BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu #1012881 przez aggi
ziaa aaaa u mnie w weekend trochę grubo że tak to nazwę, pofolgowałam sobie ojjjj pofolgowałam. Dziś czas na ogarnięcie się ;) jutro pierwsze ważenie po tygodniu B) ciekawa jestem czy chociaż odrobinka zeszła. Wody jak wiadomo ale każda mniejsza liczba będzie cieszyć :whistle:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1012884 przez ziaa
Halo pierniki :D Napiszcie mi coś i umilcie dzień :D

Edit! O Aggi dodała post i zapomniała popchnąć, no coś takiego :D
No np, tylko mi z tą wodą ostrożnie. Tylko mi uzupełniają tą która tracisz duzą ilością wypitej bo zaraz się zacznie waga w dół, bół głowy i zmęczenie! Nono, będe Cię pilnowała! :D Super, ja myślę, żę będzie mniej :) Dziś jakiś 5km spacerek wejdzie? :)

9 lata 6 miesiąc temu #1012886 przez Pumcia
Jaki Czort ! od Pierników mnie tu będzie wyzywać nooooooooo :evil: lecę zaraz do pracy więc nie mam za dużo czasu na rozpisywanie się :) Spuścili ze mnie dziś krew rano bleeeeeeeeeeeeeeeeee.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:whistle:
Ps. za robotę byś się wzięła - dzieci czekają :P Ziajek prawie jak Mikołaj - pakowacz prezentów ha ha ha ha a :evil:

9 lata 6 miesiąc temu #1012887 przez aggi
ziaa pewnie że wypijam dużo wody :side: całą zgrzewkę mi mąż kupił. Do tego herbaty i kawy wypite w ciągu dnia :whistle: także spoko, już się odchudzałam, wiem na czym rzecz polega by było dobrze. Trzymajcie kciuki za jutrzejszy wynik :evil:

pumcia no mój mąż tak na imię ma, spokojny człowiek i bardzo uczynny :side: i mało konfliktowy.. ;)

9 lata 6 miesiąc temu #1012888 przez ziaa
Uderz w stół :D i Jest piernik jak malowany! :D Imiona ładne,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mi się nawet bardziej podoba, więc będę trzymała kciuki za córkę :D A nóż na Kasię zmienisz ;p U nas to się zaraz zacznie, będę mikołajem jak nic! Nawet nie wiecie jakie to szaleństwo przed mikołajkami i gwiazdką. Życia nie ma, ale lubimy to :D Czasem nawet o życie się można bać jak jakiś kurier nawali lub coś i jest ryzyko, ze paczka zamówiona na mega ostatni dzwonek może nie dojechać.
To miłego i lekkiego dnia! :D

9 lata 6 miesiąc temu #1012892 przez Pumcia
OOOOOOoo
:evil: w końcu imię zobowiązuję :woohoo: :woohoo: :woohoo: z męskimi mieliśmy problem, bo mój Mąż w każdym imieniu widział jakiegoś " kolegę " którego nie lubił, lub nie chciał żeby mu się kojarzyło. Ja Szymka żadnego nie znam, imię neutralne :P Nie braliśmy nawet pod uwagę tych starych imion bo ja osobiście uważam, że ta era już minęła :whistle: ale to tylko moje zdanie :)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1012894 przez Pumcia
Aggi Kochana to mój mąż jest przeciwieństwem Twojego ( oj do spokojnych to on nie należy :P ) dlatego mam nadzieję że chociaż Synek w mamusie pójdzie :evil:

A ja wczoraj wieczorem szybkę w telefonie pobiłam, mam nadzieję, ze nie będę musiała kupować nowego bo się wkur.... :ohmy: Ale jak mi się nie będzie opłacało naprawiać to będę musiała :S Na szczęście mam zapasowy, taki z polifonią, beż kolorowego wyświetlacza :D jak dziś w przychodni wyciągnęłam - miny młodych ludzi BEZCENNE :evil:

9 lata 6 miesiąc temu #1012911 przez aggi
ziaja gratuluję wygrałaś sukienkę na mojej aukcji :silly:

pumcia szybka parę groszy, jak ktoś się zna to bez problemu Ci wymieni :) bo na gwarancję Ci nie wezmą na bank jeśli jeszcze takową posiadasz.

9 lata 6 miesiąc temu #1012916 przez ziaa
Aggi skąd wiedziałaś, ze to ja??! :D :silly:
Może chcesz ja wystawić jeszcze raz żebym miała z kim się o nią pobić, bo póki co to dostałam ją bez walki ;p

9 lata 6 miesiąc temu #1012923 przez aggi
ziaa spoko, jest Twoja :blush:

9 lata 6 miesiąc temu #1012935 przez aklim88
Pinezka - ciesze sie, ze pomoglam. Apka sprawdza się świetnie. Z Alą to drukowałam sobie tabelki w tym celu ale słabe to było, bo nigdy nie miałam ich akurat przy sobie

Ziajka - dzięki za podpowiedzi. Ala ma już tyle tych zabawek z Elzą,że chętnie coś innego bym jej kupiła. podrzucisz jakiegoś linka z tymi robotami? A macie ciuchcie ze stacyjkowa?

Pinezka - imiona bardzo mi się podobają. Szczególnie Iga.

Aggi - trzymam kciuki za Twoją determinację. U mnie z ograniczeniem słodyczy ostatnio marnie, bo tesciowa ciągle jakies słodkości piecze… nie to zebym narzekała…

Ala w roli siostry nadal dobrze się sprawuje. Nie jest zazdrosna chce przytulać braciszka, daje mi buziaki, uwielbia mi pomagać jak go przewijam albo kąpie. Nawet ostatnio mówi “Mamusiu powiedz mi jak będziesz potrzebowała, to Ci pomogę” kochana bardzo, chociaż kolejny bunt przechodzi i coraz częściej się stawia a Robertuś wiecznie głodny…jak mu smoczka dam zamiast piersi, to się krztusi aż wymiotuje cwaniaczek. Ale ogólnie nie ma na co narzekać grzeczny jest. Da radę pójść z nim na dłuższy spacer albo pojechać gdzieś dalej samochodem

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1012939 przez ziaa
no to super dzieciaczki aklim, a link do zabawek przesłałam w prywatnej wiadomości co by nie spamować ;)

Z innej beczki... Dziewczynki, jak ktoś nie wie kiedy ma termin @ :silly: :whistle: to kiedy najlepiej żeby zatestował? Dwa tygodnie po owu wystarczą? Czy trzy może odczekać? :whistle: :whistle: :whistle:

9 lata 6 miesiąc temu #1012944 przez zoi
Aggi po nieoficjalnej radzie mojej przyjaciółki gin poczekalam 2 tyg i bylo po wszystkim. Juz wszystko ok wiec ciesze sie ze zdecydowlam sie na to rozwiazanie. Uniknelam zabiegu i pobytu w szpitalu:)
Jak sie czuje? Teraz mysle o nastepnym. Nie rozpamietuje tej straty choc oczywiscie przykro mi jak pomysle ktory to bylby juz tydz itp. Ale to ze mamy zdrowa Ania zrobilo wielka roznice w odbiorze tej sytuacji.
Ciesze sie bardzo ze o mnie myslisz. Jednak nie udaje mi sie byc na biezaco. Wpadam i wypadam zapamietuje nowe osoby i mysle o starych. A co u gwiazdki? Bywa tu czasem?

9 lata 6 miesiąc temu #1012953 przez niagara
Aggi karmienie piersią to w moim przypadku dość szumnie powiedziane. Moja historia wyglądała tak, że udało mi się karmić jedynie przez dwa tygodnie. Przez ten czas Julka traciła na wadze i miała jeszcze żółtaczkę po porodzie. Położna kazała mi ściągać pokarm i karmić butelką ale jak przestałam przystawiać małą do piersi to automatycznie wszystko mi zanikło. W ciągu dwóch dni nie miałam już nic i musieliśmy przejść na mm.
W ogóle miałam bardzo mało, nawet nie miałam nawału który jest normą w którejś tam dobie.
Fakt faktem, ja też nie chciałam karmić. Teraz wiem, że przy drugim dziecku walczyłabym o laktację. Wtedy chyba nie byłam na to gotowa ;)

9 lata 6 miesiąc temu #1012954 przez brown24
Pumcia ładne imiona, trzymam więc kciuki za siusiaka skoro tak chcesz ;) a charakterek pewnie dziecie będzie miało :evil: :whistle:
Ziaa ja myśle że 2 tyg po owu spokojnie możesz testować :)
Aggi trzymam kciuki żeby na waga drgneła w dół ;)
Sandruska, jak tam w szkole? kiedy masz termin @?
U nas weekend intensywnie, wczoraj po cmentarzach na miejscu, dzisiaj w rozjazdach :) A ja mam znów początki płodnego śluzu, aż się zaczełam zastanawiać czy możliwe są 2 owulacje w cyklu, poczytałam i juz sama nie wiem bo informacje są sprzeczne, może to wcześniej to było tylko podejście do ovu hmm :huh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka