BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu #1012642 przez magmus88
Hej Laski :)

Zia - powiem CI, ze normalnie się czuję..... myślałam, że będzie jakieś wielkie ŁAŁ a tu nic :D ehhehe. Okaże się na USG... może jajca będą ŁAŁ WIELKIE :silly: :silly: A Ty wiesz jakiej wielkości były przy owulacji??

My dziś idziemy na imprezke do znajomych.... na taką Halloweenową :) Jutro mamy iść do moich rodziców - przyjechała też siostra z małym i szwagrem, a w niedziele po grobach do teściów :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #1012654 przez Miluniaa
Pumcia to ja tak do niego w połowie listopada zadzwonie i sie umowie ;) a ile taka przyjemnosc kosztuje ?? :whistle:

9 lata 6 miesiąc temu #1012675 przez Sandruska1995
Znowu piątek? :blink: Co tu taka cisza. ? :)

9 lata 6 miesiąc temu #1012676 przez aggi
dzień dobry :) Ale mgła za oknem :blink: :blink: Noc przespana, winko wieczorem było z mężem, postarał się by rozluźnić napiętą atmosferę :evil: chciał kebaba zamawiać ale odmówiłam haha, no kurka na diecie jestem przecież :D Więc siedzieliśmy przy samym winku :P We wtorek będę się ważyła, normalnie adrenalina jak przed czekaniem na @ powiem Wam :D Takie same emocje haha a nawet większe :D Fajnie zająć myśli czymś innym niż owulką, seksem, testami... :blush: Wybaczcie że Wam smęcę o odchudzaniu, ale nie mam komu . :pinch: no i czuję wsparcie od Was :)

niagara to ja wiem jakbym taki wieczór zakończyła :evil: :evil: który dc u CIebie? :)

nefri Ja to dokładnie na myśli miałam :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
U nas już nie będzie szans na różnicę wieku poniżej 2 lat a szkoda. Moja mama chciała szybko drugie a nie udawało im się... między mną a bratem jest 8 lat różnicy.. to spowodowało że trzeciego już nie chciała bo już miała 30tkę. W ogóle moja mama dziwnie bo od długiego już czasu jest na podtrzymaniu @ - bo groziła jej wczesna menopauza.. dlatego w sumie my się tak 'śpieszyliśmy' z dzieckiem bo nie wiemy czy te problemy na mnie nie przejdą

Joana nie mam pojęcia, pamiętam że było o czymś takim ale jak się to nazywało? Nie wiem :(

Sandra sobotaaaaaaaaaa nie piąteeeeeeeeek :woohoo: :whistle:

9 lata 6 miesiąc temu #1012679 przez ziaa
Ja magmus nie wiem jakiej wielości być ostatecznie pęcherzyk, ale raczej mały, za mały, bo na ostatnim USG w 15dc miał tylko 12mm. :( więc w następnym cyklu mam 2x clo + 1x win ;)

Joanna mi się wydaje, że pisała o tym Pumcia a ona tu ostatnio słabiej zagląda, ale pewnie napisze co to było :)

Aggi trzymam kciuki :D

U mnie i miało być dziś spanie na leniucha, do oporu i co do godziny 8 wyszło :pp

9 lata 6 miesiąc temu #1012680 przez aggi
ziaa trzymaj trzymaj ! a u mnie dziś spanie do 7;20... dobrze że zaraz kaszka i drzemka :evil:

9 lata 6 miesiąc temu #1012681 przez ziaa
Powiem Ci aggi a propo kaszki, że nic mi tak nie uświadamia, że nieubłaganie minął miesiąc jak Twoje wyjazdy po całe zakupy dla Małego! No bez kitu jak niedawno napisalslas że znów jedziecie to wewnętrzny głos zawołał znówu!? ;)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1012682 przez Sandruska1995
aggi a! faktycznie :laugh: Zakręciłam się tym , że M siedział w domu dwa dni . ;) Obiadki gotował , kolację robił - kto mi podmienił faceta? :woohoo:

Mnie dalej brzuch boli. Nie wiem czy się nie zatrułam :sick: Od poniedziałku szkoła, mam nadzieję , że mi przejdzie. M ściągnęli to cholerstwo. W środę po wyniki.

9 lata 6 miesiąc temu #1012685 przez Izabela
Cześć,
Znowu wkurzę co niektóre, ale ja dopiero wstałam :laugh:
Zimno kurczę, wieje a u nas nie ma komu piec włączyć jakby to wyprawa stulecia miała być - lenistwo na maxa.
aggi to jak ty to i ja. Od dziś mam plan. Ćwiczę 4x w tygodniu plus zmiana diety :)
Powiem Wam, ze ciężki był ten tydzień. Męża długo nie było, na początku tygodnia też duże spięcie mieliśmy. O pracy to już nawet nie wspominam bo co tam sie teraz dzieje to szkoda gadać. Idę zaraz jakieś śniadanie? zrobić. Maź chce dziś ostatni raz przed zimą trawę kosić, mam nadzieje ze zapomni :P

9 lata 6 miesiąc temu #1012686 przez aggi
ziaa no dokładnie.. też mam wrażenie że dopiero co byliśmy na zakupach :blink: strasznie ten czas leci, 'zaraz' będą święta i znów nowy rok.

Mamusie macie pomysły na prezenty dla maluchów? My Maksowi chyba kupimy sanki bo w zeszłym roku nie miał ;) A jego kuzynce - chrześniaczce od S - wózek dla lalek planujemy kupić.

Izabela spoko ja już przyzwyczajona do porannych pobudek :p Ja do ćwiczeń się nie nadaję ale ciebie będę dopingować :) Bo ja to jedynie preferuję brzuszki i spacery :P Właśnie dopiję herbatkę i idę 20 brzuszków dla zdrowotności zrobić :silly:

9 lata 6 miesiąc temu #1012689 przez natB
O kurna co ja widzę, dziewczyny zaczynają Ćwiczyć.. Wiecie jak mi brakuje takiego ruchu ooosz strasznie :( a na razie czuje się jak babcia 70 letnia z bólami ;( dziś oplacam rachunki za internet i tel i wracam do Was :evil:

Ja sobie ie założyłam, że jak urodze mała biorę się za siebie, bo na lato chce wyglądać NIEZIEMSKO :p mam mega fajny strój z calzedoni z matkami typu brazylian heh takie bardziej wycięte i chce je znowu założyć aaa :P sexy mamuśka a co :) na razie z trzecim Bobo się wstrzymamy ;) i będziemy się cieszyć nasza dwójką maluchów :D..

Wzięłam się za gotowanie obiadu, dziś gulasz i kasza, posprzatalam no i robie pranie.. WLAD Z tata w terenie uf ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

qggi co do prezentu my w tym roku jeszcze sobie pozwolimy na droższy prezent dla Władka :) ciuchcie z duplo :) taka elektryczna, na baterie :) duży zestaw ;) idealnie sir wkomponuje do nowego pokoju :)

9 lata 6 miesiąc temu #1012690 przez natB

Rośniemy ;) i zarazamy brzuszkiem :)

majka jak się czujesz? Pisz ino szybko :)

weronia bociek doszedł :)

9 lata 6 miesiąc temu #1012691 przez natB

9 lata 6 miesiąc temu #1012692 przez natB

Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1012696 przez aggi
nat ja rodziłam w sierpniu więc o opalaniu mogłam pomarzyć, a w tym roku przytyłam mocno więc też się nigdzie nie pokazywałam. Za rok mam zamiar wyglądać super B)
śliczny brzuszek :kiss: :kiss: :kiss: prawie jak mój teraz :silly:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka