BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #438043 przez Suari
Dorciaition napisał:

Suari smarowałam Linomagiem, nie pomogło, więc zdecydowałam lekarza, już bez żadnych prób. To takie straszne, że aż strach.

Tak, tyle zjadła dziś :dry: Od jakiegoś czasu mało je. Kiedyś jadła dużo więcej. Mam nadzieję, że jej to minie.

Fajnie, że też dostałaś te prezenty. Też bym chciała :)

Lenia bawi się czasami balonami i gdy jej pęknie to w ogóle sie nie przestraszy, gorzej ze mna ;)

Idę lulkać, dobranoc

Dokładnie Dorcia- ja się bałam, że pęknie ;)

A tu mój pyzolek :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #438101 przez Malina86
Czesc Babeczki!

Dorcia biedna Lenia, zeby jej sie szybko wyleczylo to odparzenie. Zmienialas jej pieluchy czy zpomnialas przewijac na wyjezdzie? ;) Nie no zartuje, szkoda Bidulki, ucaluj ja :kiss:

lusia jest 22:40, a Misia nie spi ;) Poprzestawialo sie moje dziecko ze spaniem. Dzisiaj zasnela o 16:00 to obudzila sie przed 19:00 i teraz szalenstwo bedzie chyba do polnocy. Jedyny plus, ze pewnie pospi do 10:00 ;) W niedziele spala do 11:00 :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Vestusia ja tez bym chciala takiego malego bobaska :laugh: Ja nie wiem kiedy te nasze dzieci porosly... Wczoraj siostra przywiozla mi nagranie z majowki jak bylismy na dzialce u rodzicow i Miśka wygladala jak gruba, lysa kulka :laugh: No nie moglam uwierzyc, ze tak sie zmienila. I lezala na kocu i ledwo sie przemieszczala, a teraz popitala na dwoch :laugh:

Suari fajny ten Twoj Pyzolek :)

No moglby zasnac juz ten moj Czort.

12 lata 7 miesiąc temu #438107 przez madziaska
Witam :)

Nie doczytalm do konca, wybaczcie, jutro sie postaram 1,5 str nadrobic ;)

U mnie sprzatania po remobcie ciag dalszy, jestem juz prawie na finiszu ;)

Dziekujemy za zyczenia, duzo zdrowka dla Polci I Mikusia :kiss: :kiss: :kiss:

Jestem jak najbardziej za zjazdem po nowym roku z tych samych powodow co WY ;)

Vestka na temat tych zabaw napisze jutro ;)

Spadam bo juz po 23, a na 7 do pracy ;)

Pozdrawiam i caluje mocccccccno :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #438136 przez Dorciaition
Dzień Dobry.

Suari Igor cudas. Naprawdę duży facet już z niego. Ale co się dziwię, za chwilę ma roczek!

Malina
ha ha "gruba, łysa kulka" Ależ wymyśliła :laugh: :laugh:

Co do tego odparzenia to pytałam doktórki czy ja zrobiłam jakiś błąd, a ona mówi, że nie, że po prostu tak czasami się robi.
Dziś juz Lenia spała lepiej, nie swędziało ją. Choć ona i tak się sporo w nocy budzi żeby się napić.
No i tak sobie Suari myślałam, że ja to chyba dawno nie przespałam całych 6 godzin ;) Pewnie jak Lenia była młodsza- wtedy spała lepiej.
Ty Malina nie denerwuj mnie już z tym spaniem Misi. U nas codziennie pobudka ok 7, nie ma różnicy czy zaśnie o 19 czy o 22.

Miłego dnia.

My za nie długo zmykamy na pocztę, bo mam do odebrania przesyłkę- zdjęcia. Niestety bez Sarnowych :/

Alanek[*] :(

12 lata 7 miesiąc temu #438187 przez [email protected]
Witajcie kochane Mamutki

Napisałam do mnie Vestusia
miło że o mnie pamiętacie
ja Wam powiem tak, nie odzywałam się nie dlatego że się obraziłąm, ale bałąm sie że Wy się na mnie obraziłyście, za to ze mnie długo nie było i z tych fotek tyle niewysyłałam.
a tego co tylko u mnie to tez nie chciałam pisać bo mnie osobiscie irytuje jak ktos co jakic czas pisze tylko o sobie i nikomu nic.
ja fakt czasu mam mało-sama sobie coagle cos organizuje. a przychodza dni ze siedze jak ten flak i siegape w jedno miejsce.

jakis czas temu (dawno) pisałąm do Was ale wcisnełam backspace kilka razy niechcący i cofneło-wciekłą miałam odpisac rano i tak jakzawsze-juz nie napisałam

Dorcia, Polunia, Malinka-do Was płyty wysłałąm w sobote
Vestusiu do Ciebie wysle jutro, bo dzis raczej juz nie dam rady

Moj Daro ząbkuje, od ponad tygodnia nasze a raczej moje nocki to koszmar, budzi sie z okrutnym krzykiem. nie zawsze chce cycka, no i takie tam
dziaij nawet zrobił sraczuche dzis w nocy takze mysle zzete cholerne zębiska niedługo wyjdą
za 2 tyg jade do tej Warszawy na 3 dni wiec dobrze by było zeby Adamowi nie zrobił takiej akcji
Bo Adam tylko tego sie ciagle boji. Juz nauczył się jesc z butli ale cycuś to oczywiscie najcudwoniejszy posiłek:)
z tym ze ostatnio kilka razy pora karmienia-a cycek pusty, Daro chisteria ja szok a Adam sie na mnie wydziera ze ja go nie chce karmic bo chce jechac do Wawy
no co z bzdura! bardzo chce nadal karmic i nie mysle inaczej do konca roku, ale nauczyłam go butli bo mnie duzo w domu nie ma wiec nie musze juz wrcac do domu na sygnale, bo dziecko głodne
No i ostatnio znowu miałam tydzien sensacji brzuchowych-tak jak kiedys co wylądowałam na pogotowiu-pamiętacie? jak Daro miał 3 tygodnie
ale zwolnienie tępa i odstresowanie plus tabletki pomogło i w jakies 6 dni mi przeszło

ok teraz mam nadzieje ze mnie nie zlinczujecie, bo sie wiecej nie odezwe:)
buziaczki dla Was kochane i dla Waszych maluszkinsów :*:*:*

12 lata 7 miesiąc temu #438195 przez Dorciaition
No Sarna , jesteś, bo już chciałam tam do Ciebie zajechac i dać Ci na dupę :silly:

My sie nie obrażamy. :) Fajno, że wysłałas fotki. :) Ciesze się i dziękuję :kiss:

Oj biedny Daruś z tymi ząbkami. W tej chwili ma dwa tak? Oby szybko wylazła reszta, co przestanie się męczyć.

Oo, do Wawy jedziesz na to, na co Adam nie chciał się zgodzić? I go tak w Powidzu prosiłaś? :)

Jejku Ty też sie nacierpisz przez ten brzuch.

Zdrówka dla Was wszystkich :kiss: :kiss: :kiss:

Alanek[*] :(

12 lata 7 miesiąc temu #438233 przez polunia
Nie no nie wierzę normalnie! Wpadam na moment i co widzę , post od Sarny! No w koncu kobito się odezwałaś do nas :) :) :)

Super , że fotki wysłane i zamiar wyslania do Vestusi ale nie żebym sie czepiała ale jeszcze Luska :dry: No chyba , że tylko przy wymienianiu nas Ci sie zapomniało :blink:

12 lata 7 miesiąc temu #438262 przez [email protected]
no własnie wydawało mi się ze pisałam do Lusi
teraz sprawdziłam i jednak nie napisałam-Lusia mi adresu nie podała a Vestusia dopiero wczoraj:)

ale ja za Wami teskniłam:)

12 lata 7 miesiąc temu #438319 przez Malina86
Czesc Mamuski!

Wszystkiego najlepszego dla naszej Kruszynki- Aurelki :kiss:

Spalysmy do 10:00 :laugh:

Oczywiscie Misia wisi mi na nodze i buczy bo widzi laptopa. Nic nie da postawienie go wyzej, bo wystarczy, ze zobaczy ze pisze i jest ryk. Co te dzieci maja z tymi sprzetami?! Ja pierdziele mysli nie moge pozbierac tak wyje, terrorystka mala.

sarenka witaj! Pindo jedna wzielas nas na przetrzymanie ;) Dziekuje za foty, tylko sobie tak mysle gdzie ja je odtworze, bo mam tego malego laptopa bez napedu CD, bo duzy mi padl. Ni nic pojde do kogos i zgram sobie na pena.
Zdrowka dla Ciebie i caluski dla mojego Ziecia, oby mu zebiska nie dokuczaly!

A. myslal, ze przyjedzie dzis do domu bo jutro Niemcy maja swieto i wolne tym samym, ale oczywisie tania sila robocza czyli Polacy musza pracowac :angry:

Ide zaraz karmic Glodzille i moze sie drzemnie bo marudna jakas.

12 lata 7 miesiąc temu #438345 przez luska
hej laseczki

Suari Igorek jest uroczy , no i on na prawde jest duży .Ciekawa jestem jak bym przy nim moją Aureske postawiła jak by była różnica :)

Malina to i tak niezle jak młoda potem odsypia tyle , ale dla mnie to jest jakas abstrakcja-spanie do 11.Eh ty patrzyśz na msie , a jak ja widze Ola to juz wogole , przeciemz co dopiero go rodziłam i była tki malutki .a juz przedszkolak .OAureśce nie wspomne , ona dla mnie jest za mała , zeby już rok kończyc ja się jeszcze nie nacieszyłam.

OO w końcu zaginiona wróciła do akcji.EEEE a dla mnie pływa to gdzie??hehe no tak, a gdzie adresik.Juz ci wysyłam eskiem(jak odejdę od kompa)

Biedy Daro , ucałuj go od nas

Malinko dziękujemy , ale zapomniałam.Jakos juz nie zwracam na to uwagi.A z ta płytka to bede miała taki sam problem jak ty.

Tez ide mojego bąbla karmić , bo wisi mi na nodze i pajacuję :silly: Hehe ostatnio nam się rozśpiewała :silly:

12 lata 7 miesiąc temu #438361 przez Malina86
Msia spi- nastala bloga cisza :) Delektuje sie nia bo pewnie nie potrwa zbyt dlugo :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #438374 przez madziaska
Buziaki dla Aurelki i Kubutka :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #438378 przez Malina86
O, a ja zapomnialam, ze jeszcze KUbutek dzisiaj swietuje!
Kubuniu wszystkiego naj, naj!!! :kiss:

No Miśka juz sie wyspala. Az pol godziny ciszy bylo :dry:

12 lata 7 miesiąc temu #438382 przez [email protected]
Szalone moje :*:*:**:

Lusiaczku- powiem Ci że ja teraz biore cerazette od prawiemisiąca i kuźwa mać miała teraz @ prawie 3 tygodnie! no myslałamz ze sie wykrwawie zaraz i zapłacze juz ze wsciekolości
mało tego moje czoiło to jeden wielkipryszcz (chwilowo schodzą) ale one sie tak zawsze uciszaja na 3 dni i znowu buuuum i to nie ze pryszcz pryszcz- tylko potezne czerwone bomby ktore boja masakrycznie i brode tez mi wywaliło- no kuźwa gimnazjum!!!
ale wczorajmi sie @ skonczyła wiec moze i prychole zejda troche?

Malina- Ty mnie nawet nie denerwuj z tym spaniem do 10!!!! był weekend a nam dwie mendozy wstały o 5!!!! jak jeden usnął to drugi wstał i obudził pierwszego- juz nam nerwy pusciły bo całe noce walka z darem i tak sie na nich tzn na Domisia wydzieralismy ze az pozniej sie poryczłam-że co my stare durnie robimy?

12 lata 7 miesiąc temu #438388 przez [email protected]
Stoooooooo Laaaaaaaat Aurelce i Kubusiowi :)

Malina- a Daro teraz spi swoje stndardowe 3 godziny, jak sie uda to i o 17-18 pojdzie spac na jakies 45 minut, ale przy tych zebach cos nie chce

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka