- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
Uni Dziubasku!- Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin, któe miałyście ostatnio! Żebyście były dalej takie fajne kochane kobitki jak jesteście. Każda inna ale obie wyjątkowe

Qltóka... ja mam ten telefon. jestem zadowolona ale jak każda zabawka się nudzi, chociaż chyba te gające jakby mniej się nudzą. Ja go dostałam.
Miłego dzionka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- osobka85
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
qltoorka- jednak kupiliśmy ten telefon

- Martazytka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Karolek 25.07.2013r
- Otrzymane podziękowania: 1

Mężul teraz codziennie ma robotę i sama siedzę. Jak lecę siku to co minutę muszę wyskakiwać do pokoju i robić "akuku" bo dziecko mi się drze, jak robię papu to też "kukam". Ran na dzień Karol jest szczęśliwy a ja siedzę odmóżdżona i patrze. Wtedy dziecko mi się turla- pokonuje 4 metry w 5 sekund- i z powrotem przenoszę go na początek dywanu (turla się w jedną stronę) i tak w kółko. Cudem- jest grająca mata

No i z pomocą męską wysprzedałam zalegające graty: huśtawkę, która pod ciężarem młodego zaczynała się już zacierać i wózek 3-funkcyjny z dupną spacerówką (młodemy wisiał w niej łeb bo była za krótka)i zamieniłam to na spacerówkę- mam nadzieję, że wygodniejszą

Uni-

A co do wody w basenie- to u nas na pewno jest ozonowana, a mimo wszystko młody ma lekko podrażnioną skórę i czerwone spojówki oczu po kąpieli. Z nami w grupie też jest chłopczyk troszkę starszy 13 miesiecy- jego mama nie daje rady go do czegokolwiek zmusić- generalnie to młody matkę ćwiczy a nie ona jego.
No i bardzo mi miło,że miło czyta się moje posty. Wcześniej byłam obok- na sierpniówkach

- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Maz moj polecial do PL i zostalam sama z kobitkami, ledwo zyje

uciekam spunkac, caluski

- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ..I have dark soul you will never see through it..

MlecznaMama dziękuję za życzenia Kochana

MArtazytka z tego co piszesz, to artystyczne 'malowanie' dopiero przede mną

Ciągle pcha się na ręce, na kolana, zaczyna płakać gdy odchodzę. Na szczęście nie ma problemu zostawić go z J. gdy wychodzę pobiegać. Nie ma histerii - odpukać.
Umówiłam się wreszcie do gin. Niech sprawdzi, doradzi i może już w tym miesiącu zapiszę się do staraczek

Nitek dostał się do jednego z przedszkoli. Ofertę zaakceptowaliśmy ale nadal czekamy na list z przedszkola, które było naszym pierwszym wyborem. Szanse są, bo był 4ty na liście rezerwowej. Zaciskam kciuki i sprawdzam skrzynkę na listy codziennie

Wczoraj byłam w nowo otwartym Starbucksie. Dobrze, że o 10 rano, ludzi tak dużo nie było, bo się wygłupiłam. Byłam z Nitkiem w wózku. Podjeżdżam pod ten osławiony Starbucks, a tam schody jak do nieba. 10, płasko, 10, płasko, 8, wejście. Zdesperowana bo bez śniadania i kawy wzięłam wózek pod boki, tak jak kiedyś J. z krawężników znosił i wyniosłam na górę. Odpoczywając na płaskim by oddech złapać. Wchodzę przez drzwi, a tam dwie ich pary na tych zasranych sprężynach. Ja ciągnę w swoją one się zamykają w swoją. Co ja się nastękałam, napociłam i na stukałam w te drzwi wózkiem. W końcu czuję - przestrzeń za mymi plecami. Stoi za mną manager i trzyma drzwi. Wjechałam dumna z siebie, podziękowałam za trzymanie drzwi, a on, że tam z boku budynku jest łatwiejsze wejście (3 schodki) i że tamtędy od 9-17 można spokojnie się dostać, a jak będzie zamknięte, to, żebym weszła poprosiła o pomoc, oni chętnie mi wózek wniosą

- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A do pracy wracam jutro( bede pracować tylko w weekendy)- z jednej strony się cieszę a z drugiej jakoś mi smutno ze bede te dwa dni( po 12 godz) z dala od kobitek.
- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

hahaha w tym Stubakcie śmiesznie wyszło , ale ja też mam takie wpadki.

Dziubasku kurde szkoda że trzeba do pracy wrócić... nie mogę Cię pocieszyć bo jest to smutne, każdą z nas czeka.. tyle dobze że 2 dni w tyg... no ale 12 godz.. uuuuuuh
Dobrej nocki dziewczyny!
Dajcie czadu!!!!!! niech będzie z 7 ston do pzeczytania juto... Joanna89!? daj jakieś fotosy!!!
- nala
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
zaglądam tutaj co jakiś czas, ale już nie tak regularnie jak kiedyś. Chyba jeszcze chwila i forum się wypali.
Uni, "znamy się" juz jakiś czas, a ciągle mnie zadziwiasz

Dziubasek, wytrwałości życze w pracy z dala od dziewczynek. Niby dwa dni w tygodniu, ale po tyle godzin! Ciężko tak od razu się przestawić. Super, że Maja już sypia u siebie, duża już dziewczyna

Mleczna, Ty to udana jesteś hehe Joannna dawaj fotosy, ale się uśmiałam

Martazytka, moja to samo robi co Twój Karol. Też mnie szczypie za sutka i to celowo! Jak jej mówię, że nie wolno to sie śmieje i dalej ssie i powolutku skrada łapkę i ciap za suta. No wredota mała mi rośnie

Przez Was zaczęłam od 1 kwietnia ćwiczyć z Mel B. Staram się codziennie. W weekend robię 1-2 dni przerwy. Troszkę już mi się nudzą ćwiczenia i może w poniedziałek wypróbuje Chodakowskiej Skalpela. Zobaczymy.
U nas raczkowanie się zaczęło na całego, a przy tym upadki

Za tydzień już świeta. Powoli trzeba pakować graty i szykować sie do wyjazdu, do rodziców. Śmigamy na dwa tygodnie, aż do weekendu majowego. Właśnie zamówiłam na allegro łóżeczko turystyczne żeby Alicja miała gdzie spać u teściów.
- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Mleczna każde kciuki się przydadzą

Dziubasku i jak po pierwszym dniu w pracy? Kto bardziej ucierpiał, mama czy córki?
O wynikach biegu powiadomię na pewno

- jorgus_krk
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Dziubasek i jak w pracy ciezko bylo? Ja pracuje od lutego i strasznie tesknie za szkrabem a ty jeszcze masz 2 skarby
U nas cos katarek nie chce przejsc ale nie przejmujemy sie spacdrujemy i cieszymy sie wiosna pozdrawiamy
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

uni to ja też zaciskam kciuki i resztę miesni

Mleczna a ty co tak ni z gruszki ni z pietruszki o Joannie? Namierzylas ja

Jorgus tesknie bardzo za tymi pipkami ale i relaksuje się, wiec jest ok. Szczerze mówiąc to cieszę się ze wróciłam

Idę posciemniac bo na razie to mi robią szkolenia.
Milej niedzieli kochaniutkie
- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Uni to ile Was w sumie jest? Mój tata dużo pamięta z mojego dzieciństwa bo jestem pierworodna, natomiast fakty z życia moich braci i sióstr już myli

Dziubasku nie namierzyłam , ale nikt tak jak ona nie nabijał stron do czytania...

to dobrze że w pacy ok!!!!!!
Nala Mój też się przewraca .ja dziękuję,,,, już staram się to minimalizować ale czasem nie da się uchronić. Super że ćwiczysz z Mel!!!!!!!!!!!!!!!!!! powodzonka ona wpozo babka jest!
- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Boszeee u mnie dziś takie nudy, że zaraz padnę chyba :/ nie wiem co ze sobą robić. J. w domu po raz pierwszy od nie wiem jak dawno cały dzień i jakaś taka zdezorganizowana jestem. Więcej zrobię jak sama z Nitkiem spędzam dnie