BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

15 lata 10 miesiąc temu #31073 przez Madzia89862
ale super:)gratulacje:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

15 lata 10 miesiąc temu #31074 przez Groszek
raczek nasze gratlacje :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

15 lata 10 miesiąc temu #31116 przez iwo23_1990
raczek gratulacje :)

Ja mam dzisiaj dzień jak wisielec, normalnie porażka wszystko mnie drażni... Wydarłam się na męża zdenerwował sie i pojechał wściekły do pracy...
Ręce całe mi się trzęsą, wszystko z tego że po jutrze jade do tego szpitala i okropnie sie denerwuje :huh: Nerwy mi wysiadają...

które wrześnióweczki są jeszcze w dwupaku??

A rozpakowanym gratuluje maluszków :) Miłego Dnia Życze :)

15 lata 10 miesiąc temu #31129 przez _aga86_
Gratuluje Dziewczyny:) A reszcie zycze powodzenia. Iwo nie denewuj sie wszystko bedzie dobrze, a nawet smialo moge stwierdzic, ze bedzie wspaniale- wkoncu przytulisz swoje malenstwo!!!

15 lata 10 miesiąc temu #31143 przez wiola
Raczek wielkie gratulację od nas...... ,Iwo ,nie denerwój się ,zobaczysz a moze poród zacznie się wczesniej,zanim pójdziesz do szpitala,powodzenia.Już niedługo bedziesz tulić swoje maleństwo.

15 lata 10 miesiąc temu #31145 przez ksemma
cześć!
Dawno mnie tutaj nie było. Postaram sie pźóniej poczytać.

Ja jeszcze w dwupaku. A juz po terminie, ale dopiero 2 dni...

Pozdrawiam

15 lata 10 miesiąc temu #31154 przez raczek10
DZIEKUJE wam dziewczyny :) Dzis Jaś zostal formalnym obywatelem . MUSZE LECIEC :laugh: PÓŻNIEJ WPADNE :lol: A I DZIEWCZYNY TRZYMAMY KCIUKI .

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

15 lata 10 miesiąc temu #31161 przez iwo23_1990
Dziękuje dziewczynki za słowa otuchy :)
Tak teraz rozmawiałam z rodzicami i mówili mi że jak bym ujście miała zamkniete nic złego by sie nie działo z malutkim, to żebym sobie nie pozwoliła na wywołanie... Żebym jeszcze poczekała chyba racja... Zobaczymy co w środe mi powiedzą w szpitalu, ale coś mi sie wydaje że ujście mam już otwarte bo brzuch mnie poboluje, skurcze mam, malutki ruchliwy sie okropnie zrobił gdzieś na samym dole wczoraj mnie kuł chyba rączką, a na ostatniej wizycie szyjka już była skrócona....
Co Wy o tym wszystkim sądzicie?? :unsure:

15 lata 10 miesiąc temu #31175 przez roxana
iwo u mnie w szpitalu czeka sie tylko tydzien po terminie mowia ze tak jest bezpieczniej ale wiem ze niektore placowki czekaja 2. W moim odczuciu wszystko zalezy od stanu dzidzi. Ja mialam wywolywany, bylam przeciwniczka ale sobie chwale.

15 lata 10 miesiąc temu #31176 przez Madzia89862
a jak sie czujesz roksanko i Tymus?

15 lata 10 miesiąc temu #31178 przez iwo23_1990
No właśnie tak myśle żeby poczekac przynajmniej ten tydzień po terminie, bo termin mam na 15... jeśli malutki będzie sie dobrze czuł nic nie będzie mu zagrażało a ujście będzie zamknięte to poprosze lekarza żebyśmy zaczekali jeszcze tydzień...no ale jeśli ujście choc troche bedzie otwarte no to nie bede tego przedłużac... a wam kiedy otwarło sie ujście??

15 lata 10 miesiąc temu #31179 przez Batmanik
Iwo nie denerwuj sie ja juz po terminie jestem i zadnych skurczy tylko brzuch mnie pobolewa..jak bylam na wizycie 18.08 to bylo wszystko pozamykane a co do szyjki to Ci nie powiem bo moj lekarz przez cala ciaze nic mi na ten temat nie mowil :unsure: a jak bylam 2 wrzesnia zrobil tylko usg i tyle szyjki tez nie sprawdzal i czy jest pozamykane nic kompletnie...i tak siedze w niepewnosci ;) ale jak do piatku nic sie nie ruszy ide do szpitala w piatek...milej nocki!!!

15 lata 10 miesiąc temu #31180 przez roxana
Iwo moje ujście zaczęło przepuszczać dzień przed porodem. i zaczęły mi się sączyć wody przy skurczach. I dlatego u mnie wywoływali poród, bo jak odchodzą wody to już nie można czekać, ale gdyby nie to to czekalibyśmy do soboty na cewnik i Tymuś urodziłby się dopiero wczoraj.

Mój mąż dziś pojechał do urzędu stanu cywilnego i zarejestrował Tymusia:)

Madziu Kochana Tymuś ma się fantastycznie - jest grzeczny jak aniołek - nie zapeszając:)
Ale je dużo i śpi grzecznie. nawet w kąpieli dziś już nie płakał, z czego jesteśmy bardzo dumni.:)
Dziś dostałam nawału pokarmu więc pół dnia odciągałam. No i jak zaczęło się mleczko to i kupki przejściowe i odbijanie. A wczoraj jeszcze pisałam pytanie o odbijanie na forum:)

Szwy jeszcze bolą ale już dziś było lepiej. w środę jadę na wyciągnięcie szwów. :) mam nadzieję, że to nie będzie bolało.

Dziewczyny w dwupakach - już tak niewiele zostało. Trzymajcie się dzielnie, ja trzymam za Was kciuki żeby szybko poszło i żeby Maleństwa były kochane i zdrowiutkie:)

15 lata 10 miesiąc temu #31200 przez Madzia89862
ah to dobrze ze wszytsko ok z aniolkiem a i ty przez to w super formie:)n a reszta dziewczyn-lada moment i znow bedzie po kolejnych mamusiach tym razem wresniowych:)3mam kciuki:)

15 lata 10 miesiąc temu #31204 przez OlaToma
a ja zaraz do lekarza ostatnio byłam 30.08 :) może dzisiaj dowiem czegoś konkretniejszego :) a jutro na wesele jeszcze idę :) hehe :laugh:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka