- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aganio87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)
- Otrzymane podziękowania: 0

- 26joanna
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

PolaL współczuję Ci tej przygody , wiem dokładnie co czujesz bo ja tez niedawno miałam bardzo podobna sytuacje ale na plaży

My mieliśmy 3 chomiki , wszystkie Ryski

Wczoraj byłam u nowej pani dr. , nie mogla mnie przyjąć z programu ciężarnych i musiałam zapłacić 55 euro za badanie ciśnienia i moczu

Od środy ( czyli od usg) mały jest nie znośny. Położna strasznie go pobudziła tym USG i cały czas kopie. Najgorsze jest ze mały leży w poprzek , nóżkami kopie w mój prawy bok , aż czasami mnie boli

Widze ze ja tez mam dziś studniówkę

- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

My skończyliśmy jakieś 1,5 roku temu i bywało naprawdę różnie, czasem się odechciewało już całej tej budowy ale gdy się patrzy jak rośnie twój własny dom... nie ma nic przyjemniejszego.
Ja dzisiaj podle się czuję, dopadło mnie chyba jakieś zatrucie bo od rana już kilka razy już " przytulałam " się do kibelka a w żołądku czuję jakbym miała wielki kamień

- Lui
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- :)
kasia7775 duża psina kakukaz

PolaL można się najeść strachu.. nie zazdroszczę przygody

na czwartym piętrze ciężko potem schodzić z pieskiem, dzieckiem.. moja koleżanka jeszcze wózek wtaszczała.. miała już dość :/
Pytałam o zwierzaki bo zastanawiałam się też nad tym jaki wpływ zwierzak będzie miał na Maleństwo a potem Maleństwo na stworzenie. Ja całe życie chowałam się z pieskami, a nie było mi wolno (alergia, następnie ujawniła się astma)... no ale psy wygrały

Agnesssa - czy polecę bujaczek

Aganio87 szybko się posuwa budowa

- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Adasiek :*

aganio87 szybko idzie Wam budowa, aż miło popatrzeć. Też bym bardzo chciała mieć swój domek- no ale cóż- zostają nam bloki

moniab26 bidulka jesteś, żeby szybciutko Ci przeszło

Przed chwilka wróciliśmy od teściów, mąż pojechał akurat do pracy a ja chciałam dziś posprzątać mieszkanko ale mega mi się nie chce ;/ Poleniuchuje na balkonie bo pogoda jest SUPER!

- aganio87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)

Lui zbaczysz zanim pierwsza łopata zostanie wkopana to mase spraw głównie papierkowych ale jak to minie to super sie patrzy jak domek rośnie....
Andra masz racje leniuchuj ile sie da...

a moje dzieci dziś mają ADHD brzuch to lata mi z jednej strony na drugą a jak chce nagrać by wam pokazać to milkną łobuziaki...

Tekst mojego męża wczoraj mnie rozbawił do łez...
godzina 23.00 leżymy w łóżku i już zasypiamy a mój mąż :
Kochanie możesz mnie nie kopać?
a ja-- że ja go nie kopie
to on-- a możesz powiedzieć dzieciom by mnie nie kopały?
a ja-- wkońcu poczuj jak to jest być kopanym przez dzieci,
na to mąż odwrócił sie do brzucha i mówi chłopaki dajcie tacie sie wyspać bo rano do pracy idzie a w tym momencie dostał kopniaka w nos i tak zaczęłam sie śmiać że aż teściowa przyszła do pokoju zapytać co sie stało...
- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6

Co do zwierzątek, to u mnie zawsze były koty, ja aż taką kociarą nie jestem,ale moi rodzice zarazili tym moją Madzię. Moja córcia okazała się świetną piastunką kotów ( w międzyczasie namawiała na wiele zwierząt,ale ja nie przepadam), że od wielu lat mówi uparcie , że chce studiować weterynarie. Ja mam do tego umiarkowane podejście, raz, że to trudne studia, a ona nie jest stała w nauce, dwa, że nie ma w moim mieście weterynarii, a nie chciałabym żeby już moje dziecko wyjeźdżało w świat

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Lui ja myślę, że jeśli maluszek i zwierzątko są od początku razem to dziecko od razu będzie się uczyło " zwierzaczka", będzie wiedziało co można a czego nie, gorzej chyba z pupilem - może okazać się zazdrosny albo wręcz przeciwnie - nikomu nie pozwoli podejść do łóżeczka/wózka. Kiedyś syn mojej kuzynki mógł pić tylko kozie mleko więc trzymali kozę dla niego, wszyscy się oglądali gdy mama czy tata szli z wózkiem na spacer a za nimi...koza

Myślę, że z czasem i dziecko i zwierzątko się do siebie przyzwyczają chociaż na początku trzeba będzie uważać na ten duet.
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19

Ja dzisiaj cały dzień na podwórku

Kupiłam podkłady poporodowe do szpitala 8 zł
Smoczki na butelki z AVENTA tak zwane jedynki czyli od narodzin

Normalnie poszalałam

I reszty juz nic nie potrzebuje bo wszystko kupiła mi juz moja mama albo dostane od szwagierki

- Sandra85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2

moniab26 szybkiego powrotu do zdrowka!!!Obys sie poczula lepiej jak najszybciej

aganio87 super,ze budowa tak szybko idzie,jeszcze chwilka i bedziesz sie cieszyc swoim gniazdkiem

Lui to zycze szybkiego zalatwienia spraw papierkowych i zeby juz sie zaczela robota pelna para

Ania14.09 ja tez jestem milosniczka zwierzat i dlugi czas mowilam jak Twoja corka,ze chce zostac weterynarzem

A ja dzis dostalam pierwszy prezent dla mojego Synka,sliczny komplecik rozm.56,rampers +koszulka, ciocia mojego M nie mogla sie oprzec i kupila w C@A

Mam nadzieje,ze zdazy go zalozyc

- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Sandra, dziwne, że nie badają cię. Mnie już od 2 miesięcy sprawdzają szyjkę, bez USG, tylko puls maleństwa słuchamy.
Patys dobrze, że wszystko jest w porządku z dzidzią. A na drugi raz pisz wszystko, napewno będzie ci lżej

Aganio zazdroszczę budowy. My też mamy zamiar, ale dopiero na etapie kupowania działki jesteśmy.
a dzieciaczki niech tacie już pokazują, co potrafią

moniab26 zdrówka życzę

Wózek przyjechał dzisiaj, jest naprawdę w idealnym stanie

- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Adasiek :*
I dobrze, niech pokazują tatusiowi co jego synowie już potrafią

kasia7775 wózeczek super! To fajnie że jest w b.dobrym stanie- bo czasem sprzedawcy internetowi mają bujną wyobraźnię

A ja się przed chwilą obudziłam ;/ Bym mogła spać i spać... Wy też jesteście takie słabe w ciągu dnia kochane?
Właśnie robię kompocik z rabarbaru, pachnie w całym domciu