- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- monja
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Co do reakcji poszczepiennej to nie miałam żadnej. Szczepiłam 6w1 plus rotawirusy. Wszystko jest ok, a dzieciaki czasem się drom jakby je mordowano tak po prostu . Czasem mają powód , a czasem taki nastrój.
Miałam dziś prasować sterta urosła, a mi się nie chce i to olałam, wiem . że będzie tylko gorzej jak braknie systematyczności:(
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
aaa- no i wczoraj na fitnesie skręciłam kostke- na szczęście nie bardzi i mogę chodzić, ale chyba zamienie fitness na vacu i rollen bo się boje- miałam kiedys obie skręcone a jedna w gipsie była, a po ciąży podatne, a przecież w gipsie nie mogę teraz wylądowac
- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Tygrysico mówisz, że kaszka ryżowa be? Biedny mały . Przyszły mi ubrania dla siebie z allegro pasują idealnie , ale się cieszę. W końcu zaczynam jak człowiek wyglądać
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
adafiroa nie wiem nie stosowało, ogólnie bardzo mało uzywam kosmetyków
Polunia oj dziewczyny tam potrafią zaszaleć
Ale powiem ci , że chyba nie mam tak jak za pierwszym razme......owszem wiele rzeczy idzie się dowiedzieć , ale jest mi o niebo lepije
Nama to rzeczywiście zajebiaszcze wakacje się wam szykują
Madzia najwazniejsze , ze lekk dziala.
Nasz kuzyn kiedyś w tej samej branży pracował ;)My tez spimy przy lampce i powiem wam , ze ja już się tak przyzwyczaiłam
Co do siadania to ja już wcześniej sobie zdawałam , ze to nie jest dobre i małej raczej w ten sposób nie zachęcam.Tk jak i z chodzeniem i te nieszczęsne chodziki
Izunia jest przesliczna
monja u mamusi zawsze nalepiej heheh.
Moja aurelcia to złoty dzieciak , nigdy nic mi nie odreagowuje zbytnio.No chyba , ze snem .Co prawda ostatnio strasznie płacze przez sen , na moje oko się czegoś przestraszyła.Ale generalnie uciarzliwe jest to , ze muszę na górę do sypialni zapie.....jak malenka płacze hehehe.
UU tygrysico wspólczuje biedny Adaś.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
olo od dobrych 4 tygodni chodzi z katarem.Dwa tygodnie nie chodził do przedszkola , było oki sie podleczył , ale po tygodniu to samo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- nanga1989
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
dziewczyny życzę zdrówka waszym pociechom!
tygrysico to może spróbuj mu stopniowo wprowadzać ryżowy? Nie wiem jakich używasz kleików. Ja używam nestle i tak jak tu w przepisie są 4 łyżeczki ja bym spróbowała 3 kukurydzianego i 1 ryżowego, następnego dnia pół na pół itd...
A nasz Rafałek to niezły ściemniacz. Byliśmy u lekarza i tego samego dnia przestał kasłać. Nic nie znalazła. Zaleciła tylko syropek w razie powtórki i cebion profilaktycznie.
W ogóle wczoraj to znowu hardcorowy dzień... lekarz na 14... mieliśmy wyjść o 13:30. Już wychodzimy kiedy mężowi spadł kluczyk na glebę. Podnosi i sprawdza czy podczerwień działa... nie działa!!!! A u nas jest tak że centralny zamek (plus immobilizer i alarm) są w kluczyku i otwieranie drzwi jest z podczerwieni... A w drugim kluczyku elektronika się zwaliła....To na szybko wyjął swój zestaw małego elektryka. Rozebrał, jakiś kawałek metalu wypadł... stwierdził, że nie da się naprawić... great! Wziął części z drugiego kluczyka, tu odlutował, tu przylutował... ja zadzwoniłam, że się spóźnimy... w końcu się udało dotrzeć na 14:45... uf... potem na szybko do optyka odebrać okulary... okazało się, że będę musiała je oddać na 2-3 dni bo facet dopatrzył się nadgryzionego szkła... wymienią na swój koszt. Ale na razie pochodzę w nich (sam różek, więc nie przeszkadza) to w razie co przy okazji zmienią moc... Ja to naprawdę nie mogę mieć normalnego spokojnego dnia
Dzięki Bogu, że mój mąż to mega złota rączka. Samochód się zwali? Naprawi. Elektryka w domu czy samochodzie padnie? Naprawi. Rura cieknie? Naprawi. W szafce drzwiczki się urwą? Naprawi. Brakuje mi półki? Zrobi. itd... To się ustawiłam
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mój m tez potrafi naprawiać, ale mu sie nie chce zazwyczaj
Wczoraj przyjechało krzesełko do karmienia i zła jestem troche, bo mimo zapewnień sprzedającej wcale się do leżącej pozycji nie rozkłada- źle mnie zrozumiała, bo według niej półleżąca to leżąca, bo jej dzieci w takiej spały
I jeszcze wczoraj spacerowaliśmy z chustą i przez pół osiedla Adaś miał szeroko otwarte oczy i buzię a ja mu pokazywałam i nazywałam różne rzeczy. Potem poszliśmy na pocztę, gdzie też zafascynowany był wszystkim, aż usnął... Posiedziałam na ławce w Parku i poszłam odwiedzić kumpelę w pracy- sie obudził u niej i znowu wytrzeszcz na świat, a wracając podchodziłam z nim do drzew i pokzaywałam liście i kwiaty- pod blokiem mam magnolię więc i powąchał sobie kwaitka
Adam sie właśnie obudził- zaraz marchewka wkroczy zatem- lubi ją i wczoraj zabierał mi łyżeczkę i wyglądało jakby sam chciał sie nakarmic i potem w wanience mi myjke zabrał- się śmiałam, że dziecko dorosłe, bo i je samo i się chce samo myć już
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- monja
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Luska, Nanga zdrowka waszym robaczkom.
U nas po szczepieniu wszystko ok. U pediatry był mega ryk, ale teraz już wszystko gra. Dopiero za 6 tygodni kolejne pneumokoki. Trochę będzie oddechu od klucia.
- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- NaMAgapas
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Nadia tez lubi wtulic sie w cos jak zasypia. klade jej taki kocyk- przytulanke z glowka zwierzaczka. czesto zarzuca tez sobie na glowe to, czym jest nakryta wiec trzeba pilnowac. ostatnio zostawilam ja w wozku w malym sklepie, gdzie ciezko przejechac miedzy regalami i jak wrocilam miala nakryta glowe kocem. az mi reka zadrzala jak unosilam ten koc brr
Nadia urodzila sie dokladnie 3 miesiace i 15 min temu. jak ten czas zapiepsza... tyle sie wydarzylo w tym okresie.. szok. czy wy tez czujecie sie pod koniec dnia jak po tygodniu roboty?
ja teraz dodatkowo obdarowana przez los nowym przyjacielem- polpascem
milego dnia
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mam nadzieje, że dzieci wyzdrowiały
Adam marudny i ma opuchnięte w dwóch miejscach dziąsło na dole- chyba ząbki ida- wiem, że nawet może tak byc ze 2 msce
Z nowości- do marchewki u nas dołączył ziemniaczek i Adas sie krzywi- nie podchodzi mu, ale jutro dokładam pietruszke- ponoc słodka więc może będzie lepiej.
Zat o kaszka ryżowo-mleczna lepiej wchodzi niż kleik ryżowy, który wywaliłam do śmieci po tamtym płaczu porannym. Teraz kaszke na zmiane z kleikiem kukurydzianym (który mu ewidentnie smakuje, bo buze rozdziawia
Chusta chusta, bo nie zawsze się chce zamotać, a kręgosłup boli...Was też?