BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #980640 przez bezimienna
Ech kurde tak się spieszylam od rodziców do domu gotowac obiad a siedzę pod domem w aucie bo mi mloda po drodze zasnela :/
Na anemie jedzcie na sile dużo natki pietruszki i pijcie sok wycisniety z burakow-dziala!
A ten cyckonosz to sportowy jest fajny jak się trafi na dobra tkaninę musicie szukac bo faktycznie przez te zastoje mozna sie przekrecic ja tak mialam:(
(Dzięki za rade z tym pepco)
A i dobrze miec laktator- w szpitalach wypozyczaja a te tanie np w tesco trochę slabo ssa
8 miesiac:D jej jak szybko zlecialo:) cieszymy sie chwila:D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #980646 przez agnieszka1
Z tego co mi się kojarzy kupiłam ten stanik sportowy u tej osoby
allegro.pl/stanik-sportowy-fitness-push-...nce-i4908240128.html

Tylko jak ktoś jest większej postury to nie polecam,bo ciężko go się zakłada a w szczególności po kąpieli masakra jest. a ten z pepco lepiej,bo to szmata :D
I ten to utrzymuje biust i miał wkładki takie,ale ja je wyjęłam a mimo to utrzymywał biust.

Ale jak patrzyłam po aukcjach mają różne,w nim podobało mi się to,że jest wygodny w niczym nie przeszkadza nie uciska i cena nie to co stanik do karmienia. Też kupiłam za ponad chyba 50zł a nie użyłam nawet,bo po porodzie okazał się za luźny w obwodzie :(

10 lata 11 miesiąc temu #980650 przez paulinkaaa2202
A ja dzisiaj sie tak wkurzyłam specjalnie pojechałam do Polo Market bo jest promocja proszku Lovella z 24.99 zł na 14.99 zł przyjeżdżam a one w ogóle nie dojechały mimo że promocja jest od wczoraj :/

10 lata 11 miesiąc temu #980660 przez agge
Paulina, oj ja też bym się wkurzyła :D

Nie wiecie, kiedy w sklepach będdą jakieś brzoskwinie, nektarynki? Bo mam straszną ochotę :D

10 lata 11 miesiąc temu #980661 przez agnieszka1
Paulinka zawsze tak jest,że jak promocja to tego nie ma. Raz chciałam dla siostry kupić w rossman to też nie było.

agge najpierw idą truskawki to wiem :P a brzoskwinie wydaje mi się może lipiec sierpień

Co to tak cicho kiedy ja jestem B) ?

10 lata 11 miesiąc temu #980662 przez paulinkaaa2202
A mi chyba cos zaszkodziło pogoniło mnie ze 2 razy i mam takie skurcze i bóle żołądka ze masakra :( mam nadzieje ze jutro minie wzięłam nosie i kładę sie spać. Agnieszka chyba ma racje z tymi brzoskwiniami Agge musisz jeszcze troszkę poczekać :)

10 lata 11 miesiąc temu #980667 przez agnieszka1
Paulinka może coś zjadłaś nie zdrowego :(

Mam już dosyć kopniaczków i tego wyciągania się chce już urodzić,ta wiem,że będzie ciężko lepiej niech w brzuchu siedzi,ale w pęcherz mnie bije rączkami a w cycki nogami :silly: :blink: tak mi się wydaje,że takie ułożenie,bo po pęcherzu czuję delikatnie ale po cyckach masakra

10 lata 11 miesiąc temu #980681 przez Aga87
Hej Laski!

Tak na szybko - stad zamowilam literki z imieniem :)

allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=16861913

10 lata 11 miesiąc temu #980686 przez ewela007
Hej dziewczynki tak czytam jak Wam dzieciaki w brzuchu dają się we znaki a mój synek jest strasznie spokojny. Porusza się tylko jak coś zjem albo jak długo siedzę w jednej pozycji a tak to go w ogóle nie czuje,chyba jest leniwy i poszedł w mamusie !!

10 lata 11 miesiąc temu #980689 przez agnieszka1
Hejka

Age muszę powiedzieć,że dość drogie te literki jak za jedną 9zł toż to majątek :) ale są śliczne. Ja tylko wiem,że u koleżanki one wisiały rok czasu,poza tym ona miała chyba naklejki z imieniem.

Ewela poczekaj miałam tak z ostatnia po roku istny diabełek :P

10 lata 11 miesiąc temu #980694 przez ewela007
Po roku to ja wracam do pracy a mąż będzie miał co robić:)) Właśnie zakupiłam pościel do łóżeczka, zwlekałam długo ale w końcu trzeba się na coś zdecydować.
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #980697 przez Lusek
Hejko dziewczyny....
No dzionek ładny nam wstał... śniadanko zjedzone może uda mi się dziś upolować moje rogaliki, niedługo ruszę po nie ;) :P

agnieszka1 no oczywiście że czekam czy mi się sprawdzi to twoje wyliczenie ;) ;) Fajne te staniki chyba zamówię sobie jak tak chwalisz. I on ma przynajmniej miseczki a nie jest taki płaski wszystko spłaszcza :cheer:

paulinka2202 jak się czujesz dzisiaj????

ewela007 u mnie podobnie maluszek tak robi, no czasami jeszcze nad ranem daje czadu no i jak się do męża przytulę to też szaleje hehe :cheer: ;) a tak to siedzi cicho hehe :)

Aga87 Fajne te literki ale naprawdę drogie są ,w sumie samemu można uszyć coś takiego :) :cheer: Tylko pytanie ile to będzie wisieć no i kurz na tym się będzie zbierał.Chyba wolę wielorazowe nalepki na ścianę ;) Każdy lubi coś innego :P Fajne są ale cena odstrasza, może gdyby były tańsze.

AgusiaKRK jak tam u Was jak się Franio czuje??? Rośnie? Jak Ty się czujesz??

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

10 lata 11 miesiąc temu #980698 przez Lusek
Ewela007 no super ta pościel na prawdę ekstra.Ja muszę tylko jakieś prześcieradło kupić narazie ;) :cheer:

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

10 lata 11 miesiąc temu #980707 przez ewela007
Lusek dzięki :)
Dziewczyny kiedyś któraś z Was wstawiła zdjęcie wózka i bardzo mi się on spodobał, pisałam że może sobie taki kupie. Szukam na forum ale niestety nie mogę go odszukać. Był chyba koloru szarego, jak ktoś coś pamięta to poproszę o zdjęcie albo nazwę wózka

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #980710 przez AgusiaKRK

Lusek napisał: AgusiaKRK jak tam u Was jak się Franio czuje??? Rośnie? Jak Ty się czujesz??

Franio ma się dobrze, tyle że ma odstawioną kroplówkę i przeszedł tylko na moje mleko, a w takich przypadkach przez kilka dni waga pozostaje na jednym poziomie i tak też jest z nim. Czekamy aż znów zacznie pięknie przybierać. Wczoraj mąż pierwszy raz go kangurował, kiedy poszłam odciągać mleko :) Moje chłopaki, cudowny widok! Zmienialiśmy mu też pieluszkę i do niego gadaliśmy, a Franio otwierał oczęta i na nas spoglądał. Jest taaaki kochany! Uwielbiam go przytulać. Pokażę Wam nowe fotki :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ewela: śliczma, słodka pościel!

Aga: jestem zachwycona literkami! też szukamy właśnie dekoracji do kącika dla Frania :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka