- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- danusia87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pisalyscie o metkach...ja metki z tylu szyi zawsze obcinalam zostawiam tylko te boczne zeby sie potem zorientować w wielkosciach...bo zawsze moge potem sprzedac ubranka ...

Laktatory...zawsze dosgajemy recepty w klinice w której rodzilam i bede rodzic na pobranie elektrycznych laktatorow w sklepach z rzeczami szpitalnymi . ..dajemy w zastaw 100 € uzywamy tyle ile otrzeba a potem oddajemy i dostajemy zwrot pieniędzy; )
Ja musze zajsc do piwnicy i przynieść wozek do domu a przynajmniej material z wozka bo jest spakowany od 2lat ...trzeba go odświeżyć. ..
Ok zbieram się powoli bo o 10 Moja mala ma termin u lekarza a od rana drze sie: mama do Doktora Oli kaselek ma i katalek i jak tu nie isc z dzieckiem jak od kilku dni sie meczy ...Ok do pozniej Mamusie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- patka89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Powiem Ci,że leukocyty to nic dobrego,sama to przerabiałam to nic innego jak zapalenie dróg rodnych (stanu zapalnego) w sumie może to być wszystko nerki itp też. Ja miałam problemy z nerkami zresztą mam całe życie w wynikach wychodziły mi leukocyty i piasek także lekarz wiedział jak walczyć i spadły mi, chodź bałam się,że pokieruje mnie do szpitala bo pierwszy i drugi lek który mi wypisał nie podziałał na peniciline jestem uczulona to nie mógł mi leków ze składem z nią przepisać,także dostałam lek o nazwie Monural pomógł i nie musiałam iść do szpitala. Trzymam kciuki na pewno Twój lekarz będzie wiedział co ma z tym zrobić jak to od nie dawna to pewnie wypisze Ci lek i będzie Cię leczyć, nie martw się Oni wiedzą co robić

Paradise1982. Powiem Ci,że Ja też się cieszę,że spadły mi te leukocyty.Wizja pobytu w szpitalu była dla Mnie straszna .A szczególnie,że jeszcze mam tyle do przygotowania to pobyt w szpitalu tylko dodatkowo by mnie stresował

Ps; Widzę ,że dużo z Was używa płynu do pukania dzidziuś a Ja mam jakiś taki z misiem z Niemiec mam nadzieje ,że będzie dobry. A proszek to persil dla dzieci.Boje się tylko ,żeby dziecko nie było uczulone bo tak też może się zdarzyć z tego co słyszałam

- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Ja też muszę przynieść gondole i fotelik samochodowy i materiały wyprac. Znaczy męża może wyślę jak z pracy wróci:-)
Ja po tym pobycie w szpitalu wolę mieć już teraz wszystko gotowe, tak w razie czego. Nie nastawiam się na wcześniejszy poród, ale nie zaszkodzi jak będzie wszystko wcześniej gotowe:-)
- meggi27
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
mam takie pytanie z całkiem innej beczki. Szukam opinii na temat wózka mamas&papas solo city, czy któraś z Was zna lub posiada ten wózek. W internecie bardzo mało opinii na jego temat. Byłabym wdzięczna za każdą wypowiedź.
Pozdrawiam
- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Witam,
mam takie pytanie z całkiem innej beczki. Szukam opinii na temat wózka mamas&papas solo city, czy któraś z Was zna lub posiada ten wózek. W internecie bardzo mało opinii na jego temat. Byłabym wdzięczna za każdą wypowiedź.
Pozdrawiam
Niestety nie znam tego wozka.
- oleczka331
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
jestem juz po 1 wizycie poloznej druga mam teraz w piatek pytalam ja o proszek i plyn powiedziala odrazu zadnego plynu tylko proszek i to taki jaki Pani uzywa na codzien.Wiec niewiem moze twoja dzidzia nie dostanie uczulenia ale chialam zebys potem wiedziala ze to moze byc ten plyn bo one maja sliczne zapachy i dlugotrwale niewiem jak to moze wplywac na skore naszych bobasow.
Danusia gdzie ty mieszkasz nigdy nie slyszalam o tych laktatorach???
dzis znow mam skorcze cholerka niewiem jak to bedzie dalej w czwartek wizyta zapytam gina o ile wytrzymam do tego czasu.
hehhe wiazanie butow i zakladanie skarpet to jest dobre ja tez nie moge dac rady zaraz wolam mojego meza ale jak go nie ma jest ciezko przydaloby sie jakies buty na rzepy miec, ale coz jestem w niemczech nie ma ccc a ja mam uczulenie na kleje a deichmann mnie tak uczulil kiedys ze wyladowalam w szpitalu na 2 tyg i musieli mnie sterydami leczyc.(taki urok jeden uczulony na to drugi na tamto a mi sie smieszne kleje trafily-smieszne ale smiesznie nie nylo jak mialam sine nogi i myslalam ze je amputuja

niechca mi tez wchodzic tu zdjecia ehh szkoda
pozdrowionka
- Paradise1982
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
ale mialam urwanie glowy dzis znowu. Ale juz siedze. Przyjechal facet, zeby mi polska TV zrobic i angielskie freeview no i teraz wszystko dziala.
Danusia - dzieki za zyczenia dla Johna

Mamma Mia - witamy na forum

Biedroneczka - ja tez "wije gniazdo" hehe

OlgosAmigos - jak sie czujesz?
Oleczka - a Ty dlugo w Niemczech siedzisz? Ja tez kocham lody :-D
Marcynia - ja tez mam wszystko poprane i poprasowane, dzis tylko kocyki piore

Nati - zdrowka!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
meggi - ja tez nie znam tego wozka
Mam nadzieje, ze tym razem sie nasza fura wgra :-D Oto i ona:
- Paradise1982
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- nati.olsztyn
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- oleczka331
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Wozek bomba podoba mi sie kolor bordo, wizualnie piekny ahh kiedy dojdzie moj

trzeba go rozpracowac jeszcze jak dziala tylko zebym nic nie popsula bo mam tendencje

- meggi27
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Zapomniałam się przywitać z tego wszystkiego

Witam wszystkie mamusie majowe. Ja jestem w 31 tygodniu ciąży i dostaje zawrotu głowy przy kompletowaniu wyprawki

Pozdrawiam
- karla2102
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Paradise piękna fura , taka elegancka hehehhe;) w sam raz dla malusiej damy

Beacia czuje się tak jak ty mam dość już dobrze że już bliżej niż dalej...
- OlgosAmigos
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4

Paradise- wózek wydaje się fajny

Beacia- u Ciebie to już taka końcówka więc wytrzymasz!a czym jest te 1,5 m-ca w porównaniu do Dzieciątka, które potem zobaczysz!

moje gniazdo się nie wije

- marcynia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Paradise- wozek wstawie pózniej bo narazie jest w foliach, pozniej jak moj wroci mamy go skladac

Twoja karoca super

Beacia- a skad to podejzenie zatruciem?? :/ ale dobrze ze jest ok.
- Mamma Mia!
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Meggi27 - Niestety ja też nie znam tego wózka. My wybraliśmy TAKO model Laret, tutaj link-> www.dudekdladzieci.pl/pl/p/TAKO-LARET-black-/276
Paradise1982 - super fura dla Małej Damy

Mi też się włączył syndrom wicia gniazda

Również dołączam do grona bolących brzuchów

P.s. w jaki sposób ustawić suwaczek, żeby pojawiał się automatycznie przy każdym poście?