- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Jussstyś bardzo mi przykro, mały robaczek a tyle złego wyrządził - babcia się nacierpiała przez zwykłe ugryzienie...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5

Ja też melduje, że wesele udane

Poprawiny też udane. Najmilej mi było, jak wszyscy mówili, ze ładnie wyglądam

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
zdjęcie przed poprawinami
Jussstyś przykro mi z powodu Twojej Babci.
Siteczko, dobrze że w domku już jesteś.

- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Ja nabieram sił na przyjazd 2 kolejnych urwisów. W domu mamy już najstarszą łobuziarę 10-latkę i mojego Szymka. A od rana będzie 6latka i 4,5 latek. Moja mama już z radości nie może się doczekać że tyle wnuków się jej pozjeżdzało. W sumie brakuje tylko na razie najmłodszej Wiki (2,5 roku). I już by była uradowana od ucha do ucha

Mnie ostatnio coś zaczął pobolewać kręgosłup. Wiec trochę zwolniłam tempo. W czwartek mam wizytę u gin. i w końcu będą pomiary małej

- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0
dzisiaj piszę dość późno, bo do południa opiekowałam się moim chrześniakiem, bo moja siostra jest w szpitalu na kilka dni.
Siteczko bardzo się cieszę, że u Ciebie i Maleństwa już lepiej, że mogłaś wrócić do domu,no i że będziesz w środę

Justyśś bardzo mi przykro z powodu babci. Trzymaj się dzielnie.
KAsia7775 ślicznie wyglądasz na tym zdjęciu, piękna fryzura.
Patys dziękuję za słowa otuchy

Wiki nie słyszałam nic o tych kropelkach, jedynie o wodzie koperkowej na kolki.
Lui to nie dziwię Ci się, że nie lubisz być sama w domu, zwłaszcza, że chciałoby się tyle zrobić, a już coraz mniej można. My na początku ciąży robiliśmy remont łązienki i sporo wtedy sprzątałam, bo się dobrze czułam, a wszyscy mnie krytykowali i mówili, że jak będę w 5-6m-cu to się tym zajmę, a jak przyszedł 5-6m-c to ja już nie byłam w stanie tyle zrobić i teraz martwię się, czy zdążymy z mężem wszystko przygotować na przyjście Natalki, tyle bym jeszcze posprzątała i pozmieniała, a tu co chwilę twardy brzuch, zadyszka i leżenie. Więc liczę głównie na męża i to co uda nam się wspólnymi siłami w weekend zrobić. W tą sobotę wymalował balkon, więc powoli idziemy do przodu

miłego wieczorka:)
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Siteczko, Kochana, teraz już wszystko będzie dobrze

Justyś to coś strasznego, że przez ugryzienie małego robaczka, mogą być tak feralne konsekwencje. Współczuje Kochana

Ja też na ślubie miałam łzy w oczach, rozczuliłam się strasznie. To był malutki ślub i po nim rodzinny obiadek tylko. Ale najważniejsze aby młodzi byli szczęśliwi.

DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6

Myślę, że najprędzej, to się pobawię na weselu swojej córki

Przyznam się, że zaczęłam czołgać się jak jakiś owad. Tak mi ciężko już się zrobiło i mam bardzo wysoko już brzuch,a że często poleguję, to chyba też straciłam kondycję

Co do pobytu w szpitalu, to ciesz się Siteczko, że byłaś, że dali ci kroplówki itp. To na pewno wyjdzie na dobre. Co do klimatów szpitalnych, to zawsze są niemiłe. Ja nie opisywałam Wam szczegółów tragedii różnych kobiet, bo chciałam Wam tego oszczędzić. Ciąża, to taki wyjątkowy stan w którym powinno się słuchać samych pozytywów,a tragedie i zagrożenia są zawsze. Cieszmy się i dziękujmy Bogu, za to, że nas to omija

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

www.patiimaks.pl/Product.aspx?cat_name=p...D=375&producer=klups
kasiapotwierdzam opinie dziewczyn...super wyglądasz na tym zdjęciu przed poprawinami:)
wiki jeśli chodzi o te kropelki to moja siostra chyba kupowała przez internet jakieś z Niemiec na kolkę ale nie pamiętam nazwy...też gdzieś wyczytała że dobre i chyba pomogły...
- wiki714
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
allegro.pl/edisa-posciel-3-el-120x90-baw...ent-i2478961924.html
no a kołderkę i poduszeczkę kupię tę :
www.amz.com.pl/sklep/komplet-dzieciecy-p...90120-4060-p-79.html
Ja tych antyalergicznych wypełnień sama nie znoszę, bo to tak pali w głowę i jest wg mnie najpaskudniejsze co może być. Jeśli chodzi o kołdry i poduszki to TYLKO naturalny puch/pióro.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)

Wczoraj przespałam prawie cały dzień, musiałam odespać ten szpital, tam to w ogóle mało co spałam

Dziękuję Wam za wsparcie

agnesssa O tym że mnie mogą zostawić w szpitalu była mowa już 14.05 na badaniu połówkowym jak wyszło, że bardzo skróciła się szyjka... na szczęście po 2 tygodniach wróciło wszystko do normy... natomiast na kontroli 2 tygodnie temu wyszło że jest skrócona, ale jak na ten tydzień jest ok, ale niestety zaczęła się rozwierać od wew. no i cały czas miałam problem z tym twardniejącym brzuchem, tym ciągnięciem w dół przy większym wysiłku i chodzeniu... dlatego już 2 miesiące jestem na luteinie i asmag forte... teraz zostawili mnie, że tak będzie lepiej, mimo że przez 1,5 tyg nic się nie pogorszyło... ale jak dożylnie dostane magnez to szybciej brzuch będzie taki jak powinien być i powinno się wszystko uspokoić

MADZIA7 to fajnie, że nic aż tak ważnego nie straciłam ze szkoły

co do szpitala nic się nie zmieniło, na pewno tam będę rodzić, a mieszane uczucia to mam ale do porodu

A zawsze w 2. i 4. sobotę miesiąca o godzinie 9:00 są tak jakby drzwi otwarte, że lekarz oprowadza po oddziale, miałam okazję widzieć taką sporą wycieczkę

- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19

siteczko to teraz musisz dojsc do siebie, bo w koncu czeka cię rola życia

Anulka też mi sie podobają te pościele, ale ja nie miałam możliwości wyboru - dostałam pościel tą czerwoną w paski (jak dla mnie pomarańczowa w paski).
wiki714 nie jest droga, interesowałam sie troszkę, bo chciałam z baldachimem, to bez baldachimu kosztowały ok 150 zł a z baldachimem 250. 100 zł za baldachim!!! to juz lekka przesada, i doszłyśmy z moją mamą do wniosku, że kupimy stelaż do baldachimu - 19 zł a mama baldachim uszyje taki jaki będę chciała

kasia normalnie rewelacyjnie wyglądasz!

patys miejmy nadzieje ze nasze pociechy nie będą miec kolek

Dzisiaj jestem w wspaniałym humorze, bo wczoraj odkupiłam łóżeczko używane z materacem, w stanie idealnym za 170 zł

Troszke się rozpisałam i was zanudziłam

- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja zaraz zbieram się na wizytę do swojego gina i trochę się boję bo od wczoraj mam brzuch bardzo twardy - taki spięty - mam nadzieję, że nie da mi zaproszenia na oddział

- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- karolak25
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- nareszcie z nami!

dlugo mnie tu nie bylo ale nadrobilam wszystko
cos mnie chorobsko bierze, gardlo boli, katar i wogole taka jakas jesstem nie do zycia. ale nic dziwnego mozna sie tu depresji nabawic, od 3 miesiecy pada deszcz, dzien w dzien...normalnie porazka nie ma nawet jak z domu wyjsc

co do wyprawki biore sie za to w tym tygodniu bo czas leci a ja mam tylko ciuszki... no i jak tu depresji nie zlapac no ale dosyc tego lamentowania mojego, dziewczyny widzie ze wesela sie udaly, fajnie ze sie wybawilyscie...
milego dzionka