BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

14 lata 10 miesiąc temu #190235 przez Marysia27
Eh, szkoda że nie zwróciłam na to uwagi, bo dosłownie przez 5 minutami zamówiłam rowerek, a przez 4 minutami sąsiadka z piwnicy wytachała mi malutki rowerek po swoim synku :S a ponoć od przybytku głowa nie boli :blink:
To ładnie Igor Cię zakoczył, tak dzieciaki szybko zdobywają nowe umiejętności, że hej, mój dla przykładu bierze kaganiec Fokusa do ręki i chodzi za psem, próbując włożyć mu koganiec na głowę, albo łapie za grzebień psa, i go czesze...świetnie to wygląda, ale nie widzę zachwytu w oczach sierściucha, więc nie pozwalam dziecku zbyt często na takie "czułosci" względem Fokusa.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 10 miesiąc temu #190309 przez raczek10
HEJ .
ja mam dzisiaj wolne więc sie melduje :) my mamy rowerek ale Jasiek jeszcze za mały na niego . Zuzia niezbyt chętna do nauki Jazdy na rowerze więc stoi prawie nówka nie śmigana :blink:
oj zaskakują nas te dzieciaki :lol: łooo matkoooo jutrooo Jasiu ma urodziny aaaaa szybko to zleciało :woohoo: jeden minus to to ,ze my sie starzejemy ;)

buziaki maluchom pa.

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

14 lata 10 miesiąc temu #190328 przez Martuska
WItam!
Ja Marysiu mam taki rowerek dla Małego allegro.pl/rowerek-z-miekkimi-kolami-kol...tar-i1760920031.html i jestem z niego bardzo zadowolona !!
U nas na urodziny jeszcze muszę poczekać cztery dni ale już mam frajdę;)
Dziś K. mi zrobił niespodziankę i kupił mi super sexi buciki botki na zimę :laugh: A znowu ja dziś wybrałam się do jysk i kupiłam karnisz z firankami więc teraz zamiast rolet pionowych będą firanki i rolety spuszczane ... Mały dziś tak za mną płakał jak szłam do pracy że serce mi płakało mój Biedak mały wszystko zaczyna rozumieć :(

14 lata 10 miesiąc temu #190331 przez raczek10
hej . Martuska i jak tam twoje sprawy z dodatkiem ,bo u nas dzisiaj juz kasa byla wypłacana :huh: u mnie jeszcze nie ma płaczu jak ja z domu wychodzę ale Zuzia sie pyta mnie gdzie jade to ja mowie ,że dokumenty do pani zawieść no i muszę cos jej przywozić bo mała Buszmenka w torebce mi grzebie :angry:

14 lata 10 miesiąc temu #190332 przez raczek10
mnie mój mąz butów raczej nie kupi :blink: bo ja jestem wybredna i musze chyba z 1000 par przymierzyć zanim sie na jakieś zdecyduje a on nie ma cierpliwości :angry: ale ze strony twego to miły gest :)

14 lata 10 miesiąc temu #190334 przez Martuska
Wiesz co Raczku ja jeszcze nie mam odpowiedzi lada chwila powinno coś być:( Ale już się doczekać nie mogę rozwiązania...

14 lata 10 miesiąc temu #190376 przez Batmanik
WSZYSTKIGO NAJLEPSZEGO JASIU W DNIU TWOICH PIERWSZYCH URODZINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!

aj z tymi dziecmi ja juz siwieje na sama mysl jak pojde rodzic i co bedzie z Igorkiem:( ach...a jak pomysle ze D..matka pewnie bedzie mojemu pomagac to juz wogole osiwieje w tym szpitalu....
ja musze zraz smigac na zakupy a mam takiego lenia i podly nastroj:(
a co tam u Was???
milej soboty!!!

14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #190410 przez Marysia27
Witajcie! Jasiu Kochany :kiss: dla Ciebie STO LAT!STO LAT! Batmanik, coś mi się wydaje Kochana, że w szpitalu nie będziesz miała czasu myśleć, że tesciówka pomaga przy Igorku. A pewnie będzie tak, że pójdźiesz, urodzisz i po 3 dniach do domu! Zyczę Ci tego :laugh:
Raczku, jak mam tak samo, zanim kupię jedną parę obejże 100 innych :blush: Bo to jest tak, że jak człowiek kasy nie ma na 5 par butów, to wybiera do oporu jedne takie, co nie tylko ładne ale i najwygodniejsze będą.
Martuska, nasze rowerki różnią sie chyba tylko wyglądem, bo cała reszta - pasy, daszek i pchacz- działa na tej samej zasadzie :side:

14 lata 10 miesiąc temu #190411 przez Martuska
Cześć Dziewczyny!

WSZYSTKIEGO NAJ NAJWSPANIALSZEGO DLA NASZEGO JASIULKA ŻEBY ROZWIJAŁ SIĘ PRAWIDŁOWO< JADŁ DUŻO I RÓSŁ NA PRZYSTOJNEGO FACETA!!

A my z Małym obudzeni, tatuś poszedł szwagrowi pomagać w kładzeniu paneli a my czekamy na naszą kolej z firankami i roletami ale cóż szwagier ważniejszy ;P

Miki rozgadany wstaje rano i podchodzi do drzwi wyjścowych niemiłosiernie w nie puka i dziera się tak jakby chciał kogoś przekrzyczeć

14 lata 10 miesiąc temu #190412 przez Marysia27
Hej! widzę Martuska, że też buszujesz po forum od samego rana :laugh: ja muszę teraz trochę posprzątać, zanim maływstanie z drzemki, i powoli muszę się pakować, jutro wyjazd godz 16.08.

14 lata 10 miesiąc temu #190487 przez raczek10
witamy sie . Dziękujemy za życzenia i ślemy wszystkim ciociom buziaki od JASIA :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Martuska ja poszłam sie spytać czy cos wiadomo z tym dodatkiem a tam pan mi powiedział ,ze oni wszystkie decyzje muszą rozpatrzyć do końca sierpnia no i moja była juz gotowa :side: wiec i twoja pewnie tez już jest . a dodatki wypłacają 10 każdego miesiąca wiec w poniedziałek już powinnaś mieć . :)

a dzisiaj to nasze oba Jasieńki maja urodziny ,bo jeszcze MIKI JASIO JEST :laugh: WIEC MY ŻYCZENIA I BUZIAKI PRZESYŁAMY DLA JASIA MIKI . JASIEŃKU ROŚNIJ ZDROWO I ZAWSZE Z UŚMIECHEM NA TWARZY :kiss:
Ja dzisiaj poządki robie w domu bo potem czasu będzie brak . A u nas dzisiaj imprezy nie ma ,bo cienko przedziemy i przesuwamy urodzinki na pazdziernik :blink:
lece pa pa

14 lata 10 miesiąc temu #190517 przez Martuska
Tak Raczku tylko że u mnie dodatki płacą bezpośrednio spółdzielni więc nie będę wiedzieć o tym kiedy zapłacili.. Mogę ewentualnie czekać na list bądź jechać tam i się spytać i chyba wybiorę to drugie rozwiązanie i pojadę tam ;) U mnie już karnisze i firaneczki wiszą i jest super bardzo się cieszę !

14 lata 10 miesiąc temu #190674 przez Marysia27
A u mnie jest tylko wk*****nie, bo mój ukochany mężuś w dupie ma to że jutro wyjeżdźam, siedzi z kumplami na piwie, choć prosiłam go dziś o pomoc przy małym , żebym wkońcu raz kiedyś jak normalny człowiek za dnia się pouczyła, a ten gdzieś to ma, więc dopiero położyłam Bartka i pije kawę i do nauki, bo na dzień dobry mamy testy na szkoleniu, a nie chcę wyjść na kretynkę! i kolejna noc zarwana, a jutro zmiana planów, bo jadę 7.50 rano a nie po południu, bo we Wrocławiu będe dopiero przed północą, a to trochę do kitu. Mimo wszytsko miłego wieczoru Wam zyczę i spokojnego tydodnia, widzimy się w Sobotę :side: :kiss:

14 lata 10 miesiąc temu #190692 przez Martynka__89
Wszystkiego najlepszego Jasie :*
Marysiu powodzenia :)

Moja Kropeczka:(9.02.2015

14 lata 10 miesiąc temu #190693 przez Martuska
Rozumiem CIę Marysiu z nimi facetami tak nie raz nie dwa bywa;/ Mają nas w du..ie ważne żeby piwko wypić trochę się pośmiać ot ich całe życie. Mnie K. dziś też wkurwi.ł nawet prostych karniszy dobrze nie zawiesił i wiecznie sprzeczki z nim bo jedno myśli o tym a drugi opacznie rozumie drugiego...

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka