BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #919123 przez Ada2424
Karlinka nie jesteś sama...mi do końca też nie minęło, jak wstałam po drzemce to też mnie zemdliło i do tej pory lekko mdli.

Chyba u mnie jednak już widać brzucha...byłam tydzień temu w aptece u naszej znajomej tam zawsze leki dla psa wykupujemy, no stali klienci jesteśmy krótko mówiąc i dzisiaj był tata a farmaceutka do niego czy pana córka jest w ciąży? tata oczy na nią zrobił skąd wie i dała mi próbki kremów i gazetki do poczytania :) mówiła, że będzie mi teraz zbierać gazety i próbki :)

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #919135 przez Anabelle
Brzuch to ja się powinnam schować. Jak mi się będzie chciało to może jeszcze w tym tygodniu zrobie sobie zdjęcie i wam wkleje. Jakbym komuś powiedziała, że jestem w 3 msc ciąży to by mnie wyśmiał i nie uwierzył hmmm...

Na razie Antek wykąpany, mam nadzieje że zaśnie... do godziny ;) ufff!

10 lata 8 miesiąc temu #919206 przez Kasia81
Hej!!! Witam dzisiaj :)
Ada - ja też mam wizytę 11.09 na 14:00
W nocy obudziłam się o 3 i gdzieś do 5 nie mogłam zasnąć :( masakra. nie ma to jak w nocy przewracać się z boku na bok i ze wszystkich sił starać się zasnąć ! W życiu mi się to nie zdarzyło bo z reguły wystarczy że się do podusi przytulę i już mnie nie ma :) Nawet mój mąż jak jest w domu i wieczorkiem chce obejrzeć coś innego niż ja to ma patent na mnie - wystarczy że mnie przytuli i dwa razy pogigla po ręce czy nodze i już mnie nie ma :)
Dobrze że u nas słoneczko świeci to przynajmniej pójdę na spacer z urwisem bo w domu już mi pomysłów brak na zabawy..

ps - któraś z Was jest może z lubuskiego???

[/url]

10 lata 8 miesiąc temu #919209 przez Kalinka90
Hej, u nas też na szczęście świeci słoneczko, można wpuścić trochę dobrego powietrza, humor od razu lepszy :) I mały pogodni po polku pewnie z pół dnia :).

10 lata 8 miesiąc temu #919212 przez kristi*
Hej
We wtorek miałam kolejne badania - niewielki niedobór żelaza, i przewodnienie hehe
Ostatnio już mi nerwy puściły, znowu przez szefa idiotę.
Jutro mam wizytę u innej gin mam nadzieje że ta wystawi zwolnienie. Jak nie to idę do PIPu i zgłaszam idiotę, bo ostatnio dzwonił bo wymyślił jak obejść przepisy i jak mam pracować.

Też kupiłam w zeszłym tygodniu kilka gazet, przeczytałam je w dwa dni.
Idę na rower dzisiaj - jadę do siostry pogadać.

10 lata 8 miesiąc temu #919214 przez madlen_m
Witam, nie miałam ostatnio czasu, żeby pisać. Ja mam wizytę 03.09. Wczoraj odebraliśmy płytę i zdjęcia ze ślubu i wesele, więc cały wieczór oglądanie :)

10 lata 8 miesiąc temu #919229 przez Ada2424
Bry :)

Jednak chyba nie mogę spać po południu bo w nocy nie idzie zasnąć, co się uwierciłam. jak będziecie wstawiać swoje brzuszki to i ja mój wstawie :)

Kasia ja mam wizyte 15 września a 11 mam dzwonić dowiedzieć się na którą godzine :)

[/url] [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #919243 przez Karlinka
ja dzisiaj tylko na szybko się przywitam.
Też miała kiepską nockę niestety ;/

10 lata 8 miesiąc temu #919246 przez Ada2424
Karlinka jak się czujesz? Ja niezbyt dobrze :dry:

[/url] [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #919247 przez Dżasta86
A ja pije z 2, 5 litry wody dziennie, chyba w 12 tyg strasznie zachcialo mi sie pic. Z dziurawym pecherzem tez sie troche poprawia od 14 tyg.
Ide dzisiaj na wizyte , bede miala wyniki testu pappa :) czysta formalnosc :) no i zobacze ile mi dupsko uroslo.
A w sobote na zakupy H&M ma 20 % znizki na ciuszki

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #919257 przez Anabelle
U mnie w trakcie pół godzinnego zasypiania wstałam na sikanie 3 razy - wykończy mnie to sikanie, ale to samo miałam z Antkiem :(

Kalinka90
Kasia81
madlen_m

jakie macie terminy porodu z OM?

10 lata 8 miesiąc temu #919330 przez Karlinka
Ada fizycznie czuje się ok- tabletki z imbirem chyba działają, bo nie mam mdłości dzisiaj wogóle. Trochę mnie brzuch pobolewa, ale leże i odpoczywam dużo bo albo się rozciąga ,albo tak reaguje na stres...
Dżasta powodzenia na wizycie :)

10 lata 8 miesiąc temu #919360 przez Kalinka90
anabell Om to z miesiączki tak?? Ja mam na 18.03

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #919365 przez Ada2424
A u mnie znów wszystko wróciło :( wiedziałam, że tak będzie. Rano zjadłam banana i winogron i tyle nawet obiadu nie mam ochoty jeść. Wygoniłam Męża po pizze może choć to przełkne do tego głowa mnie boli i strasznie jestem nerwowa, wszystko w kolo mnie drażni :evil: przestaje wierzyć, że to minie aż mi się już płakać chce.

[/url] [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #919366 przez bujanka
hej babeczki :)
Dziś mój 11 tydzień i pierwsze spotkanie z kibelkiem podczas śniadania :sick: Szybko mój dzieć się zorientował że jesteśmy w ciąży no nie? :woohoo:
Mama nadzieję, że to pierwszy i ostatni raz :laugh:
Ada ja już też mam brzuch, nie da się go ukryć, bardziej mięśnie brzucha bo raczzej jest twardawy już taki ciązowy B) Anabell Ty masz prawo do brzuszka, to Twoja druga ciąża :) ale u mnie i u Ady pierwsze ciąże, dla mnie to zaskoczenie :whistle:
Karlinka zero stresu, ja staram się olewać wszystko chociaż wiem, że to niezbyt łatwo...
Saga chyba jeszcze nie gratulowałam więc to robię i czekamy na fotki ;)

Aaaa kupiłam sobie krem na rozstępy za 19 zł ziaji zobaczymy ile to warte. Ale jeszcze muszę się wstrzymać bo to dopiero od 4 miesiąca.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia