BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #550639 przez Marlena1888
i jeszcze jedno :)

robione telefonem to może nie wyraźne bardzo.
gratuuję dziewczynkom rozpakowanym, widzę że już parę nas jest :) cieszę się bardzo. 3majcie się kochane!
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #550654 przez dominia
Marlenka piękny Filipuś !! teraz nie pozostaje mu nic innego jak ładnie i zdrowo rosnąć :kiss: :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #550655 przez Dzolka
Jej jakie kochane malenstwo :kiss: :laugh:
Ja tez chce juz eh :angry:

12 lata 3 miesiąc temu #550657 przez xpatiiix3
Dominia hehe chciałabym za 2 dni, uwierz :D Komedia tzn napisała tak ani cześć ani nic tylko "on ma doładować niby konto i napisać do Ciebie kiedy będziesz rodziła i w ogóle" hehe nie rozumiem o co im już chodzi, no chyba, że myślą, że ja znam dzień i godzinę :P

Marlena cudny jest :D taki słodziaczek :kiss:

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #550666 przez dominia
Kasia czekam na Ciebie i same dobre wiesci z wizyty ! :*

12 lata 3 miesiąc temu #550671 przez Martyna
Marlena ale słodziak :) już się nie mogę doczekać swojego :)

Kasia no właśnie czekamy na Ciebie :) co tam u Tosi?

Pati Ty cierpisz więc niech on w końcu też zacznie się czuć tak jak Ty. zlej go tak jak on Ciebie. liczysz się Ty i Marcelek!

12 lata 3 miesiąc temu #550680 przez Katriss
właśnie o to chodzi że muszę sn rodzić i nic nie mogą mi podać bo to pobudzi chorobę. a mój gin nie dał mi żadnego skierowania, poza tym jak ostatnio wspomniałam o porodzie powiedział żę jak nie chce jechać do Warszawy to mogę gdzie chce rodzić bo i tak jakby coś się działo to mi nigdzie indziej nie pomogą. Wiec taka gadka z nim była... Ja nie dopuszczam do siebie myśli że coś może być nie tak, myśle pozytywnie ;D poza tym sytuacje naszej rodziny wszyscy lekarze u nas w szpitalu doskonale znają i pamiętają... pewnie do ostatniej chwili bede się zastanawiać gdzie rodzić, wszystko wyjdzie w praniu :)

Marlena śliczny maluszek tylko pozazdrościć ;)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #550687 przez princess
Marlena Filipek jest słodki :kiss:

Oto moje rozstępy... swędzą mnie jak jasny gwint... któraś z Was też takie ma?

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #550688 przez mrufka
Dziewczyny moja cora jest chyba najwieksza akrobatka nie uwierzycie po obchodzie wzięli mnie na usg i tam Adula głową w dol do tego mam na ktg skurcze ponad 100 bolą rozwarcie 3 cm więc może urodzeni sn. Cesarki jak narazić nie odwołali bo stwierdzili że balerina może zrobić jeszcze obrót więc wszystko zależy od nocy co się wydarzy. Tak czy siak wyjde z moja tancerka dopiero jak się urodzi. Chyba wymodlilam ten poród. Jutro dam znać co i jak po obchodzie.

Princess robili mi ech serca, mitologię, mocz, ktg, usg i badanie na fotelu

12 lata 3 miesiąc temu #550696 przez chomiczka
Aj Princess od samego patrzenia mnie też swędzi. Ja mam tylko dwa małe więc nie wiem jak to jest, ale koleżanka też miała dużo i właśnie w ostatnich tygodniach strasznie ją swędziało to pomagały jej kąpiele z dużą ilością oliwki. Niby w kąpieli lepiej się ona wchłania i nawilża. One tak z dnia na dzień się zrobiły? Wydaje mi się że może w momencie jak brzuszek Ci się obniżył to skóra na dole nie wytrzymała.

12 lata 3 miesiąc temu #550722 przez princess
Mrufka no nie gadaj :woohoo: naprawdę niezła akrobatka z Twojej córci :) Czyli jutro się wszystko rozstrzygnie. Ale jaja :) Żeby tylko mi mój synek nie zrobił takiego numeru za tydzień.

Chomiczka masz rację, wysyp rozstępów zaczął mi się gdy brzuch poszedł w dół. Smaruję go kilka razy dziennie, ciągle jest nawilżony a i tak swędzi jak diabli. M mówi, że to wygląda nawet jak jakaś alergia czy podrażnienie skóry... Jak będę jechać do lekarza w czwartek po zwolnienie to od razu pokażę bo może rzeczywiście nie toleruję kosmetyku albo jakaś inna przyczyna jest...

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #550735 przez kasia123m
jestem juz i humor mam do bani...najpierw mu z usg wyszlo 2900 a opotem jak mu mowilam o zamalym niby brzuchu to 2600...ale wiecie co..jak usiadlam to wyglada na to ze glowa i nogi sa na 36tyg iles dni a brzuch nadal 34tydz...On stwierdzil ze tyle roznicy moze byc ale ja sie boje ze ten brzuch nierosnie.Naczytalam sie juz o hipotrofi ze brzuch jest zamaly bo przepllywy przez pepeowine sa zle...byc mozeo to chodzilo lekarzowi na patologi.Zamierzam tam jutro jechac choc termin mam na 19....sklamie ze moj lekarz powiedzial ze brzuch nie urosl przez dwa tyg....i tak mi tego nieudowodnia..moze mi choc usg zrobia i sprawdza...albo doplera...no kurcze od tego jest patologia...nerwy mam straszne.jak niepojade to sie zadrecze przez te dwa tyg///Przeciez chodzi o zdrowie dziecka to moge naklamac...Mowie tez mojemu lekarzowi na fotelu ze mnustwo budyniu dzis ze mnie wychodzi kremowego...a on ze moze mi globulki da..po czym wyszlam z gabinetu i sobie przypomnialam o tych globulkach.Ale wlazla juz pacjentka wiec zadzwoninilam do niego...a on mowi ze moze niepotrzebne i da mi na kolejnej wizycie..no maskara.jestem zawiedziona totalnie.
dla porownania dzownilam do endokrynologa podac wynik tsh...i podalam sekretarce...i lekarz do mnie dzowni sam po 21...bylam w szoku..i wpisal wynik w karte..mowil ze ok...pytal czy wiem wszystko na temat porodu i wizyty 3 miesiace po porodzie...sam zadzwonil.Tak powinien sie zachowywac prywatny lekarz...a nie zlewka totalna.
chyba dobrze robie jadac jutro na patologie...najwyzej mnie wyrzuca..albo uspokoja..

Filipek przecudny :lol: :kiss: :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #550745 przez dominia
Kasia napewno wszystko jest dobrze z Tosia ! Ale oczywiscie dla swietego spokoju jedz jutro moze zrobia usg :) endo zachowal sie super :)

Mrufka faktycznie akrobatka mala :) moze jednak nie bedziesz musiala miec cc :)

12 lata 3 miesiąc temu #550750 przez kasia123m
mrufka ale jaja...bedzie dobrze..cos czuje ze urodzisz dzis w nocy...i bez zadnej cesarki:)))tak jak chcialas

12 lata 3 miesiąc temu #550763 przez xpatiiix3
Princess no jak dla mnie to wygląda nie do końca jak rozstępy tylko wręcz jakbyś miała na coś uczulenie... Kurde ale to tak z dnia na dzień.? Biedna, wiem co to znaczy jak brzuch swędzi, też miałam problemy, bo sucha skóra, ale zaczęłam częściej smarować i już ok ;) Mam nadzieję, że u mnie gorzej nie będzie niż jest teraz, bo też mam parę rozstępików.. :P

Mrufka super, że maleńka się obróciła :D to czekamy na wieści :D

Kasia nie denerwuj się, jutro zrobią może te usg i będziesz spokojniejsza ;) trzymam kciuki :*

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka