BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 11 miesiąc temu #878471 przez Magda28
issska ja też właśnie segregowałam zdjęcia do wywołania :) bardzo często oglądam zdjęcia ze szpitala i jak miała kilka dni....jak była taka malutka to chciałam aby już była większa,a teraz stwierdziłam,że za szybko rośnie.A zdjęcia chcę pare wywołać w większym formacie,chce powiesić nad łóżeczkiem małej i zrobić taki kącik zdjęciowy :blink:

issska to się wybawiłaś? weekend nad jeziorkiem zazdroszczę ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #878506 przez Sarenka
Edi-u Nas bylo jak u Aneteczki - na poczatku Mala krzyczala po wyjeciu z wanienki, potem zaczelismy uzywac farelki i o placzu zapomnielsimy, a kapiel to frajda. Teraz juz nie dogrzewamy i jest ok.
Dzis po raz pierwszy w swoim zyciu moja Mala obudzila sie o godz 6 i chciala jesc. Na szczescie po butli zasnela i wstalysmy po 10 :)
Znow ladna pogoda i znoq duzo spacerow...
Dobrej nocki

11 lata 11 miesiąc temu #878580 przez Edi28
Hej :)
my dziś po szczenieniu :) Hania zniosła bardzo dobrze, zobaczymy jak minie nam dzień :) waży 6225 :ohmy: i mierzy 62 cm :D mój klocuszek kochany :)
Dziewczyny dzięki za radyco do kąpieli, będziemy próbować :)
Asia pytałaś o witaminę D, nam pediatra kazała podawać do końca 1 roku, bez różnicy czy jest słońce :)
Magda super ze rozstajecie się z szelkami :)
Isska zazdroszczę wypoczynku nad jeziorem :) też muszę się wziąć za wywoływanie zdjęć Małej :)
Miłego dnia :)

11 lata 11 miesiąc temu #878583 przez Asia09
Dzien dobry,

Ale tu cisza...wszyscy chyba korzystaja z ładnej pogody i spaceruja:-)

My tez juz wrocilysmy z porannego spaceru i zaraz znowu idziemy na zielona trawke.

Edi - fajnie ze szczepienie tak spokojnie Wam przebiega. No i Hania juz naprawde duża dziewczynka, nie to co moj kurczak:-)

11 lata 11 miesiąc temu #878606 przez anjaa18
Hej dziewczyny, jakby coś to jest promocja na pampersy w Lidlu 29 zł za 62 sztuki od wczoraj, wczoraj kupiłam ostatnie paczki, może u Was jeszcze będą:)

11 lata 11 miesiąc temu #878629 przez Asia09
My jestesmy na 2 pampersach i kupilam w Auchan 80 szt za 28,99. Inne rozmiary tez byly w tej cenie.

11 lata 11 miesiąc temu #878653 przez anjaa18
Szkoda ze u mnie w miescie nie ma tego sklepu;/

11 lata 11 miesiąc temu #878724 przez issska1986
Ja kupiłam w Lidlu ale zostały tylko 4, a na razie nosi mała rozm. 3.

Szukam kwater nad morzem :) jadę z sis i szwagrem bo maz otwiera firme i nie bardzo może, szkoda, ale w zimę może wspólnie uda się wyjechać :)ale w maju za rok za granice, jak mała rok skończy...
Potem znad morza do tesciów nad jeziorko, a potem z mamą do cioci na mazury :) nie będziemy siedzieć w wakacje w domku...:) w sierpniu chrzest planujemy, więc nigdzie nie wypadniemy...

11 lata 11 miesiąc temu #878770 przez tweety1992
Hej dziewczyny :) Dawno mnie tu nie było ale to ze względu że Nikola strasznie wymagająca jest. Cały czas poświęcam jej i szukaniu mieszkania. A wgl się nie zajmuje nią więc wszytsko na mojej głowie dom Nikola i wgl. A tak to mała rośnie i staje się coraz lepsza bo dotychczas to straszny krzykacz i maruda była. Ślicznie się uśmiecha i gaworzy :) Dziś udało mi się złapać ją także proszę :)

A co tam u Was ?

