BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu #1012573 przez aggi
ziaa haha :D Jaa mam to samo ! szarość, kokardki :blush: ideał :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #1012575 przez aggi
znowu nowa strona :evil:

9 lata 6 miesiąc temu #1012576 przez brown24
Ziaa czasem sie tak zdarza ze występuje alergia na jakiś składnik lakieru.
Ja tez mam Semilacki a le kiedys chce wyprobowac Opi i Indigo. A 3w1 to nie dla mnie, potrzebuje topu żeby nakladac po naklejkach, wzorkach itp. ;)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1012586 przez ziaa
Brown ja czasem lubię takie pociągnięte gładko lakierem, eleganckie bez ozdób, więc wtedy 3w1 załatwiał sprawę, ale tak mi puchły końcówki po momolacku że nie dałam rady. Jutro mam zamair postawić na czarny mat i jasny róż z wzorem sweterka :D Zobaczymy co wyjdzie :)

Magmus jak sie czujesz po skończonym winclo? :)

Dziewczyny która teraz do testowania? B) Bo ja się nie orientuję a lubię te nasze emocje! :D :woohoo:

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1012589 przez brown24
Też osobiście wole bez zbędnych ozdób, klasyczne, pasujące do wszystkiego, ale wiem że niektóre dziewczyny kochaja bajery :woohoo: A wór sewterka jest gites, czekam na Twoje efekty :P ;)
No właśnie , która teraz do testowana??? :) :whistle:
U mnie rano jeszcze lekki ból jajnika promieniujący do nogi , a teraz juz nic, sluz typowo pookresowy, więc nie wiem co to miało wczoraj znaczyć, może się w kure zmieniam i jajko zniosłam :laugh: :laugh:

9 lata 6 miesiąc temu #1012590 przez Pumcia
He he no tak melanż mnie poniósł :laugh: AGGI cieszę sie ze Ci pomoglam, mam Ci jakos jeszcze pomóc? Czyt. dowalić dla motywacji ? :P pomóc Ci ? No to Ci pomogę :P
Ziajek Kochana -mnie Ksw tez czeka i tez lubię, mam kilku kolegów bokserów i mąż sporo trenowal wiec to nie jest mi obce :D a co u Ciebie ?
Milunia sąsiadki z naprzeciwka :D dzis do Nowaka sie umówiłam, 3, 4, 5 miał wolne, w piątek Go nie ma ale ogólnie dlugo na wizytę nie trzeba czekać ;) zapisz sie-ja Ci Go polecam - jak cos nie tak to znajdziesz mnie

9 lata 6 miesiąc temu #1012591 przez ziaa
uuuuhhhhhhuuuuuuhhhuu, kto zawitał w nasze skromne progi! :woohoo: :evil: Jak delegacja? Jak Praca? Jak weekend z meżem? Jak brzuszek? Jak samopoczucie? :D

9 lata 6 miesiąc temu #1012597 przez Nefri
Ziaa czuje się wywołana do odpowiedzi ;) Intensywne masz plany na weekend. Ja tradycyjnie w niedziele na grób do taty i potem obiad do mamy. Jutro wizyta u gin, sprawdzenie szyjki, czy mi się przypadkiem za bardzo nie skrocila, a wcześniej rano jedziemy obczaic okna, bo dom budujemy i musimy się na coś zdecydować, w styczniu chcem je wstawić. A po lekarzu i drzemce małego idziemy do siostry na Halloween, będę jakieś ciasteczka dyniowe, pinata i inne atrakcje dla dzieciaków. Także jak dla mnie też intensywnie, bo siły to już nie mam na nic. Strasznie się mecze, odrobina wysiłku i łapie zadyszke. A z rozrywek towarzyskich to za tydzień w piątek ide na koncert - gra zespol mojego męża, fajnie, bo trochę znajomych spotkam a rzadko gdzieś wychodzę, odkąd mam dziecko i teraz jeszcze w ciąży.
Aggi zaimponowalas mi. Ja też po urodzeniu, jak tylko dojjde do siebie, mam taki plan, co by trochę poćwiczyć, ale co z tego wyjdzie się okaże. No jak ty taka młoda dupa jesteś, to możesz nie planować dzieci przed 30. Mi w tym roku stuknelo 34 ;)

No to tyle, czas na drzemke, póki moj mały, ukochany wampir energetyczny sobie ja ucina :)

9 lata 6 miesiąc temu #1012603 przez Pumcia
DiabelQ weekend z mężem super, nie poszłam do pracy - Pumcia jeżyna ze szczecina, szef wszystkich szefów chcial i miał wolne :D ja na szkolenie a mąż auta po komisach oglądał więc jezdzil ze mna. Teraz jestem w wawie i zostajemy u szwagierki do jutra :D miałam jechać w Twoje skromne progi ale koleś zmienił zdanie i jednak auta nie sprzedaje, zadzwonił rano jak sie zbieraliśmy do wyjazdu -żal ! A co u Ciebie ?

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1012608 przez ziaa
U mnie luz blues :D A tak serio to lekki stresik czy ból podbrzusza i pleców związany jest z czymś pozytywnym czy negatywny ;p Jeszcze z tydzień muszę grzecznie czekać :) :p

No i bardzo dobrze Nefri! Tak ma grzecznie byc! Nie po dobroci to siłą odpytam każdą co słychać ;) Super, że plany atrakcyjne, życzę dużo energii :)

9 lata 6 miesiąc temu #1012611 przez aggi
My już po spacerze dzisiaj 4,66km:-)

pumcia serio te fatałaszki pojechały mi po ambicjach :-)

nefri ja broń boże nie neguje zachodzenia w ciążę po 30tce nie chciałam nikogo urazić :-) ja tylko tak o sobie, że osobiście nie chce :-)

9 lata 6 miesiąc temu #1012616 przez niagara
Cześć Laski :)
Jestem, jestem, czytam Was na bieżąco, ale u mnie ostatnio nie za dobrze się dzieje wię nawet nie miałam nastroju na pogaduchy ;)
Co do weekendowych planów dzisiaj popołudniu może pójdziemy na kulki z małą i dzieckiem koleżanki, jutro basen , a wieczorem długo wyczekiwane spotkanie ze starymi dobrymi znajomymi ;)
W niedziele tradycyjny objazd cmentarzy, obiad u teściowej, kawa u rodziców i wieczór do dyspozycji ;)

Aggi życzę wytrwałości :)
Sandruśka jak tam mama? Mów szybko! :)

9 lata 6 miesiąc temu #1012619 przez Nefri
Aggi przecież wiem ;) to normalne, że jak masz jeszcze dużo do 30tki a już masz jedno dziecko planujesz już drugie, to po 30 kolejnych miec nie będziesz. W ogóle nie odebrałam tego tak, że coś negujesz, luzik :) B) ja się późno zabrałam do roboty, wcześniej nie miałam takich potrzeb p prostu ani zresztą możliwości mieszkaniowych. Ale teraz wiem, że jakbym wcześniej zabrała się do roboty, to mogłabym pozwolić sobie na trójkę dzieciaków, a tak na trzecie już będę za stara ;)

9 lata 6 miesiąc temu #1012640 przez JoanaG
Dziewczyny, kiedyś któraś z Was pisała tu (chyba) o jakimś specyfiku, który można sobie zaaplikować dowcipnie idąc na basen.
Niestety w tych tysiącach stron nie jestem w stanie odnaleźć tego :/
Proszę podpowiedzcie ;)

Aniołek 9tc 27.09.2013

9 lata 6 miesiąc temu #1012641 przez Sandruska1995
Jestem, i nie funkcjonuję dziś. Cały dzień w łóżku. Jakoś źle się czuję . :sick:

A moja mama , poszła do apteki i miała termin do lekarza rodzinnego, w tam w łazience robi test , a tu @ . :pinch:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka