BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

10 lata 9 miesiąc temu #990634 przez Lizzy
U mnie pobudka o 5:30 a od 3:00 nie spałam bo miałam przepowiadające..
W domu już 29 stopni i nie ma gdzie uciec.. echhhh

Trzymajcie się dziewczyny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #990643 przez agge
U mnie też już robi się gorąco, zaraz jedziemy na obiad do moich rodziców - możliwe że już ostatni raz przed porodem :P
Dzisiaj mój termin z OM :D
Jutro wizyta, na 15... już sobie wyobrażam w taki upał jechać :( 37 stopni ma być.

10 lata 9 miesiąc temu #990654 przez tysiiiak
U mnie jest właśnie 37 stopni i to w cieniu albo czasem świeci słońce takie zza chmur :x

Dostałam jakiegoś przepływu energi i poodkurzalam całe mieszkanie wraz z myciem podłóg. Po czym usiadłam niczym zmokla kura w oczekiwaniu na M z wodą bo się skończyła ;p

10 lata 9 miesiąc temu #990704 przez agge
Tysiak hahah zwariowałaś :D
Ja dziś byłam u rodziców i na festynie popatrzeć chwilę, myślalam że nie dojdę do domu, tak mnie wszystko bolało i dosłownie lało się ze mnie, a dłonie i stopy tak mi spuchły że czulam jakby mi miały pęknąć zaraz :/ jak tylko wróciłam do domu to nalałam wannę zimnej wody i tak się tak rzuciłąm, że normalnie stanika zapomniałam zdjąć haha :D

10 lata 9 miesiąc temu #990737 przez paulinkaaa2202
Tysiak czapka z głów za twój przypływ energii i za sprzątanie podziel się :P ja w sobotę nic nie ruszyłam nie miałam siły chociaż dzisiaj nie lepiej :/ noc masakryczna duchota straszna nic nie wiało kompletnie nos zatkany masakra. Rano pobudka o 6 kichanie chyba z 10 razy. Dobrze że niebo zachmurzone normalnie modlę się o deszcz i chłód na razie w domu wszędzie okna pootwierałam i czekam na przeciąg :D

Moja mała ma katar i kaszel mam nadzieję że się nie załatwiła przez ten basen :/

Agge biedna :( wyobrażam sobie co musiałaś czuć chyba każda z nas opuchła za wysokie temperatury...

10 lata 9 miesiąc temu #990749 przez agge
Paulinka a u mnie od rana słońce grzeje :( kolejny dzień męczarni będzie. Nawet nie chcę myśleć.. ;)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #990752 przez tysiiiak
A ja miałam cudowną pobudkę bo usłyszałam krople deszczu za oknem :D i tak sobie pada właśnie :) termometr wskazuje 24 stopnie i jest supcio :)
Wczoraj jeszcze przepakowałam torby do szpitala, pozmywałam naczynia, ogarnełam komody do wyniesienia i M robił przemeblowanie :) Udało mi się opróżnić też kosz na brudy więc dziś czeka mnie duuuużo składania i układania :P Muszę też pomyśleć nad nowym ukladem w pokoju chłopaków :dry:

Śniło mi się, że trafiłam na patologię ciąży :/ :huh: :ohmy:

Lizzy dziś miała zgłosić się do szpitala.. ciekawe jak tam... :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #990756 przez agge
Tysiak fajnie u Ciebie :)
Ohoho, ten sen może znaczy że wkrótce będzisz rodzić :)
No właśnie ciekawe co tam u Lizzy :)

10 lata 9 miesiąc temu #990808 przez paulinkaaa2202
Oby dzisiaj się już zaczęło coś dziać u Lizzy :)

U mnie wieje wieje i nic ale dobrze że słońce nie świeci :P

Tysiak to może ten deszcz przyjdzie od Ciebie do mnie :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #990815 przez agge
No Lizzy trzymamy kciuki i czekamy na wieści :)

Paulinka nie miałam czegoś takiego..

10 lata 9 miesiąc temu #990821 przez tysiiiak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #990822 przez paulinkaaa2202
www.gazetaprawna.pl/artykuly/881415,zmia...e-znieczuleniem.html

W praktyce i tak od razu to nie wejdzie niestety :/

10 lata 9 miesiąc temu #990825 przez tysiiiak
Czytałam to dziś :) i liczę że może dzięki temu szpital który biorę pod uwagę wprowadzi i siebie zzo :)

10 lata 9 miesiąc temu #990829 przez zancik
Hey:-) narazie tak ogolnie bo pisze z tel.bo kuzyn usuwa mi wirusy z laptopa:-( jak juz bede miala to na spokojnie doczytam :-) wczoraj caly dzien u tesciowej przy wiatraku stopy moje jak u yeti wstawie fotke :-( noc tez przy wiatraku inaczej nie da rady.Dzis troszke chlodniej nawet deszcz popadal ale juz robi sie duchota :-( bylam dzis na rynku kupilam sobie dwie pary butow :-D jedne na teraz drugie na pozniej :P myslalam,ze nie wroce z rynku taki mialam bol miesiaczkowy ale przeszlo :-) jak wrocilam wzielam sie za sprzatanie bo syf jak cholera a pot to mi po dupie lecial teraz siedze i odpoczywam musze sie wykapac.wczoraj i dzis poplakalam bo juz
mam dosc :-(

Lizzy czekamy na wiesci :-*

Załącznik nie został znaleziony

10 lata 9 miesiąc temu #990843 przez agge
zancik współczuję, u mnie aż tak źle to nie wygląda :( staraj się dużo leżeć z nogami w górze, pij dużo wody i nie siedź zbyt na słońcu.. nie wiem co jeszcze moze pomóc :/
Ja się właśnie wykąpalam i za godzinę jadę na wizytę, M miał jechać ze mną ale nie zdązy wrócić z pracy, szwagierka musi mnie zawieźć bo bus to już nie na moje możliwości :P
Niezbyt się dobrze czuję, wymiotowałam już dziś dwa razy, :x

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka