BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 8 miesiąc temu #918651 przez Kasia81
zwariowałam dzisiaj!! Cały dzień wpierdzielam słodkie a na koniec zrobiłam jeszcze serek mascarpone z malinami i nie mogę się doczekać kiedy się schłodzi odpowiednio :) Jak tak dalej pójdzie to za tydzień w nic już nie wejdę i to wcale nie z powodu dzidziusia tylko własnej głupoty. Mam nadzieję że to minie choć zawsze kochałam słodkie a teraz to jakaś masakra....

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #918658 przez monia89
Ja rodzić będe z mężem tak jak z Antosiem.
Kasia ja tak słodkie w pierwszej ciàžy zajadałam :-D

10 lata 8 miesiąc temu #918663 przez Ada2424
Kasia ja też nie moge się pohamować na słodkie co chwile coś jem i co raz więcej spodni odkładam bo mnie cisną :woohoo: chyba zaczne w legginsach chodzić :whistle: i niby waga mi spadła, ale brzuszek już zrobił się lekko widoczny :)

[/url] [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #918667 przez Anabelle
U mnie ochoty na słodkie brak - i całe szczęście. Za to wcinam kwaśne żelki, kwaskowate serki topione, leczo wczoraj wcinałam aż do nocy, myślałam że pękne. Dzisiaj Antek i mąż jedli gofry, a ja zjadłam jednego i myślałam, że zwrócę. Za to kupilam sobie cini minis bo naszła mnie ochota :P

10 lata 8 miesiąc temu #918676 przez Karlinka
Ja zawsze słodkie lubiłam ,ale w ciąży mogłoby nie istnieć poza Grześkami. Żaden inny wafelek tylko ten ;p Ostatnio w Biedrze mieli promocje na opakowania po 10szt więc Mama mi do domu przyniosła 30szt ;p ale to zjem jednego ,albo pół dziennie.
Za to śledzie, ogórki, barszcz, bigos, pomidory mmmmmm.... Ciekawe co jest z teorią jedzeniową a płcią . Na kwaśne to niby chłopak miał być? ciekawe czy mi się sprawdzi ;p
Teraz zrobiłam sobie pastę do kanapek z cukinii -poczekam aż ostygnie ale mam nadzieję , że dobra bo jak nie to Małż będzie musiał po śledzie lecieć ;p

10 lata 8 miesiąc temu #918684 przez monia89
Karlinka ja jadłam słodkie za słodkim a mam Synka :-)

10 lata 8 miesiąc temu #918700 przez Anabelle

monia89 napisał: Karlinka ja jadłam słodkie za słodkim a mam Synka :-)

u mnie było to samo :)

10 lata 8 miesiąc temu #918701 przez Nikaa
a ja jadłam kwaśne i słone potrawy i mam synka :laugh: czyli reguły brak ?

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

10 lata 8 miesiąc temu #918722 przez Kasia81

Anabelle napisał:

monia89 napisał: Karlinka ja jadłam słodkie za słodkim a mam Synka :-)

u mnie było to samo :)

U mnie tez syn po slodkim

[/url]

10 lata 8 miesiąc temu #918730 przez lalka
u mnie też syn po słodkim!!!!!

Monique ja wiedziałam w poprzedniej ciązy..i co????tobie wszło ok to byłaś spokojna..ja niestety nie!!!
mnie na słodkie też nie ciągnie...ale za to bigos..barszcz ryby w pomidorach!!!!mam takie smaki jak w poprzedniej ciązy...czyli na córkę..ciekawe czy się sprawdzi!!!!

10 lata 8 miesiąc temu #918731 przez Karlinka
czyli reguły brak ;)
na kolację wygrał śledzik ,ale najpierw trzeba się było po niego przejść ;) przy okazji zrobiliśmy sobie z Małżem wieczorny spacerek :)
teraz buszuję po necie w poszukiwaniu idealnego krzesła bujanego ;) zamarzył mi się taki do kącika dziecięcego :)

10 lata 8 miesiąc temu #918733 przez Anabelle
Niech ktoś udusi psa teściów, bo mnie zaraz nerwica rozniesie. Ponad godzina usypiania Antka, własnie go odłożyłam to ten pies napie*****la. Brrrr!!

Ja się dorwałam do cini minisów ;D

10 lata 8 miesiąc temu #918738 przez lalka
Anabelle mamy podobnie..u nas sąsiedzi na noc wypuszczają na wieś swoje psy..a one koło naszego domu przylatują i wyją
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Karlinka ja w poprzedniej ciązy kupiłam sobie fotel bujany tez do kącika dziecięcego......wybrałam taki,że nie zmieścił mi się właśnie w ten kącik ;) ;) ;) ;) ;)

10 lata 8 miesiąc temu #918740 przez Saga0304
Hej dziewczyny....ja tak na szybko...bo juz padam...Na USG wszystko super... :) nasz skarbek rusza nóżkami raczkami.... :) uczucie nie do opisania :) jesteśmy niesamowicie szczesliwi :) jutro dodam zdjęcia... Kolorowych snów dla Was i waszych maluszkow :laugh:

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #918741 przez Karlinka

lalka napisał: Karlinka ja w poprzedniej ciązy kupiłam sobie fotel bujany tez do kącika dziecięcego......wybrałam taki,że nie zmieścił mi się właśnie w ten kącik ;) ;) ;) ;) ;)

Dlatego ja przezornie najpierw pokój wymierze rozrysuje nowe umeblowanie i zobaczę czy się zmieści :) zresztą ja chce bardziej krzesło bujane niż taki duży fotel to może się i zmieści :) Najwyżej łóżko zmienie na mniejsze a Małża na wycieraczkę wyślę ale fotel bujany będzie ;ppp

Saga rewelacja :) to jutro czekamy na zdjecia :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia