BezpiecznaCiaza112023

ciaza i porod w Hiszpanii

12 lata 8 miesiąc temu #417831 przez kamila7-26
Dzieki wielkie dziewczyny :) Anuskka ok oddam z przyjemnoscia :) zmykam bo mam gore prasowania wrrrr nie lubie prasowac!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #417932 przez anuskka
Boze ja to jestem ostatnio sierotka. znow opuscilam pare postow.

Lenita przeczytalam o tych paleczkach salmonelli w zupkach dla niemowlat :ohmy: :ohmy: i tylko jedno moge powiedziec-no to zawaliscie!!!!Milenusia wpitala te zupki az milo-teraz tylko brakuje zeby cos zlapala!!!!

Agathe ja tez miewam takie migreny z aura czyli najpierw wszystko mi sie rozmywa i to trwa kilka minut,a pozniej leb mi napieprza :angry: . Teraz to i tak juz mniej-ale jak bylam nastolatka to zamykalam sie w ciemnym pokoju i wylam z bolu.Juz nie mowiac o dodatkowych atrakcjach jak wymioty :huh: . Teraz to przechodze juz bez porownania lzej.
w kazdym razie wspolczuje ci z calego serca. najgorsze ze paracetamol nie dziala tak dobrze jak ibuprofen.

Kamila Milenusia czesto w dzien zasypia przy cycu. A wieczorem potrzebuje sobie possac,ale zanim zasnie odwraca sie na drugi bok ,a ja glaszcze ja po pleckach-mam nadzieje ze jak juz ja odstawie kiedys ,to glaskanie po pleckach bedzie sie kojarzylo mile i latwiej przezyje rozstanie z "przyjacielem"
biedna Carolcia musi brac antybiotyk-ucaluj ja od nas i oby latwo przeszla kuracje.
Kaamila-nie mow nic o prasowaniu :angry: oprocz doszywania guzikow itp. to kolejne znienawidzone zajecie.

Ale wam zazdroszcze wyjazdow do Polski. my tez mamy taki plan tylko ,ze w blizej nieokreslonym czasie. Byc moze na Boze Narodzenie.

a ja sie smieje ,ze nasz pies to powinien wozic na grzbiecie Milenusie i dbac o nia-a nie zwiewac jak ja widzi. Tak sie lenka przez dwa miesiace przyzwyczaila ze rano i w poludnie wyprowadzamy psa-a potem ona idzie spac ,ze wszystkie problemy ze snem przez ostatni tydzien wynikly z tego ,ze psiura po poludniu wyprowadzala "starszyzna" :silly: Wiec jak juz to zalapalam to obowiazek spacerow znow przypadl nam w udziale. I wszyscy szczesliwi :lol: I mlodziez (bo nie musi), i pies (bo ma dlugi spacer) i Lenuska. Kurcze jak ona bedzie taka obowiazkowa-to (hurrrra)nie bedzie problemow z nauka :silly: :silly: :silly:

No wiec moj dzidz wyprowadzil psa,teraz spi i jeszcze nas czeka wyprawa po ksiazki do szkoly dla mlodziezy.I dzien bedzie zaliczony-no dobra i jeszcze jeden spacer przed kapiela....

Wgrywam na youtube filmik -jak skoncze to dpolacze linka.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 8 miesiąc temu #418418 przez kamila7-26
Czesc wszystkim :) dziekujemy za mile wpisy :) Carolcia przesyla buziaczki swoim ciocia wirtualnym :) no i wujkowi :) Anuskka Milenka przecudna i juz sama wstaje szok jak ten czas szybko leci :) Moja Carolcia narazie przekreca sie na boki :) a czasami przekreci sie o 340 stopni na macie :) ucaluj Milenke mocnooo!! Milego dnia zmykam gotowac obiad i prasowania ciag dalszy heehe

12 lata 8 miesiąc temu #418475 przez kasiah
Witam was,

U mnie dzisiaj potwornie goraco, normalnie sie rozplywam.

Wczoraj byli znajomi na obiedzie. Siedzielsmy przy stole doslownie od 13 do 20. No i oczywiscie od tego siedzenia strasznie rozbolaly mnie plecy. Na to nic nie pomaga tylko pozycja lezaca. Skoro juz mnie mecza takie bole gdy brzuch nieduzy, co to bedzie pozniej...

12 lata 8 miesiąc temu #418491 przez kamila7-26
Kasiah a u nas dzisiaj chlodniej :) slnko za chmurkami i jest wiaterek jak narazie 28 stopni pewnie bedzie wiecej bo u nas temperatura najwyzsza jest tak okolo18!!Odpoczywaj ile wlezie w koncu to Twoj przywilej :)

12 lata 8 miesiąc temu #418541 przez anuskka
hej wszystkim.

Milenka ucalowana...
Ja tez nie moge uwierzyc,ze dopiero toto sie urodzilo,a juz robi takie manewry.tylko patrzec jak przyprowadzi narzeczonego do domu. :silly:
A ten kaszel Milenki na filmiku,to ona tak udaje.jak jej powiesz"ojej"to bedzie kaszlec w nieskonczonosc :woohoo:
Kamila milego prasowania i buziaczki dla Carolinusi.

Kasiah odpoczywaj kobieto ,nawet jak masz gosci to kurcze chyba zrozumieja,jesli zamiast siedziec caly czas rozlozysz sie wygodniej na sofie.sorry jak bede teraz wredna-ale masz jeszcze pare miesiecy dzwigania slodkiego ciezaru, wiec rozpieszczaj sie do bolu.

Dzis migrena przyplatala sie do mnie. Na szczescie jest do wytrzymania wiec na razie obylo sie bez tabletek-ale humor mi sie spitolil. Do tego mialam jechac na zakupy-czas na ksiazki do szkoly i kurcze nic z tego bo mam rozpieprzone lusterko w aucie.ktos sie zabawil :angry:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #418585 przez kamila7-26
Anuskka no to ladnie cie ktos urzadzil normalnie ja to bym reke upierdzielila takiemu wandalowi taki idiota nie pomisli ze to kogos sa pieniadze i problemy wrrrrrr!!! A moja Carolcia dzisiaj nie chce pic z butli codziennie jej dawalam troche mleka z butli ale dzisiaj za zadne skarby nie chce pic teraz urwis spi a mamusia chyba skoczy do fryzjera!! Ale sie cisza zrobila na forum gdzie sa wszyscy?? No i zapomnialam pochwalic kaszelek Milenki :) dzieciaczki sa slodkie i jakie madre :)

12 lata 8 miesiąc temu #418753 przez anuskka
Uuuuu Kamila teraz to mi gul skoczyl-ja tez chce do fryzjeraaaaaa!!!!!!

12 lata 8 miesiąc temu #418883 przez cata
witam ! ja nadal w polsce :) Alez te wasze pociechy sa cudne,nie moge sie napatrzec na zdjecia :) tylko patrzec jak Milenka bedzie biegac za Alexem ;) lub innym forumowym przystojniacha.

Wiecie ze w Polsce to juz nawet zimno,ja nawet tesknie za hiszpanskimi upalami. :laugh:

jak bede miala wiecej czasu to wrzuce jakas focie

pozdrawiam wszystkich papa

12 lata 8 miesiąc temu #418967 przez kamila7-26
Hej wszystkim Anuskka no ja juz po fryzjerze i poprawilo mi to humor :) jeszcze marze o dlugiej kapieli (a nie szybki prysznic) i dzisiaj mam zamiar taka sobie zrobic :) wanna pelna wody i pelen relaksik :) Cata no u nas dzisiaj rano tez powialo chlodem Carolci zalozylam body z dlugim rekawkiem pewnie popoludniu bedzie cieplej ale rano to i ja troszke zmarzlam!! Caluski dla maluszkow milego dnia i znowu weekend :)

12 lata 8 miesiąc temu #419086 przez kasiah
Hejka

Dzisiaj w nocy w mojej okolicy byl straszny pozar. Na szczescie tutaj gdzie mieszkamy nie bylo zagrozenia chociaz dym bylo widac. Wielu ludzi z okolicznych miejscowosci nie moglo spac w domach, zalokowali ich w jakis szkolach itp. Do tego straszny wiatr wczoraj byl wiec pewnie dlatego tak szybko sie to przenosilo. Ale wyglada ze juz dzisiaj sytuacja opanowana.

12 lata 8 miesiąc temu #419090 przez kamila7-26
Kasia no to wspolczuje ale dobrze ze juz wszystko opanowane a gdzie mieszkasz bo nie pamietam?? a ciekawe jak tam Agathe na polowkowym daj znac jak wpadniesz na forum!!

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #419160 przez anuskka
czesc.nie wiem czy mi sie uda wkleic komunikat nestle,ktory dostalam przez whasapp(czy jak sie to pisze)przeczytajcie,zwlaszcza jesli kupujecie lub znacie kogos kto kupuje sloiczki z nestle sluchajcie poszperalam troche w necie i okazujesie ze ta partia juz zostala wycofana i ze byla w sprzedazy na teenie Francji.ale wniosek z tego taki ze nie mozna ufac nawettemu co niby przechodzi najsurowsze kontrole.
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #419517 przez kamila7-26
Anuskka masz racje nie mozna ufac w 100% nawet jak cos jest najsurowiej sprawdzane!! My dzisiaj mialysmy ciezki dzien Carolcia jakas marudna byla teraz spi ale bardzo niespokojnie caly czas przewraca glowka z boku na bok!! widze ze wszystkie dziewczyny sie porozjezdzaly moze po weekendzie zawitaja :) milej nocy buziaki

12 lata 8 miesiąc temu #419531 przez anuskka
no wlasnie mialam pisac,ze co to za jakies strajki.?halo wszystkim-smutno tu jak nikt sie nie odzywa.dobrze Kamila,ze chociaz ty znajdujesz chwilke. Biedna Carolcia miala ciezki dzien...
Milenka dzis miala troche pomieszany rozklad dnia,bo przeciagnely nam sie zakupy i przesunely jej sie drzemki.Balam sie,ze w nocy tez pojdzie spac pozniej,ale o 22 dziecko zaczelo wyspiewywac swoje aaaaa i juz slicznie sobie nyna.
Ja tez pojde w jej slady.buziaki wszystkim...

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka