BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #848534 przez srenka_918
Wlasnie wrocilismy od moich tesciow, dowiedzieli sie o ciazy i sie nawet ucieszyli ale zdenerwowali mnie gadka: musi byc dziewczynka teraz... a co chlopczyla nie zaakceptuja??? Gochens mi tez hormony daja w kosc :-) zrobilam afere mezowi ze mi twixa pol zjadl gdzie mialam jeszcze 4cale w szafie :-)
Synek padl w aucie jak wracalismy bez kolacji i tak twardo spi ze rozbieranie nie zrobilo na nim zadnego wrazenia :-)
Lece spac bo padam.... dobranoc:-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #848548 przez Sophie25
Holerne wirusy......
Zosia goraczkuje i dostala biegunki...
Wymioty dosLu jak sie sytuacja nie zmieni to pojade na pogotowie...
Nie spi nie pije a jeat prEszlo 12 :-(

Czysci mnie z nerwow o Nia ..

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #848562 przez aleksiaa88
Witajcie
Pisałam wczoraj, że atakuje wirus żołądkowy eh chyba nie przeszedł na forum :S

Synu już przed 7 obudzony

A sie pochwale bo pierwszy raz cos wygrałamnigdy nie licytowałam
Jeszcze takie pytanko jak cena poczatkowa była 10zł i ja dałam 17zł i wygrałam to na poczte przyszło powiadomienie ze wygrałam i cena koncowa 10zł. Dziwne ale ja na licytacji sie nie znam mslałam ze 17 musze zapłacic ?

allegro.pl/bezrekawnik-12-18-m-na-polarze-i4003939674.html

jeszcze na to mam smaka
allegro.pl/bezrekawnik-next-i4018934671.html

Wstawać może pogoda nie zachęca jak u mnie ale siła wyższa "syn" ściągnął mnie z łóżka :woohoo:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #848606 przez Gochens
Dzień dobry ;)

Wczoraj miałam Was czytać i padlam.. dziś w pracy to uczynię bo niedługo idę Czekam tylko na babcie mojego bo ma przyjść po rehabilitacji ;)

Aleksia też myślałam że jak daje np 30 a licytacja Skończyła się to Musze tyle zapłacić ale o dziwo płaci się tyle na ilu się skończyła :lol:

Srenka u mnie też teraz czekają na dziewczynkę ale ja im mowie że najważniejsze jest to żeby było zdrowe q oni oczywiście oczywiście :)

Ika fajne ciuchy! i Dzięki za tabelkę rozmiarów ;)

Skąd zamawiacie albo kupujecie buty dla maluchów????

Sophie zdrówka dla Zosi!!!

Malutka jak tam Wiki??

Kakaszka u nas młody śmiga w spodenkach kupiłam mu w lumpku jakieś zwykle i nie szkoda mi jak brudzi. Białe niestety są czarne w chwile wiec odpada

11 lata 2 miesiąc temu #848618 przez KaRoLkA
Dzien dobry choc niewiem czy dobry :/

Gochens milego " pierwszego" dnia w pracy :)

Srenka te hormony hihi :)

Sophi i jak tam Zosia ??? Byliscie na pogotowiu ??

Aleksia to synus ma niezle energibjak tak pozno chodzi spac i wstaje skoro swit , i gratulacje wygranej pierwszej aukcji :)

U nas noc z mojej strony do bani bo zab daje w kosc i chyba musze do dentysty ale tutaj za lecsenie to koszt okolo tysiaca fr za jednego zęba to mnie z butow wydrze :/
Niunia ladnie spala do 3 jedna pobudka abod 3 do 6.30 spala se mna wiec tez bez pobudek pozhiej mleko i dospaka w lozeczku do 8 :) a teraz marudzi i mmmmmammmmmm i ttttattta :)

Milego dnia :)

11 lata 2 miesiąc temu #848638 przez kakaszka
witam kochane.

ja jestem wsciekla jak nie wiem. dowiedzialam sie ze moj jednak nie wyjechal wczoraj i sie oczywiscie nie odzywa. ten kumpel co tam siedzi mowi, ze jak w ciagu 2 dni nie dojedzie jego miejsce ktos zajmie. napisalam mojemu bardzo mija wiadomosc, jak ma wyjebane to widocznie dobrze, ze jestesmy tu bez niego. pozbyl sie rodziny i teraz chce szalec, niech szaleje, zeby pozniej nie zalowal, kiedy bedzie za pozno. wazne, ze my z eliza jestemy bezpieczne, mam dla dziecka jedzenie pampersy, a on niech robi co chce.

zoska jak sie czujesz kruszynko?

mnie tez jakies chorubsko chce dopasc, ale juz aplikuje coldreksa, nie ma wirusow u mnie...

gochens milego dnia w pracy :)

karolka jak tak cie przeszkadza ten zab i tak musisz kiedys isc z nim do smtomatologa, bo nie dak boze jakas infekcja.

no wiesz srenka pol twixa to jest powod do awantury :P

11 lata 2 miesiąc temu #848649 przez srenka_918
Witam Was ;)

Wikusia jak się czujesz???
Zośka a co z Tobą???

Dziewczyny odpędzajcie od siebie choroby!!!

Kakaszka, no to ten Twój jakiś niedorosły... Chce mieć rodzinę, ale nie chce pracować? To jak zamierza Was utrzymać? No przecież Elizka jest jego córką i musi łożyć na jej utrzymanie...

Aleksia gratuluję pierwszej wygranej aukcji ;) Emocje są, co nie? ;) To że płacimy tyle na ilu skończy się aukcja to często jest wybawienie ;) Ja raz z głupoty chciałam za sukienkę dać 50zł a po 2 dniach przestała mi się podobać... Ale stanęło na 30 ;) na szczęście ;)

11 lata 2 miesiąc temu #848654 przez KaRoLkA
Kakaszka czy on zglupial??? Ma nagrana prace i pewnie dosc dobrze platna to powinien pobrekach calowac ze go wogole chca wziac bo nie jeden by chcial byc na jego miejscu . Nie odpowiedzialny strasznie . Dobrze ze Wam niczego nie brakuje teraz a skoro on lubi zyc zabpozyczane nobto jego sprawa tylko na dziecko kase powinien dawac bo skoro byl na tyle dorosly zeby zrobic to niech teraz wezmie odpowiedzialnosc za swoje czyny. Sorki ze tak ale wkurza mnie takie cos , nie dosc ze chca mu pomoc to jeszcze w ciula leci ;/

11 lata 2 miesiąc temu #848664 przez Gochens
Kakaszka to nieźle się Twój zabawia...Ehh dobrze ze jesteś u rodziców i masz pomoc od nich!!
Karolka współczuję zęba :( ale jak musiszzrobić to nie ma wyjścia

Czekam na ta babcie a tak mi się spać chce!!!

Dziś mi się śniło że urodziłam i nie wiedziałam co za płeć i delikatnie odsunelam pieluche a tam siusiak hahahha

11 lata 2 miesiąc temu #848679 przez Hania84
Witam i ja :)

Noc ekstra...jak zawsze :P Lena spała ciągiem do 8 :)

Gochens miłego dnia w pracy :) Mnie na początku ciąży też senność masakryczna brała. A do którego miesiąca chcesz pracować ?

aleksiaa fajna kamizelka i ten bezrękawnik też niczego sobie :) gratulacje wygranej!

Karolka zęby (czy też nerwy zębów) to straszny ból. Idź do lekarza choćby to miało sporo kosztowac...po co masz się kochana męczyć. A może niedajboże tam się ropa zbiera i co? lepiej zawczasu to zrób :)

kakaszka :angry: co za nieodpowiedzialny dupek !!! Myślałam, ze coś zrozumiał ale widocznie nie :angry: Nierób z niego i tyle !!! Ciekawe jak będzie na Was łożył teraz...pewnie myśli że pozbył się problemu i że tam prawo nie działa...przecież musi łożyć na dziecko !!! Nieodpowiedzialny dupek ! Chciałby lekko żyć a nie pracować...najlepiej wydawać cudza kasę...albo tak jak Karolka napisała..pożyczoną...ale raz sie tak w długi przez te swoje nieróbstwo wpieprzy że będzie miał z tego duuuży problem. Ale jego sprawa. Dobrze, ze jesteście tam u mamy i niczego Wam nie brakuje. :kiss:

haha Gochens to chyba coś w tym siusiaku jest ;) ale czasem sny odczytuje sie odwrotnie :lol:

srenka ale gadanie T. pffff ...dziewczynka musi być...musi na rusi... B) nie rozumiem takiego gadania...zawsze najważniejsze zdrowie !!!

miłego dnia

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #848681 przez Hania84
kakaszka i tak mi sie przypomniało...tutaj magazynierzy dobrze zarabiają...a jak zrobią jeszcze kurs na wózki widłowe to już w ogóle. Taka ma pracę nagraną i ją zaprzepaszcza. Nie każdy ma takie szczęście. Jest meeega nieodpowiedzialny. Kolega teraz pewnie musi świecić oczami przed pracodawcą dlaczego Twój nie dojechał B) współczuję mu. Bo trochę wstyd B)
I nie obraź się czasem na mnie ale brak odpowiedzialności u dorosłych zawsze mnie wnerwia :angry:

Sophie jak Zosia ??????? Zdrówka dla niej !!!

Malutka a Wiktoria jak????? jesteście już w domu ????

11 lata 2 miesiąc temu #848701 przez Hania84
Lena zrobiła kupsztala...i taaaaki zielony że prawie czarny B) a śmierdzi ze głowa mała...mówię co jest grane ??? Zaglądam w buźkę a tam dwie dolne dwójki idą na raz !!!! a górne dwie dwójki spuchnięte !!! :ohmy: szok :cheer: :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #848720 przez aleksiaa88
To w koncu Lence zebole wychodza i to z pompa od razu :laugh:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #848723 przez cordis
Cześć mamińcu:)

spóźnione dla solenizantów :kiss:

dziękuję dziewczynki a troskę aż mi się miło zrobiło :) u mnie jak to mówią po wojskowemu BZ, ja już się wyslać nie będę nie tylko moja w tym głowa żeby w małżeństwie było dobrze.
Młody marudny strasznie idą znowu razem górne ząbki i dwójka jedna zapuchnięta a pomasować sobie nie da bo od razu gryzie i płacze chyba go bardzo boli.
W ogole jakiś bunt jedzeniowy przechodzi :unsure: niekiedy nic nie chce przez pół dnia. Jak gadałam z lekarzem powiedział żebym nie świrowała dobrze, że pije a jeść może nie chce przez te kły- nooo ale wiadomo matka zawsze sobie coś do głowy wkręci.

boże 89 postow!!!!!!:)
Karolka chyba Ty pisałaś o zębach? mnie tak napiernicza 6 górna co leczyłam ją kanałowo że od tego mnie głowa aż boli muszę iść już do zębologa bo strasznie paszcze zaniedbałam przez całą ciąże.. i przed;-)

Gochenes jak Ci się do pracy wstawało?? Fajnie że szef wyrozumiały u mnie by to tak nie przeszło. a muszę Ci powiedzieć, że śniłaś mi się z soboty na niedzielę u mnie w szpitalu rodziłaś -Kubusia :). nie wiem skąd takie sny się biorą :silly:

Ikunia dzięki za tabelkę już w ulubionych jest ;-)

Malutka jak u Was???????

Sophie a Wy?????

ktoś nam jakieś wirusy zapodaje na forum.

srenka to Ty teraz taka burza hormonów jesteś, lepiej nie zaczynać z Tobą ;-). A teściowie też fajni jakby się dało zaprogramować kiedy jaki dzieciak ma być :)

kakaszka a jak sytuacja u Was? a czemu w ogóle Twój nie pojechał?
Bartek nie raczkuje jeszcze ale pełza zakładam mu spodnie dresowe i skarpetki albo rajty do raczkowania bo szybciej mu się odpycha.

11 lata 2 miesiąc temu #848735 przez cordis
i weźcie pomóżcie bo patrzę intensywnie na ten wózek (opinie różne) ale nikt ze znajomych nie ma żebym mogła wypróbować, może u Was ktoś ma?

allegro.pl/ultralekka-spacerowka-q-babya...isy-i3949493777.html

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka