- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ciaza i porod w Hiszpanii
ciaza i porod w Hiszpanii
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kamila7-26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie skarbie!!

Dzisiaj dzwonil doktor i poszlysmy do niego malutka ma brac antybiotyk i w przyszlym tygodniu mam isc znowu do lekarza na kontrole!! Mala jest ok nie ma goraczki smieje sie jak zawsze ale jej kupka troche zalatuje no i dlatego ma brac antybiotyk!! A teraz kazali sie mamusi zbadac jutro ide zaniesc probke a za tydzien wyniki zobaczymy czy mam tez salmonelle!! Anuskka a Milenka zasypia przy cycu?? bo moja Carolcia tak i teraz bede musiala ja jakos przekabacic zeby zasypiala przy butli bo jak ja bede pracowac te 10 dni w nocy to musi mezowi zasnac!!ok zmykam bo mala jak sie obudzi idziemy na spacerek buziaki wszystkim
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Anuskka wszystkiego NAJ NAJ najlepszego z okazji urodzin!! Przepraszam ze spoznione ale przez ostatnie dni mialam zakaz dotykania komputera (o tym za chwile). Milenka przefajna, ja tez juz bym chciala robic takie zdjecia w slicznych sukieneczkach:) jeszcze troszke musze poczekac.
Acha no i sofa wyprala sie super, dzieki za rade!!!!
Lenita, Ksawery niesamowity. I imie z dnia na dzien coraz bardziej mi sie podoba. Gdybym miala chlopca to tez bym to imie wybrala.
Tatusiu Marcel tez super! Same przystojniaki nam rosna:) A Ryan w czapce to juz w ogole cudo.
Ja niestety mam ciezki tydzien. W piatek zaczela mi sie migrena. Straszna. Nic mi nie pomagalo. zaden paracetamol. Gdy w ndz rano wstalam po dwoch dniach z jeszcze wiekszym bolem glowy to juz nie wiedzialam co robic i sie strasznie poplakalam.. co oczywiscie sprawilo ze moja migrena zostala ze mna kolejny dzien. W pon sie poczulam lepiej jednak popoludniu zlapala mnie kolka?? tak jakbym przebiegla 100km. trzymalo mnie do wczoraj..teraz brzuch boli mnie w innym miejscu. czuje jak rosnie!
W piatek lekarz i badania polowkowe, moze tez mi pokaza Zosie na 3d ale by bylo fajnie:)
Milego Dnia kochani.
Gatita, my w ten wkend jedziemy w pireneje na wakacje ale gdybym tylko mogla to zamienilabym ta wycieczke na pobyt w Polsce. Super ze lecisz do domku.
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
my dzis-hurra-idziemy zakonczyc sprawy z ubezpieczeniem Milenki.
na razie koncze bo koza mi siedzi na kolanach-a wlasciwie skacze i strasznie sie bunci

- kamila7-26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie skarbie!!

- Lenita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Anuskka, powodzenia w urzedzie

Kamila, super, ze wreszcie sa wyniki. Swoja droga to niezle, ze mozna byc nosicielem tyle czasu i nie miec objawow. Wlasnie wyczytalam na wikipedii "Najczęstszym nośnikiem pałeczek są produkty zawierające surowe jaja (majonezy, kremy, lody, zupy dla niemowląt i in.) oraz rozdrobnione przetwory mięsne, galaretki, pasztety, pierogi.". Szalenstwo normalnie. A Kami, co do odciagania, jakie masz urzadzenie? Tak sie zastanawiamy nad zakupem, ale chcemy to zrobic, jak juz urodze, albo zaraz przed, bo jakbym nie mogla karmic, to zeby mozna bylo zwrocic. Reczny odciagacz jest lepszy, czy moze szarpnac sie na elektryczny?
Agathe, jej, wspolczuje z tymi migrenami. To straszne, ze musisz sie tak meczyc. Moze jednak wybierz sie do rodzinnego i mu marudz i marudz i marudz. Tak nie moze byc, zeby nie mozna bylo temu jakos zaradzic. Ja jeszcze w Polsce tak marudzilam, ze mi robili cala serie wszystkich testow i sposoby na zapobieganie i leki. W koncu znalazlam sposob, ale moj rodzaj migreny z tego co opisujesz jest trochu inny. Moja trwa tylko gdzies od 4 do 6 godzin i ja mam zawsze mroczki przepowiadajace, wiec wtedy tabletka przeciwbolowa, ktora cos tam z tego co wyczytalam w przypadku migreny zmniejsza jakies tam cisnienie srodczaszkowe czy cos w tym stylu. Wiec jak to mi sie uda, migrene zalatwiam zazwyczaj i mam tylko lekki bol glowy, ktory da sie przezyc i jest niczym w porownaniu z tymi okropnymi zygami i lupaniem w calej czaszce. Tez tak masz? No nic, zycze Ci opanowania szybkiego sprawy, albo zero migren.

Cata, tez mam nieraz ten blad przy wysylaniu wiadomosci na forum. To przez to, ze tworze te moje wiekopomne przepastne dziela

Milego dzionka wszystkim
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
odezwe sie pozniej bo musze cie Kamila opitolic za nazwanie sie sloniem-a szykuje sie dluzsze "kazanie"

- Lenita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Gatita, co do tego olejku do masazu krocza, to polozna mi powiedziala, ze mozna juz od 30 tygodnia i do tego celu mozna uzyc praktycznie kazdy naturalny olejek np. z oliwek. Wiec nie ma co wydawac 10 euro na to co ja... ale co tam, juz po ptakach.
No i wlasnie, w przyszlym tygodniu zaczynamy kurs przygotowawczy do porodu. Ania mi mowila, ze duzo teorii i ogladania filmow. Mam nadzieje, ze sie nie zanudzimy tam.
No wlasnie Kamila, tez mialam napisac, ze nie wiem, co Ty tu sie siebie czepiasz. Jestes gwiazda-szprycha z ksztaltami, ktorych szczerze Ci zazdroszcze. Masz wszsytko na swoim miejscu i zadnych nadkilogramow nie widze. No i nalezy Ci sie tez od Anuskki, dowal Kamie Anuskka!!!

Ja cale zycie bylam chudzina i co to ja nie wyprawialam, zeby przytyc i nic

Jej, znowu sie rozpisalam jak szalona. Spadam, bo mam pare rzeczy do zrobienia, a tu sie wygaduje i wygadac nie moge hihihi.
papatki
- kamila7-26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie skarbie!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kamila7-26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie skarbie!!

A tutaj Carolcia zapoznawala sie z pieskiem znajomych ale jej sie podobalo

Czasami mysle ze jakby miala zabki to by sobie odgryzla raczke cala jej wchodzi do buzki

- kamila7-26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie skarbie!!

Przepraszam za ilosc ale jak juz wrzucam to nie umiem sie pochamowac

- kamila7-26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie skarbie!!
No i coraz wyzej podnosze nozki jeszcze tylko troszke brakuje zebym je mogla posmakowac

- kasiah
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Wpadam tylko aby sie przywitac, bo zaraz wpadaja znajomi na obiad, ktory trzeba najpierw przygotowac hehe.
Za dwa tygodnie mam kolejna wizyte i musze sie na niej wypytac lekarza o szkole rodzenia bo czas leci a ja narazie jeszcze nic w tej sprawie nie zrobilam.
Carolinka jak zwykle czadowa !!!
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do opieprzu- kochana, jestes sliczna babeczka i masz ta czego ci zazdroszcze-na czym usiasc i czym oddychac. Ja jak skoncze karmic to nie wiadomo bedzie gdzie przod a gdzie tyl ,bo z obu stron plasko

a tak serio to moja waga waha sie co jakis czas +-5kg i sa momenty ze jak juz spadnie do granicy to zaczynam miec problemy z jedzeniem-a nie jest latwo wmusic cos w siebie jak masz odruch wymiotny i zacisniety przelyk.
powtorze jeszcze raz jestes sliczna kobieta i widac ze szczesliwa. a jakodkryja jakas bezinwazyjna metode na przeszczepy hmhm roznych tkanek to zglosze sie po conieco jesli bedziesz chciala oddac.

Lenita hehe podoba mi sie to o amatorach roznych "potwor".
No ciekawe do kogo ksawcio bedzie podobny-to sie zmienia co jakis czas -juz nie mowiac ze kazdy widzi co chce widziec.
- Lenita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-