BezpiecznaCiaza112023

szczęśliwe mamusie z terminem na czerwiec 2010

15 lata 1 tydzień temu #18879 przez becia*1980
odmeldowuje sie jeszcze w dwupaku, ale juz coraz blizej konca tak czuje, a jak nie to w poniedzilek i tak do szpitala i pewnie poleze juz poki nie urodze ;) pozdrawiam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

15 lata 1 tydzień temu #18892 przez Margolec
Hej, ja też niezmiennie. Patrzę na swoje rozstępy i mówię do synka, że ma wychodzić, bo mama nie zniesie kolejnej krechy na brzuchu. Jakoś na piersiach zniosę, ale jak pomyślę o dwuczęściowym kostiumie kąpielowym to mi słabo...No tak już mam, egoistka ze mnie, że myślę o sobie, ale nie poradzę. Do 30 tc nic, gładziutko,a teraz normalnie sieć pajęcza :(załamka.

Becia ja mam termin tak jak TY, ale skierowanie do szpitala mam na wtorek, dzień później, może to kwestia zwolnienia lekarskiego, które mam do poniedziałku włącznie. Obym z tego skierowanie nie musiała korzystać, może "sprawa" rozwiąże się "sama" przez długi weekend.

15 lata 1 tydzień temu #18913 przez sloneczko
i jak tam u Was dziewczyny, ktoras cos juz bierze?

jak macie pytania do piszcie, postaram sie Wam pomoc

15 lata 1 tydzień temu #18924 przez kolorowa
Hej dziewczynki ja jeszcze w dwupaku he he:) zerknijcie jaki kupilismy wozeczek:)
Załączniki:

15 lata 1 tydzień temu #18925 przez kolorowa
A tak wyglada jakos spacerowka to jest 3 w jednym ale nie mam foty nosidełka nosidło tez sie zaklada na stelaz
Załączniki:

15 lata 1 tydzień temu #18938 przez sloneczko
wuzek jest fajny, choc ja pompowanych kolek nie lubie, ale ten jest fajny (bo nie sa takie duze)

www.amazon.de/Hauck-337080-Apollo-All-br...id=1275504218&sr=8-2 ja mma ten, ten sam kolor (na zdjeciu wydaje sie ciemniejszy niz jest w rzeczywistosci)

15 lata 1 tydzień temu #18943 przez kolorowa
Bardzo ładny wózeczek:) a u mnie są kułka idealne na nasze polskie drogi:):) trafilismy na 10 zniszke i dalismy za niego 1053zł/.

15 lata 1 tydzień temu - 15 lata 1 tydzień temu #18948 przez Margolec
Kolorowa ja mam tej samej firmy (i nawet kolor ten sam) tylko troszkę inny model, to jest najnowszy atlantc a my mamy vector air. zobaczymy czy uda mi się zdjęcie wkleić...
Załączniki:

15 lata 1 tydzień temu - 15 lata 1 tydzień temu #18949 przez Margolec
a to spacerówka [img]http://www.zapytajpolozna.pl/media/kunena/attachments/legacy/images [img]http://www.zapytajpolozna.pl/media/kunena/attachments/legacy/images/vectorair2.jpg
Załączniki:

15 lata 1 tydzień temu #18954 przez basik_twins
ale macie fajnioe z takim wozkiem sie do kazdego tramwaju zmiescicie ja musze kombinowac bede musiec znaczy z przesiadkami zeby na badania do szpitala dojechac i nie mam jak dojechac do zlobka ktory mam juz zalatwiony od stycznia bo tu straszne kolejki :( bo z blizniakami szybciej do pracy nie dam razdy isc jak po ok 5 miechach bede musiaa jedna dzwigac w maxicosi a druga na siebie

15 lata 1 tydzień temu #18961 przez martela89
Jak już się tak chwalicie waszymi wózeczkami to ja też się pochwale :silly:
Załączniki:

15 lata 1 tydzień temu #18962 przez martela89
mam taki ale inny kolorek
Załączniki:

15 lata 1 tydzień temu #18963 przez martela89
a tu fotelik
Załączniki:

15 lata 1 tydzień temu #18977 przez mysza855
Ja po wizycie lekko zdołowana... :dry:

Więc tak rozwarcia brak, szyjka skrócona tak samo jak 2tyg temu wpis taki sam 1,5-0-0.
Poza tym z małą ok. Teraz tak się wierci,aż mi się gwiazdki w oczach pokazują ;) Chyba zapomina się że tak ma ciasno i próbuje mocniej się rozprostować :)

Termin an 8go - jak pisałam mój gin ulatnia się na urlop... 9go (jeśli nic sie nie wydarzy do tego czasu) mam zgłosić się do jego kolegi na badanie. I eśli dalej nic na 14go mam mieć skierowanie do szpitala na wywołanie... Ale pomimo iż teraz wygląda to jak wygląda w każdej chwili akcja moze się zacząć.
Tak więc jak na tą chwilę nie rozpakuję się chyba za szybko ;) Najważniejsze że z bąblem ok:)

A to mój wózio duży ale jazda próbna ze sklepu do domu była i póki co zdał egzamin :) Wersja spacerówkowa jest ze stronki a pełna to oryginał. Tylko, ze w rzeczywistości to czerwony, bo na foto wyszedł malinowy...:)
Załączniki:

15 lata 1 tydzień temu #18978 przez mysza855
A to wersja spacerówkowa fot z neta i troche inna wersja ale mój wyglada praktycznie
identyko :)

Dobrej nocki mamuśki :)
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka