- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2016
Listopadówki 2016
- medicanet
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
Zadbajcie o bezpieczeństwo swoje i swojego maleństwa. Macie już możliwość korzystania z aparatów do badań KTG we własnym domu. Same wykonujecie badanie KTG, które jest transmitowane do Centrum Medycznego, gdzie 24/7 dyżurują lekarze/położne i odczytują od razu otrzymane wyniki.
Nie musicie chodzić do przychodni, czekać w kolejkach. Koszt pojedynczego badania wynosi jedynie 40 zł z opisem i kontaktem z Centrum Medycznym. Aparaty są wysyłane i odbierane kurierem. Zapoznajcie się: www.domowektg.pl tel 786 209 614.
Pozdrawiamy
Zespół GLS-MED i Medicanet
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pusia
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
Ania ja rowniez jestem szczesliwa ze masz spokoj ducha i jakos sie uklada:)))
Basienka:)) ja tez zaraz poszlam na zwolnienie jak dowiedzialam sie o ciazy ale uwazam ze zdrowie Twoje i dziecka najwazniejsze a czas szybko mija i zaraz bedziemy wspolnie sie cieszyc bo na swiecie beda brzadace:)))
jesli chodzi o plany na weekend tu pogoda w miare i zaproszenie dostalam na grilla sami wojskowi:)))) zobacze z jakimi wariatami pracuje moj maz...... maja byc dziewczyny ale ..... mam inne zdanie na temat kobiet w wojsku i poznalam jedna kolezanke meza w dosc nie typowej sytuacji dla mnie.....
 ( dluzsza historai i dlatego maz bedzie n oku... ufam jemu ale nie dziewczynie.... a tak ogolem puchna mi troche kostki.... i buty nagle zsczely sie psuc:))) mam coraz mniej, plecy bola  a jesli chodzi o reszte daje rade:)) )buzialki pozdrawiam
( dluzsza historai i dlatego maz bedzie n oku... ufam jemu ale nie dziewczynie.... a tak ogolem puchna mi troche kostki.... i buty nagle zsczely sie psuc:))) mam coraz mniej, plecy bola  a jesli chodzi o reszte daje rade:)) )buzialki pozdrawiam:*****************
- moniaaak
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- Otrzymane podziękowania: 5
Mój młody od wczoraj ma rękę w gipsie.... tzn jest to taki pół- gips, bo na szczęście nie jest złamana, tylko mocno stłuczona. Ale najedliśmy się strachu, bo wogóle nie chciał nią wczoraj ruszać- przy najmniejszym poruszeniu był płacz.
W czwartek umówiłam go do ortopedy- mam nadzieję, że uda się to zdjąć już, bo aż mi bidulka szkoda:(.
Ostatnio ciągle coś... jednego dnia inny chłopak wywrócił go na dworze i uderzył w głowę, a wczoraj to- potknął się o własne nogi:(. Normalnie masakra:(
- Basienkaaa
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
- Otrzymane podziękowania: 1
 Ehh a jakie dla Ciebie to musi byc cieżkie
 Ehh a jakie dla Ciebie to musi byc cieżkie 
Pusia a moze nie bedzie tak źle? Może ta kobieta to jakiś przypadek jest i jutro poznasz fajnych ludzi
 Ale najważniejsze że bedziesz miała męzulka na oku:)
 Ale najważniejsze że bedziesz miała męzulka na oku:)Widzę że na weekend upały... nie wiem jak wytrzymać ;/
- niagara
-   Autor Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

Aniu to super, cieszymy się razem z Tobą

Moniaak biedy Kacperek
 Szybkiego powrotu do zdrówka i ucałuj go od e-cioć
 Szybkiego powrotu do zdrówka i ucałuj go od e-cioć  

A u mnie ostatnio kiepsko
 Próbujemy przygotować miejsce dla maluszka, a mnie ciągle brzuch boli
 Próbujemy przygotować miejsce dla maluszka, a mnie ciągle brzuch boli  Wystarczy, że schylę się Julce buty założyć i już mi się stawia
 Wystarczy, że schylę się Julce buty założyć i już mi się stawia  Masakra jakaś, w poprzedniej tak nie miałam. W ósmym miesiącu to ja jeszcze na panieńskim i dwóch weselach się wybawiłam, a teraz nie wiem co będzie. I jeszcze tym łożyskiem się martwię
 Masakra jakaś, w poprzedniej tak nie miałam. W ósmym miesiącu to ja jeszcze na panieńskim i dwóch weselach się wybawiłam, a teraz nie wiem co będzie. I jeszcze tym łożyskiem się martwię  Niech już będzie 14 lipca, umówiłam się na połówkowe i 3d to może czegoś więcej się dowiem
 Niech już będzie 14 lipca, umówiłam się na połówkowe i 3d to może czegoś więcej się dowiemWeekend zapowiada się gorący
 Lubię ciepło, ale nie w ciąży. Chyba będziemy musieli wybrać się nad wodę albo na basem otwarty schłodzić się trochę
 Lubię ciepło, ale nie w ciąży. Chyba będziemy musieli wybrać się nad wodę albo na basem otwarty schłodzić się trochę  
- Pusia
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
MONIAK wspolczuje z synem ale na szczescie nic powazne ale nerwy i tak swoje robia:((
NIAGARA dobrze bedzie jestem pewna ze tym lozyskiem nie bedzie zle, choc pewnie gdybym ja sie dowiedzial to tez bym sie stresowala....daj kochana znac jestem z Toba:*
BASIENKA wskakuj do wody:))
A ja dzis wyspana w miare nie pamietam kiedy dobrze mi sie spalo:)) wczoraj maz przestawil meble w sypialni pod katem bobasa:))) jakos inaczej ale lozeczko i tak bedzie w innym miejscu niz planowalam:))) jednak pokoj nie jest tak ustawany jak myslalam....hi hi, po polnocy wrocilismy do domu z tej imprez... maz sie napil ale i tak grzecznie jak na taka impreze..... ja najwazniejsza jak tlumaczyl kolega..... kolezanki byly... jedna sie cwaniakowala taaaa. ktora mi meza podrywala:((( ale zaraz ja zgasilam ze skoro w ciazy nie byla to nie ma co kazan mi robic.... ahhh ale po 21 poszly,..... gospodarz sie wkur... a za to ja rozpieszczana przez zolnierzy:))) hih i ogolem jestem zadowolona duzo smiechu...i fajnie sie bawialm.... a tak puchna mi kostki i obraczke dzis zdjelam:((( bo palce tez chyba zaczynaja sie dalsze uroki ciazy pozdrawiam milego dnia

- Pusia
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
 )
)dziewczyny powiedzcie mi jak u Was objawialy sie pierwsze ruchy...??
mnie dzis tak jakby gulgocze w brzuchu tak na wysokosci poczatek mostku pod piersiami....myslicie ze to ruchy czy poprostu mi jelita szaleja:)))
- Basienkaaa
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
- Basienkaaa
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
- Basienkaaa
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
- niagara
-   Autor Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
 Ja to czuje małego bardzo nisko, gdzieś na linii majtek, maksymalnie do wysokości pępka
 Ja to czuje małego bardzo nisko, gdzieś na linii majtek, maksymalnie do wysokości pępka  
- Pusia
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
 ))
))		Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Basienkaaa
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
Cały weekend byliśmy nad jeziorkiem u teściów. Poleżałam na kocyku, poczytałam książke- relaksik .
Synek kopie jak szalony, dopiero jak położę rekę na brzuchu - uspokaja się.
Jak u Was dni wolne?

P.s. dziewczynki napiszcie mi proszę czy któraś z Was w tym stanie błogosławionym wybiera się na wakację za granice? Ja ciągle obstawia morze, ale tak mi sie marzą Włochy lub Bułgaria..
p.s. 2 kochane czy wy juz macie 100% podjętą decyzję do do imienia
 ? bo nasz synek ciągle bezimienny..
? bo nasz synek ciągle bezimienny.. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pusia
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
weekend minal szybko
 duzo chodze i odpoczywam.... dzis szalenstwo .. maz pokoj maluje....
 duzo chodze i odpoczywam.... dzis szalenstwo .. maz pokoj maluje....  ) twierdzi ze jako kobieta w ciazy powinnam miec zachcianki typu lody o 4 rano a nie zmiana mebli i malowanie:))
) twierdzi ze jako kobieta w ciazy powinnam miec zachcianki typu lody o 4 rano a nie zmiana mebli i malowanie:))jutro rusza mi 5 miesiac jeju jak to mija:)))
- moniaaak
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- Otrzymane podziękowania: 5