- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/

Lalka no właśnie mamy wiatrówkę w domu i raz już na psa sąsiada polowałam ;D Tutaj prawie każdy sąsiad ma min 1 psa i nie idzie Antkowi na noc czy w ciągu dnia zostawić w sypialni otwartego okna, bo przecież jak te bestie się rozszczekają z dupy powodu to zaraz się budzi. Ja zresztą też mam lekki sen. Normalnie bym wyszczelała. Zresztą jak zobaczyłam kota sąsiadów siedzącego w wózku Antka przed domem, to rzuciłam w wózek kilkoma opakowaniami z żelami pod prysznic itp. Nie wiem... sama wychowywałam się z psem, zawsze byłam istną psią mamą, a od ciąży i porodu kipię agresją na każde czworonożne, wrzeszczące, brudzące, gryzące, leniące się organizmy.
I jeszcze łażą i srają. Wczoraj mąż jechał do pracy i dzwoni do mnie, że stoi na uboczu bo kupe miał na bucie. Ja wyszłam z Antkiem do ogrodu wracam, a tam 3 kupy na jednym bucie. Normalnie?!?!?!?!?!?!?!?! Jak ktoś sobie kupuje psa, to niech sobie go trzyma w domu, a nie lata po całej okolicy, sra ludziom po posesjach i jeszcze ujada pod oknem.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lalka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Anabella wiatrówka dobra na wszystko

nie dosyć,że wyją w nocy to jescze leją pod wszystkim co się da!!!!normalnie masakra!!!!jak ktoś ma psa to niech go sobie w domu trzyma albo na podwórku...mój Borys nie lata po wsi!!!!
u nas dzisiaj normalnie październik....nawet jest mgła!!!!!ponuro się robi!!!!
obiad na dzisiaj mam..więc w kuchni trochę luzu!!!!
SAGA super wieści!!!!
miłego dnia

- Dżasta86
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 6

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
Mało tego, jeździmy sobie na naszą działkę żeby odpocząć od tego skowytu, a tam sąsiadka kupiła sobie też właśnie jamnika, o rany następny drze mordę.
Już też z wiatrówka mój P chodzi i poluje.
Te jamniki mają taki donosny głos, dziecko odrazu mi się budzi.
- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4
- anioleczek208
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- "nigdy nie trać nadzieji"
- Otrzymane podziękowania: 1

dzis bylam w laboratirium na badaniu krwi i moczu bo 3 wizyta juz sie doczekac nie moge

Ciesze sie ze Wasze maluszki rosna

u mnie lalka tez zimno jak diabli hehe choc teraz sloneczko zaczyna swiecic

milego dnia

- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
saga super!
Ja tam kocham psy ale swoje

Ale 2 biegają po podwórku w nocy i już nie jednokrotnie odstraszyły złodzieji a 2 mam w domu.
Antoś szaleje za nimi.
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a pogoda u nas taka sama. mgła, leje. koszmar!
Dżasta u nas jedna z sąsiadek ma 7 kotów! Bo to samotna kocia mama. Jeden sąsiad mieszał trutkę na szczury z kocią karmą i trzymał u siebie na działce. Powiedział, że jak przylezą do niego i zjedzą to nie jego problem. Mogły nie łazić. Kładą się na fotelach na balkonie, wchodzą do donic z kwiatami, sikają, srają, wyją...
Kaikai 2 domy dalej mamy psa zamkniętego w boksie - też ciągle szczeka. A obok sąsiedzi mają mieszańca i też zamykają go na balkonie. Sąsiad poniżej z kolei zamyka swojego ratlerka jak wychodzi w przedpokoju, z uchylonym oknem. Pies drapie drzwi i szczeka przez cały czas jak jest sam, a że to małe puste pomieszczenie z otwartym oknem to niesie to szczekanie na całą okolice. Jak tu zostawić dziecko na sen na ogrodzie czy balkonie? Albo otworzyć okno? No nie da się. Jak mieszkałam w Krakowie to jakoś nie bylo tego problemu. Gdyby psa ktoś nie wziął na noc do domu to sąsiedzi od razu by staż miejską wezwali.
Monia Antek też uwielbia wszystkie psy, jak widzi psa teściów na dole to aż piszczy z radości i zanosi mu swoje jedzenie. Ale jak tylko spuścisz psa z oczy to jak Antek biegnie to ten leci za nim i podgryza go za nogawki. Do tego jak ktoś przyjdzie to ratlerek napiernicza jak szalony, ujada, wyje, teściowa otwiera drzwi to pies wylatuje na klatke schodową w domu, a wtedy u nas słychać to szczekanie jak z nagłośnienia - niestety nie raz, nie dwa Antek został obudzony np jak ja się kąpałam, Antek został uśpiony, wraca teść z pracy, pies wylatuje i musiałam lecieć mokra spod prysznica do Antka bo pies go obudził. Szlag mnie wtedy trafia.
- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- monique1983
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 78

Anabelle - to nie masz swojego ogrodu i placu ogrodzonego, że inny psy Ci tam wchodzą i paskudzą?
Saga - super, że wszystko dobrze

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No i ogrodzenie powstrzyma wieksze psy, a koty? I tak sobie łażą dziady
Co do strzelania to jeszcze nigdy nie strzeliłam w kota czy psa, ale obok a i owszem. Niech spieprzają

No i jeszcze oczywiście nikt oprócz mnie nie jest łaskawy bramy zamknąć za sobą bo teściowi czy szwagrowi się nie chce. -.-
Dziewczyny nic nie piszecie o wizytach - Jutro Amorfivell ma genetyczne a reszta?

- monique1983
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- monique1983
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-