- Otrzymane podziękowania: 131
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Pumcia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Brown - w charakter nie wątpię

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 158

Brown - a który to dzień u Ciebie? I kiedy poprzednio płodny śluz??
Pumcia - fajne imionka

Nie wiem teraz która z Was pytała o czas, kiedy zrobić test. Mi lekarz powiedział, żeby nie robić testów tylko jak się okres spóźnia ok 10 dni to wtedy do niego zadzwonić hehe. On wtedy powie jakie badania robić

Poza tym byłam dziś na kontroli u endokrynologa... Wyniki mam książkowe, tak powiedział lekarz.... TSH na poziomie ok 3. Powiedziałam mu, że mój ginekolog zasugerował żeby obniżyć TSH poniżej 2.... to się nasłuchałam .... że to bzdura.... że to koncerny farmaceutyczne chcą zbić na tym kase... że on ma 30 letnią praktykę... że kobiety z TSH 7 czy nawet 8 zachodziły w ciąże echhhh
W styczniu mam kontrole.... zobaczymy czy coś się obniży....
- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Edit:
Żeby nie spamować ahha.
Paczcie... przeglądałam OLX... nie zebym szukała już rzeczy d la mojego dziecka, którego jeszcze nie mam

- Pumcia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[/b]

łóżeczko pierwsza klasa

Ziajek - to Ty nie pamiętasz kiedy miałaś ostatnia wredną @ ? hmmmmmm 2 tyg to chyba jeszcze nie zobaczysz, ale po 3 NA PEWNO

- Sandruska1995
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77

A termin @ mam na nadziele. Ostatnio przychodzi idelanie co 29 dni. Ale teraz coś czuje , że może być szybciej . Brzuch mnie boli cały czas jak na @ .

- brown24
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132

Magmuś fajne mebelki, ja jestem zakochana w białych meblach, ogólnie w stylu prowansalskim i shabby chic

A u mnie w 7 dniu cyklu zaraz po @ był mega płodny sluź i jajnik bolał, poźniej ucichło na 2-3 dni i od wczoraj znowu zauważyłam początki śluzu i pobolewa mnie lekko jajnik( dziś 12dc),ale to już normalnie bo koło 14-15dc powinnam mieć owulacje.
Sandruśka Fajnie że w szkole ok, ile godzin tam jesteś i codziennie? a może brzuch wcale Cię nie boli na @ tylko na co innego

- Sandruska1995
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77

A o tym drugim to nie myślę żeby nie zeswirowac znowu

Uciekam do szkoły, a potem na 13:45 mam lekarza z małym o tym co Wam pisalam.
Potem dam znać.
Milego dnia

- ziaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 137

- Pumcia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

DiabełQ szczerbaty a ja właśnie myślałam, ze z Toba tak zle

Lecę do pracy

- brown24
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132

Aggi jak tam? spacerujesz dziś? u nas pogoda bajeczna, ide robić porządek w ogrodzie

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

aklim ja z Maksem to zeszyt prowadziłam od powrotu ze szpitala

ziaa powinno 2tyg po owu starczyć, ale dla pewności to i dłużej można czekać

zoi no wiedziałam że samo powinno się oczyścić bo w sumie ciąża nie była 'duża' . Bratowa mojego S też sama się oczyściła a za 2msce była już w ciąży

niagara a ja znów tak bardzo chciałam karmić do 6tego miesiąca i co.. życie weryfikuje.. Pomagał mi gin, położne, moja pediatra, pediatra Maksa.. i nic ciągle zapalenia wystarczyło że z domu wyszłam, wróciłam i była gorączka... Mimo zabezpieczania cyców przed przewianiem.. karmiłam często.. i nic kompletnie nic

brown widzisz waga drgnęła a ja czuję się o wiele lepiej

pumcia ja wiem jakie są ceny wymiany

magmus mi się imię Szymon nigdy nie podobało bleeee a cooo mam męża Szymona haha

- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 71

Nat ale jesteś chudzinka, super wyglądasz.
Aggi 1,5kg w tydzień to super wynik. Przypomnij co robisz oprócz brzuszków i spacerów? Jakaś dieta tak?
Magmus to prawda co pisze Aggi, trzy wyjmowane szczebelki są dużo bardziej funkcjonalne niż cały bok. Mój Tymek od dłuższego czasu ma wyciągnięte te szczebelki a i tak raz zdarzyło mu się wylecieć przez sen na podłogę przez tę szparkę. Jakby miał cały bok zdjęty, to by chyba codziennie na podłodze lądował

Z tym tsh to faktycznie dziwnie, ja zawsze słyszałam, że powinno być poniżej 2. Aklim, z tego co pamiętam, pisała, że zawsze miała wyższe, a ma dwójkę dzieci, więc może ten lekarz trochę racji miał, jednak na pewno łatwiej zajść w ciążę przy niskim tsh. Norma laboratoryjna to chyba poniżej 5, więc z tą 7 to już troche przesadził, choć na pewno pojedyncze przypadki zajścia w ciąże z tak wysokim tsh się zdarzały.
- ziaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 137

Magmus ja niby tez słyszałam, ze tsh powinno być w okolicach 2, ale również mój lekarz nigdy mi nie wspomniał, że powinniśmy je zbijać. Dla niego ważniejsze jest moje samopoczucie, stan skóry i wielkość tarczycy niż sam wynik o ile jest w normach. Jedynie co mi mówił, że od razu jak się dowiem o ciąży to mam się zgłosić, najlepiej ze świeżym wynikiem badań by szybko właściwe dobierać nowe dawki.

Aggi Super! Tak trzymaj! Waga sama się zrobi

Sandra - powodzenia w szkole!

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

ziaa muszę zawalczyc o moje cielsko

- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sandruska - jak u lekarza??
Brown - ech.... ja w słuzach za bardzo nie pomogę. Muszę się dopeiro wszystkiego nauczyć. Bo jak nie miałam owulki to za bardzo też nie miałam różnicy w śluzie heheh.
Ziaa i Pumcia u mnie to samo..... Nigdy nie wiedziałam kiedy będzie następna @.... I do dziś nie wiem :PP Biorę zawsze luteinę i po ostatniej tabletce do tygodnia powinna być @.... Czasami czekałam 3 dni a czasami nawet ostatniej tabletki nie wziełam bo już była.... Dlatego zazdroszczę Tym co mają jak w zegarku

Aggi - no mi gin polecił żeby obniżyć poniżej 2 a endo miał jakieś problemy

No widzisz Nefri

Aggi no i gratuluję!!! 1,5 kg to super wynik

U nas w pracy urwanie głowy....
Muszę dziś w domu jeszcze popracować...