- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ciaza i porod w Hiszpanii
ciaza i porod w Hiszpanii
- tatus73
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
pozdrawiam wszystkie mamusie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kamila7-26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie skarbie!!

- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Gratulacje dla Marcela! 2 zeby to juz powazna sprawa. niesamowite jak te dzieci szybko rosna. ja tu mysle o wozku i kolysce a niedlugo bede musiala zainwestowac w wygodne buty do biegania za mala Zosia!!
Kamila, dzieki za pamiec, zgadza sie, wczoraj mielismy usg polowkowe (POLOWKOWE?!?!?!! a pamietam jakby to bylo wczoraj gdy bylam w 5tyg i pierwszy raz pisalam na tym forum:))
Z Mala wszystko ok, ma 350gr i 22cm (a w zeszlym tyg 13cm? chyba zmierzyli ja wczoraj cala). Rosnie zdrowo, pani doktor nie zauwazyla nic niepokojacego. ruszala sie bardzo na poczatku a potem juz nie chciala z nami wspolpracowac i odwrocila sie do nas plecami. akurat gdy wlaczylismy 4d! ciezko bylo ale w koncu sie udalo i mamy zdjecie buzki ze splaszczonym nosem:) i uwaga uwaga..mamy tez zdjecie miesni ktorymi nawet Pudzianowski moglby sie pochwalic:))) Tatus jest tak dumny ze o niczym innym nie mowi tylko o zdjeciu z umiesniona reka. Sam trenowal lekkoatletyke przez wiele lat i marzy by mala tez uprawiala sport. no coz z takimi miesniami to chyba bedzie podnosic ciezary:)
Jutro jedziemy na wakacje juuuuuupi, Pireneje - Val d'aran. czy ktos z Was tam byl? Mam nadzieje, ze bedzie to fajne miejsce:)
Buziaki i milego wkendu!
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zdjecie nr 2 - Pudzian
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- kasiah
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ostatnio cos coraz gorzej spie. Dzisiaj nie spie od 7 rano, ale co tam przynajmniej mam trening przed grudniem, bo wtedy to pewnie wogole nie bede spac hehe.
Na poczatek gratulacje dla Marcelka i zycze zeby kolejne zabki wyszly bezbolowo.
Agathe zdjecie miesni niesamowite i wogole wszystkie piekne. Uwielbiam te zdjecia z usg. Niesamowite ze tyle mozna zobaczyc. Nie ma to jak postep techniki, ciekawe co to bedie za kilka - kilkanascie lat...
Dziewczyny jestem z siebie dumna jak nie wiem. Od 2 tygodni walczylam z naszym basenem. Pojawily nam sie algi a pozniej woda sie strasznie metna zrobila ze odechciewalo sie kapieli. I tak walczylam przez caly ten czas zeby to cholerstwo wyczyscic i jak juz sie prawie poddalam i mialam dzwonic po fachowca, ale mowie sobie: sproboje jeszcze jednej ostatniej rzeczy i... SUKCES ! Dzisiaj jeszcze ostatnie male czyszczenie i mozemy korzystac jeszcze z tej pieknej pogody i popluskac sie jeszcze. Hehe stalam sie basenowa ekspertka
- kamila7-26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie skarbie!!

A my wczoraj odpoczywalismy nad morzem

- kamila7-26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie skarbie!!

- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kamila ciesze sie ze udalo ci sie przekonac Carolinke do butelki.Kochana dziewczynka-nie dosc ze wciaz usmiechnieta,to jeszcze ladnie wspolpracuje z mamusia...
no i jak super przybiera na wadze...
Kamila milego gotowania-ja tez musze sie zabrac zaraz za obiadek.
Kasiah nie trenuj bezsennosci

Relaksuj sie na basenie-tyle walki nie moze pojsc na marne.
A u nas uwaga,uwaga pierwsza noc przespana w calosci(yes,yes,yes )Ale nie ludze sie,ze tak juz bedzie. Wczoraj pojechalismy na wycieczke i przepadla Milence jedna drzemka,potem nie chciala spac na powietrzu. W drodze powrotnej usnela w aucie na pol godziny. W sumie ulozenie do snu przesunelo sie do godz 23 czyli o godzinke. Ale za to kiedy sie obudzila na karmienie byla 7 rano .Wiec mamusia dzis wyspaniutka jak u nigdy od wielu miesiecy.
- kamila7-26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie skarbie!!

- gatita
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- My life began the day you were born!

Caly zeszly tydzien mialam taki zapierdziel w pracy, ze szkoda gadac (ehh koniec miesiaca) i nie mialam nawet chwilki zeby cos napisac...

Ale juz Was nadrabiam

Agathe – super zdjecia z USG, szczegolnie malej umiesnionej raczki – po prostu urocze

Wracam z Polski 18tego i koniecznie idziemy razem na zakupki

Wieczorkiem jak bede w domu, to wrzuce fotki moich zdobyczy

Aha, i co do migren, to wspolczuje i rozumiem... mojej mamie migreny rozpoczely sie w ciazy i trwaja do dzis i wyobrazcie sobie, ze ja nigdy ich nie mialam, a tu nagle w kwietniu mnie dopadla – bylam w jakims 2 tygodniu i jeszcze nie wiedzialam. I od tamtej pory przydarzylo sie cholerstwo jeszcze 2 razy... Okropienstwo !!!

Kasiah – super, ze udalo Ci sie wygrac z algami, no i korzystaj korzystaj

Ale to chyba pierwszy raz w zyciu, ze sie ciesze na koniec lata...

Anuskka –gratuluje, ze Milenusia juz sobie tak ladnie dzis pospala i zycze, zeby od teraz kazda nocka tak wygladala

I w ogole ogladalam zdjecia i jak zwykle obydwie Ksiezniczki Milenka i Carolinka prezentuja sie slicznie i uroczo. Wycalujcie je ode mnie !!!

i jeszcze gratulacje dla Marcelka z okazji 2 zabkow – tez buziak sie nalezy

trzymajcie sie cieplutko, ja wracam do tyrki i poki co zyje juz tylko do piatku – wyjazd do PL

- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Gatita nie przepracowywuj sie zbytnio jak to mowia praca nie zajac

nie dziwie sie ze sie cieszysz na wyjazd do Polski. Ja tez czekam jak na zbawienie ,zeby maz zakomunikowal mi zebym sie powoli zbierala

Kamila no z tym spaniem to u nas jeszcze jestesmy w lesie.Milenka budzi sie ok 3 na karmienie,a nieraz jeszcze pare razy potrzebuje sie przytulic.My tez kladziemy niunie spac o 22. no i spimy najczesciej do 8. No i w ciagu dnia trzy drzemki mniej wiecej o 10,14i 17. W sumie wychodzi 13-14 godzin spanka na dobe.
Zmykam zjesc sniadanko.

- kamila7-26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie skarbie!!

Gatita Anuskka ma racje nie przepracowywuj sie w Twoim stanie nie mozna!!
Ja tez dziewczyny chce leciec do polski zobaczymy po ferii chcialam z mezem ale on urlopu nie dostanie wiec moze polecimy z Carolcia na tydzien same!! Carolcia ucalowana