BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu #1012701 przez majka1987gnoWlkp
Nat :-* a dziękuję bardzo.. Całkiem dobrze tylko Tosia znowu chora.. Ropa na gardle :-/
I przedstawiam oficjalnie groszka mam nadzieję ;-)

[/url [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #1012702 przez majka1987gnoWlkp

[/url [/url]

Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #1012710 przez aggi
majka sliczności :-) nadal zaciskamy kciuki za siusiaka :-) z dziewczynami w którym tc poznalas płeć??

9 lata 6 miesiąc temu #1012712 przez majka1987gnoWlkp
Koło 20 bo pan dr nie chciał spekulacji ;-)

[/url [/url]

9 lata 6 miesiąc temu #1012717 przez natB
maja ale cudny fasolinek hehe :D a Tosia chodzi do przedszkola? Mega współczuję chorób :(.. A gdzie suwaczek?

aggi zobaczymy co będzie z umowa, kierowniczkq obiecała, że na pewno coś się wymyślić, da znać jak będzie po rozmowie z dyr.. Do końca grudnia chyba popracuje, w sumie zostało tak mało czasu :P

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1012724 przez zoi
hej :)
Wiem, że rzadko tu zaglądam, ale dlatego czasem trzeba się przypomnieć. Nie chce być kolejną co była i jej nie ma ;)

majka gratulacje :laugh:
aggi jak dobrze tu wchodzić i zawsze Cię widzieć ;)

Co z chudzinką? przeleciłam parę stron do tyłu i nie widziałam od niej wpisu...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 6 miesiąc temu #1012725 przez majka1987gnoWlkp
Zoi chudzielec ma śliczną Lilcie :-)
Anulcia śliczna :-*
Nat... Kompa nie mam a na komórce nie umiem :-( suwaczka robić...

[/url [/url]

Podziękowania: zoi

9 lata 6 miesiąc temu #1012735 przez majka1987gnoWlkp
Miska tu masz zdjęcie ;-)
Nie wiedziałam że pazdziernikowki na majowkach... Wiec chyba jednak zostanę tu a tam będę sporadycznie....
Strasznie nie lubię zamieszania a narobily takie zamieszanie na moim starym wątku... Szkoda gadać

[/url [/url]

9 lata 6 miesiąc temu #1012736 przez natB
No właśnie chciałam pogratulować chudzince bo ominął mnie jej poród hehe :) mam nadzieje, ze będzie jeszcze co jakiś czas nas odwiedzać :)

zoi ale Twoja Anulcia rośnie, zaciskam kciuki za Was :) aniołki powracają :)

Ale mnie mała dziś skopala heh :) faajne są jeszcze takie delikatne ruchy, potem to już tylko będzie bardziej bolesne :P mam nadzieje, ze mi nie wjedzie na zebra jak mały :)

Wiecie jak mi ren czas ucieka Kurna zaraz Święta.. Potem jedziemy w góry, potem luty i oooooo jaaaa :) szybko zleci hehe :) połowa ciąży juz prawie za mną, a ja czekam na moment, aż mina mi wymioty :angry: doczekam? :P oby heh :)

9 lata 6 miesiąc temu #1012740 przez aklim88
Hej! Mam 39.6stopnia gorączki boli mnie żołądek, sutek i pierś chociaż twardych zgrubień nie mam i nie wiem co mi jest. Czy jelitowka czy zapalenie piersi. Masakra

Poza tym odkryłam ostatnio aplikacje w App Store 'baby tracker' polecam wszystkim nowo upieczonym i przyszłym mamom. Nie muszę pamietać kiedy i ile mały jadł, spał itd

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

9 lata 6 miesiąc temu #1012794 przez Pumcia
Hej Dziewczęta :woohoo: chyba wróciłam, koniec z wyjazdami. Trochę dziwię się, ze kazali mi na szkolenia jeździć skoro jestem na wylocie, mogli mojego zastępce wysłać - na pewno dłużej ode mnie popracuje.

Joanna - tak jak Ziajek mówi,( znaczy że czasem mnie słucha ) :evil: mam specyfik na basen - maść CLOTRIMAZOLUM, To jest krem do smarowania miejscowego.

Milunia - przyjemność u dr. N kosztuje 150 zł z USG. Idę 4.11 na następną wizytę a Ty na kiedy masz zamiar się umówić ?

Aggi - poćwiczyła bym z Tobą, trochę mi brakuję robienia BICKOW :whistle: zawsze po zajęciach, trningach dużo lepiej się czułam, miałam duzo energii i sił na wszystko - teraz najzwyczajniej w świecie mam lenia :P

Aklim - bidulo, długo Cię tak męczy ? może przejdz się do lekarza, żeby sobie nie zaszkodzić ;/

Zoi - ale cudeńko :kiss: ciocia Pumcia całuje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ziajek - jak tam po KSW ? Dostało się
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
co ? Ja to czekam na KSW 33 :evil: Mamed - Materla :woohoo:

9 lata 6 miesiąc temu #1012798 przez aklim88
Nie wiem o co chodzi, bo w zeszlym tygodniu mialam przez 4dni goraczke ale nie tak wysoka jak wczoraj i przeszlo a teraz na nowo. 2razy w nocy sie przebierałam bo zlał mnie pot. Dzisiaj rano 36.8. Moze to od piersi było, bo wczoraj wzięłam gorący prysznic na ta bolącą pierś i wymasowalam porządnie. Małego w nocy głownie ta piersia karmiłam i dziś juz nie boli. Zobaczę co bedzie sie działo wieczorem. A z lekarzem to albo mnie oleje i każe robic to co robię do tej pory albo wyśle do szpitala czego wolałabym uniknąć

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

9 lata 6 miesiąc temu #1012799 przez Miluniaa
Pumcia mi kazali przyjsc po 30 tygodniu ciazy, bo prowadze ciaze u gina na nfz :) Wiec mam zamiar do niego isc na poczatku grudnia :whistle:

9 lata 6 miesiąc temu #1012801 przez Pumcia
Milunia to masz jeszcze czas :lol: ale wahasz się jeszcze do kogo iść czy będziesz próbować do N :evil: ???

9 lata 6 miesiąc temu #1012802 przez Sandruska1995
Hej :woohoo:

Ja dziś spałam do 9:30! Obudzono mnie na śniadanie ! Pyszne kanapki! :silly:
Moi chłopacy nie spali od 7:30 ale mi dali spać i przygotowali mi śniadanie :side:
Byliśmy u teścia na kawie. Mały właśnie śpi . Także niedziela spokojna :cheer:
Od jutra do szkoły ! :) Ciekawe jak będzie.

A kto teraz przed @ do testowania? :woohoo:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka