BezpiecznaCiaza112023

Kwietniówki 2014

12 lata 10 miesiąc temu #768692 przez tweety
majeczka, dzieki za tabelke, widze ze ja juz nie musze ci danych wysylac. mialam to zrobic po usg genetycznym ale zapomnialam, dzieki :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #768852 przez Asia K
witam kwietnióweczki :)

Majeczka super z ta tabelka ale az sie zdziwilam ile dziewczyn sie nie odzywa na forum :( Tyle nas bylo n a poczatku a teraz .... kilka
Co sie podzialo z pozostałymi ????

Dziewczyny odezwijcie sie

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #768865 przez Aga77
Ewelkaa powiem Ci że naprawdę przeżycie upłakałam się jak dziecko ze wzruszenia :)
majeczka bardzo fajna ramka i jesteśmy wdzięczne że ją dla nas zrobiłaś :) :) :) :)

Dziewczyny życzę spokojnego i udanego weekendu :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #769261 przez majeczka22
oto aktualna tabelka.
Dziewczynom które podały dane bardzo dziękuje , a od reszty oczekuje potwierdzenia czy wszystko się zgadza ( informacje znalazłam w postach więc mogą być jakieś niezgodności )- także czekam na poprawki :)

Pozdrawiam i życzę słonecznej niedzieli ( bo u mnie jest ładna jesienna słoneczna pogoda )

12 lata 10 miesiąc temu #769263 przez Anulka
Cześć dziewczyny :).

Nas z Juliankiem dopadło przeziębienie, więc kurujemy się :).

Znalazłam na Bebilonie konkurs nt. szkól rodzenia z fajnymi nagrodami, więc, jeśli macie ochotę to zapraszam do udziału :
www.bebiprogram.pl/ankieta-szkoly-rodzenia/polecenie/27242

12 lata 10 miesiąc temu #769364 przez Asia K
Anulka dziekuje za podpowiedzi o konkursach - napewno skorzystam

Majeczka - ddopiero teraz z tabelki widze ze my mamusie to przede wszystkim chłopców mamy :D

12 lata 10 miesiąc temu #769496 przez Domiśśś
Cześć kobitki. Jak tam po weekendzie u Was?

Nam minął bardzo fajnie ale za to od wieczora mam
Taka chrypke że nie mogę nic prawie powiedzieć.

Znacie coś co może pomóc? Bo koszmar normalnie :-(

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #769508 przez megi23
hej laski u nas weekend rodzinnie wiec mało czasu na kompa oczywiście mamusia wtedy to dodatek bo chłopaki zajęci sobą i Tymcio wszędzie tylko tata i tata , był rodzinny spacerek , wariacje na placu zabaw :silly:
dziś S do pracy poszedł i my znowu sami :)

majeczka tabelka wypasna jejku ja myślałam ze mam na 24 to ja rodzę na same święta :S oj to niech się fasolka spieszy o te 2 dni albo czeka już po świętach :P

u mnie imiona beda Kajetan jak chłopiec, a Kasia jak dziewczynka, S nie daje propozycji to ja wybrałam :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #769512 przez Italia
Majeczka, tabelka super, fajnie, że chciało Ci się ją dla nas zrobić. Bardzo dziękujemy :)
My w weekend powiedzieliśmy najbliższej rodzinie o dzidziusiu, ale była radość :) Nawet nikt nie dopytywał czemu dopiero teraz mówimy, tylko po prostu się cieszyli :)
Ale mi się nie chciało wstać do pracy, jeszcze mam dziś tyle roboty :( No ale cóż, jak mus to mus. Udanego tygodnia!

12 lata 10 miesiąc temu #769594 przez Asia K
Witam :)

Italia ja mam tak co rano ze mi sie nie chce wstac ale co zrobic? tak jak mówisz mus to mus

Wlasnie zaswiecilo slonce u mnie :D

12 lata 10 miesiąc temu #769667 przez Anulka
Cześć Dziewczyny :)

U nas dziś też cieplej niż wczoraj, ale my z Juliankiem, jednak w domu, bo chorowitki dwa :D.
A Wy dziewczyny które pracujecie na etacie, gdzie pracujecie, jako kto, jeśli to nie tajemnica ? Ja to gdybym pracowała i zaszła ciążę, odrazu na zwolnienie bym poszła :D, tak przynajmniej przymierzałam się, ale wyszło troszeczkę inaczej :lol: :lol: .

12 lata 10 miesiąc temu #769670 przez Ewelkaa
Hej Dziewczynki, witam po weekendzie.

U nas pogoda masakryczna :( w nocy taka burza była, że spać nie mogłam. A co do porannego wstawania, to już odliczam dni do końca pracy i to daje mi jakoś siłę do wyjścia z łóżka :)
Samopoczucie u mnie jest ok , dzidzia się nie rusza, więc tak naprawdę nie czuję się w ciąży :) Lekarz obiecał, że mała się uaktywni do wszystkich świętych, zobaczymy...

Majeczka dzięki za tabelkę super, już wysyłam Ci sprostowanie na priv :)

12 lata 10 miesiąc temu #769676 przez tweety
witajcie z rana. u nas noc masakryczna bo malemu ida zeby. chyba. a mnie pobolewa brzuch. rano jeszcze oddalam cale pyszne sniadanie i nie chcialo mi sie juz nic wiecej do ust brac. eh co za życie

12 lata 10 miesiąc temu #769705 przez tolad662
Cześć dziewczyny!
Szukałam, szukałam i w końcu znalazłam fajne forum z dziewczynami z terminem na kwiecień :-)
Bardzo się ciesze bo lubię zaglądać na tą stronę. Mam nadzieję, że się do Was wpasuję bo widzę że już trochę tu piszecie i będę nie w temacie.

Mi lekarz wyliczył poród na 18 kwietnia, jak na razie każdy kto widzi zdjęcia usg z 12 tygodnia mówi, że mały ( tak, widac było siurka:D) duży więc może data się przesunie, chociaż wolała bym nie, kwiecień wydaje się być w sam raz:P
Siedzę już 3 tydzień na zwolnieniu więc postaram się do Was często zaglądać:) :)

12 lata 10 miesiąc temu #769707 przez megi23
witam tolad662
no Anulka ja czysto teoretycznie wrocilam do pracy 10 pazdziernika po wychowawczym z Tymciem , ale w praktyce zaszlam w ciaze i jestem na L4 , pracuje jako instruktor terapii zajeciowej w Domu Pomocy Spolecznej bodajze juz 11 rok mi leci :silly:
mysmy z malym byli na poczcie potem poszalal na ogrodzie obecnie spi ja robie 2 pranie , dzis cieplutko wiec niech na lsoneczku schnie bo od przyjazdu tylko malemu pralam , a nasze juz uciekalo pranie samo do lazienki :silly:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka