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #849331 przez cordis
wstajemy!!!
Sophie dawaj małej pić niech się niunia nie odwodni, a na śpiocha pije Ci coś??
U nas sama woda nie przejdzie ma odruch wymiotny musi być chociaż ciut soku.

aleksia weź mnie wkręć w licytowanie, wiecie że ja nigdy nie zamówiłam nic przez allegro :lol:

Pawełku :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #849345 przez aleksiaa88
Byscie juz wstały 9 dochodzi :laugh:
ja juz jestem terroryzowana przez małego

11 lata 2 miesiąc temu #849355 przez kakaszka
dzien dobry mamuski :)

no wiec gadalam wczoraj z moim, poprosil, zebym nie zadawala pytan czemu dlaczego itd, jedzie na 10000000% dzis juz ma bilet. mowi, ze robi to wszystko dla nas itd, oczywiscie rozmieklam, ale najpierw musi dojechac w koncu do tej roboty.

bylam dzis juz u kolejnego lekarza, siedzialam w przychodni 2 godziny i zalatwilam tylko jednego, noz kurde.

eliza w miare spala, tylko cos jej strzelilo mleko w nocy, a juz dawno nie jadla mi mleka w nocy.

sophie trzymajcie sie dziewczyny, oby sie szybko mala wyleczyla, biedulka, buziak od ciotki i elizki :-*

aleksia szalejesz :) skupisz cale allegro :P

spac mi sie chce strasznie, pogoda dzis szara, wiec jeszcze gorzej. wlewam juz druga kawe w siebie. mam nadzieje, ze dzis eliza bedzie grzeczna, bo ja mam brak mocy.

milego dnia

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka