- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- glooria
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 108
Cudowny kącik wojtusiowy
- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 182

Wczoraj mieliśmy małą imprezę w gronie najbliższych koleżanek i kolegów w ramach zapoznania się z naszym dzieckiem i martwiłam się jak Jasiek się będzie zachowywać, czy nie będzie płakać, ale się okazało, że był grzeczny jak aniołek, także chyba wiedział że w gościach tak trzeba heh

i fajnie, bo mogłam się zobaczyć z koleżanką za miesiąc akurat ma termin i już sobie gadałyśmy jak to nasze chłopaki będą się kumplować

poza tym miała do mnie wiele pytań i mogłam poczuć się jak ekspert

- kropka 889
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 47
Melisa Wojtus słodziutki

Asiek moja Zuza tez śpi z otwartą buzka i wygląda tak jak ja jak byłam mała.
Rita współczuję przeżyć.
A u nas najprawdopodobniej znowu wyszła żółtaczka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- basiek149
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 170

melisamienta cudowny chłopczyk

Kropka cudowna Zuza

ja wczoraj wyrwałam się na szybkie zakupy do Poznania. Miałam w głowie przygotowany plan, które sklepy odwiedzić, co kupić bo wcześniej przejrzałam sobie w necie ofertę i myślałam, że chwila moment i wrócę. Jednak okazało się, że to co planowałam kupić już nie było albo rozmiarówka była już przebrana i zaczęły się schody... ale koniec końców kupiłam Kubusiowi kombinezon w Smyku, a w HM czapeczkę i rękawiczki. no i białe skarpetki

poza tym myślałam, ze te zakupy sprawią mi ogromną przyjemność a tak się umęczyłam, bo chciałam się szybciutko uwinąć, po drugie caaaały czas myślałam co to u Kubusia... no i strasznie tęskniłam...tak więc jak wróciłam to tylko siatki rzuciłam, umyłam łapki i już go tuliłam i całowałam <3

a dzisiaj poleciałam tylko do kościoła zanieść księdzu wymagane dokumenty do chrztu i okazało się, że zapomniałam jednego papierka zabrać... eh... ale to już w piątek mu doniosę bo i tak mamy jakieś spotkanie przygotowujące do chrztu.
- Rita87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 95
Juradka, mojemu Stasiowi też drży bródka jak je, ale i mama i teściowa mnie zapewniały, że tak dzieci mają i żeby się nie martwić

Basiek, ja tez jestem w trakcie przygotowań do chrztu

Wszystkie dzieciaczki są cudne dziewczyny, mamy być z czego dumne

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278
Ritka nie straszysz a właśnie pokazalas ze nie trzeba bagatelizować takich spraw. dobrze ze skończyło się dobrze.
Melisa śliczny Wojtus.
Kropka to będzie mini wersja mamy

my wczoraj byliśmy we trójkę na zakupach. oglądaliśmy bujaczki ale nie kupiliśmy będziemy kupować używany. a kupiłam sobie stanik do karmienia w końcu mam jakiś który podtrzymuje mi te cyce za nie wysoka cenę mam nadzieję że będzie dobry na dłużej. dzisiaj Laura spala między nam i i nie wyspałam się

- basiek149
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Asia

my z Kubusiem tylko w dzień ucinamy sobie razem drzemki. w nocy każdy śpi w swoim łóżku

w ogóle nie wiem czy tez tak macie, że choćbym nie wiem jak była zmęczona w nocy, a on zaczyna płakać i muszę się zwlec z łóżka, podejść do łóżeczka, zapalić lampkę i zabrać go na karmienie to jak już mam go przy sobie, oczy się troszkę odkleją heh to jak tylko już na niego spojrzę to to zmęczenie jakoś ucieka a na twarzy pojawia się wieeelki uśmiech

wczoraj na chwilę wpadli do nas teściowie na chwileczkę i przywieźli Kubusiowi prezencik - 2 pajace ze Smyka

- basiek149
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

leci ten czas teraz jak szalony

a oto moje małe szare szczęście

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i pierwsza przymiarka do leżaczka

- kropka 889
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 47
Nie wiem czy u mojej siostry tez Kubusia nie będzie. Niby się jeszcze zastanawiają nad imieniem ale póki co to to jest na pierwszym miejscu
Aaa i mamy chyba podobny leżaczek

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a ja dzisiaj zamówiłam hustawko lezaczek dla Laury

a i jestem zła na ta mummy loves me czy jakoś tak. tam gdzie Pesq i Kas zamawialy ubranka. zamówiłam komin i ten komin jest mniejszy od jej głowy... a podawalam wymiar głowy... nie naciaga się. miałam nic nie pisać że jestem nie zadowolona bo kurcze nie mam czasu ale wybrałam spodnie żeby ubrać je wczoraj na zakupy a one co popruly się

- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Basie no leci ten czas. Pamiętam jak dłużył mi sie ostatni miesiąc ciąży a te 11dni po terminie to juz w ogóle. A teraz... Lena dzis skończyła 3 tygodnie. Jest taka fajna. Rozgląda sie dookoła i wpatruje sie we wszystko. Wiem, ze jeszcze nie kuma itd ale uwielbiam jak ja karmie piersią a ona patrzy mi w oczy. Czasem sie dziwi, czasem uśmiechnie. Czekam dnia kiedy zrobi to świadomie...
Teraz każdy kto nas odwiedza to mówi ze urosła i ładniejsza z dnia na dzień.
Dzis pierwszy dzien zostałam sama. Musiałam rano ogarnac siebie i dwoje dzieci ( choć D.to sam juz kolo siebie zrobi) no ale obudzić go trzeba, zrobić śniadanie, kanapki do szkoly, sprawdzić zawartość plecaka, nakazać by się ubrał, bo jak nie to pojdzie do szkoly tak jak spał. Potem przypilnować żeby zjadł to śniadanie. Nakarmić Lenę, przewinąć, ubrać, jeszcze dać cyca na chwilkę, bo całe pięści zje. Ubrać w kombinezon, wsadzić w wózek. W miedzy czasie nakazać ubrac sie D. No i na szarym końcu ja wskakuje w kurtkę i do szkoly. No i jeszcze pies który plącze sie non stop pod nogami...
Dalam rade!!!
- mysia5
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 135
Basiu jaki Kubuś śliczny

Juradka, brawo

Kasiu... u nas nadal są problemy z kupką

a jak u Was kochana?

Nasz Skarb dziś ma miesiąc <3 jak ten czas szybko leci ...
dziewczyny , wszystkie już miałyście kontrolę bioderek? jak to dokładnie wygląda, może któraś opisać?

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A u nas Laura zaczyna odgapiac mimike jak ja otwieram buzię i aaaaa mowie to ona tez otwiera i się cieszy no uśmiecha się zaraz

i napisałam do tej dziewczyny co szyję ubranka spodnie ma mi naprawić a komin zrobić nowy

- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-