11 lata 11 miesiąc temu #878787 przez karolina3087
Witam wszystkie Ciężarne, przyszłe Mamy! :)
Proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej Waszych praw w pracy, która posłuży mi do celów naukowych. Ankieta jest anonimowa, ma w sumie 30 pytań i wypełnienie jej zajmie dosłownie chwilkę. Myślę że te badania są również w Waszym - przyszłe Mamy, interesie. Będę bardzo wdzięczna za pomoc, Pozdrawiam i przesyłam link do ankiety;)
moje-ankiety.pl/respond-61211.html

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #878912 przez aska27
hej :)

Tweety Nikolka jest prześliczna i jak ładnie rączka próbuje złapać tą gwiazdkę!

Edi dzieki, też będę tak robić!

z tymi pampersami to rzeczywiście super, muszę się wybrać :blink:

Pochwalę się,że wczoraj kupiliśmy dom! Sama jeszcze nie mogę w to uwierzyć hehe no i dostałam pracę, od września na 1/2 etatu :) postanowiłam,ze cały etat byłoby za duzo.. jeszcze chcę pobyć maludami moimi, bardzo się cieszę!

11 lata 11 miesiąc temu #878930 przez andzia90
Hejka przepraszam ze się nie odzywałam przez te kilka dni ale miałam wielka załamke. Zaczynając od początku a wiec tak, mówiłam wam kiedyś ze staramy się z mężem o kredyt na mieszkanie w systemie (MDM- mieszkanie dla młodych) i niestety ale mamy po mieszkaniu :( bank przyznał nam kredyt aby kupić mieszkanie ale już nie przyznał nam środków na jego wykończenie a nie mamy niestety od kogo się pożyczyć a kredyt gotówkowy nie wchodzi w grę bo by nas raty zjadły :( moglibyśmy wziąć zwykły kredyt ale to znowu czekania ponad miesiąc czasu i kolejne zaświadczenia. Dlatego postanowiliśmy ze wyjeżdżamy za granice , w sierpniu mąż wyjeżdża do Irlandii i ściągnie mnie i małego po 2-3 miesiącach a w tym czasie muszę iść do mamy mieszkać. Jest mi strasznie przykro ze tak wyszło bo byłam nastawiona na to mieszkanko już wiedziałam co kupie jak wyremontujemy. Ale takie życie w Polsce a nas już tutaj nic nie trzyma a może tam będzie lepsze życie i lepszy start w przyszłość zapewnimy Mackowi. Przepraszam ze was tak zanudzam ale muszę to wyrzucić z siebie bo strasznie mi na sercu leży.

Asiu- gratulacje kupna domu :)
Tweety- no w końcu jesteś :) Nikola Pięknusia :)

11 lata 11 miesiąc temu #878954 przez Magda28
Witam :)

Aska no super wiadomość :lol:własny dom :) i jeszcze prace załapałaś,to chyba twój szczęśliwy cza teraz co?

Tweety śliczna Nikolka i chyba podobna do tatusia :P

andzia nie załamuj się,zobaczysz,że życie za granicą jest całkiem inne i jeszcze nie będziesz chciała wrócić do Polski....mam siostrę w Irlandii miszka tam z swoim facetem i dwójka dzieci,żadne z nich nie pracuje,a żyją jak w bajce :)
A co do mieszkania no wiadomo swoje to swoje,ale całe życie przed Wami...niestety taka jest Polska zamiast wspierać młode małżeństwa to jeszcze dołują ehhhh

My z mężem mamy własny interes ogrodniczy,produkcja kwiatów ogrodowych,balkonowych,bylin i ziół :blink: cieszę się,że pracujemy u siebie...teraz mamy sezon,a ja nic nie mogę pomóc bo wiadomo małą jest. Męża całymi dniami nie ma w domu co chwilę jacyś klienci....za rok będzie wesoło jak mała zacznie chodzić i będzie mi kwiatki skubać albo je łamać :silly: dopiero będzie bieganina :lol:

Ehhh miałyśmy iść na spacer tak cieplutko było,a teraz leje i z paceru nici :angry:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #878992 przez issska1986
hej

Aśka super,

Adzia szkoda,ze zmusiło was to do wyjazdu...no niestety a otem gadają,ze na emerytury nie ma kto robic...

Tweety no mała już fajniusia :) gaduły juz starszne te nasze dzieciaczki :)

a tu moja bubcia mała :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #879029 przez aska27
jej napisałam post i nie ma :dry:

Issska jaka mała strojnisia cudna!!! :kiss: :)

Madziu zazdroszczę takiej pracy@ Mogłabym tak pracowac całe dnie!!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka