BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #73485 przez @nulka
gabi 28 decyzja zawsze należy do Ciebie!!! Nie mam pojęcia co za sobą pociąga taka choroba, więc trudno cokolwiek doradzić. A egoizm...heh a która z nas nie jest egoistką :) Już samo stwierdzenie - chcę mieć dzidziusia - to egoizm w czystej postaci. Więc chyba nie w tym problem
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #73516 przez Mirella
Gabi w ogóle się nie zastanawiaj, ródź ile wlezie, ja bym tak zrobiła, a co tam. Madziaska ma rację, żadna z nas nie ma gwarancji że urodzi zdrowe dziecko, wcale nie ryzykujesz bardziej.
14 lata 2 miesiąc temu #73538 przez Marta M
Gabi ja rowniez podpisuje sie pod tym co napisala madziaska...:)

Nikusiam jesli chodzi o Twoj problem to ja slyszalam o czyms takim jak zapalenia gruczolu Bartholina (gruczoł bartholina to: pl.wikipedia.org/wiki/Gruczo%C5%82_Bartholina , zapalenie gruczolu: pl.wikipedia.org/wiki/Zapalenie_gruczo%C5%82u_Bartholina ), na jednym forum kobieta miala cos takiego, wlasnie wielkosci orzechga wloskiego, lekarz powiedzial ze jak sam nie peknie to zrobia naciecie zeby ropa wyszla...

mysle, ze to nic groznego ;):)
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #73549 przez gabi28
jejku,dziękuję wam dziewczyny za te słowa.ja teoretycznie już dawno podjęłam decyzje-chce mieć dziecko... co ma być to będzie.ja nie żałuje że jestem na tym świecie,jak wspomniałam radze sobie świetnie,zażywam witaminę b1,bo właśnie ona "pomaga"przy układzie nerwowym,(z tym związana jest moja choroba) ....

tak naprawdę to gdybyśmy mieli lepiej douczonych lekarzy to dawno byłabym po zabiegu i zapomniałabym że jestem chora.... no ale cóż,w służbie zdrowia jest jaka jest.
14 lata 2 miesiąc temu #73555 przez MagdaM
Hej
Gabi dopisuje sie do dziewczyn

A ja... Zlapalam schize, wariuje, mam atak paniki!!
Walnijcie mnie :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #73560 przez gosiak
madziaska napisała to co ja również myślę na ten temat więc w 100% się pod tym podpisuję, więc do dzieła gabi28 :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #73570 przez Marta M
Magda. A masz!!! Jeszcze raz: a masz!!!

Juz lepiej? ;) Nie wolno tak panikowac, przestan moze myslec tyle o sobie, popatrz za okno, jaka piekna pogoda, pomysl jaki piekny swiat dookola, popatrz na ludzi chodzacych po ulicy, ilu jest szczesliwych, ilu smutnych, ilu cierpiacych, ilu samotnych...wlacz sobie relaksujaca muzyke, ugotuj cos dobrego, powiedz komus cos milego, pomoz komus, odwiedz kogos..jest tyle sposobow na zle samopoczucie, nie trzeba sie zamykac w sobie..

mozesz tez napisac na kartce jak zle sie czujesz i potem ja podrzec, spalic, mozna sie w ten sposob oczyscic, zapal swiece, popatrz na swiatlo i porozmawiaj z nim...
14 lata 2 miesiąc temu #73575 przez MagdaM
Marta nigdy nie probowalam takich sposobow... Chyba czas to zrobic. Mirella mnie zabije wiem, ale bylam w sklepie i tak mnie napadlo. I szukam az siedze z wypiekami zamiast cos robic. Boze jaka ja jestem glupia!!
Przeciez pozytywne myslenie wiele zmienia!! Jakie Wy jestescie madre!! Uczyc sie od Was a nie chrzanic...
Matulu.... Mam nadzieje, ze moj klusek sie na mame nie obrazi i bedzie sie dalej dobrze rozwijal...

Mirella - praca na 99% out

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #73580 przez Groszek
Madziu uśmiech proszę bo fleszem po oczach przejadę :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
14 lata 2 miesiąc temu #73587 przez Marta M
Najwyzsza pora, jesli nawet nie masz teraz do tego przekonania zrob to dla dziecka, a zobaczysz ze po czasie pomoze glownie Tobie..bo dziecko to "maly pasozyt" w Twoim organizmie, ono bierze z Ciebie to co najlepsze: najbogatszy pokarm, najlepsze witaminy...jednak jak za duzo sie denerwujesz ono tez to czuje..

Pamietaj, ta ciaza to danie nowego zycia nie tylko tej malej istotce, ale to tez narodziny nowej, silnej kobiety :)
14 lata 2 miesiąc temu #73596 przez gosiak
Madzia główeńka do góry :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #73600 przez MagdaM
Dzieki moje dobre duszki :kiss:
gadam do psa ;)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #73610 przez gosiak
a se gadaj ty byś wiedziała ile ja do kota gadam i co gadam :silly: :blush:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #73613 przez Mała
gabi28 a rozmawiałaś z lekarzami jakie jest prawdopodobieństwo, że dziecko też będzie chore. My po urodzeniu synka z przepukliną oponowo-rdzeniową robiliśmy badania genetyczne, bo chcieliśmy drugie dziecko. Uznałam, że jak da mi 50%, że będzie chore lub zdrowe to na drugie się nie decyduję.
Wierzę, że u Ciebie będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki.
14 lata 2 miesiąc temu #73628 przez Diana
Gabi skoro z tym można żyć to działaj!
A dzidzia będzie miała opiekę medyczną od urodzenia bo ty przecież wiesz co może dolegać!!!
Nie martw się na zapas!

Magda ode mnie masz w łepek i kopa w ... :blink:
Nie nakręcaj się, najważniejsze , że z dzidzią OK! :lol:

Dziś powtórzyłam test i lipa! :(
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby