- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kaśkus
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153

A zakupy widzę udane

A ja wracam od Mamy z pudłem, gdzie mam śpiworek do wózka, bluzę+ spodenki dresowe, ale już na 6 miesięcy, skarpetuchy, mały dresik używany od koleżanki w b.dobrym stanie i dodatkowo trampki, ale to też już chyba na roczek heh

Mąż dalej na meczu... czekam na niego, aż po mnie przyjedzie...
Moja bratanica muszę Wam powiedzieć, że jest najukochańsza... dzisiaj, jak szłyśmy na plac zabaw zatrzymywała się i głaskała cały czas mój brzuszek, a jak się huśtała to mówiła ,,Ciocia uważaj, żebym Władka nie kopnęła"

- oki222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

NIe mogłam się wczoraj dostać na forum , mam wrażenie ,że coraz częściej coś z tym forum się dzieje

Kasia 085- cieszę się ,ze wizyta u Ciebie mimo małych zawirować przebiegła pomyślnie i wszystko jest ok, to najważniejsze

Kaśkus - Ja też zastanawiam się nad tym pojemnikiem z jednej strony nie mam miejsca z drugiej nie zajmuje on tak wiele miejsca , miałam okazję teraz kupić na taragch angelcare były po 79 zł i te torebeczki chyba 25zł, kusiło mnie ale stwierdziłam ,ze poczekam i przemyślę temat i podpytam się Was hehe :)Ja wiem jedno, jak odwiedzałam moje koleżanki mające dzieci to zawsze przeszkadzał mi ten smród pieluch może się skuszę

Natb- Troszkę odpoczniesz od teściów

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pani-psuper że masz usg zaliczone, muszę przyznać ,ze kawał dziewuszki z tej Twojej córci, śliczne zdjęcia no i zakupy super fajnie popatrzeć na fioletowe i różowe ciuszki

Psotka- Ja miałam okazje iść na panieński 2 miesiące temu i też nie poszłam , mam kilka za sobą i Wiem co się na nich dzieję , byś się umęczyła ....do tego składka lub prezent a poszłabyś na chwilkę czasem szkoda kaski , ja jak chodziłam to składki nawet po 200 zł były

A u mnie .... byłam wczoraj na targach , średnieee nic ciekawego w sumie dostałam kupę ulotek i tylko 2 butelki i jeden śliniaczek, zero próbek, mało wystawców , szkoda gadać a jedyny plus to zakupiłam termometr bezdotykowy z firmy angelcare no i zastanawiam się nad ty koszem na pieluchy. Potem pojechałam do Centrum Handlowego i jestem z siebie dumna bo nic nie kupiłam dla Mateuszka

Już nie mogę się doszekać wtorku jak zobaczę Mateuszka

Ja zaczynam 8 miesiąc - naprawdę zaczynam się bać :/
Buziaki
- Psotka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Nat B to miło spędziłaś wieczór i Włodzio się obłowił, a ta siostrzenica faktycznie przesłodka musi być.
Pani P zdjęcia córy sa świetne, ten profil z raczka boski, no a Kombinezon już przez nasza koleżankę wcześniej zakupiony, widzę że bardzo Ci podrasował, ładne zakupy.
Dziewczyny macie racje, Oki tez wiem co się dzieje na takich Panieńskich więc dlatego miałam opory. Ale wiecie co kusi mnie chociaż godzinkę posiedzieć z dziewczynami, bo nalegają i proszą żebym chodź na trochę wpadła. No zobaczę jak będę się czuła, imprezka w najbliższy piątek, się okaże.
No i ja zaszalałam, kupiła Kosz Mojżesza dla Synka, jedna rzecz mnie boli ze posłuży tylko 3-4 miesiące, to Nasza zdobycz:
allegro.pl/zestaw-wiklinowy-kosz-mojzesz...ska-i3484664195.html
Przesyłam Wam świetną wyszukiwarkę promocji w sieciówkach, marketach na kosmetyki akcesoria dla maluchów:
www.promobaby.pl/kategoria-odziez.html
Ja jutro mam rano wizytę u Endokrynologa, podejrzałam wyniki: tsh i ft 4 W KOŃCU są w NORMIE. Może hormony pani doktor mi zmniejszy...(-;
Jutro zaczynam malowanie ściany w pokoju Synka.
Jestem padnięta..spokojnej Nocy Mamuśki
- JustynaNL
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Natb i Oki, mi to jakoś ciężko odpuścić sobie meczyk domowy, szczególnie, ze to jedna z niewielu okazji żeby spotkać się ze znajomymi no i Moja Cora to wprost szaleje za piłka, stadionem i Nasza drużyna

mam nadzieje, ze odpali bo wklejam z telefonu, ostatni Nasz wypadzik

- oki222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Ja tak z rana

- cortezia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4
Postaram się odpisac na te posty które pamiętam od piątku wieczorem zdążyłyście naskrobać 24 posty:) Ale przynjamniej mam co czytać w łóżku i oczywiście dwa dni a ja jak uzalezniona musiałam zobaczyć co u was:) Także kobiety jesteście moim uzależnieniem:)
Pani P zdjęcia Zuzi są po prostu BOSKIE te poliki takie pucołowate noeseczek i te paluszki no będzie całowania co nie miara jak się urodzi:) Fajnie, że udało Ci się z tym usg I JESTEŚ zadowolona:)Ciuchy super mamy podobny kombinezon.
Oki22
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
NatB cudowne są dzieciaki one są takie ciepłe i te słowa bratanicy no cudo. Moja siostra ciągle wypytuje czy już urodziłam a jak przychodzę to wita się z małą i mówi czesc Bianka Tutaj Twoja ciocia która Cię bardzo kocha:) Uwielbiam to:)
Psotka powodzenia na wizycie u Endokrynologa mam nadzieję, że wszytko będzie ok:) Co do tego panieńskiego to może wpasuj się w jakiś czas gdzie, będzie taki moment spokojnieszy imprezy i podejdź faktycznie na godzinkę. Jeśli czujesz się na siłach to czemu nie godzinka czy nawet dwie to nic strasznego

Dziewczyny teraz zdam wam relacje otóż tak wytrzymałąm do 4.00, tak tańczyłam, ale nie za dużo nie tak jak kiedyś na weselach, koło 2 zaczłą mnie rwać ból w dole brzucha więc chodziłąm po stołąch i rozmaiwałm z wujkami i cotkami, juz o 2.00 ledwo chodziłam, ale musiałam dac rade ponieważ mój M. jak to mój M. bardzo rodzinny człowiek z każdym musiał się napić i bałam się że jak zaśnie gdzieś to obudzi sie połoamany albo nie wiadomo gdzie więc twardo trwałam przy nim . Ja mam w sobie taka paskudną ceche jestem za bardzo odpowiedzialna. Nie byłam w stanie go zostawić bo się po porstu o niego bałam o 3.30
Także powiem wam jedno koncówka 7 miesiąca to nie najlepszy okres na takie zabawy. Nie jestem zła na swojego M. w ogóle ja go rozumiem bo tak naprawde chciałam żeby się zabawiał wypił z kuzynakmi wujostwem ciociami. Niech się wyszaleje. Ja mogłam zrobić tak jak moja szwagierka i położyć się spać o 1.00 (ona również jest w ciąży w 3 miesiącu) w pokoju i zostawić M. ale nie zasnełabym martwiła bym się o tego mojego M. i koniec, taka już jestem i nic z tym nie zrobie:(
Miłego dnia kobiety:)
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mężulek wyjechał na pole, a ja sama w domu

Psotka no widzisz i Ty się zaraziłaś

Oki no przyznam, że dzieci potrafią być słodkie

Kurczę mówisz, że wszystkie Twoje koleżanki rodziły, jak szły siusiu? no to w sumie dobrze, bo akurat od rana moja Pani Doktor jest na dyżurze

Justynka my na mecze chodzimy rzadko, bo w sumie zawsze nie ma czasu, bo coś jest do zrobienia.. ale cieszę się, że mój S. wczoraj się rozerwał, synka na pewno też będzie zabierał, bo ja w ogóle nie mam nic przeciwko... sama bym poszła, ale czekam aż mąż zakupi mi koszulkę i szalik, żebym mogła jakoś wyglądać

A ta kruszynka na filmiku to Twoja pociecha? hehe faktycznie mała z niej kibicka

Oki ja pościel kupuję z ikei, więc nie pomogę... na allegro jest pełno tych komplecików, ale masz duże wymagania

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Odpoczywaj dużo teraz

- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jaś - moja miłość:-)
- Otrzymane podziękowania: 5
nat B słodziutka ta Twoja bratanica. Mój siostrzeniec też bardzo dba o mój brzuszek, oddaje wszystkie swoje zabawki Jasiowi. A w weekend jak akurat maleństwo miało czkawkę i mój brzuszek podskakiwał to wszyscy przykładali głowę do mojego brzucha i słuchali, i mój siostrzeniec na początku trochę się bał, ale delikatnie się przytulił i zauważyłam że chyba stało się dla niego bardziej realne to że w brzuszku faktycznie siedzi mały człowieczek, bo później pytał się mojej siostry jak to się stanie że Jasio wyjdzie z brzuszka?
Pani P- śliczna ta Twoja Zuzieńka i tak pulchniutko wygląda:-)
Mieliśmy w weekend jechać na te targi do W-wy ale sobie odpuściliśmy bo boję się teraz przemęczać chodzeniem, wysiłkiem itp. bo jednak przy tym moim rozwarciu muszę bardziej uważać na siebie. A chcę żeby Jasio jeszcze posiedział sobie w brzuszku. Więc stwierdziłam że nie będę przesadzać. Tak jak pisałyście tym moim ciśnieniem nie przejęłam się za bardzo. Byłam bardziej zła na siebie że nie chce spadać, a tam to kurczę są przewrażliwieni w tej klinice i nie potrzebnie panikowali. Bo dobrze wiem że z reguły mam niższe ciśnienie. Faktycznie w tym wątku nie wspominałam że mam za sobą jedno poronienie (pisałam o tym gdzie indziej) Jest to faktycznie trauma dla kobiety, ale czas leczy rany i wiem że mamy w niebie aniołka który nad nami czuwa

- oki222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Małopolankaty masz ładną pościel dla Kamilka, ja patrzyłam na taką beżową , napisz mi jak gatunkowo?? i czy prałaś ją już ???
allegro.pl/amy-11el-cudna-posciel-do-loz...100-i3446499651.html
- JustynaNL
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Natb, ten mis z filmu to właśnie Moja Starsza Córa

- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jaś - moja miłość:-)
- Otrzymane podziękowania: 5
- suzi001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Psotka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Nat moze ten sen z porodem o 4 rano sie sprawdzi

Okii na allegro sa śliczne pościeli a nawet zestawy

Pani p Twoja córcia jest prześliczna

Cortezia to pewnie sie umecylas na weselu ja wiem po sobie ze dla mnie to była meka

Kasia085 lepiej dmuchać na zimne niech sobie jeszcze Jasio posiedzi

Apropo dziewczyny ostatnio myślałam jak ja poznam ze to juz? Wczoraj rozmawiałam ze znajoma i mówiła mi ze wody jej sie powoli saczyly i pojechała do szpitala..tyle ze jak bede pod prysznicem i wody zleca z woda hihi to nawet sie nie kapne bo ona mówiła ze nie czuła tego pod prysznicem
Dopiero co skończyłam kurację globulkami i kurde cały czas musiałam chodzić z wkladkami bo właśnie miałam uplawy :/ mam nadzieje ze wyleczylam to cholerstwo wrrr...jeszcze mam pytanie czy wy tez macie wrażenie ze tam na dole macie jakieś to wszystko rozszerzone?? Bo ja nadal czuje takie jakieś pulchniejsze..nie wiem czy to dalej infekcja czy tak powinno być ?