- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Madlen zapraszam na ciacho na poprawę humoru

Dominia dzięki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72

Sylwka się nie odzywała. Myślę o niej codziennie i mam nadzieja że u niej wszystko wporządku.
Widzę że u was jak narazie cisza

Zapraszamy do nas na staraczki

- Milka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Sylwia ja to konkretnie zakręcona patrzę jestem, nawet nie pomyślałam o tym, że nie mam ani butelek ani smoczków, totalnie mi z głowy wypadło, zaraz ja dopiszę sobie do listy co w przyszłym tygodniu kupić muszę

Milka nie martw się na pewno już jak się stawisz to powinni przyspieszyć akcję

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Milka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Cesarką się stresuję, czy nie będzie powikłań itp. to nieszczęsne cewnikowanie i potem wypychanie z brzucha płynów, podobno bardzo bolesne jest

Sylwia ja właśnie myślałam, żeby jutro przed szpitalem wyparzyć parę rzeczy tylko jak to potem przechować, żeby na nowo się nie pobrudziły to nie wiem... Tam w szpitalu chyba wszystko na miejscu robią. W sumie to chyba nie będę sterylizować, tylko po prostu wezmę ze sobą i w szpitalu się tym zajmą o ile będzie taka konieczność.
Milka dokładnie dlatego ja kupię ten pas dopiero jak mi szwy zdejmą i zmierzę obwód brzucha. Bo najpierw wiadomo, rana musi się zasklepić i wietrzyć.
Jejku, tak chodzę po domu i nie wiem co tu jeszcze zrobić przed szpitalem... Ogarnięciem mieszkania sie M zajmie jak będziemy w szpitalu, ale nie wiem, co ze sobą począć

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72

- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Sylwia ja nie zamierzam wyparzać, przecież to chwila moment, myślę, że nie warto wcześniej.
Madlen objawy jak na początku:)
Bananamana ojoj...dobrze, że brzuszek nie dostał, choć noga pewnie nieźle boli, co?
Dominia a bierzesz smoczek i butelkę do szpitala? Ja kupiłam smoczek tak profilaktycznie, aby był, ale mam nadzieję, że nie zacznę używać.
Patii a może zamiast balsamu na rozstępy popytaj w aptece o olej ze słodkich migdałów- używa się go do masażu krocza, ale jest podobno świetny na rozstępy i do nawilżania włosów, skóry ciała i twarzy. Wczoraj tak sobie o nim dość dużo poczytałam, ale do tej pory nie kupiłam, może jutro znajdę aptekę, gdzie będzie, bo chyba ciężko go dostać...
Madlen jaka dieta? zobaczysz, tak nam szybko te kg zejdą, że bez diety anty-słodyczowej po miesiącu będziemy mieć wagę jak przed ciążą i dalej będzie lecieć w dół

Princess na youtube jest dużo fajnych filmów, ja ostatnio oglądałam Next. Polecam, ale może jakiś wieczorek we dwoje?
Idę do kuchni się brać za tą pizze i też mi jakieś ciacho chodzi po głowie, trzeba by coś na jutro dobrego zrobić

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Michasia tak biorę smoczek, jest tak mały, ze wcale nie przeszkadza a wolę mieć niż się denerwować kiedy mąż przywiezie

- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Princess ogrzewam łeb to faktycznie trochę mniej boli, mam nadzieję że przejdzie. To już widzę że jak na skrzydłach polecisz do tego szpitala

Milka dzięki za rade, na pewno wykorzystam, żeby tylko się nie rozszerzyło na drugie ucho, bo juz kiedys tak miałam.
Może głupie pytanie, ale z rozwarciem to przytulanki juz chyba nie wchodza w grę??

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

- Milka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A w te balsamy dla kobiet w ciąży przestaję wierzyć, teraz co prawda brzuch smaruję maścią na tą wysypkę ale przed tą całą przykrą przygodą smarowałam zwykłym balsamem, tyle że mocno nawilżającym i ujędrniającym. Tak czy siak wyszło mi parę rozstępów. Fakt, że całkowite niesmarowanie na pewno byłoby tragiczne w skutkach dla skóry na brzuchu ale ja myślę, że nieważne czym, ważne by go w ogóle nawilżać

Anoda ja kiedyś miałam ranę szytą na szyi i też właśnie lepiej się poczułam dopiero jak mi zdjęli szwy. A Ty smarowałaś czymś swoją ranę?
Michasia dzięki za propozycję filmu, zaraz sobie zwiastun obejrzę

Chomiczka i pamiętam, że jeszcze watę do ucha wkładałam, żeby dodatkowo grzała je w środku i lepiej się robiło

- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Milka dzieki za informację, to nie ma sie czego bac tylko dosiadać

Princess dzięki, ja już czuje się i wyglądam jak stara baba więc jakos mnie to nie martwi