BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 8 miesiąc temu #918953 przez Kalinka90
Ja mam w piątek wieczór :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #918972 przez Amorfivell
anabelle dokladnie tak , jutro genetyczne juz nie moge sie doczekac . wroce do domciu pewnie po 17 to szybciutko podziele sie z wami wiadomosciami i zdjeciami.

kurcze dzidzia naciska mi tak na pecherz ze co 20 min musze latac na siusiu

jak tam u was dzisiaj samopoczucie? macie dalet mdlosci?
dla mnie jak reka odjal czuje tyle sily i energii ze moglabym gory przenosic

10 lata 8 miesiąc temu #918974 przez Karlinka
ja wizytę mam dopiero 8 września ;/ ale jutro endokrynolog.
Pożyczyłam dzisiaj od kuzynki rogala taką poduszkę do spania :) A że Małż teraz jakieś 5nocek w pracy będzie miał to będę miała substytut ;p

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 8 miesiąc temu #918975 przez Ada2424
Amorfivell u mnie mdłości i odruchu wymiotnego od 3 dni brak, nie wiem czy wrócą czy już przechodzą oby to drugie. Apetyt średni, dalej nie wszystko jem no i od niektórych zapachów mnie odrzuca. Trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte :)

Karlinka kochana co się dzieje? Wiem, że jak jest duży stres to ciężko sobie z nim poradzić, rozumiem Cię doskonale bo też nie raz tak mam :kiss:

Mi wczoraj wieczorem ciśnienie skakało, raz miałam 118/77 a raz 130/80 aż czułam że mi skacze. Pewnie od pogody bo fatalna była cały czas lało a dziś już słoneczko. Od dziś mierze 3 razy dziennie i sobie zapisuje żeby je kontrolować.

[/url] [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #919034 przez Karlinka
Ada dużo by gadać, ale trzymam się dzielnie i staram się nie zamartwiać.
Ja w ciąży o dziwo mam co wizytę ciśnienie 110/60 ;p
Taka ładna była pogoda w południe i sie popsuła ;/
Powiedzcie mi jak u Was wygląda z piciem wody? jakoś ostatnio przymuszać się muszę , żeby chociaż 1,5l wypić dziennie a sikam wtedy co 20min;/
no i niestety chyba tylko u mnie mdłości zostały- od 3 dni towarzyszą mi prawie cały dzień;/ mimo tych tabletek z imbirem ehh niech to już się skończy

10 lata 8 miesiąc temu #919043 przez Anabelle
Amorfivell trzymam mocno kciuki za pięknie zdjęcia i wspaniałe wiadomości :) Też latam do toalety jakbym dziurawy pęcherz miała :silly:

Co do mdłości i wstrętów do jedzenia to u mnie lekkie spuszczenie z tonu. Nadal ciężko mi wchodzi mięso, ale już jem owoce, leczo mi super smakowało, dzisiaj mąż kupił tartoletkę z truskawkami i nawet mam na to ochotę :) No zobaczymy. Rano się ważyłam przed śniadaniem i waga 68,3 pokazała. A przed ciążą zawsze waga mi latała od 68 do 69 kg więc na razie fajnie bo nic nie przybyło. Niech skończy się deszcz, to znowu będziemy więcej z Antkiem chodzić.

Karlinka dużo siły życzę. WIadomo, że człowiek stara się nie denerwować z uwagi na dziecko, ale różnie wychodzi. Ja teraz jestem niezwykle płaczliwa i wybuchowa. Najmniejszy impuls nawet w żartach ze strony męża, a ja już cała się telepię z nerwów i zieję agresją.

10 lata 8 miesiąc temu #919058 przez lalka
u mnie mdłości brak....apetyt dopisuje...parcie mam na chleb z czymkolwiek..mmm!!!!!
nie mam apetytu na wodę mineralną..nie mogę jej przełknąć..w ogóle mało piję!!!
Karlinka nie denerwuj się...wiem,że łatwo się pisze,ale wiem,ze dasz radę...trzymam kciuki!!!

10 lata 8 miesiąc temu #919060 przez Anabelle

10 lata 8 miesiąc temu #919067 przez Kalinka90
saga miała się zdjęciami pochwalić, a tu cisza :(. U mnie mdłości osłabły :)

10 lata 8 miesiąc temu #919082 przez Ada2424
A ja położyłam się z gazetą po 16 i zasnęłam :cheer: tyle co się obudziłam przed chwilą, jem kolacje ide się myć i dalej mykam spać :)

[/url] [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #919091 przez Saga0304
Hej ;) miałam wkleić zdjęcia ale nie mam komputerka a z tabletu jakos nie bardzo mogę...mimo wielu prób :) jutro obiecuje wkleić... z naszym skarbkiem wszystko oki...nie chciał za bardzo współpracować... :) leniuszek maly :)
Wszystkie badania wyszły oki...dziś byłam na prenatalnych w sobote na wizycie u mojego ginekologa sie dowiem jak wyszły badania...

10 lata 8 miesiąc temu #919096 przez Karlinka
Saga to to super , że wszystko jest oki :) zazdroszczę Wam zdjęć -ja niestety nie dostaje ;/ czekam i może na połówkowe na 3d lub 4d się przejdę z Małżem tak żeby zdjęcia i filmiki mieć na pamiątkę.
A jak miałyście teraz usg to już przez brzuch?
Czy tylko ja ostatnia z mdłościami zostałam ? to niesprawiedliwe ;/ męczy mnie od 3dni masakrycznie, dobrze że mimo wszystko apetyt mam :)

10 lata 8 miesiąc temu #919104 przez Saga0304
Karolinka tak ja miałam przez brzuch...
Koleżanka miała najpierw przez brzuch, pózniej dopochwowo...mały nie chciał sie pokazać... :) lekarz jej kazał zjeść coś słodkiego i wrócić...mówiłam jej bo kiedys od kogoś tak usłyszałam, ze dobrze napić sie troszkę coli... :)

10 lata 8 miesiąc temu #919119 przez Karlinka
Ada, Annabelle, Lalka- dzięki dziewczyny za wsparcie :kiss: staram się nie zamartwiać i nie denerwować-najlepszym sposobem jest znalezienie sobie zajęcia, więc albo śpię albo sprzątam a teraz zabieram się za uzupełnianie przepiśnika ,który od miesiąca leży nietknięty.
Saga dzięki, tak też myślałam że przez brzuch już :) ehh nie mogę się doczekać :)

zobaczcie jaki piękny fotel bujany znalazłam www.malusin.pl/fotel-bujany-z-poduszka-b...slych-childhome.html

10 lata 8 miesiąc temu #919121 przez Anabelle
Saga czekam na zdjęcia :)

Karlinka dobrze robisz, jak się nie ma kiedy myśleć, to wtedy jest najłatwiej.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia