- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Suari smarowałam Linomagiem, nie pomogło, więc zdecydowałam lekarza, już bez żadnych prób. To takie straszne, że aż strach.
Tak, tyle zjadła dziśOd jakiegoś czasu mało je. Kiedyś jadła dużo więcej. Mam nadzieję, że jej to minie.
Fajnie, że też dostałaś te prezenty. Też bym chciała
Lenia bawi się czasami balonami i gdy jej pęknie to w ogóle sie nie przestraszy, gorzej ze mna
Idę lulkać, dobranoc
Dokładnie Dorcia- ja się bałam, że pęknie

A tu mój pyzolek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dorcia biedna Lenia, zeby jej sie szybko wyleczylo to odparzenie. Zmienialas jej pieluchy czy zpomnialas przewijac na wyjezdzie?

lusia jest 22:40, a Misia nie spi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Vestusia ja tez bym chciala takiego malego bobaska

Suari fajny ten Twoj Pyzolek

No moglby zasnac juz ten moj Czort.
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34

Nie doczytalm do konca, wybaczcie, jutro sie postaram 1,5 str nadrobic

U mnie sprzatania po remobcie ciag dalszy, jestem juz prawie na finiszu

Dziekujemy za zyczenia, duzo zdrowka dla Polci I Mikusia

Jestem jak najbardziej za zjazdem po nowym roku z tych samych powodow co WY

Vestka na temat tych zabaw napisze jutro

Spadam bo juz po 23, a na 7 do pracy

Pozdrawiam i caluje mocccccccno

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Suari Igor cudas. Naprawdę duży facet już z niego. Ale co się dziwię, za chwilę ma roczek!
Malina ha ha "gruba, łysa kulka" Ależ wymyśliła

Co do tego odparzenia to pytałam doktórki czy ja zrobiłam jakiś błąd, a ona mówi, że nie, że po prostu tak czasami się robi.
Dziś juz Lenia spała lepiej, nie swędziało ją. Choć ona i tak się sporo w nocy budzi żeby się napić.
No i tak sobie Suari myślałam, że ja to chyba dawno nie przespałam całych 6 godzin

Ty Malina nie denerwuj mnie już z tym spaniem Misi. U nas codziennie pobudka ok 7, nie ma różnicy czy zaśnie o 19 czy o 22.
Miłego dnia.
My za nie długo zmykamy na pocztę, bo mam do odebrania przesyłkę- zdjęcia. Niestety bez Sarnowych :/
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Napisałam do mnie Vestusia
miło że o mnie pamiętacie
ja Wam powiem tak, nie odzywałam się nie dlatego że się obraziłąm, ale bałąm sie że Wy się na mnie obraziłyście, za to ze mnie długo nie było i z tych fotek tyle niewysyłałam.
a tego co tylko u mnie to tez nie chciałam pisać bo mnie osobiscie irytuje jak ktos co jakic czas pisze tylko o sobie i nikomu nic.
ja fakt czasu mam mało-sama sobie coagle cos organizuje. a przychodza dni ze siedze jak ten flak i siegape w jedno miejsce.
jakis czas temu (dawno) pisałąm do Was ale wcisnełam backspace kilka razy niechcący i cofneło-wciekłą miałam odpisac rano i tak jakzawsze-juz nie napisałam
Dorcia, Polunia, Malinka-do Was płyty wysłałąm w sobote
Vestusiu do Ciebie wysle jutro, bo dzis raczej juz nie dam rady
Moj Daro ząbkuje, od ponad tygodnia nasze a raczej moje nocki to koszmar, budzi sie z okrutnym krzykiem. nie zawsze chce cycka, no i takie tam
dziaij nawet zrobił sraczuche dzis w nocy takze mysle zzete cholerne zębiska niedługo wyjdą
za 2 tyg jade do tej Warszawy na 3 dni wiec dobrze by było zeby Adamowi nie zrobił takiej akcji
Bo Adam tylko tego sie ciagle boji. Juz nauczył się jesc z butli ale cycuś to oczywiscie najcudwoniejszy posiłek:)
z tym ze ostatnio kilka razy pora karmienia-a cycek pusty, Daro chisteria ja szok a Adam sie na mnie wydziera ze ja go nie chce karmic bo chce jechac do Wawy
no co z bzdura! bardzo chce nadal karmic i nie mysle inaczej do konca roku, ale nauczyłam go butli bo mnie duzo w domu nie ma wiec nie musze juz wrcac do domu na sygnale, bo dziecko głodne
No i ostatnio znowu miałam tydzien sensacji brzuchowych-tak jak kiedys co wylądowałam na pogotowiu-pamiętacie? jak Daro miał 3 tygodnie
ale zwolnienie tępa i odstresowanie plus tabletki pomogło i w jakies 6 dni mi przeszło
ok teraz mam nadzieje ze mnie nie zlinczujecie, bo sie wiecej nie odezwe:)
buziaczki dla Was kochane i dla Waszych maluszkinsów :*:*:*
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1

My sie nie obrażamy.

Oj biedny Daruś z tymi ząbkami. W tej chwili ma dwa tak? Oby szybko wylazła reszta, co przestanie się męczyć.
Oo, do Wawy jedziesz na to, na co Adam nie chciał się zgodzić? I go tak w Powidzu prosiłaś?

Jejku Ty też sie nacierpisz przez ten brzuch.
Zdrówka dla Was wszystkich

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Super , że fotki wysłane i zamiar wyslania do Vestusi ale nie żebym sie czepiała ale jeszcze Luska

- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
teraz sprawdziłam i jednak nie napisałam-Lusia mi adresu nie podała a Vestusia dopiero wczoraj:)
ale ja za Wami teskniłam:)
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wszystkiego najlepszego dla naszej Kruszynki- Aurelki

Spalysmy do 10:00

Oczywiscie Misia wisi mi na nodze i buczy bo widzi laptopa. Nic nie da postawienie go wyzej, bo wystarczy, ze zobaczy ze pisze i jest ryk. Co te dzieci maja z tymi sprzetami?! Ja pierdziele mysli nie moge pozbierac tak wyje, terrorystka mala.
sarenka witaj! Pindo jedna wzielas nas na przetrzymanie

Zdrowka dla Ciebie i caluski dla mojego Ziecia, oby mu zebiska nie dokuczaly!
A. myslal, ze przyjedzie dzis do domu bo jutro Niemcy maja swieto i wolne tym samym, ale oczywisie tania sila robocza czyli Polacy musza pracowac

Ide zaraz karmic Glodzille i moze sie drzemnie bo marudna jakas.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Suari Igorek jest uroczy , no i on na prawde jest duży .Ciekawa jestem jak bym przy nim moją Aureske postawiła jak by była różnica

Malina to i tak niezle jak młoda potem odsypia tyle , ale dla mnie to jest jakas abstrakcja-spanie do 11.Eh ty patrzyśz na msie , a jak ja widze Ola to juz wogole , przeciemz co dopiero go rodziłam i była tki malutki .a juz przedszkolak .OAureśce nie wspomne , ona dla mnie jest za mała , zeby już rok kończyc ja się jeszcze nie nacieszyłam.
OO w końcu zaginiona wróciła do akcji.EEEE a dla mnie pływa to gdzie??hehe no tak, a gdzie adresik.Juz ci wysyłam eskiem(jak odejdę od kompa)
Biedy Daro , ucałuj go od nas
Malinko dziękujemy , ale zapomniałam.Jakos juz nie zwracam na to uwagi.A z ta płytka to bede miała taki sam problem jak ty.
Tez ide mojego bąbla karmić , bo wisi mi na nodze i pajacuję

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kubuniu wszystkiego naj, naj!!!

No Miśka juz sie wyspala. Az pol godziny ciszy bylo

- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Lusiaczku- powiem Ci że ja teraz biore cerazette od prawiemisiąca i kuźwa mać miała teraz @ prawie 3 tygodnie! no myslałamz ze sie wykrwawie zaraz i zapłacze juz ze wsciekolości
mało tego moje czoiło to jeden wielkipryszcz (chwilowo schodzą) ale one sie tak zawsze uciszaja na 3 dni i znowu buuuum i to nie ze pryszcz pryszcz- tylko potezne czerwone bomby ktore boja masakrycznie i brode tez mi wywaliło- no kuźwa gimnazjum!!!
ale wczorajmi sie @ skonczyła wiec moze i prychole zejda troche?
Malina- Ty mnie nawet nie denerwuj z tym spaniem do 10!!!! był weekend a nam dwie mendozy wstały o 5!!!! jak jeden usnął to drugi wstał i obudził pierwszego- juz nam nerwy pusciły bo całe noce walka z darem i tak sie na nich tzn na Domisia wydzieralismy ze az pozniej sie poryczłam-że co my stare durnie robimy?
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut

Malina- a Daro teraz spi swoje stndardowe 3 godziny, jak sie uda to i o 17-18 pojdzie spac na jakies 45 minut, ale przy tych zebach cos nie chce