BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #184417 przez kasia79
ja też już dzisiaj z 10 razy w kibelku byłam, plecy mnie bolą, my to już ze stresu chyba mamy, w ostatnich dniach zaczęłam się bać porodu.
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #184421 przez pati-m
MYSZKA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! WITAMY JANKA NA ŚWIECIE!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

MAM WIELKĄ PRZYJEMNOŚĆ PRZEDSTAWIĆ WAM UAKTUALNIONĄ TABELKĘ WRZEŚNIOWYCH BRZUCHALKÓW Z PIERWSZYM WPISEM :lol: :lol: :lol:
13 lata 8 miesiąc temu #184452 przez Agusia83
Ciekawe, ktora nastepna urodzi.....czyzby jutro Marta? :laugh:
13 lata 8 miesiąc temu #184457 przez pati-m
Czyżby emocje opadły, zrobiło się cichutko i wszystkie brzuszki poszły spać? :)
13 lata 8 miesiąc temu #184462 przez Agusia83
Pati, mnie sie chce spac, ale moja krolewna nie daje za wygrana....kreci sie i wierci...pewnie bidulce bardzo ciasno...ale o wychodnym nie mysli :silly:
13 lata 8 miesiąc temu #184467 przez pati-m
Ja się przed chwilą wykąpałam, doprowadziłam do kultury i poinformowałam Kacpra, że ma wychodzić bo ja nie mam ochoty i siły na kolejne cudowanie pod prysznicem z maszynką :silly:

A teraz leżę i czytam wspomnienia porodów z wesołym akcentem i inne przygody ginekologiczno-położnicze :) Znalazłam np. coś takiego :

Ja jak poszłam pierwszy raz do gina jak zaszłam w drugą ciążę, a było
to po dość długiej przerwie to byłam trochę zestresowana, a on taki
przystojny, podobny do Van Damma, no więc siadłam na fotel i czekam, a
on ubrał rękawiczki, patrzy na moją pipkę i mówi - "ale księżniczko
rozbierz się, bo przez majtki nie umiem badać". Normalnie zapomniałam
majtek zdjąć z wrażenia!

ja znam historie nie zwiazana z porodem ale z ginem
panna pomyliła sobie dezodorant do higieny intymnej!!z brokatem!!!
gin do niej-ale ładnie sie pani przygotowała!!!!
:lol: :lol: :lol:
13 lata 8 miesiąc temu #184468 przez slowiczek
a mnie głowa strasznie boli :(

Agusia - moja artystka też daje dziś niezły popis w brzuchu, ja liczę, że rozgrzewa się przed startem :P
13 lata 8 miesiąc temu #184473 przez pati-m
I jeszcze to:

Proszę mnie nie przerażac Bo i ja odwaliłam głupotę, ale nie przy
porodzie, bo ten jeszcze przede mną . Natomiast w gabinecie u gina
byłam tak przejęta, że zdjełam bluzkę(spodnie nie) i weszłam na
samolot, i tak siedzę z cycami na wierzchu, a on do mnie 'pani
pierwszy raz na wizycie?'.

U mnie przy parciu,w jego końcowej fazie polożna krzyknęła,że widzi już łepeczek i że jest czarniutki,na co ja odpaliłam: niemożliwe,to nie moje dziecko,przecież ja jestem blondynką!

Moje śmiechowe wspomnienia z porodu - jak juz mnie lekarz zszywał to mówię do niego- tylko niech mnie pan dokładnie zaszyje, żeby mnie drugi raz nie podkusiło

:woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #184486 przez Mała
pati-m napisał:

Moje śmiechowe wspomnienia z porodu - jak juz mnie lekarz zszywał to mówię do niego- tylko niech mnie pan dokładnie zaszyje, żeby mnie drugi raz nie podkusiło

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

uśmiałam się nieziemsko, ale ten tekst najlepszy. Zrozumiecie lepiej tuż po porodzie. :lol:

No tabelka nabiera wyglądu :lol:

Ja zaparzyłam sobie rumianku i jest mi trochę lepiej.
Spokojnej nocy, albo wedle życzenia porządnej akcji na porodówce, a jutro rano zdjęcia maluchów :blink:
13 lata 8 miesiąc temu #184494 przez klatina
Mysza, Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na szczęście masz to już za sobą. Szybko zapomnisz i patrzeć jak będziesz sie starała o rodzeństwo dla Janka. :* Trzymamy kciukasy, dużo zdrówka dla Was :)

Pati chcesz żeby nam wszystkie zwieracze popuszczały??? :) :) :)
Siedzę i polewam, mój M pewnie sobie myśli, że całkiem zwariowałam. W piątek przez ten upał chciałam za soczewki płacić u optyka dowodem osobistym. Chciałybyście widzieć minę sprzedawcy :P
Martus głowa do góry, teraz to już z górki. Musi się coś ruszyć :)

Też mam bóle jak na @, tylko teraz jeden czy dwa razy dziennie. Kompletnie nieregularne. Nogi mam jak balony, ciągle śpię, ale maluch musi jeszcze poczekać 3 tygodnie dopóki mi panowie nie skończą remontu. Inaczej zwariuję!!!!!!!!!!!!!!!

13 lata 8 miesiąc temu #184500 przez monika1984lodz
Wiecie co do tego mojego dzisiejszego nastroju jeszcze moj M dolozyl swoje 5 groszy.
Ide sapc bo normalnie chyba go zamorduje dzisiaj :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Buziaki dziewczynki i spokojnej nocy Wam zycze.Albo i niespokojnej hehe

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #184506 przez klatina
Pati, zmienisz mi planowany termin porodu? Mój się przesunął już dawno na 19 września, ale jakoś zapomniałam poprawić :silly:

13 lata 8 miesiąc temu #184515 przez Agusia83
Pati, ale sie usmialam :silly: ....fajny taki humorek....trzeba sie czasem odstresowac :lol:

Monia, co sie stalo? Co M powiedzial?
13 lata 8 miesiąc temu #184529 przez beti
Sms od Myszki:

Janek ma za niski pozim glukozy wiec najpier dokarmialy go butelka miedzy karmieniem piersia, a teraz po kolejnym kucii w piete i niepomhslnych badaniach zabrali go odemnie na oddzial,noworodkowy na kroplowke. Jak dam rade to bede chodzila na karmienia. Bylo bardzo,ciezko, serduszko,zwalnialo przy skurczach wiec musiala miec od 12 juz non stop ktg. Najlepoej bylo chodzic, opierav sie i kapoel,w wannie,to,cudo. Pilka na maxa prsereklamowana. Maz ma mase sinialow a,ja dowiedzialam sie jaki niski prog,bolu mam... Ale,to juz za mnia...3mam kciuii za kolejne
13 lata 8 miesiąc temu #184535 przez beti
Pati, dopiero nadrobiłam, dobre te teksty, część już gdzieś czytałam :)) poszukam jeszcze innych bo gdzieś miałam :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia