BezpiecznaCiaza112023

Mamy kwietniowe 2016

10 lata 10 miesiąc temu #1011086 przez Wietrzyca
ojej, to faktycznie. Ja to patrzę moimi kategoriami, że pyk na autostradę i jesteś :P I tak dobrze, że ma motywację i mu się chce! Trzeba docenić!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #1011097 przez Pumcia
He he Wietrzyca tak myślałam, że liczysz od siebie :lol: uwierz ze doceniam, bo kilku jego kolegów jest np ze szczecina i przyjezdzaja do domu raz na 3 mce :ohmy: dodam ze maja dzieci :( przykre !

10 lata 10 miesiąc temu #1011102 przez Heathera
Pumcia a skąd dokładnie jesteś? Bo ja mieszkam obok Podlasia tzn 30 km od Suwałk :P

Cywilny: 21.01.12 Kościelny: 06.06.15

10 lata 10 miesiąc temu #1011104 przez Pumcia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:P

10 lata 10 miesiąc temu #1011107 przez wronix
No troche juz lat jest ;) Widze ze tez milosc na odleglosc w tych czasach bo praca i trzeba sobie jakos radzic a z tesknota jest najgorzej ;)

Jak sie czujecie? Ja szukam pracy jakies lekkiej, bo zrezygnowalam teraz ze szkoły i jutro mam rozmowe mysle ze sie uda w koncu chociaz tak dorywczo pochodzic :)

10 lata 10 miesiąc temu #1011115 przez Heathera
Pumcia ja jestem z
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jeśli kojarzysz taką miejscowość :) A w Białymstoku siostra moja mieszka także tereny znajome :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #1011118 przez Pumcia
No jasne, że kojarzę :woohoo: mój brat tam w wojsku był :evil: zazdroszcze jezior :P piękne masz tereny :woohoo:

A gdzie masz zamiar rodzić? U siebie czy W
:evil: wiem, że jest chyba ze 130 km ale z Warszawy w mojej klinice rodzą więc mnie już nic nie zdziwi :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #1011149 przez Heathera
A wiem wiem moje niektóre koleżanki w
rodziły prywatnie.
Ale ja pierwsze rodziłam u siebie i nie narzekałam i na personel i na warunki. Do tego znieczulenie darmowe mają a z resztą ja rodziłam tylko 6 godzin a tak na prawdę bóli to ze 4 godziny tylko było więc myślę że drugie będzie szybciej i łatwiej i sobie też tutaj poradzę :)

Nooo a jeziorka to faktycznie jest czego zazdrościć :) z pracą jest za to u Was lepiej bo nas to wiadomo małe miasteczko ale jakoś się żyje :)

10 lata 10 miesiąc temu #1011294 przez Marta1985
Dzidziuś ma 10 cm i 60 gram. Szyjka dluga i zamknieta. Usg kolejne polowkowe gdzieś w 20 tc to gdzieś za miesiąc.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #1011369 przez Wietrzyca
Marta, to bardzo dobre wiadomości! :)

Ja byłam u lekarza, powiedziałam mu o moich dolegliwościach i dostałam długie zwolnienie - mam się nie stresować ;P. Ale uspokoił mnie z moimi bólami podbrzusza, które ostatnio bardzo się nasiliły - po badaniu stwierdził że jest wszystko OK i nic nie świadczy o kłopotach. Taka uroda mojej ciąży, jedne kobiety czują rozszerzającą się macicę bardzo, inne prawie w ogóle. Więc przyjmuję na klatę ;) Ale wyszłam od lekarza, pomimo dolegliwości, w skowronkach, bo dla pewności zrobił mi jeszcze usg i Bąbelek mi wyraźnie machał łapką pokazując "mamo, tu jestem!" :) Aż się lekarz śmiał.

10 lata 10 miesiąc temu #1011379 przez Pumcia
Marta, suuuper że wszystko jest ok :woohoo:

Wietrzyca - he he widzisz nawet Bąbel mówi, zebyś się nie martwiła :) ja miałam mocne bóle podbrzusza do 3m-ca lekarz mówił, zebym przy mocniejszych bólach brała no-spe albo najlepiej się położyła w wannie w letniej - nie gorącej wodzie bo woda wszystko rozlużnia. Mi pomagało :woohoo: często się wylegiwałam w wannie :evil:

NatB- co u Ciebie ? Jak samopoczucie ?

10 lata 10 miesiąc temu #1011488 przez lena20
hej mam do was pytanie obecnie jestem w 14,5 tyg ciazy i od 2 dni nie mam juz dolegliwosci,objaw tj,bol piersi czy zgaga nie raz mnie podbrzusze zaboli ostatnio mnie przed wczoraj bolalo,czy to jest normalne?czy zawsze musza byc przez caly czas objawy w ciazy?czy po jakims czasie przechodza?/doradzcie cos pozdrawiam

10 lata 10 miesiąc temu #1011507 przez Karii
Nic tylko się cieszyć, takie są uroki ciąży, raz jest lepiej, raz gorzej.

10 lata 10 miesiąc temu #1011511 przez lena20
no tak,ja mam nadzieje ze to wsz normalne jest i ze wsz db bd

10 lata 10 miesiąc temu #1011520 przez Pumcia
Lena - wszystko jest ok :) tylko pozazdrościć :D chociaż nie powiem, ja ostatnio się lepiej czuje :woohoo: Lekarz powiedział, że mam teraz miesiąc miodowy ciąży :)
Nie przejmuj się tylko się ciesz. Moja siostra przez całą ciąże nawet mdłości nie miała, bezobjawowo jej przeszło także można ? można ! :D witamy w Kwietniówkach :D

Jak samopoczucie dziewczyny ? Ja super - lecę niedługo do pracy :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka