BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu #1012489 przez joanna1991
oo właśnie moja @ się kończy... hee dobre to coś za szybko się skończyła... dosyć że punktualna franca to na krótko zawitała..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1012490 przez Sandruska1995
joanna No ja mam siostrę młodszą o 15 lat . I tak bardzo za nią tęsknie, że przy każdej rozmowie na skype łzy mam w oczach :( :(
Mam nadzieję , że mama mnie posłucha i jutro za testuje. Chociaż ja czuję, że boi się po ostatnim.

Nie pokazujcie tak tych pazurków, bo zazdroszczę :evil: :laugh: Ja odkąd pamiętam , obgryzałam. Ale teraz od miesiąca rosną , bo stwierdziłam że do szkoły trzeba jakoś wyglądać . Wystarczy , że jedynki brak :whistle: :laugh: . W środę idę do dentysty . Ściemnię , że mnie boli. :cheer:

Brzuch mnie boli . Idę spać. Dziś latałam cały dzień. Jutro znów.
Mateusza ciocia przeprowadziła się niedawno do Niemiec z córką i mężem. I oczywiście kto musi z nimi chodzić i tłumaczyć? Ja. A od jego rodziny przecież kasy nie wezmę. Ale mogli by kupić jakąś czekoladę chociaż . Nawet im dziś papiery wypisywałam i " dziękuję " nie usłyszałam. :evil:

9 lata 6 miesiąc temu #1012493 przez brown24
Sandruska to daj znaka jutor co z tym testem mamy ;)
Joanna ja zawsze chciałam miec siostre, ale sie nie złożyło, fajnie że masz taką kochaną :)
a ja ovu u siebie obstawialam za tydzien gdzie :ohmy: :blink: a dzialalismy nad ranem, przez moja bezsenność haha :evil:
Ziaaa pasuja do Ciebie, takie drapiezne :P kiedy masz termin @? nie odpisałaś :whistle: :P
Pumcia wracaj do nas rozkręcić towarzystwo :laugh:

9 lata 6 miesiąc temu #1012494 przez ziaa
Nie odpisalas brown bo nie wiem :p wiesz jak to że mną jest, ale gin mówiła że powinna być koło 29dc, a dłużej niż do 35dc mam za nią nie czekać tylko przyjść po coś na wywołanie jak test będzie negatywny :whistle:

9 lata 6 miesiąc temu #1012496 przez brown24
Joanna a moze to jakies plamienie a nie okres? robiłas test? nigdy nic nie wiadomo
Sandruska ja dawno temu tez obgryzałam, ale w koncu sie zawzielam i mam swoje długie ;) a z rodzina to wiesz... czasem i na zdjeciu sie nie wyjdzie najllepiej :P
Ziajek to może wcale nie przyjdzie B)
Ide spac, bo padam, od 3 na nogach :laugh:

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1012498 przez Sandruska1995
No tylko jego ciotka ma prawie 50 lat a zachowuje się na 14? :whistle: Ja jej tłumaczę coś godzinę czasu , a ona dojdzie do domu i już dzwoni pytać o to samo :pinch:

brown dam dam, jak zrobi :P

9 lata 6 miesiąc temu #1012507 przez Pinezka
Brown, Ziaa - super pazurki :) Ja mam problemy za skorkami i jakos tak bardziej rzucajacy sie w oczy manikur zle i sztucznie u mnie wyglada :( Czasem sobie malne, to potem nieprzekonana jestem. Za to szaleje z paznokciami u stop ;)

Joanna - no wlasnie, moze to tylko plamienie implantacyjne jesli tak krotko? Tescik nie kusi?

Aggi - bardzo ladnie spacerujesz :) A jakiegos krokomierza z opcja licznika spalonych kalorii nie chcesz sobie sprawic? Nawet aplikacje na telefon takie sa. Ja zawsze tel w kieszen jak ide na spacer i liczy moje podrygi, a potem sie jaram, ze 300 kcal spalonych :lol:

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1012547 przez ziaa
Helooł Pięknozje! :D

Wiecie, że dziś piątek, piąteczek, piątunio? :) :woohoo: :silly: I zaczyna sie weekendowy rollercoaster! :D W tygodniu mamy mało czasu popołudniami, a duzo znajomych więc weekendy mamy zazwyczaj baardzo napchane. Jutro mamy dzień spiocha, później ulubione dłuuugie, leniwe śniadanie. Wyjazd na cmentarz z kwiatkami, kawa ze znajomymi i będzie wieczór ;p , wieczorem zrobię nowe pazurki (te czerwone już mam trzy tygodnie ;p) i obejrzę z mężulkiem KSW ( tak, lubię walki ;p), w niedzielę cmentarz, obiad u rodziców, drugi cmentarz, kawa u teściów i może ciut odpoczynku w domu albo bilard i gotowanie obiadu na poniedziałek i wtorek. A jak u Was plany na weekend? Jakieś ciekawe zajęcia? :)

Agii
jak nastroje w domu? :angry:
Joanna nie myślałaś o teście? :silly:
Pinezka też kiedyś miałam sporo skórek na paznokciu, ale cierpliwie je spychałam ( nigdy nie wycinałam) i teraz jest po problemie :)

Poza Pumcią :evil: olewają nas jeszcze Nerfi, Pati i Niagara! :silly: Co ta u Was dziewczynki? No i od NatB wieści by się przydały, mam nadzieję, ze już wkrótce do nas powróci i zda relacje co tam u niej ;)

9 lata 6 miesiąc temu #1012548 przez aggi
Dzień dobry ;) Noc prawie przespana, bo o ile Maks spał 19-7 to ja się non stop wierciłam ... jestem prawie kaput :P ale brzuszki uczyniłam i kawkę wypiłam ;)

ziaa masz rację nastawienie to połowa sukcesu ciągle mi motywacji brakowało, a teraz? czuję moc. A to dzięki pumci hahahah bo ciuszki od niej są cudowne a ja wyglądam jak słonica w nich :sick: łooo jakie czerwone diabelskie pazury, ostro :) z planów na weekend to u nas jutro S do pracy, ja z Maksem może rano do mojej babci. Potem sprzątanie, a jak S wróci to zakupy nas czekają wielkie na cały miesiąc. A w niedzielę z rana załatwimy cmentarze, a potem leniuchowanie w domu mam nadzieję. ;)

Także pumcia dzięki wielkie, w końcu dupę ruszyłam :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

joanna S też pierwszy się odzywał, ale ja nic... bo ani przepraszam ani nic.. wczoraj już trochę z nim gadałam..

brown piękne te paznokcie i super kolor :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

sandra daj znać co mamie wyszło ;) swoją drogą ja w wieku 40 lat to już nie chcę dzieci, BA ja w wieku 30 już nie zamierzam rodzić :P

pinezka mam endomondo i mnie pilnuje żebym conajmniej te 4,5km zrobiła jak założyłam :) i kcal też pokazuje więc super :) chociaż ja to nie liczę kcal spożywanych bo przy dziecku nie mam do tego głowy więc ile spaliłam to raczej mi nie potrzebna wiedza :P

9 lata 6 miesiąc temu #1012550 przez aggi
a poza tym to @ już u mnie ostatnie kropki wydaje, myślę że jutro już będzie po :) nowy cykl :) a mnie to jakoś nie rusza....

9 lata 6 miesiąc temu #1012555 przez ziaa
Aggi ja już się udzieliłam na Twoim Allegro :D

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1012561 przez aggi
hahaha ziaa szpiegu :P dobra lepiej żebym nie wiedziała która to TY :D dobra zmieniam zdanie trudno nie zauważyć haha :D
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 6 miesiąc temu #1012562 przez aggi

9 lata 6 miesiąc temu #1012563 przez brown24
Aggi Ziaa pewnie zalicytowala to co mi sie podoba czyli rureczki hehe:) ja narazie inwestuje w lakiery , chce sie tym zająć na poważnie, a mam już trochę stalych klientów na makijaże i rzęsy więc może i pazurki sie rozkręca :)
Ziaa u mnie plany jak u większości, czyli cmentarz i leniuchowanie w domu, może kino jtr ;)
Później sie odezwe i doczytam Was;)

9 lata 6 miesiąc temu #1012565 przez ziaa
Aggi róż, czerń, szarość, czerwień i kokardki to maja natura, muszę mieć tą bluzę bo zawiera w sobie trzy ważne składowe ;p Choćby po domu, ale mąż ja zrozumie :D W sumie to biorąc pod uwage nick z formu, nie mozna się nei domyślić która to ja :D
Brown nie spodnie potrzebuje mniejsze, ale nie powiem, bacznie się im przyjrzałam :D
Jakimi lakierami robisz pazury? Ja semilackiem, robiłam też momolackiem 3w1 ale mnie strasznie uczulał ;(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka