- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

jorgus, mój Miku też z początku nie chciał nic pić, z czasem troszkę wody z butli siorbał, ale niewiele. Aż kupiłam mu zwykły kubek (Doily Cup-pisałam o nim na fb kiedyś tam) i z niego pije i pije i pije... Nieważne nawet co tam wleję. Tak mu się to picie z kubka podoba. Może spróbuj go tak przechytrzyć? Z tego co wiem to jeśli dziecko je już stałe pokarmy to samo mleko do picia nie wystarczy, należy dodatkowo dopajać.
U nas kolejny ząb się przebił. Lewa górna jedynka. Póki co, mamy czwarty ząb po lewej stronie, a po prawej jeden

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ..I have dark soul you will never see through it..

Madzialena ja to kawałek tego kuraka pieczonego w piwie powinnam dostać w nagrodę jako pierwsza i najwierniejsza osoba, która umieściła komentarz na Twoim blogu

Villcia Na facebooku chyba nawet zdjęć moich 'arcydzieł' nie umieszczałam. No może kocyk

Na PUMPa sama chętnie bym poszła i z tego co tu widziałam, to raczej nie ma kwadratowych kobiet na tych zajęciach. Póki co bieganie musi wystarczyć. Z resztą jedynie na tym się skupiam, bo zostało już tylko 4tyg!!

Kasiak Ty masz jakieś dziwne znajome

Qltoorka To jak myślisz? uda się między 13-20maja kawkę gdzieś na rynku wypić?

U nas zębów nadal nie ma, a kubeczka nie posiadają takiego w Norwegii :/ Zadowala się póki co MAM trainer bottle. Chodzi i siorbie. Najważniejsze to postawić w widocznym miejscu

Magdalenagal na zwisass tylko jedną radę mam - żal, żal i jeszcze raz żal - dupę ściska powiadają

Nala i jak? był spacer? Jakieś inne objawy poza podwyższoną temperaturą? Pytam, bo mi Nitek od dwóch dni ładuje kupsztyle co najmniej raz na godzinę i mam nadzieję, że to zęby, a nie że coś mu zaszkodziło.
A teraz moje drogie Panie uciekam na mój wieczorny trening, bo pózniej do Ikei kupić prezent urodzinowy

- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)

Qltoorka Ty mnie powiedz jak to jest z tym suwaczkiem zębowym, bo mi się na stronie pokazuje, że przerwa techniczna. A mi się ten Twój podoba!
Piękny wieczór, dzieciak poszedł spać. Te jego dziwne drzemki mnie dobijają. Co dzień to o innej porze, trwają też ile wyjdzie. A potem jest płacz i marudzenie bo zmęczony i nic mu się nie podoba

Idę zrobię sobie rozpustę i wypiję gorącą herbatę

- nala
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Innych objawow poza podwyzszona temmperatura nie ma. Do buzi pcha wszystko, ale to juz od dawna. Nie wiem czy ta temperatura nie jest po szczepieniu. 1,5 tyg. Temu bylysmy na pneumokokach. Jak dlugo po szczepieniu moga sie pojawiac reakcje na nie?
Ogolnie to jakas taka rozlazla jestem przez ten okres. Glowa mnie boli juz 3 dzien. Apapy pomagaja na chwile. Razem z Ala mierze sobie temperature i mi wychodzi 37,2. Nie mam sily a jeszcze te noce nieprzespane. No nic. Oby dzis juz bylo lepiej.
A ze znajomymi to czasami tak jest, ze po prostu sa. My ich nie wybralismy. Tez mam taka co to bym sie pozbyla

- villcia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Już po bólu! Naprawdę rewelska! Część ćwiczeń sobie odpuściłam i w trakcie leżałam odłogiem

karnecik!

Nala poszczepienne to raczej już nie jest, gorączka niby nie duża, ale dla świętego spokoju może udaj się po prostu do pediatry? Po co masz się denerwować! Pewnie to nic takiego, ja też z Alankiem chodzimy już tydzień zagluceni! Wiosna

uniuni zdolna z Ciebie bestyjka

Fajnie, że biegasz

- jorgus_krk
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

co do lipcówek z krakowa to też się zdziwiłam że nie ma nikogo oprócz mnie bo mamusiek na spacerkach pełno spotykamy
u nas ostatnio też nie spokojnie mały trochę marudzi, śpi niespokojnie katarek mały się pojawił ale widać już bardzo nabrzmiałe dziąsełka przy górnych jedynkach więc myślę że to kolejne zębole w końcu bo jak pierwsze nam wyszły w połowie stycznia tak do teraz nic więcej
a propo ćwiczeń to my zapisaliśmy się na basen takich 10 zajęć przyswajania maluchów z woda i zaczynamy w sobotę już nie możemy się doczekać jak mały będzie szalał

- villcia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Oznajmiam wszem i wobec, że mamy pierwszy ząbek

O dziwo po wczorajszym wycisku, dziś czuję się wery gud . W niedzielę walę na step dla początkujących. A co tam, jak szaleć to szaleć

jorgus_krk basen – super sprawa

- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Jestem zdrowa:D
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wiec dzisiaj zaliczyliśmy zakupki, siedzę w domu i oglądam smerfy z moja smerfastyczna corka- pogoda okropna

- Martazytka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Karolek 25.07.2013r

Miesiączki były u mnie już 2- druga przylazła tuż przed basenem w terminie

Ćwiczę codziennie własny zestaw ćwiczeń- bo po Chodakowskiej ledwie łaziłam przez 4 dni. Niedługo zacznę fiku miku z Youtube

Co do picia to Karolciak zapija kaszkę naparem z rumianku i jakoś co dziennie lepiej mu idzie

5 dni temu moje maleństwo wykonało pierwszy obrót z brzuszka- od tej pory wyspecjalizował się w turlaniu i uciekaniu w lewo

Dzisiaj kąpaliśmy młodego z moją 3 letnią chrześniaczką- chciała wskoczyć do wanienki z małym, ale zadowoliła pomaganiem w myciu nóżek i złapała Młodego za siusiaka i mówi "Ooo fajne

Dziewczyny jakim cudem znajdujecie czas na bloga? Ja mam bloga na którym od 2 lat mam 1 wpis

- villcia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Uniuni – dałam dupy , (nie dosłownie) – z bieganiem

Martazytka jesteśmy dwie! Oj nie, Ty jesteś lepsza, bo ja to w ogóle nie mam bloga

- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
jorus ząbki u nas też. I marudzenie i niejedzenie i problemy ze spaniem. Pocieszam się, że w końcu wyjdą wszystkie i będzie spokój

dziubasie witaj wśród żywych

marta padłam i leżę

Gratulacje postępów

villcia powoli a do przodu. Masz czas i chęc to idź biegać, to ma być przyjemność, a nie obowiązek. A niw, że dzisiaj niew biegałaś to zaraz źle i porażka.

JJa już jadę na oparach. Zmęczona jestem, młody wychodzi na wyżyny marudzenia, znikąd pomocy...zaplanowane odwiedziny odłożone bo pipule chorują. Sebek też zaczął kaszleć z dnia na dzień i z niczego

Z przyjemnych rzeczy, to pochwalę się, że popełniłam dziś pierwsze w życiu curry

- villcia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Mnie też dziś rozłożyło konkretnie, katar, kaszel i ból wyszystkich mięśni (jeżeli takowe posiadam

Dziewczyny, czy ma któraś pchacz dla dzieciaczka. Zastanawiam się na zakupem takiego pojazdu dla mego smyka. Nie wiem jak to się sprawuje, czy nie ucieka dziecku ? Chodzik czy pchacz? Oto jest pytanie?
- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ja wyspana, Pola wyspana

Też chętnie poczytam opinii na temat pchacza

- jorgus_krk
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
dziubasek super że już zdrowa
martazytka uwielbiam czytać twoje posty a młody robi postępy, dorastają nam te dzieciaki w ekspresowym tempie

kasiak fajnie wygląda to curry, może przepis być podrzuciła i też spróbuję
byliśmy dziś odwiedzić 3 tygodniowa Jagódkę i powiem wam że już zapominałam jakie malutkie były te nasze dzieciaczki

- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Maja wogole sie nim nie interesowala(teraz bardziej ja ciekawi niz wtedy kiedy powinien

Kasiak a tobie chce sie tak gotowac jak chlopa nie ma? Moj leci na pare dni w przyszlym tygodniu wiec nagotuje bigosu albo leczo i bedziemy jesc z panienkami...
Vilcia zdrowiej kochana bo cwiczyc trzeba

Martazytka tez podziwiam blogerki forumowe

uciekam nynyny, buziole