BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu #1012392 przez aggi
dzień dobry ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

weronia
w imię potomka ! w końcu Ci przejdzie , ciąża to wyjątkowy czas mimo niedogodności. Będziesz miała nagrodę ślicznego zdrowego malucha :)

sandra maszyny są najlepsze wrzucisz nie wiadomo ile a i tak nie złapiesz miśka :D mój S to zawsze tylko do 10zł walczy bo więcej to już można w sklepie na misia dać :P

pumcia
masz szczęście że się odezwałaś :) spokojnie mi tam na tych delegacjach !

joanna no to piątka ;) ale w końcu się uda ;) ja odpuszczam do końca roku :) już drugi cykl bez testów owu..

magmus dokładnie Karolak identyczne ma hahaha :P

Lolka witaj i rozgość się :) ja tak samo od stycznia już próbuję z mężem ale z testami owu.. i nic.. jeśli lekarka ma jakiś plan to nic tylko się cieszyć :) nic się nie martw, ważne to dobry plan. Bo niektórzy lekarze to totalnie olewają sprawę. Póki co trzymam kciuki by @ nie przyszła :)

magmus trzymam kciuki za wyniki :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #1012417 przez aggi
Ale tu pustki dzisiaj :silly:

9 lata 6 miesiąc temu #1012422 przez ziaa
Aj myślałam Aggi,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Też jestem zdziwiona, ze tak tu cicho i pusto, no! Całe szczęście, ze Pumcia dała znać. Teraz znów jej kilka dni nie będzie bo pójdzie w tany na tej delegacji :evil: :silly:
Jak się kobitki zlecą, to wszystkie na raz i za nimi nie nadążymy ;p

Magmus z testami owu podczas brania clo uważaj. mnie tylko na stresowały i okłamały ;/

lola dzięń dobry :) Pozdrawiam i trzymam kciuki za dwie kreski :)

9 lata 6 miesiąc temu #1012428 przez Miluniaa
Puma Ty mi tu sie nie deleguj tylko gadaj ile wczesniej na wizyte u doktora N. trzeba sie zapisac ? Bo mnie moj gin nastraszyl ze powinnam juz dzwonic, bo moze byc ciezko z terminami

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1012442 przez aggi
ziaa

Noo odwalilam 5km spaceru, czuję jak chudne haha proszę o doping :silly:

9 lata 6 miesiąc temu #1012448 przez ziaa
Nie no normalnie agii stoję z pomponami i trąbką i dopinguje! :D :woohoo: Najważniejsze, ze już się lepiej czujesz :) Nastawienie to podstawa! :D

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1012450 przez Sandruska1995
magmus Ty mnie nie strasz :laugh: :blink:

aggi Im się udało za drugim razem czyli dali 2 euro ;)

My byliśmy dziś z M u internisty, założyli mu taki aparat na cały dzień , mierzy mu ciśnienie i wysyła wszystkich do nich. Jutro idziemy rano znowu na zdjęcie tego i po wyniki. Ale mu skacze strasznie. Oby mi go do szpitala nie dali :S

Moje dziecko powróciło do normy . Wczoraj spał od 21:00 do 8:00 . Dziś jeszcze nie spał :silly:

9 lata 6 miesiąc temu #1012453 przez joanna1991
AGGI to mam kompankę :D Ja na jakiś czas też odpuszczam, to nie na moje nerwy już. Może wszystko z czasem się unormuje... Hmmm to mówisz że ciche dni :D ja jak ze swoim D. miałąm to on pierwszy mamrotał coś tam do mnie a ja twardo się trzymałam i nie odzywałam się :P jeszcze trochę i przejdzie wam :)

9 lata 6 miesiąc temu #1012461 przez magmus88
Oj dziewczyny.... znam te ciche dni heheheh

Ziaa - a Ty kiedy zaczełaś testowanko??? Bo ja Clo brałam do 7 dc a testowanko chyba od 8.... ale póki co nic nie fałszuje bo pokazuje tylko 1 kreskę heheh. Ogólnie na owu czekam podobnie jak w zeszłym cyklu - ok 18 dnia. Więc jeszcze trochę.... Zgodnie z zaleceniami doktorka od jutra bądź pojutrza :P robimy przerwę, zeby mieć dużo siły na owulkę ehhehe.

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1012466 przez brown24
Hej :)
Aggi to o co poszło z Twoim ze ciche dni? A i 5km, podziwiam oby tak dalej:)
Ziaa u Ciebie który dzień cyklu, kiedy termin @? Lolka witaj ;) Sandruska bezsenność Twojego dziecka przeszła na mnie chyba,dzis od 3 nie spalam, o 6 juz bylam na polu z psem :lol:
u mnie dzis dziwna sytuacja, 7dc , wczoraj mi sie okres skończył, a przed chwila w kibelku po siku tyle śluzu plodnego i tak rozciaglwego jakiego od marca nie widziałam,przecież to za wcześnie na ovu.... i czuje jajnik i krzyż mnie tak nawala ze musiałam żelem smarować. A i moje pazzuro:) Sorki za takie nieskladne pisanie ale z Tel:/
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #1012469 przez Sandruska1995
brown świetne pazurki! ;) O! dziękuje to już wiem czemu moje dziecko śpi normalnie :laugh:

U mnie 10 dni do @ :silly:

A dziś się dowiedziałam , że mojej mamie się spóźnia @ 3 dni . Zawsze ma regularnie. Zmusiłam ją jutro do testa :laugh:

9 lata 6 miesiąc temu #1012470 przez brown24
Sandruska to może sie u niej cos kroi B) a starają sie nadal? Ja wczoraj sie dowiedziałam o koleżance koleżanki, ktora dowiedziała sie niedawno o ciąży po 3 misiacach, podobno miała okres slabszy i byla bardzo senna ale zwalala to na zmęczenie po pracy :) a mnie jajnik tak nawala teraz, ze naprawde sie zastanawiam o co chodzi:)

9 lata 6 miesiąc temu #1012474 przez Sandruska1995
brown Tak starają się :) Moja mama nie odpuszcza , 41 lat w marcu kończy , ale się uparła i koniec. :cheer: :)

9 lata 6 miesiąc temu #1012486 przez joanna1991
BROWN ale pazuuury świetne! Fajne kolorki :) Kochana może owu już przyszła? hmm... działacie już ? :D

SANDRA no no ciekawe czy będzie mały braciszek lub siostrzyczka u ciebie :D ja mam siostrę o 18 lat młodszą i tak strasznie ją kocham i traktuję jak własne dziecko normalnie! nie wyobrażam sobie życia bez niej. A gdy się z nią widzę to jej słowa do mnie to: "Asiu kocham cię bardzo mocno, dla ciebie zrobie wszystko, jesteś moją najukochańszą siostrą" i jeszcze lepsze teksty czasami powie :)

9 lata 6 miesiąc temu #1012487 przez ziaa
O Magmus ją testowała od 11dc, ale 12 test pokazal owu więc się zdolowalam że pęcherzyk nie urósł i lipa i wogole i już więcej nie testowalam bo miluniela napisała, że clo załamuje. Więc dzialalismy dalej bo organizm mówił, że jest dobrze i faktyczne 15dc na monitoringu jeszcze nie byli owu, wydaje mi sie, że była tak chyba 18.
Brown ślicznej pazury! Ja ostatnio postawiła na czerwień i cwieki :D pokaże fote :)

Załącznik nie został znaleziony

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka